REDHOTSTEF Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Που μπορω να βρω τα αρχεια office(word,exel,powerpoind) για να τα περασω στο λαπτοπ μου που εχει windows 8? Θελω να ρωτησω επισης επιση ο υπολογιστης ειναι προσφατο μοντελο, μπορει να παρει και τα office του 2003?? Για να μην παρεξηγηθω ξανα οσον αφορα παρανομα sites κτλ, που μπορω να βρω τα office πιο φτηνα σε CD-DVD για να τα αγοράσω!..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Που μπορω να βρω τα αρχεια office(word,exel,powerpoind) για να τα περασω στο λαπτοπ μου που εχει windows 8? Θελω να ρωτησω επισης επιση ο υπολογιστης ειναι προσφατο μοντελο, μπορει να παρει και τα office του 2003?? Για να μην παρεξηγηθω ξανα οσον αφορα παρανομα sites κτλ, που μπορω να βρω τα office πιο φτηνα σε CD-DVD για να τα αγοράσω!..?? Και βεβαια μπαινει το 2003 σε windows 8. Το Office Home 2010 (μια αδεια χρησης) εχουν γυρω στα 75€ περιπου το πιο φθηνο στην αγορα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 FYI... To Office Home δεν περιλάμβανει MS Outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 παιδια καλημέρα, να ρωτήσω και εγω για κατι περιέργο που μου συμβαινει με το outlook 2010. Σε πολλα email που λαμβάνω αν πατησω reply για να απαντησω το email το στελνει με ιερογλυφικα. Αναφέρομαι φυσικα σε email με Ελληνικούς χαρακτηρες. To περίεργο ειναι ότι δεν το κάνει σε όλα τα email με αποτελεσμα να μην μπορω να καταλαβω γιατι το κανει. Αν στον ιδιο παραληπτη παω με new messages να στειλω email το στελνει κανονικα. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 2 ερωτησεις παιδια. α)πως μπορω στο excel να μην φανεται το πλεγμα? (το περιγραμμα ολων των κελιων που χρησιμοποιω) β) μπορω στο word να έχω πχ 9 σελιδες με καθετο προσανατολισμο και μια με οριζόντιο? α) πας στην καρτέλα View και ξετσεκάρεις την επιλογή Gridlines β) απο την καρτέλα Page Layout πάτα το σύμβολο που είναι δεξιά από το Page Setup. Στο τέλος του παραθύρου που θα ανοίξει έχει ενα πλαίσιο Apply to και επέλεξε Selected sections. Από εδώ και πέρα οπότε πατάς το Orientation από την καρτέλα Page Layout θα γυρνάει μόνο η επιλεγμένη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μήπως ξέρει κάποιος πώς βάζουμε υποσημειώσεις; Προσπαθώ σε μια εργασία να δώσω περισσότερες πληροφορίες για ένα όνομα, αλλά αντί για αρίθμηση, μου εμφανίζει ένα σημάδι σαν άνω τελεία και επίσης, η υποσημείωση δεν μπαίνει στη σελίδα που είναι το όνομα, αλλά στην τελευταία που γράφω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δες εδώ: http://office.microsoft.com/en-us/word-help/insert-or-create-footnotes-and-endnotes-HA101854833.aspx#_Toc293388391 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα margins (το έχω στα αγγλικά). Έβαλα 3.17cm αριστερά και άλλα τόσα δεξιά. Δείτε στην εικόνα εδώ. http://img69.imageshack.us/img69/9691/qjcu.png Εκεί που έχω τονίσει με κόκκινο (δηλαδή η γκρίζα περιοχή του χάρακα), είναι το default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Δεν καταλαβαινω ακριβως την ερωτηση σου. Τα default settings στα περιθωρια ειναι η επιλογη Normal που σου εχει ακριβως απο κατω απο αυτη που εχεις κανει custom εσυ. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 2,54 πάνω κάτω, 3,17 αριστερά δεξιά. Αυτά που δείχνεις είναι οι ριθμύσεις που έχεις, αυτά που σου γράφω είναι τα default Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Οκ ευχαριστώ! Έχω μια άλλη ερώτηση. Έχω σκαλώσει σε ένα σημείο. Δεν με αφήνει να κάνω "Add space between paragraphs" ενώ δείχνει πως έχω το σύμβολο της παραγραφου, τι μπορεί να παίζει; Επίσης ψάχνω αυτό το κουμπί http://office.microsoft.com/en-us/word-help/center-text-on-a-page-HA102518258.aspx#BM1 Ψάχνω και στο customize αλλά δεν το βλέπω, κάνω κάτι λάθος; Έχω το Word 2010 Edited February 22, 2014 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts