Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μου δοκιμάζετε κάτι..

έχω 2 5800 μου το έκανε και στις 2 τελευταίες firmware..

με ενα handsfree (όχι bluetooth) δοκιμάστε να κάνετε φωνιτική κλήση όταν είναι στο home screen (οθόνη αναμονής) κάνει 1 τουτ-τουτ και δε κάνει τίποτα..αντίθετα όταν είναι στην οθόνη μουσικής ραδιοφώνου και πληκτρολογίου δουλεύει..

το ίδιο δουλεύει και με bluetooth και πατόντας το πράσινο κουμπί, σε όλες τις οθόνες..

τέλος όταν αφαιρέσω τα ακουστικά από το handsfree και αφήσω μόνο το καλώδιο με το κοντρολ..δουλεύει κανονικά!!!!

εκανα hard reset και ξανά έβαλα τη firmware...τίποτα

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω πολυ.ειδα οτι λεγανε τα παιδια για αυτη την εκδοση αλλα δεν ημουν σιγουρη αν οντως ειναι η πιο προσφατη.

μολις εκανα αναβαθμιση, το κινητο το εχω παει απο αγγλια και δεν ειχε φυσικα ελληνικα εγκατεστημενα,ετσι οταν πηγα ελλαδα πηγα σε νοκια καταστημα και μου κανανε αναβαθμιση και μου περασανε και τα ελληνικα.υποτιθετε οτι αν εκανα μονη μου σπιτι την επομενη αναβαθμιση θα ειχαν σβηστει τα ελληνικα,πραγμα που δεν εγινε,κατα εναν ανεξηγητο λογο.βεβαια εμενα αυτο με χαροποιησε αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι εγινε ετσι.εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι?

επισης υπαρχει καπου ανεβασμενο καποιο αρχειο που να αναφερει τι διορθωνει-αλλαζει αυτη η εκδοση?

εμενα σαν πρωτη εντυπωση,το μονο που παρατηρησα και ισως να ισχυει, μου φαινεται πιο γρηγορη η πλοηγηση στο μενου του κινητου αλλα ισως να κανω και λαθος.

Αν άλλαξαν product code και του πέρασαν το ελληνικό. τότε δεν πρόκειται να χάσεις τα ελληνικά ότι και αν κάνεις. Αν πέρασαν απλά την τότε νεότερη έκδοση μέσω phoenix, και έκανες αναβάθμιση μέσω NSU, θα τα έχανες. Αν έκανες αναβάθμιση OTA, τότε δεν τα χάνεις πάλι σε καμία περίπτωση τα ελληνικά. Εσύ, με ποιον τρόπο το αναβάθμισες τώρα;

Η μόνη διαφορά που εντόπισα, είναι ότι αν κρατήσεις το χέρι σου πατημένο σε μια επαφή, σου βγάζει pop-up παραθυράκι με τις επιλογές αντιγραφή, αποστολή και διαγραφή. Αυτό πρώτη φορά το βλέπω στο 5800.

Οπως τα λες ειναι mirror.Στο δικο μου οταν ειχαν βαλει την αναβαθμιση πριν αλλαξω product code ειχα δει μεσα του κοκκινου,απλα για να ειμαι σιγουρος εβαλα αλλο μια και δεν ειχα χρονο για να κανω ελεγχο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδια το πηρε ενας δικος μου και δεν εχω την δυνατοτητα να διαβασω οσα εχουν γραφτει.Με ρωταει και ζηταει την βοηθεια μου ποιο προγραμμα πλοηγησης μπορει να περασει στο κινητο.

Ευχαριστω για οποια βοηθεια απο εδω ή με pm αν κριθει απαραιτητο.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια το πηρε ενας δικος μου και δεν εχω την δυνατοτητα να διαβασω οσα εχουν γραφτει.Με ρωταει και ζηταει την βοηθεια μου ποιο προγραμμα πλοηγησης μπορει να περασει στο κινητο.

Ευχαριστω.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα για πλοήγηση και όλα τους είναι πολύ καλά,

NDrive for S60 5th Edition

Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

Garmin Maps Mobile™ XT

Sygic GPS Navigator Mobile - S60 5th Edition

Το θέμα είναι πιο θα βολέψει τον φίλο σου. Αυτά μπορεί να τα περάσει στο 5800, οπότε ας δει πιο τον βολεύει. Εγώ π.χ. στο δικό μου 5800 έχω το Ndrive, γιατί το θεωρώ καλύτερο από τα υπόλοιπα αφού καλύπτει τις δικές μου ανάγκες.

Για ότι άλλο θες συνέχεια στα αντίστοιχα θέματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδιά έχω το 5800 από το Μάρτιο και ψάχνω μήπως έχει βγει ή ανακοινωθεί αντικαταστάτης του βελτιωμένος από την ΝΟΚΙΑ ; περιμένουμε κάτι γνωρίζει κανείς;

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Το Nokia Χ6 είναι ο αντικαταστάτης του 5800. Αν το δεις από κοντά, θα καταλάβεις γιατί στο λέω. ;)

Αν άλλαξαν product code και του πέρασαν το ελληνικό. τότε δεν πρόκειται να χάσεις τα ελληνικά ότι και αν κάνεις. Αν πέρασαν απλά την τότε νεότερη έκδοση μέσω phoenix, και έκανες αναβάθμιση μέσω NSU, θα τα έχανες. Αν έκανες αναβάθμιση OTA, τότε δεν τα χάνεις πάλι σε καμία περίπτωση τα ελληνικά. Εσύ, με ποιον τρόπο το αναβάθμισες τώρα;

Η μόνη διαφορά που εντόπισα, είναι ότι αν κρατήσεις το χέρι σου πατημένο σε μια επαφή, σου βγάζει pop-up παραθυράκι με τις επιλογές αντιγραφή, αποστολή και διαγραφή. Αυτό πρώτη φορά το βλέπω στο 5800.

δεν ξερω αν αλλαξαν product code? νομιζω γυρω στα 20 ευρω πληρωσα αν αυτο βοηθαει στο να καταλαβουμε τι κανανε ακριβως. αν αλλαξανε product code τι σημαινει?τι επιπτωσεις εχει και τι διαφορες?

εγω εκανα αναβαθμιση μεσω ovi suite και δεν καταλαβαινω ειναι η αληθεια την διαφορα μεταξυ fota,ovi ?

ευχαριστω για τις απαντησεις σου.

Αφού έκανες αναβάθμιση μέσω Ovi, με το NSU δηλαδή (Nokia Software Updater), και όχι μέσω FOTA (Firmware Over The Air), σου έχουν αλλάξει produc code, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχεις φόβο να χάσεις τα ελληνικά σε μελλοντική αναβάθμιση (αμφιβάλλω αν θα βγει και άλλη).

Η διαφορά μεταξύ των δύο προαναφερόμενων μεθόδων, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση περνάει ολόκληρη η rom ενώ στην δεύτερη μόνο οι αλλαγές που φέρνει η εκάστοτε αναβάθμιση. Φαινομενικά, η πρώτη είναι καλύτερη αλλά, εδώ και πολύ καιρό αναβαθμίζω τις συσκευές μου μόνο μέσω FOTA και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Μήπως αυτό το είδατε και στα μηνύματα ή στην εκθεση? Γιατι το επιλογη->Επεξεργασια->Αντιγραφη/Αποκοπη/Επικολληση ειναι καπως...

Ευχαριστω.

Εγω ας πουμε εχω βολευτει με το Sygic λογω ταχυτητας... Το προτεινω!

Το Nokia Χ6 είναι ο αντικαταστάτης του 5800. Αν το δεις από κοντά, θα καταλάβεις γιατί στο λέω. ;)

Αντικαταστατης οχι απαραιτητα! Μια ακριβη παντοφλα μου φαινεται εμενα!

Αη - Phone

Μήπως αυτό το είδατε και στα μηνύματα ή στην εκθεση? Γιατι το επιλογη->Επεξεργασια->Αντιγραφη/Αποκοπη/Επικολληση ειναι καπως...

Όχι, ούτε στα μηνύματα, ούτε στην έκθεση υπάρχει τέτοια επιλογή. Αλλά, γιατί ρωτάς αφού μπορείς πολύ εύκολα να το δοκιμάσεις και να το διαπιστώσεις μόνος σου;

Όχι, ούτε στα μηνύματα, ούτε στην έκθεση υπάρχει τέτοια επιλογή. Αλλά, γιατί ρωτάς αφού μπορείς πολύ εύκολα να το δοκιμάσεις και να το διαπιστώσεις μόνος σου;

γιατι δεν μπορω να βαλω ακομα το νεο firm...

Αη - Phone

Ρε παιδια, εχω το 5800 και εκει που εγραφα ενα μηνυμα η οθονη εγινε ασπρη εκλεισε το κινητο και απο εκεινη την ωρα προσπαθω να το ανοιξω και το μονο που κανει ειναι η δονηση αυτη που κανει οταν ανοιγει το κινητο και μενει σβηστο. Δοκιμασα να κανω hard reset με τα κουμπια αλλα και παλι δεν κανει τιποτα...

Το ειχα παει ηδη μια φορα για service γιατι ειχα προβλημα συχνο με τις ασπρες οθονες. Το φτιαξανε και περιπου για 2 μηνες δεν μου εβγαλε το παραμικρο. Δεν μπορω να τρεχω συνεχεια στα service και να περιμενω εναν μηνα. Γινεται να ζητησω αντικατασταση του? Καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει παθει αυτη την φορα?

Δοκίμασες να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης; κάνει το ίδιο;

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Ναι το ιδιο κανει, εβγαλα και την SIM και παλι τα ιδια, ελεος εχω βαρεθει με αυτο το κινητο ποια...

γιατι δεν μπορω να βαλω ακομα το νεο firm...

Eλεγξε το Product Code της συσκευης σου.

Η εκδοση 31.0.101 πλεον ειναι διαθεσιμη και μεσω fota :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπήρχε και στην προηγούμενη τουλάχιστον έκδοση 31.0.008

εχει ανεβει στο γνωστο forum μια φοβερη home screen,η οποια ειναι γνησια της εταιριας κινητης τηλεφωνιας orange και την εχει στα 5800 που πουλαει. γινεται μεσω απλης προσθηκης αρχειων στην c:/sys και με αυτην εχουμε οσα και οποια shortcuts θελουμε στην αρχικη οθονη και kinetic scrolling στην αρχικη οθονη.δηλαδη δεν ειναι θεμα απλως αλλη μια home screen

http://img338.imageshack.us/img338/8508/orangej.th.jpg

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Μία ερώτηση,όταν το είχες πάει για επισκευή ποιο ήταν το πρόβλημα που είχε η συσκευή και τι εργασίες σου είπαν ότι έκαναν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου γραψω ακριβως οτι λεει το χαρτι που μου εδωσαν:

Προβλημα: Δεν αναβει, σβηνει και κολλαει.

Symptom Codes: 1.Power

Fault Codes: 1. Repair Handling

Μου ειπαν οτι εκαναν εσωτερικο service στην πλακετα...

Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και πολλά απο ηλεκτρονικά,σίγουρα ομως η απάντηση που σου έδωσαν ότι έκαναν εσωτερικό service στην πλακέτα είναι πολυ ασαφής.Το σίγουρο είναι πως για ότι έκαναν υπάρχει εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]