Jump to content

Ταυτοποίηση των καρτοκινητών της Cosmote

Herakles
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω το ταυτοποιησα, σε δυο λεπτα ειχα ξεμπερδεψει στο oteshop στη καλαματα μαλιστα με ρωτησαν αν το θελω απορρητο, να μιν φαινεται στους καταλογους, το εβαλα λοιπον απορρητο :rolleyes: Edited by undertakermark

• Απαντήσεις 233
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο Γερμανό έχω παρατηρήσει κι εγώ υπαλλήλους που δεν εξυπηρετούν εφόσων δεν έχουν κέρδος. Επειδή ο Γερμανός δεν είναι για όλα... προτιμώ για Cosmote κατάστηματα cosmote, για ΟΤΕ....ΟΤΕshop κλπ. Εκαστος στο είδος του!

Πηραν απο ενα κινητο την μανα μου και της ειπαν οτι εχει ελλειπη στοιχεια (οντως κατι λαθος υπηρχε)και να τα δωσει τηλεφωνικος εκεινη την στιγμη να προχωρησει η ταυτοποιηση.Τα εδωσε οτι της ζητησε...Ειναι λογικο αυτο? Παιρνουν τηλεφωνο απο αγνωστα κινητα και λενε οτι ειναι απο κοσμοτε? Βεβαια αυτος ο υπαλληλος εδωσε στοιχεια,ονομα κτλ αλλα δεν ξερω αν αληθευουν. Βεβαια δεν την υποχρεωσαν να τα δωσει απλα λενε το κανουν για ευκολια...

αμα θελει της ειπαν να μην τα δωσει και να παει σε ενα καταστημα κοσμοτε...

Πηραν απο ενα κινητο την μανα μου και της ειπαν οτι εχει ελλειπη στοιχεια (οντως κατι λαθος υπηρχε)και να τα δωσει τηλεφωνικος εκεινη την στιγμη να προχωρησει η ταυτοποιηση.Τα εδωσε οτι της ζητησε...Ειναι λογικο αυτο? Παιρνουν τηλεφωνο απο αγνωστα κινητα και λενε οτι ειναι απο κοσμοτε? Βεβαια αυτος ο υπαλληλος εδωσε στοιχεια,ονομα κτλ αλλα δεν ξερω αν αληθευουν. Βεβαια δεν την υποχρεωσαν να τα δωσει απλα λενε το κανουν για ευκολια...

Καλό θα ήταν πιστέυω να μην τα έδινε τηλεφωνικά και να πήγαινε σε ένα κατάστημα να ρωτήσει για να το σιγουρέψει.:(

εγω το ταυτοποιησα, σε δυο λεπτα ειχα ξεμπερδεψει στο oteshop στη καλαματα μαλιστα με ρωτησαν αν το θελω απορρητο, να μιν φαινεται στους καταλογους, το εβαλα λοιπον απορρητο :rolleyes:

Στη Μεσσήνη πάντως είναι δύσκολα τα πράγματα.Στο Γερμανό ήταν πεσμένο το σύστημα και στο OTESHOP μου είπαν οτι θα έπρεπε να έχω αγοράσει το πακέτο της καρτοκινητής από OTESHOP και όχι από κάπου αλλού για να γίνει η ταυτοποίηση ! ! !

Στη Μεσσήνη πάντως είναι δύσκολα τα πράγματα.Στο Γερμανό ήταν πεσμένο το σύστημα και στο OTESHOP μου είπαν οτι θα έπρεπε να έχω αγοράσει το πακέτο της καρτοκινητής από OTESHOP και όχι από κάπου αλλού για να γίνει η ταυτοποίηση ! ! !

βαριοντουσαν φαινεται, πανε καμια βολτα μεσα καλαματα να το ταυτοποιησεις

και εγω σε γερμανο πηγα για ταυτοποιηση και ολο πεσμενο το συστημα λενε! οπως και το δικτυο λεω εγω! κατι ''σηκωμενο'' δεν εχουν εκει μεσα?

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Αφου εχω κανει δηλωση ταυτοποιησης, γιατι ακομη μου ερχονται μηνυματα απο cosmote οτι απο 1η ιουλιου θα διακοπει η λειτουργια?

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προσωποποιημενο μηνυμα σε οσους θεωρουν οτι δεν πιστοποιηθηκαν, ή γενικο μηνυμα που το στελνουν σε ολους ανεξαιρετως.

Τι ισχυει, γιατι λαμβανω αυτο το sms?

Αφου εχω κανει δηλωση ταυτοποιησης, γιατι ακομη μου ερχονται μηνυματα απο cosmote οτι απο 1η ιουλιου θα διακοπει η λειτουργια?

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προσωποποιημενο μηνυμα σε οσους θεωρουν οτι δεν πιστοποιηθηκαν, ή γενικο μηνυμα που το στελνουν σε ολους ανεξαιρετως.

οταν το ταυτοποιησες σου ηρθε μηνυμα που να λεει: ο αριθμος σας ταυτοποιηθηκε επιτυχως?

Σε εμένα σταμάτησε να στέλνει από τη μέρα που έκανα ταυτοποίηση. Καμιά ώρα μετά την ταυτοποίηση έλαβα μήνυμα ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή κάτι τέτοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πήγε ένας φίλος μου σε γερμανό και ΠΑΛΙ!!!! είχε πέσει το σύστημα? και ο αδερφός μου 3 φορές και εγώ άλλη μια!!! σύμπτωση!??????? :lol::lol:

με την cosmote που μίλησα είπε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! μου έδωσε ένας το ονομα του και λει αν πας και δεν το κανουν παρε τηλ ζητα εμένα και δώσε μου που εισαι και ονόματα υπαλλήλων που δεν έκαναν ταυτοποίηση!!! τα σχόλια δικά σας!

πήγε ένας φίλος μου σε γερμανό και ΠΑΛΙ!!!! είχε πέσει το σύστημα? και ο αδερφός μου 3 φορές και εγώ άλλη μια!!! σύμπτωση!??????? :lol::lol:

με την cosmote που μίλησα είπε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! μου έδωσε ένας το ονομα του και λει αν πας και δεν το κανουν παρε τηλ ζητα εμένα και δώσε μου που εισαι και ονόματα υπαλλήλων που δεν έκαναν ταυτοποίηση!!! τα σχόλια δικά σας!

Ουδεν Σχόλιο.

Μετα σου λεει 8.000.000 καρτοκινητα δεν εχουν ταυτοποιθει ακομα στην Ελλαδα.

Οταν το συστημα ειναι πεσμενο !!!!! συνεχεια (και καλα) που να γινει η ταυτοποιηση μετα ρε παιδια?

Να δω τελευταια στιγμη που θα τρεχουν ολοι για ταυτοποιηση τι θα κανουν με τα υποτιθεμενα πεσμενα συστηματα τους!!!

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

οταν το ταυτοποιησες σου ηρθε μηνυμα που να λεει: ο αριθμος σας ταυτοποιηθηκε επιτυχως?

Όχι!

Σε εμένα σταμάτησε να στέλνει από τη μέρα που έκανα ταυτοποίηση. Καμιά ώρα μετά την ταυτοποίηση έλαβα μήνυμα ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή κάτι τέτοιο

Σε μενα οχι!

Τα μαζεψα λοιπον σημερα και ξαναπηγα στον οτε, τους λεω 'ρε παιδες ξαναρθα γιατι μου ερχονται sms οτι θα διακοπει η λειτουργια κλπ'. Παει να κανει ξανα καταχωρηση, και μου λεει οτι το κινητο μου ειναι καταχωρημενο ήδη στο συστημα. Και μου ειπε επισης οτι και στα δικα τους κινητα (των οτετζηδων) ερχονται αυτα τα μηνυματα για την ταυτοποιηση!

Αρα, η cosmote μαλλον τα στελνει σε ολους αδιακριτως.

...

Να δω τελευταια στιγμη που θα τρεχουν ολοι για ταυτοποιηση τι θα κανουν με τα υποτιθεμενα πεσμενα συστηματα τους!!!

Θα αρχίσουν να λένε το τροπάριο του "Έλληνα που τα αφήνει όλα τη τελευταία στιγμή" (όχι ότι δεν υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι), μεταθέτοντας τις δικές τους ευθύνες σε άλλους.

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση.

Τη πρώτη φορά που θα πάτε και θα είναι το σύστημα πεσμένο, απλά φύγετε.

Τη δεύτερη φορά που θα σας πουν το ίδιο, καλέστε μέσα από το κατάστημα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αναφέρετέ το.

Θα αρχίσουν να λένε το τροπάριο του "Έλληνα που τα αφήνει όλα τη τελευταία στιγμή" (όχι ότι δεν υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι), μεταθέτοντας τις δικές τους ευθύνες σε άλλους.

Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση.

Τη πρώτη φορά που θα πάτε και θα είναι το σύστημα πεσμένο, απλά φύγετε.

Τη δεύτερη φορά που θα σας πουν το ίδιο, καλέστε μέσα από το κατάστημα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αναφέρετέ το.

Αυτο εκανα εγω.

Με το τους ειπα οτ θα καλεσω το τμημα εξυπηρετησης πελατων μου ειπαν '' Μισο Λεπτο να Ξανακοιταξω αν ηρθε το συστημα'' και ως δια μαγειας το συστημα επανηλθε και μου εκαναν κατευθειαν την ταυτοποιηση :shifty:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

XAXXAAXXAAXAXAXXAXA έτσι έτσι φοβέρα θέλουν! για πείτε μισό λεπτό να πάρω το 1313 πειτε μου και το ονοματάκι σας, και θα δείτε για πότε θα επανέλθει το σύστημα! :lol::lol::lol:

Το ιδιο περιπου μου συνεβει και εμενα πριν απο λιγο.Εδω και μια βδομαδα με παιρνουν αλλα δε προλαβαινω να το σηκωσω, απο το κινητο 697315ΧΧΧΧ.Σημερα το προλαβα.Παρακαλω λεω, σας τηλεφωνουμε μου λεει απο τη κοσμοτε για την ταυτοποιηση των στοιχειων σας ετσι ωστε να μη χρειαστει να πατε σε ενα καταστημα να τη δηλωσετε.Ειμαι η ταδε (ειπε ενα ονομα λες σα να λεμε με λενε Παπαδοπουλο...) και αν θελετε να σας λεω εγω τα στοιχεια που ειχατε δωσει παλια για να τα επιβεβαιωσουμε (και myaccount εχω και πριν απο 6-7 χρονια ειχα δωσει στοιχεια για ενα προβλημα που ειχα αρα τα εχει η κοσμοτε τα στοιχεια μου σιγουρα) .

Οχι της λεω.Υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση απο τη κοσμοτε... απο διαφημιστικα... απο το site... απο καπου βρε παιδι μου οτι θα γινει κατι τετοιο ετσι ωστε να σας εμπιστευτω;Και εγω της λεω ξερω οταν με παιρνουν απο τη κοσμοτε να βγαινει ενα 5αψηφιο νουμερο (ή κατι τετοιο) και οχι ενα νουμερο κινητου.Ενταξει μου λεει αν δε θελετε σας ευχαριστω πολυ γεια σας.

Τι αηδιες ειναι αυτες εχει βγει κατι τετοιο υπαρχει καμμια ενημερωση ρε παιδια ο καθενας κανει οτι του γουσταρει σε αυτη τη χωρα...

Το ιδιο περιπου μου συνεβει και εμενα πριν απο λιγο.Εδω και μια βδομαδα με παιρνουν αλλα δε προλαβαινω να το σηκωσω, απο το κινητο 697315ΧΧΧΧ.Σημερα το προλαβα.Παρακαλω λεω, σας τηλεφωνουμε μου λεει απο τη κοσμοτε για την ταυτοποιηση των στοιχειων σας ετσι ωστε να μη χρειαστει να πατε σε ενα καταστημα να τη δηλωσετε.Ειμαι η ταδε (ειπε ενα ονομα λες σα να λεμε με λενε Παπαδοπουλο...) και αν θελετε να σας λεω εγω τα στοιχεια που ειχατε δωσει παλια για να τα επιβεβαιωσουμε (και myaccount εχω και πριν απο 6-7 χρονια ειχα δωσει στοιχεια για ενα προβλημα που ειχα αρα τα εχει η κοσμοτε τα στοιχεια μου σιγουρα) .

Οχι της λεω.Υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση απο τη κοσμοτε... απο διαφημιστικα... απο το site... απο καπου βρε παιδι μου οτι θα γινει κατι τετοιο ετσι ωστε να σας εμπιστευτω;Και εγω της λεω ξερω οταν με παιρνουν απο τη κοσμοτε να βγαινει ενα 5αψηφιο νουμερο (ή κατι τετοιο) και οχι ενα νουμερο κινητου.Ενταξει μου λεει αν δε θελετε σας ευχαριστω πολυ γεια σας.

Τι αηδιες ειναι αυτες εχει βγει κατι τετοιο υπαρχει καμμια ενημερωση ρε παιδια ο καθενας κανει οτι του γουσταρει σε αυτη τη χωρα...

Ιδια φαση σε μενα χτες!!!

Εντωμεταξυ, οι αλητες, οχι μονο δεν εχουν ενημερωσει το κοινο με μια ανακοινωση πχ 'μπορει να σας καλεσουν απο το 1313 της cosmote' ωστε να ξερεις τι νουμερο περιμενεις να δεις, αλλα απο πανω οταν τη ρωτησα να μου πει κατι για τα δικα μου τα στοιχεια, δεν μου ελεγε τιποτε!!!

Δηλαδη εγω να σε εμπιστευτω απαιτεις, εσυ δεν πρεπει να μου πεις κατι για ειμαι σιγουρος οτι δεν δινω τα στοιχεια μου σε απατεωνα????

Μπανανία, μπανανία, μπανανία! Ελεος!

Πριν το Πάσχα πήγα στο Γερμανό να δηλώσω ένα καρτοκινητό Frog. Μου είπανε ότι δεν γινότανε τότε, λόγω κίνησης του Πάσχα. Να πάω μετά τις γιορτές.

Σήμερα το απόγευμα ξαναπήγα. Μου είπανε ότι δε γίνεται, γιατί είναι απόγευμα, να πάω πρωί.

Πίστευα ότι, όταν τους αγόρασε ο ΟΤΕ, μπορεί να περνούσαν τη νοοτροπία τους και στον ΟΤΕ. Δυστυχώς έγινε το αντίθετο. Ο ΟΤΕ πέρασε σε αυτούς τη δικιά του νοοτροπία.

Κατά τα άλλα θέλουν να ταυτοποιήσουμε τα καρτοκινητά μας σε αυτούς και να μας κάνουνε και δώρα.

Προσωπικά βέβαια, δεν πρόκειται να χάσω το μεροκάματο γι΄αυτούς.

Θα πετάξω από τώρα τη SIM, δεν θα περιμένω καν να απενεργοποιηθεί, και θα πάρω μια Q cart.

Θα αλλάξω βέβαια νούμερο, αλλά δεν πειράζει, εκεί δεν ξαναπάω. (Έτσι κι αλλιώς δεύτερο νούμερο είναι).

Πήγαινε στο κατάστημα του ΟΤΕ και θα εξυπηρετηθής άψογα. Και εγώ έχω πολύ κακή εμπειρία από Γερμανό ( έπεσε το σύστημα, έλα μετα το πάσχα κ.τ.λ.)

Πριν το Πάσχα πήγα στο Γερμανό να δηλώσω ένα καρτοκινητό Frog. Μου είπανε ότι δεν γινότανε τότε, λόγω κίνησης του Πάσχα. Να πάω μετά τις γιορτές.

Σήμερα το απόγευμα ξαναπήγα. Μου είπανε ότι δε γίνεται, γιατί είναι απόγευμα, να πάω πρωί.

Πίστευα ότι, όταν τους αγόρασε ο ΟΤΕ, μπορεί να περνούσαν τη νοοτροπία τους και στον ΟΤΕ. Δυστυχώς έγινε το αντίθετο. Ο ΟΤΕ πέρασε σε αυτούς τη δικιά του νοοτροπία.

Κατά τα άλλα θέλουν να ταυτοποιήσουμε τα καρτοκινητά μας σε αυτούς και να μας κάνουνε και δώρα.

Προσωπικά βέβαια, δεν πρόκειται να χάσω το μεροκάματο γι΄αυτούς.

Θα πετάξω από τώρα τη SIM, δεν θα περιμένω καν να απενεργοποιηθεί, και θα πάρω μια Q cart.

Θα αλλάξω βέβαια νούμερο, αλλά δεν πειράζει, εκεί δεν ξαναπάω. (Έτσι κι αλλιώς δεύτερο νούμερο είναι).

Κάλεσε και την Cosmote και πες τους όλα αυτά που σου είπαν και σε πιο κατάστημα ή καταστήματα.

Από τη μια οι εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να ταυτοποιήσουν και από την άλλη τα καταστήματα κάνουν το αντίθετο.

Στο τέλος που θα τους έρθουν όλοι μαζεμένοι θα αρχίσουν να κατηγορούν το κόσμο ότι το άφησε τη τελευταία στιγμή.

Από όλα αυτά που διαβάζω, μάλλον είμαι από τους τυχερούς γιατί ο Γερμανός που έχουμε στη περιοχή μας είναι πολύ οργανωμένος (έχει κάθε μέρα ένα άτομο για να κάνει μόνο ταυτοποιήσεις) και εξυπηρετικότατος.

Αν πάντως θες να αλλάξεις τον αριθμό σου πάντως μπορείς να κάνεις φορητότητα σε όποια εταιρεία θέλεις και να δηλώσεις εκεί μια κι έξω τα στοιχεία σου.

Στο κατάστημα ΟΤΕ Ιλισίων (οδός Παπαδιαμαντοπούλου) υπάρχει ανακοίνωση ότι ταυτοποιήσεις γίνονται μόνο Δευτέρα και Τετάρτη πρωί και Παρασκευή απόγευμα.

Ένας εργαζόμενος δηλαδή που δουλεύει πρωί όπως το 90% έχει στη διάθεσή του μόνο μία ημέρα της εβδομάδας για να δηλώσει το καρτοκινητό του, και μάλιστα Παρασκευή.

ΑΙΣΧΟΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον, ρωτησα τι ειναι αυτο και μαλιστα εδωσα και το κινητο που με πηραν στον υπαλληλο του καταστηματος της cosmote στη Καλλιθεα που πηγα και ταυτοποιησα τα κινητα μου.Εψαξε με την αναζητηση τους το συγκεκριμενο κινητο και μου ειπε οτι πραγματι ειναι απο μια κατι σαν θυγατρικη της cosmote (οχι μαιμου δλδ).Ε και καλα λεω ρε παιδια ετσι τους τη καρφωσε και αρχισαν να παιρνουν τηλεφωνα να ταυτοποιησουν κινητα;Δε ξερω μου λεει εμεις δεν εχουμε καμμια ειδοποιηση για κατι τετοιο...

οτι ναναι...

• 1 month later...

Ειπα και εγω να παω να δηλωσω το κινητο μου σε ενα καταστημα του ΟΤΕ στις 2 το μεσημερι,μιας και εχω καταστημα,και μου λεει μια υπαλληλος 9 με 12 γινονται οι δηλωσεις κινητων με ενα νυσταγμενο υφος.Για να καταλαβω,αυτο το 9 με 12 ισχυε ή δεν εβλεπε την ωρα να παει να κοιμηθει ?

Και αν ισχυει,ειναι τελειως καθυστερημενοι οι ανθρωποι ?Δηλαδη πρεπει να παω στις 9 το πρωι,και αμα εχει καμια μεγαλη ουρα στον ΟΤΕ εγω πρεπει να ανοιγω το μαγαζι μου στις 10:30 ?

Δεν φτανει που μας βαζουν σε ταλαιπωρια για να ειμαστε καταχωρημενοι με αριθμο πολιτες,πρεπει να αφηνουμε και τις δουλειες μας για την παρτυ τους.