soublaki-3 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Δύο κάρτες λίγο δύσκολο, γιατί έχει και το συμβόλαιο, 3 νούμερα είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Θα φύγει ο πατέρας μου σε 20 μέρες για διακοπές στη Γερμανία. Θα κάτσει 20 μέρες. Ο αδελφός μου (12 ετών) θα κάτσει μία εβδομάδα επιπλέον. Ο πατέρας μου έχει το παλιό Απεριόριστα 35 (120' προς άλλα δίκτυα + σταθερά). Τι προτείνετε να βάλει ο πατέρας μου και τι ο αδελφός μου; Σκεφτόμουν για κάποιο πακέτο Vodafone όπου με 1€ θα μιλάει ο αδελφός μου μέχρι μία ώρα με Ελλάδα από τη στιγμή που θα έχει γυρίσει Ελλάδα ο πατέρας μου. Φυσικά θα πρέπει να πάρει και ένα Vodafone νουμεράκι ο πατέρας μου. Η ερώτηση αυτή αφορά τα δίκτυα της Γερμανίας; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Η ερώτηση αυτή αφορά τα δίκτυα της Γερμανίας; Οχι, για ελληνικό κινητό στη Γερμανία, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά, η αδερφή μου εχει παει Γερμανία για σπουδες και θα μείνει εκει για 4 χρόνια. έχουμε και οι 2 cu και εχει ενεργοποιήσει το passport και μου κανει αναπαντητη και την παίρνω οπότε εγω δε χρεώνομαι(μόνο τα δωρεάν προς cu).απ'οτι μου είπε είναι το μόνο που μας συμφερει... εσεις τι λέτε? βασικα ενδιαφερομαι να μου κανει αναπαντητη και να την παιρνω εγω... σταθερο δεν εχω οποτε μονο μέσω κινητού να μου πείτε... ευχαριστω! Edited February 12, 2012 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Απο τα ποιο οικονομικα ειναι το fonic αλλα το καλυτερο σημα το εχει η T-mobile. Το καλυτερο ειναι να βαλετε ενα πακετο ιντερνετ στα κινητα σας και με καποια εφαρμογη οπως skype, viber, whatsApp να εχετε επικοινωνια. Και βεβαια με wifi ομιλια με τις ωρες και για λιγα λεπτα με 3G. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Απο τα ποιο οικονομικα ειναι το fonic αλλα το καλυτερο σημα το εχει η T-mobile. Το καλυτερο ειναι να βαλετε ενα πακετο ιντερνετ στα κινητα σας και με καποια εφαρμογη οπως skype, viber, whatsApp να εχετε επικοινωνια. Και βεβαια με wifi ομιλια με τις ωρες και για λιγα λεπτα με 3G. ιντερνετ δε θελω θελω μονο κανονικες κλησεις... εξηγεισε μου λιγο παραπανω με τις εταιριες που μου ειπες... θα συμφερει περισσοτερο απο το passport? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 H Fonic είναι by far το αγαπημένο μου καρτοκινητό στη Γερμανία. Η χρέωση για να καλεί η αδερφή σου κινητά Ελλάδας είναι 0,29 €/λεπτό, δηλαδή χαμηλότερη από τα περισσότερα ελληνικά καρτοκινητά για κλήσεις εντός Ελλάδας. Και αν θέλει να καλεί και σταθερά Ελλάδας θα πληρώνει μόλις 0,09 €/λεπτό. Οι χρεώσεις είναι στη σελίδα της: http://www.fonic.de/html/prepaid-handy-tarif-9-cent-billig-telefonieren.html. Και όχι, μη μου πεις να σου μεταφράσω τη σελίδα. Απο τα ποιο οικονομικα ειναι το fonic αλλα το καλυτερο σημα το εχει η T-mobile. Το καλυτερο ειναι να βαλετε ενα πακετο ιντερνετ στα κινητα σας και με καποια εφαρμογη οπως skype, viber, whatsApp να εχετε επικοινωνια. Και βεβαια με wifi ομιλια με τις ωρες και για λιγα λεπτα με 3G. Εγώ 5 μήνες στο Βερολίνο είχα άψογο σήμα με την Fonic (δίκτυο Ο2). Από ο,τι διάβασα από όταν αγόρασε την Ο2 η Telefonica επένδυσε αρκετά για να φτιάξει το δίκτυο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) H Fonic είναι by far το αγαπημένο μου καρτοκινητό στη Γερμανία. Η χρέωση για να καλεί η αδερφή σου κινητά Ελλάδας είναι 0,29 €/λεπτό, δηλαδή χαμηλότερη από τα περισσότερα ελληνικά καρτοκινητά για κλήσεις εντός Ελλάδας. Και αν θέλει να καλεί και σταθερά Ελλάδας θα πληρώνει μόλις 0,09 €/λεπτό. Οι χρεώσεις είναι στη σελίδα της: http://www.fonic.de/html/prepaid-handy-tarif-9-cent-billig-telefonieren.html. Και όχι, μη μου πεις να σου μεταφράσω τη σελίδα. ακουγεται πολυ συμφερουσα επιλογη....οταν με παιρνει θα χρεωνομαι? και επισης αν την καλω εγω τι θα χρεωνομαι? Edited February 12, 2012 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 ακουγεται πολυ συμφερουσα επιλογη.... ομως αν την καλω εγω τι θα χρεωνομαι? Τα κέρατά σου. :p Δεν κάνω πλάκα, κλήσεις από CU προς εξωτερικό είναι φωτιά. Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο και δεν έχω καμία όρεξη να πάω να δω στη σελίδα της Vodafone γιατί θα μου ανάψουν τα λαμπάκια με το καρτέλ τους... :mad: Πάντως τις χρεώσεις του CU μπορείς να τις βρεις μόνος σου στην ιστοσελίδα της Vodafone. Για αυτό τις έχει βάλει εκεί άλλωστε. Γνώμη μου: όποτε θέλει να σε πάρει για κάτι σύντομο (έως 2-3 λεπτά) να παίρνει αυτή από το Fonic της. Έχει το μεινέκτημα ότι έχει χρέωση ανά λεπτό, αλλά καλύτερα να πέφτουν 29 cents για μια σύντομη κλήση παρά να πέφτει ολόκληρο το κόστος της μονάδας του Vodafone Passport. :!: Αν κάποια στιγμή είναι σπίτι, χαλαρά, και έχει όρεξη για πολλή κουβέντα, ας σου κάνει αναπάντητη να την παίρνεις με το CU σου στo CU της. Συνιστώ να το αποφεύγεις όταν είστε στο δρόμο, γιατί αν πέσει στιγμιαία η γραμμή πρέπει να ξανακαλέσεις. :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Τα κέρατά σου. :p Δεν κάνω πλάκα, κλήσεις από CU προς εξωτερικό είναι φωτιά. Δε θυμάμαι ακριβώς πόσο και δεν έχω καμία όρεξη να πάω να δω στη σελίδα της Vodafone γιατί θα μου ανάψουν τα λαμπάκια με το καρτέλ τους... :mad: Πάντως τις χρεώσεις του CU μπορείς να τις βρεις μόνος σου στην ιστοσελίδα της Vodafone. Για αυτό τις έχει βάλει εκεί άλλωστε. Γνώμη μου: όποτε θέλει να σε πάρει για κάτι σύντομο (έως 2-3 λεπτά) να παίρνει αυτή από το Fonic της. Έχει το μεινέκτημα ότι έχει χρέωση ανά λεπτό, αλλά καλύτερα να πέφτουν 29 cents για μια σύντομη κλήση παρά να πέφτει ολόκληρο το κόστος της μονάδας του Vodafone Passport. :!: Αν κάποια στιγμή είναι σπίτι, χαλαρά, και έχει όρεξη για πολλή κουβέντα, ας σου κάνει αναπάντητη να την παίρνεις με το CU σου στo CU της. Συνιστώ να το αποφεύγεις όταν είστε στο δρόμο, γιατί αν πέσει στιγμιαία η γραμμή πρέπει να ξανακαλέσεις. :!: μαλιστα.. μαλλον θα μεινουμε με το passport... μιλαμε τουλαχιστον κανα 5λεπτο καθε φορα οποτε συμφερει το cu.... αν δεν κανω λαθος με το passport χρεωνεται 80 λεπτα οσο και να μιλας ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Χωρίς passport η αδελφή σου θα χρεώνετε 0,13 το λεπτο Άρα σε 5 λεπτά 0,65 προφανώς δεν σε συμφέρει το passport Δεύτερον αφού η αδελφή σου θα μείνει 4 χρόνια στην Γερμανία θα αγοράσει σίγουρα τοπικό γερμανικό νούμερο θα αγοράζεις το πακέτο για Γερμανία που προσφέρει το vodafone international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Πάντως μπράβο, είστε αγαπημένα αδέρφια. Εγώ με τον αδερφό μου αρκούμαστε στο Facebook. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Χωρίς passport η αδελφή σου θα χρεώνετε 0,13 το λεπτο Άρα σε 5 λεπτά 0,65 προφανώς δεν σε συμφέρει το passport ναι αλλα χωρις passport θα χρεωνομαι και εγω ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 ναι αλλα χωρις passport θα χρεωνομαι και εγω ετσι δεν ειναι? Όχι βέβεα , εσύ δεν πρόκειται να χρεωθείς όσο καλείς Ελληνικό αριθμό CU . Το αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και αν έχει Passport ή όχι δεν αλάζει κάτι από την δική σου την πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Νομίζω ότι η λύση που έχετε τώρα είναι η πιο συμφέρουσα για κλήσεις από κινητό προς κινητό. Υπάρχουν και άλλες οικονομικότερες, όπως το να έχει η αδερφή σου σταθερό αριθμό Ελλάδας μέσω VOIP κλπ. Εταιρίες που δίνουν ελληνικά νούμερα είναι η omnivoice.eu η viva.gr καθώς και κάποιες άλλες. Δεν τις ξέρω όλες. To VOIP είναι δυνατό να γίνεται μέσω κινητού, όμως δεν το επιτρέπουν όλοι οι πάροχοι στη Γερμανία. Ποιος πάροχος το επιτρέπει πρέπει να το ψάξει. Νομίζω η fonic το επιτρέπει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα χρειαστεί ένα κινητό που να κάνει internet, να έχει wifi, κι έναν SIP client. Πχ. το Νόκια Ε52 νομίζω ότι αρκεί αλλά όλα τα smartphone πρέπει να μπορούν να το κάνουν αυτό. Το κόστος του ίντερνετ μέσω κινητού στη Γερμανία μη σε φοβίζει, είναι σχετικά φτηνό και υπάρχουν αρκετά πακέτα. Εννοείται ότι την ίδια λύση θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κι εσύ αν το κινητό σου έχει πρόσβαση σε wifi για να μην τρως το πανάκριβο ίντερνετ που σου πουλάνε στην Ελλάδα. Αν πάτε στην omnivoice και οι δυο τότε θα μπορείτε να μιλάτε τσάμπα χρησιμοποιώντας τον 7ψήφιο κωδικό που θα αντιστοιχεί στο λογαριασμό σας. Πες της επίσης να κοιτάξει μια sim της blau.de. Νομίζω επιτρέπει με ένα πάγιο την ημέρα αρκετές κλήσεις προς Γερμανία από μια χώρα διακοπών. Θα μπορούσε να σου στείλει μια τέτοια. Τέλος πάντων επειδή θα μείνει αρκετό καιρό και η κατάσταση δε θα τσουλάει μόνο με κλήσεις από κινητό προς κινητό επειδή είναι ακριβά, θα πρέπει να προσανατολιστείτε προς λύσεις σταθερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 akis8607:Παντως υπαρχουνε πολλα πακετα στην γερμανια σταθερου για επικοινωνια σε αλλες ευρωπαικες χωρες.Οπως εγω με 3€ ολο το μηνα εχω απεριοριστες κλησεις πρως σταθερα στην ελλαδα.Συμφερει πολυ αυτο εφοσων οπως διαβασα λιγο την συζητηση εδω δεν θελεις ομιλιες οπως skype. και τωρα στο δικο μου ερωτημα.Εκανα ενα search στο φορουμ για την ετειρια Ο2 και δεν βρηκα τιποτα για να ρωτησω την απορια μου.Εχω αυτην την καρτα και παρατηρισα κατι που μου εκανε εντυπωση.Πριν μια εβδομαδα εστειλα μηνυμα στον φιλο μου (cosmote) και παραδοθηκε αμεσως.Μου ηρ8ε η απαντηση του και οταν πηγα να του απαντησω παταω αποστολη και δεν μου ερχετε αναφορα παραδοσης.Με εχει χρεωσει ομως η Ο2 για το δευτερο μηνυμα που εχω στειλει χωρις να το παραλαβει ο φιλος.Το ιδιο μου συνεβησε και εχθες.Στελνω στην κοπελα μου μυνημα επισεις κοσμοτε περνω απαντηση και στο δευτερο μηνυμα δεν παραδινετε αλλα με χρεωνει κανονηκα.Τι παιζει παλικαρια??καμια βοηθεια κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Παιδιά εγώ φεύγω σε 3 μέρες για Γερμανία για 6 μήνες... Μπορείτε να μου προτίνετε κάποιο πακετάκι κυρίως για internet? Έχω iphone 4 και θα δουλεύω κυρίως voip για κλήσεις προς Ελλάδα και μάλλον και προς Γερμανία... Ξέρετε κάποιο καλό δίκτυο με 3G στην Karlsruhe? Ενδιαφέρομαι για καρτοκινητό (μη μας ξημερώσει τπτ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παιδιά εγώ φεύγω σε 3 μέρες για Γερμανία για 6 μήνες... Μπορείτε να μου προτίνετε κάποιο πακετάκι κυρίως για internet? Έχω iphone 4 και θα δουλεύω κυρίως voip για κλήσεις προς Ελλάδα και μάλλον και προς Γερμανία... Ξέρετε κάποιο καλό δίκτυο με 3G στην Karlsruhe? Ενδιαφέρομαι για καρτοκινητό (μη μας ξημερώσει τπτ...) Fonic λέμε, εγγύηση! 500 ΜΒ με 10€ το μήνα (και μετά τα 500 ΜΒ συνεχίζεις απεριόριστα χωρίς χρέωση, αλλά σου περιορίζουν την ταχύτητα). http://www.fonic.de :up: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Fonic λέμε, εγγύηση! 500 ΜΒ με 10€ το μήνα (και μετά τα 500 ΜΒ συνεχίζεις απεριόριστα χωρίς χρέωση, αλλά σου περιορίζουν την ταχύτητα). http://www.fonic.de :up: Το κλασικό νομίζω είναι να στο κάνουν gprs που με βάση την voip τηλεφωνία που θέλω είναι... χάλια Το θέμα είναι μ το προτίνεις ως πιο φθηνό ή ως πιο αξιόπιστο δίκτυο? Γτ νομίζω στο 10 ευρω είχα βρει αρκετά με γίγα και 15 ευρω με 3 ή 5 κάτι τετοιο.... Βέβαια δεν ξέρω ακόμα τις τελικές μ ανάγκες σίγουρα σε data αλλά οκ.... p.s Απο ότι είδα η blau δίνει στα ίδια λεφτά 1gb με option 3gb 15 και 5gb 20 αλλά μετά σε ρίχνει στα 56 όχι 64 όπως η fonic και έχει και μια προσφορά που δεν κατάλαβα από δίπλα για sim.... Το δίκτυο της γενικά τι λέει? p.s2 Την aldi-talk θα την πρότινες? http://www.alditalk.de/web/internet-prepaid-tarif/flatrates/handy_internet_flatrate/ thanks... Edited March 5, 2012 by jimger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 H fonic χρησιμοποιεί το δίκτυο της Ο2. Η alditalk χρησιμοποιεί το δίκτυο της Ε+ και δεν είναι ότι καλύτερο. Το πρόβλημά σου όμως δεν είναι το δικτυο αλλά ότι πολλές εταιρίες απαγορεύουν το VOIP. Η fonic το επιτρέπει στα σίγουρα. Νομίζω ότι με 2,50 Ευρώ τη μέρα έχεις περισσότερα data αλλά σταματάει να σε χρεώνει από τα 25 Ευρώ. Δηλ. δίνεις 25 Ευρώ το μήνα και είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Ήταν ένας παράγοντας που δεν είχα σκεφτεί Πάντως σύμφωνα με αυτά που μου είπες έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο και κατέληξα εδώ: http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/page/Germany που από ότι βλέπω το καλύτερο είναι της LIDL με 15 το μήνα για 5 gb και Ο2 δίκτυο όπως της fonic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Ήταν ένας παράγοντας που δεν είχα σκεφτεί Πάντως σύμφωνα με αυτά που μου είπες έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο και κατέληξα εδώ: http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/page/Germany που από ότι βλέπω το καλύτερο είναι της LIDL με 15 το μήνα για 5 gb και Ο2 δίκτυο όπως της fonic... Από τιμές τηλεφωνίας έχει τις ίδιες με τη fonic αλλά είναι φτηνότερη στο ιντερνετ όποτε πάρε από το LIDL. Πρέπει να είναι καινούρια η ταρίφα. Τα 5 γίγα είναι μαζί download & upload. Επίσης επειδή θα μείνεις 6 μήνες θα χρειαστείς έναν τραπεζικό λογαριασμό. Οι τράπεζες στη Γερμανία χρεώνουν 2-3 Ευρώ το μήνα έξοδα τήρησης. Υπάρχουν ιντερνετικές τράπεζες που δε χρεώνουν. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πες. Από Ελλάδα καλό είναι πριν φύγεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην probank διότι σου δίνει κάρτα για δωρεάν αναλήψεις παγκοσμίως. Edited March 5, 2012 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ευχαριστώ για τη βοήθεια... Δυστυχώς δεν προλαβαίνω την probank γιατί φεύγω σε 2 μέρες.... Αλλά επειδή έχω ξαναπάει η χρέωση ανάληψης εκεί είναι όσο στην Ελλάδα με το ΔΙΑΣ οπότε παλεύεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 H fonic χρησιμοποιεί το δίκτυο της Ο2. Η alditalk χρησιμοποιεί το δίκτυο της Ε+ και δεν είναι ότι καλύτερο. Το πρόβλημά σου όμως δεν είναι το δικτυο αλλά ότι πολλές εταιρίες απαγορεύουν το VOIP. Η fonic το επιτρέπει στα σίγουρα. Νομίζω ότι με 2,50 Ευρώ τη μέρα έχεις περισσότερα data αλλά σταματάει να σε χρεώνει από τα 25 Ευρώ. Δηλ. δίνεις 25 Ευρώ το μήνα και είσαι ΟΚ. Ακριβως! http://www.fonic.de/html/prepaid-surf-stick-fuer-mobiles-internet.html Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Ακριβως! http://www.fonic.de/html/prepaid-surf-stick-fuer-mobiles-internet.html Όλες οι εταιρίες-εικονικοί πάροχοι που χρησιμοποιούν το δίκτυο της Ο2 καθώς και η ίδια η Ο2 το επιτρέπουν. Και το lidl mobile το επιτρέπει. Οι άλλες εταιρίες στη Γερμανία δεν το επιτρέπουν. ευχαριστώ για τη βοήθεια... Δυστυχώς δεν προλαβαίνω την probank γιατί φεύγω σε 2 μέρες.... Αλλά επειδή έχω ξαναπάει η χρέωση ανάληψης εκεί είναι όσο στην Ελλάδα με το ΔΙΑΣ οπότε παλεύεται.... Θεωρώ τις χρεώσεις μέσω ΔΙΑΣ υπερβολικές. Σε κάθε περίπτωση να εξαντλείς το όριο ανάληψης με την κάρτα γιατί νομίζω χρεώνουν ελάχιστη χρέωση ανά ανάληψη. Βέβαια εξαρτάται και από την τράπεζα στην Ελλάδα. Πες στον πατέρα σου ή σε κάποιον συγγενή να ανοίξει το λογαριασμό και να σου στείλει την κάρτα. Έξι μήνες είναι έξι μήνες. Επίσης αν έχεις λογαριασμό στη Γερμανία μέσω ιντερνετ banking είναι η φτηνότερη μεταφορά. Εκεί θα τα τραβάς με κάρτα από το μηχάνημα. Αν δεν έχεις λογαριασμό εκεί και σκοπεύεις να συνεχίσεις τα πάρε δώσε με τη χώρα φρόντισε να αποκτήσεις έναν ιντερνετικό. Είναι τσάμπα και ίσως να μπορείς να τον κρατήσεις και αφού επιστρέψεις στην Ελλάδα. Πρέπει μόνο να δηλωθείς στο δημαρχείο ότι μένεις εκεί και κανένα πρόβλημα. Αν θες κάτι περισσότερο πες. Edited March 5, 2012 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts