stendor Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 :offtopic:Sorry mods!! Νομίζω είναι η εφαρμογή Time Bar :offtopic: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_teo Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Εχω τη συσκεβη με σύνδεσυ από τη Vodafone. Οποτε δοκιμαζω να κανω update του firmware μου αναφέρει ότι έχω τη τελευταία έκδοση. Έχω ακόμη την 21. Δεν θα βγουν επίσημα updates που να υποστηρίζουν τη συσκευή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Όταν το πάρει απόφαση η vodafone θα βγει και για τις συσκευές που έχουν δικά της product code. Μέχρι τότε ή κάνετε υπομονή ή αλλάζετε product code και χάνετε την εγγύηση. EDIT: Αυτό ήθελα να πω, αλλά το είπες αναλυτικότερα και πιο σωστά. Thanks!! :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Η vodafone δεν "βγαζει" λογισμικα . Η νοκια αποφασιζει ποτε και αν θα κυκλοφορισει λογισμικο προσαρμοζοντας το , για το συγκεκριμενο product code . Στην περιπτωση που η vodafone θελει να δορθωθει -προστεθει κατι , αυτο γινεται κατοπιν επικοινωνιας με την Νοκια ,αλλα παλι η Νοκια το κυκλοφορει ... Μονο που το ειπες ακριβως αναποδα .. :p Ειπαμε : Η Vodafone και καθε Vodafone , ΔΕΝ αποφασιζει ,ουτε παραγει λογισμικο !!! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 EIXA TO κινητο σημερα στα χερια μου για πρωτη φορα... και καταφερα να εχω μια πρωτη αποψη.....!!! παιδια μου αρεσε παρα πολυ...(για τα λεφτα του ειναι σουπερ....).... πολυ καλη οθονη...σουπερ ηχεία σουπερ το gps κτλ κτλ κτλ..... αν συμβιβαστείς με την καμερα οτι ειναι χαλια(ειδικα αν εχεις καλομαθει με ν82 κτλ) τοτε το κινητο λεει και με το παραπανω... το μονο λιγο που με δυσκολεψε ηταν οταν πηγα να γραψω sms......:lol::lol: ενω βγαινει το κλασσικό πληκτρολόγιο στην οθονη αφης καμια φορα πατουσα ενα κουμπι παραπανω η παρα διπλα και γινονταν ενας μικρος χαμος..... :p παντως αν κατεβασεις σφηνάκια η κανενα ποτο παραπάνω το βραδυ σε club το να στειλεις sms θα ειναι λιγο προβλημα.......τουλάχιστον στην αρχη....:lol: αν δεν υποκύψω στο ν86 μαλλον αυτο θα ειναι το επομενο κινητο μου.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 να ρωτήσω κάτι στους κατόχους όταν το κινητό το έχω στο αθόρυβο όταν έρχεται μήνυμα δεν ανάβει η οθόνη? στο γενικό προφίλ δεν πρόσεξα να δω τι γίνεται... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Συνδεσε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση, άνοιξε το winamp, δημιούργησε μια λίστα και αποθηκεύσε την στην κάρτα μνήμης. Μόλις ανοίξεις την μουσική, κανε ανανέωση και θα σου βρει την λίστα. Παρατήρησα ότι δέχεται playlists (.m3u) μόνο απ'το winamp. Δοκίμασα να φτιάξω την ίδια λίστα αναπαραγωγής απ'τον Windows Media Player και όταν την έτρεξα στο κινητό βγήκε το μήνυμα "κατεστραμμένο αρχείο". Το ίδιο .m3u απ'το winamp έπαιξε κανονικά... Το Nokia Music (Ovi) έπρεπε να κάνει αυτές τις δουλειές αλλά φτιάχνει εκατό φακέλους ανά καλλιτέχνη, αλμπουμ, κλπ και τους βάζει όπου θέλει (τα τραγούδια στον δικό του φάκελο Music και τις λίστες στο Playlists), χωρίς να μας αφήνει να φτιάξουμε τη δική μας δομή φακέλων στα τραγούδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 παιδες επειδη μαλλον αυριο παω για αγορα που προτεινεται να παω να το αγορασω?συγκεκριμενο καταστημα η απο οπου να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 παιδες επειδη μαλλον αυριο παω για αγορα που προτεινεται να παω να το αγορασω?συγκεκριμενο καταστημα η απο οπου να ναι? παρε το απο nokiashop, παλια εδιναν και ενα bluetooth δωρο. να ειναι ελληνικο κοιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 το ελληνικο το αναγνωριζω απο το αυτοκολλητο alpha copy? στο nokia shop παντως ειναι στα 330 ευρω.Δεν αξιζει περισσοτερο να κανω παραγγελια απο πλαισιο στα 300? απο eshop λετε να εχω προβλημα το imei και την προελευση του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagiannis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ρε παιδία μπορει κάποιος να μου πεί τί πρεπει να κάνω την πρώτη φορά για να δουλέψει το nokia maps...μόλις το ανοίγομου λέει δεν "υπάρχει σύνδεση στο Διαδίτυο" Πατάω εντάξει χωρίς να συνδεθώ και δεν γίνεται τίποτα..αναβοσβήνει μονο απο τις μπάρες (κάτω δεξία) η πρώτη, όση ώρα και να περιμένω δεν γίνεται τιποτα :( Πρεπει να συνδεθώ στο ιντερνετ για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ρε παιδία μπορει κάποιος να μου πεί τί πρεπει να κάνω την πρώτη φορά για να δουλέψει το nokia maps...μόλις το ανοίγομου λέει δεν "υπάρχει σύνδεση στο Διαδίτυο" Πατάω εντάξει χωρίς να συνδεθώ και δεν γίνεται τίποτα..αναβοσβήνει μονο απο τις μπάρες (κάτω δεξία) η πρώτη, όση ώρα και να περιμένω δεν γίνεται τιποτα :( Πρεπει να συνδεθώ στο ιντερνετ για να δουλέψει? Αυτό το έχεις διαβάσει...; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Επίσης το επίσημο θέμα του OVI Maps είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagiannis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Κατευθειαν να με φάτε....Ναι ρε παιδια για να ρωτάω το έχω διαβάσει... Η ερώτηση που έκανα είναι συγκεκριμένη ("Πρεπει να συνδεθώ στο ιντερνετ για να δουλέψει?" )και δεν υπάρχει η απαντηση στο " Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ " . Εγω παταω "Εντάξει" και συνεχίζω χωρίς να συνδεθώ αλλα δεν γίνεται τίποτα ..αναβοσβήνει μονο απο τις μπάρες (κάτω δεξία) η πρώτη, όση ώρα και να περιμένω δεν γίνεται τιποτα... Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει μιας και το κινητο δεν το έχω καλα-καλα μια βδομάδα? Το να με ρωτάτε αν έχω διαβάσει το ένα και το άλλο δεν βοηθάει...Εχω κάνει search στο forum, προσπαθώ εδω και μια ώρα να βρω απαντηση στο ερώτημαμα μου και επειδη δεν τα καταφέρνω είπα να ρωτήσω....αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καταρχήν χαλάρωσε. Κανείς δεν θα σε φάει... Όχι, δεν χρειάζεται να συνδεθείς, εφόσον πρώτα έχεις φορτώσει χάρτες μέσω του Map Loader. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ρυθμίσεις εφαρμογών > Τοποθεσία > Μέθοδοι εντοπισμού και απενεργοποίησε το Bluetooth GPS και ενεργοποίησε το Υποβοηθούμενο GPS. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο ώστε να κλειδώσει. Φυσικά σε σημείο όπου βλέπεις ουρανό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 το ελληνικο το αναγνωριζω απο το αυτοκολλητο alpha copy? στο nokia shop παντως ειναι στα 330 ευρω.Δεν αξιζει περισσοτερο να κανω παραγγελια απο πλαισιο στα 300? ναι και στο πλαισιο ελληνικα ειναι παρτο απο εκει. να δεις το σηματακι της αλφακοπυ οτι υπαρχει , για παν ενδεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 απο eshop λετε να εχω προβλημα το imei και την προελευση του κινητου? Απ ό,τι έχουν αναφέρει παιδιά από εδώ μέσα ελληνικά κομμάτια έχει και το e-shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 εκανα την αναβαθνιση στην εκδοση 31. εμφανιστηκαν στην οθονη 4 εικονιδια (για χαρτες κλπ) και κατι για το email. πως φευγουν αυτα απο την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Από τις Ρυθμίσεις > Προσωπικό > Θέμα αρχικής οθόνης Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 πηρα ενα τηλεφωνο σημερα στο nokia shop και μου ειπε πως απο μερα σε μερα θα κυκλοφορησει το navigation και θα εχει μαζι του βαση στηριξης για το αυτοκινητο,φορτιστη αυτοκινητου αλλα η τιμη θα ειναι λιγο ανεβασμενη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 πηρα ενα τηλεφωνο σημερα στο nokia shop και μου ειπε πως απο μερα σε μερα θα κυκλοφορησει το navigation και θα εχει μαζι του βαση στηριξης για το αυτοκινητο,φορτιστη αυτοκινητου αλλα η τιμη θα ειναι λιγο ανεβασμενη :P Επίσης θα έχει δωρεάν άδεια πλοήγησης στους Ovi Maps για πάντα (όχι για 3 μήνες όπως έχουν συνήθως οι συσκεύες). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Λες να αξιζει να περιμενω αυτο?Βασικα εγω το θελα σε μαυρο και επειδη δεν ειχαν σε μαυρο μου ειπε αυτο για το navigation.Αλλα αν εχει τωρα 330 το 5800 σε αυτους το navigation ποσο θα παει?350-360?Πολλα ειναι τα χρηματα πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Λες να αξιζει να περιμενω αυτο?Βασικα εγω το θελα σε μαυρο και επειδη δεν ειχαν σε μαυρο μου ειπε αυτο για το navigation.Αλλα αν εχει τωρα 330 το 5800 σε αυτους το navigation ποσο θα παει?350-360?Πολλα ειναι τα χρηματα πιστευω Διάβασα σε διάφορα ελληνικά και ξένα site ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 285-300 ευρώ. Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να το δούμε να κυκλοφορεί! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 @revolution7 Σε καταστήματα cosmote ρώτησες αν το έχουν? Είναι τα μόνα που το φέρνουν επίσημα σε μαύρο χρώμα (για το 5800 xressmusic μιλάω) στην Ελλάδα. Αφού το θες σε μαύρο τότε ρώτησε αν το έχουν σε κάποιο κατάστημα ή θα φέρουν κάποιες παρτίδες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 στο eshop παντως υπαρχει http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000417 απλα επειδη θα επιλεξω να μου το στειλουν ελπιζω μην εχουμε τιποτα επιπλοκες με παραεισαγωγες αν και με διαβεβαιωσαν τα παιδια πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Αν θες όντως να είσαι σίγουρος για το αν είναι ή όχι παρά-εισαγωγή τότε καλύτερα να πας από κοντά σε κάποιο κατάστημα eshop και να το ελέγξεις μέσω του IMEI καλώντας σε ένα nokia store. Όλα αυτά σε περίπτωση που σε βολεύει και είσαι κοντά σε κάποιο eshop. Πάνω στο κουτί αναγράφεται το ΙΜΕΙ, έτσι θα μπορέσεις να το ελέγξεις τηλεφωνικά πριν προχωρήσεις στην αγορά της συσκευής για να είσαι 1005 σίγουρος. Βέβαια να κοιτάξεις αν και το κουτί είναι σωστά σφραγισμένο σε διαφανή ζελατίνα και ότι το αυτοκόλλητο δεν έχει κοπεί και έχει κολληθεί άλλο από πάνω του. Όλα αυτά απλά τα λέω προς ενημέρωση σου για να τα γνωρίζεις, δεν θέλω να σε τρομάξω.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts