Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει να εχεις συνδεσει την συσκευη σου τουλαχιστον μια φορα με το Nokia PC Suite και μετα δοκιμασε να με το NSS
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε απο αλλη θυρα..

Εχω το 5800 vodafone live συσκευη..Στην αρχη λετε για μια ανανεωση λογισμικου αλλα αναζητωντας το μεσα απο τη συσκευη δεν βρισκει τπτ...ξερει κανεις τι γινεται?
:w00t:

Παιδία μια ερώτηση. Θα αφήσω το κινητό για κανα 2 μήνες στο κουτί του. Είναι καλό να αφήσω πάνω τη μπαταρία η να τη βγάλω;

Παίζει ρόλο αν είναι γεμάτη ή μισοάδεια;

Εχω το 5800 vodafone live συσκευη..Στην αρχη λετε για μια ανανεωση λογισμικου αλλα αναζητωντας το μεσα απο τη συσκευη δεν βρισκει τπτ...ξερει κανεις τι γινεται?

Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις τι πρέπει να κάνεις.

Έχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές.

Παιδία μια ερώτηση. Θα αφήσω το κινητό για κανα 2 μήνες στο κουτί του. Είναι καλό να αφήσω πάνω τη μπαταρία η να τη βγάλω;

Παίζει ρόλο αν είναι γεμάτη ή μισοάδεια;

Φόρτισέ τη και βγάλε τη από τη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μια ερωτησούλα

Το κινητό μου είναι "σπασμένο" με την v21 μέσα, αν κάνω hard format, και πάω να ξανα "σπάσω" το κινητό θα έχει μέσα την 21 ή την 11???Γιατί αν δεν την έχει πάει να πεί ότι πρέπει να βρώ τα αντίστοιχα προγραμματάκια για την 30 για να το ξανασπάσω σωστά??

ps.Σόρρυ εάν έχει ξανάπαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι..

Κάνοντας αναβάθμιση, δεν επηρεάζεται απολύτως τίποτα. Δεν χρειάζεται να ξαναχακάρεις την συσκευή σου. Αν περάσεις την 30 και κάνεις και φορματ, θα το χακάρεις με το helloox2.

Σε καμία περίπτωση το τηλέφωνο δεν περνάει από νεότερη έκδοση λογισμικού σε προηγούμενη.

παιδια γεια.εχω καποια βιντεο τα οποια θελω να τα κανω να παιζουν το κινητο μου 5800 μπορειτε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα και σε τι μορφη να το κανω εκτος απο 3gp που η ποιοτητα ειναι χαλια.τα κανω mp4 αλλα τιποτα κατι ισως δεν ειναι σωστο το προγραμμα.ηθελα να βαλω και μερικες ταινιες μεσα.αν μπορειτε θα ημουν ευγνωνων

ευχαριστω.

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Καλησπέρα.

Δες λίγο το παρόν θέμα ξεκινώντας από τα πίσω προς τα εμπρός.

Θα πάρεις την απάντησή σου και με το παραπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ναι τα εχω κοιταξει αλλα δεν βρικα καποιον να προτεινει καποιο προγραμμα συγκεκριμενα.ξερεις εσυ κανενα ?και σε τι φορματ γιατι δοκιμασα ολα τα mpeg-4 mp4 αλλα τιποτα αδυνατη μοιυ λεει η κατεστραμενο αρχειο ομοτε πρεπει να αλλαξω λιγο το πραγραμμα μοθ
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

ναι τα εχω κοιταξει αλλα δεν βρικα καποιον να προτεινει καποιο προγραμμα συγκεκριμενα.ξερεις εσυ κανενα ?και σε τι φορματ γιατι δοκιμασα ολα τα mpeg-4 mp4 αλλα τιποτα αδυνατη μοιυ λεει η κατεστραμενο αρχειο ομοτε πρεπει να αλλαξω λιγο το πραγραμμα μοθ

format factory 2.10 και τελος...:ninja:

ειναι και freeware.

Σήμερα το πρωί που άνοιξα το 5800 είδα πως είχαν χαθεί όλες οι b/t συσκευές μου και χρειάστηκε να τις ξανασετάρω απο την αρχή. Εχει συμβεί σε άλλον αυτό ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Λοιπόν παιδία, σκοπεύω να αγοράσω( απο ebay γιατί Ελλαδίτσα είσαι πανάκριβη) το τηλεφωνάκι μιάς και έχω μαζέψει τα λεφτά. Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις όμως πρώτα και επειδή τα threats ήταν τεράστια, αποφάσισα να postaρω.

1ον Το τηλέφωνο τρέχει γρήγορα? Εννοώντας, έχω το Ν70 και κάνει κάτι αιώνες μέχρι να μπει στο μενού και στα μηνύματα. Συγκριτικά με το Ν82( το είχα και αυτό για μια εποχή) είναι πιο γρήγορο?

2ον Το GPS που έχει αργεί να κλειδώσει τους δορυφόρους? Έχει βγάλει η Garmin ή το Route 66 πρόγραμμα για την έκδοση αυτή? Και το πιο βασικό, υπάρχει σπασμένη στο net?

3ον η κάμερα του τραβάει καθαρές φωτογραφίες? Το βράδυ βγάζει καλές?

4ον Πόσο κρατάει η μπαταρία του? Με μια κανονική χρήση κάθε πότε θέλει φόρτισμα?

5ον Το WiFi πιάνει καλά σήμα?

6ον Το κινητό υποστηρίζει και flash, όπως η σελίδα του youtube?

7ον Πιάνει καλό σήμα?

8ον Τον debranding γίνεται με τον κλασσικό τρόπο του NSS? Επίσης, εάν είναι κλειδωμένο σε εταιρία, μπορώ να το ξεκλειδώσω? ( χωρίς να πληρώσω, εννοείται)

9ον Τέλος θα ήθελα να μου πείτε τί αρνητικά έχετε εντοπίσει σε αυτό το τηλέφωνο. Ευχαριστώ

Αυτά:D. Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!:p

Λοιπόν παιδία, σκοπεύω να αγοράσω( απο ebay γιατί Ελλαδίτσα είσαι πανάκριβη) το τηλεφωνάκι μιάς και έχω μαζέψει τα λεφτά. Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις όμως πρώτα και επειδή τα threats ήταν τεράστια, αποφάσισα να postaρω.

1ον Το τηλέφωνο τρέχει γρήγορα? Εννοώντας, έχω το Ν70 και κάνει κάτι αιώνες μέχρι να μπει στο μενού και στα μηνύματα. Συγκριτικά με το Ν82( το είχα και αυτό για μια εποχή) είναι πιο γρήγορο?

2ον Το GPS που έχει αργεί να κλειδώσει τους δορυφόρους? Έχει βγάλει η Garmin ή το Route 66 πρόγραμμα για την έκδοση αυτή? Και το πιο βασικό, υπάρχει σπασμένη στο net?

3ον η κάμερα του τραβάει καθαρές φωτογραφίες? Το βράδυ βγάζει καλές?

4ον Πόσο κρατάει η μπαταρία του? Με μια κανονική χρήση κάθε πότε θέλει φόρτισμα?

5ον Το WiFi πιάνει καλά σήμα?

6ον Το κινητό υποστηρίζει και flash, όπως η σελίδα του youtube?

7ον Πιάνει καλό σήμα?

8ον Τον debranding γίνεται με τον κλασσικό τρόπο του NSS? Επίσης, εάν είναι κλειδωμένο σε εταιρία, μπορώ να το ξεκλειδώσω? ( χωρίς να πληρώσω, εννοείται)

9ον Τέλος θα ήθελα να μου πείτε τί αρνητικά έχετε εντοπίσει σε αυτό το τηλέφωνο. Ευχαριστώ

Αυτά:D. Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!:p

Καταρχας ειναι πολυ ευοκολο να βρεις τις απαντησεις σου αν ξεκινησεις να διαβαζεις απο το τελος! Επισης, ποσο το βρηκες στο e-bay γιατι και εδω ελλαδα εχει πεσει πολυ η τιμη του! Στα 250 περιπου!

1)Ναι πολυ γρηγορα! καμια σχση με τα παλαιοτερα κινητα!

2)Ναι σε ολα!

3)Αρκετα καλες το βραδυ λιγο χαλια!

4)Με κανονικη χρηση και σωστο φορτισμα καπου στις 4 μερες..

5,6,7,8)ΝΑΙ

9)παλι διαβασε απο το τελος!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Eγω που το φορτιζω δλδ καθε 2 μερες?κατι δεν παει καλα ή απλα τ χρεισημοποιω πολυ?
:w00t:

Αν χρησιμοποιεις wi-fi κλπ τοτε καλα κραταει! Και εμενα με την χρηση που του κανω τοσο μου κραταει..Εχει τυχει ομως που μονο με sms και καμια κληση να κραταει και 4 μερες! Πχ στις διακοπες κραταγε ανετα τοσο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Αν χρησιμοποιεις wi-fi κλπ τοτε καλα κραταει! Και εμενα με την χρηση που του κανω τοσο μου κραταει..Εχει τυχει ομως που μονο με sms και καμια κληση να κραταει και 4 μερες! Πχ στις διακοπες κραταγε ανετα τοσο!!

Στις διακοπες που το ειχα πεταξει κρατουσε παρα πολυ. Σε γενικες γραμμες 48 ωρες δεν μπορει να τις βγαλει χρισιμοποιω παρα πολυ το wi-fi :O

Ποσο φωτεινοτητα του εχεις?

Στην μεση την εχω!

Στις διακοπες που το ειχα πεταξει κρατουσε παρα πολυ. Σε γενικες γραμμες 48 ωρες δεν μπορει να τις βγαλει χρισιμοποιω παρα πολυ το wi-fi :O

Ετσι ακριβως και εμενα που χρησιμοποιω το wi-fi πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τί κάρτα μνήμης χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι? Μία 8gb θα έκανε το κινητό πιο αργό ή θα κολλούσε συχνότερα?

sandisk 8gb εγω οπως και ολοι οσοι την εχουμε μεχρι σημερα δεν εχουμε αντιμετωπισει κανενα προβλημα..

Την 8άρα sandisk γεμάτη όσο δεν πάει, με 2.100 φωτο και βίντεο και δεν κόλλησε ούτε μια φορά. Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση να βιώσεις κολλήματα ότι και αν βάλεις μέσα.

Παιδιά κανένας τρόπος να δούμε βίντεο από το justin.tv μέσω του κινητού; To adobe flash Lite το έχω βάλει και μάλιστα την τελευταία έκδοση.

Γεια και χαρά σας παίδες. Πρώτο μου μήνημα καθώς κόντεψα να χάσω το φώς μου διαβάζοντας την ενότητα (χάσμα γεννεων λέγεται..έχω μείνει πολύ πίσω και εσείς παιδιά μου φύγατε πολύ μπροστά) .Παιδιά μια και χειρίζεστε αυτά τα μαραφέτια με ευκολία παρακαλώ θερμά όποιος γνωρίζει να με διαφωτίσει στο εξής αίνηγμα.Πήρα το 5800 και με χαρά έτρεξα στο κοντυνότερο wifi για ασύρματη σύνδεση στο δύκτιο. Συνδέομαι κανονικά (σε 3,4 σημεία πρόσβασης δοκίμασα Δημόσια και ιδιωτικά) και όλες τις φορές κατά το άνοιγμα ιστοσελίδες λαμβάνω το "Ιστός:Καμία ανταπόκριση πύλης". Θέλει κάποια ρύθμιση ίσως η να το επιστρέψω στην COSMOTE για επισκευή;