fanish1 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παντως παιδια οφειλω να δωσω τα θερμα μου συγχαρητηρια στους ιδρυτες του παροντος κορυφαιου, κατα την γνωμη μου τεχνολογικου site ''εν ελλαδι''. Με τρεις λεξεις θα μπορουσα να το χαρακτηρισω:Σοβαρο-Ενημερωμενο-Αξιοπιστο!!! Συνεχιστε την πολυ καλη προσπαθεια παιδια!!! Tο καλό είναι αυτό ότι δεν σταματάνε να ενημερώνουν!! Ολα τα παιδιά που συμμετέχουν στην ομάδα του Myphone με τον Μάνο Κωνσταντινιάδη να έχει την ίδια (τρέλα) όπως όταν άρχιζε αυτή την προσπάθεια!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 61.008 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η tool4. Συνολικά φιλοξενούνται 1.127.551 μηνύματα σε 72.206 θέματα συζήτησης. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Χθες μάλιστα σημειώθηκε νέο ρεκόρ μελών και επισκεπτών που ήταν ταυτόχρονα στο ΦΟΡΟΥΜ ,των οποίων ο αριθμός έφτασε τους 930 :cool: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 το είδα σήμερα αυτό και έπαθα πλάκα! 930 άτομα και δεν ήμουν εγώ μέσα;; :worry: μπράβο πάντως! και τις τελευταίες μέρες έλεγα "τι στο καλό ένα χρόνο τώρα και ο ανώτατος αριθμός χρηστών έχει μείνει στους 760!!!" αλήθεια έχει κάτι η 5η μαϊου που μαζέυει τόσο κόσμο;; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 το είδα σήμερα αυτό και έπαθα πλάκα! 930 άτομα και δεν ήμουν εγώ μέσα;; :worry: μπράβο πάντως! και τις τελευταίες μέρες έλεγα "τι στο καλό ένα χρόνο τώρα και ο ανώτατος αριθμός χρηστών έχει μείνει στους 760!!!" αλήθεια έχει κάτι η 5η μαϊου που μαζέυει τόσο κόσμο;; Πράγματι 5/5 είχε γίνει και το προηγούμενο.. Πάντως ούτε εγώ ημουν μέσα:( . Θα μαστε στους 1000:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 γιατί όσοι ήμασταν μέσα λέτε να το καταλάβαμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Στημένο ήταν :p Oύτε εγώ ημουν μεσα :( @FREAK_OF_NATURE που πήγαν τα greeklish οεο??? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ούτε εγώ ήμουν και σκεφτόμουν πολύ καιρό πότε θα σπάσει το ρεκορ...! Λέτε να κάνουμε καμιά απόπειρα να τα ξανασπάσουμε?! Να κανονίσουμε να μπούμε όλοι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνί και ώρα! Κάτι σαν Flash mob (έτσι δεν λέγεται?!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Στημένο ήταν :p Oύτε εγώ ημουν μεσα :( @FREAK_OF_NATURE που πήγαν τα greeklish οεο???είμαι στο laptop μου (άρα θεσσαλονίκη) όπου διαθέτω ελληνικούς χαρακτήρες sou eleipsan ta greeklish mou mhpos??:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 62.028 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η ProSymbian. Συνολικά φιλοξενούνται 1.164.989 μηνύματα σε 81.680 θέματα συζήτησης. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 63.007 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η AHILLEAS_3. Συνολικά φιλοξενούνται 1.203.918 μηνύματα σε 91.150 θέματα συζήτησης. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 καλα παμε αντε και εις ανωτερα,αυτο ειναι το myphone,μια τεραστια κοινοτητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 64.068 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η dentist1. Συνολικά φιλοξενούνται 1.200.308 μηνύματα σε 61.705 θέματα συζήτησης. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ερώτηση. Πόσα είναι πραγματικά μέλη όμως; "Δύσκολη" η απάντηση. Ποιός να μου την δώσει; Κανείς. Απλά, το θέτω.;) Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ερώτηση. Πόσα είναι πραγματικά μέλη όμως; "Δύσκολη" η απάντηση. Ποιός να μου την δώσει; Κανείς. Απλά, το θέτω.;) 66.373 (αυτή τη στιγμή). Έχουν σβηστεί περίπου 2.100 κατά συνέπεια. Για να το επιβεβαιώσεις δες το memberid του νεότερου μέλους http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=66373 . Επίσης το ερώτημά σου έχει απαντηθεί διεξοδικά στις προηγούμενες σελίδες - όχι μια, αλλά 2-3 φορές. Οι μοναδικοί επισκέπτες / μήνα του myphone.gr είναι περισσότεροι από 200.000 οπότε έχουμε μέλλον ακόμη. Ορίστε πήρες απάντηση και ας μην την ήθελες. Συμβουλή: Αν δε θέλεις απαντησεις στα ερωτήματά σου καλύτερα να μη τα θέτεις γιατί καταναλώνονται άσκοπα bytes ;) . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Κυρίως, ρητορική η ερώτηση. Δεν ενδιαφερόμουν πραγματικά να την λάβω την απάντηση. Διοτι έχω την δική μου άποψη και αυτή την κρατώ για τον εαυτό μου. Και επειδή δεν υπάρχει η "άνεση" στις απαντήσεις, μιας και δεν βρισκώμαστε σε δημόσιο - ελεύθερο βήμα, δεν μπορώ και να την εκφέρω. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 65000.Στρατος ολοκληρος. Αντε και στους 100000. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 65.044 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η manitaras. Συνολικά φιλοξενούνται 1.223.754 μηνύματα σε 63.151 θέματα συζήτησης. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 65.789 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η pit1234. Συνολικά φιλοξενούνται 1.241.187 μηνύματα σε 64.186 θέματα συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Για 750 μέλη θα ξαναγράφουμε...;;;:worry: Αφήστε να πάει 66 και τότε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 66.001 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η mliapis2003. Συνολικά φιλοξενούνται 1.247.018 μηνύματα σε 64.572 θέματα συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 67.060 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η oldnavy. Συνολικά φιλοξενούνται 1.251.396 μηνύματα σε 54.945 θέματα συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 1.000 μέλη πάνω, 4.000 μηνύματα πάνω και 10.000 θέματα κάτω δηλαδή !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 1.000 μέλη πάνω, 4.000 μηνύματα πάνω και 10.000 θέματα κάτω δηλαδή !!! :lol: :lol: Πως γίνεται αυτό? :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 :lol: Πως γίνεται αυτό? :lol: :lol: επεσε καθαρισμα....... Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts