tleon Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Αν μιλάς για βόιδαφον που με την προσφορά φτάνει στο 1,5GB μην ανησυχείς. Φύγε από το 250 τρέχοντας. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φτάσεις σε καμία των περιπτώσεων. Αλλά και το απλό 150 να έχεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα (mobile data alerter) που σου μετράει την χρήση που κάνεις και έτσι μπορείς να το παρακολουθήσεις.... Δινει προσφορα 1,5 GB στο 250 για ενα χρονο 13 euro...και η διαφορα με το 150 ειναι στα 3 euro(10) ηταν και αυτο δελεαρ...το προγραμμα το ειδα κια το κατεβασα καλο φαινεται..σου δειχνει το traffic , wifi, roaming....για να το δουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Να ρωτησω κατι αλλο...οταν εχουμε πολλες εφαρμογες στο Home επιβαρυνουμε τη λειτουργια τις συσκευης?...οχι να τρεχουν απλα να τις εχουμε στο Home 'η μηπως ειναι καλυτερο να τα βαζουμε στους φακελους?!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Να ρωτησω κατι αλλο...οταν εχουμε πολλες εφαρμογες στο Home επιβαρυνουμε τη λειτουργια τις συσκευης?...οχι να τρεχουν απλα να τις εχουμε στο Home 'η μηπως ειναι καλυτερο να τα βαζουμε στους φακελους?!! Το μόνο που το επιβαρύνει είναι οι εγκατεστιμενες εφαρμογές. Το να τα οργανώνεις σε φακέλους βοηθάει απλά στο να τα βρίσκεις πιο εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Δινει προσφορα 1,5 GB στο 250 για ενα χρονο 13 euro...και η διαφορα με το 150 ειναι στα 3 euro(10) ηταν και αυτο δελεαρ...το προγραμμα το ειδα κια το κατεβασα καλο φαινεται..σου δειχνει το traffic , wifi, roaming....για να το δουμε. 1,5 GB δεν θα τα φτάσεις ούτε σε 3 μήνες συνεχούς χρήσεις... Τι 3 τι 5 τι 10? Για ποιο λόγο πληρώνεις κάτι που ούτε κατά διάνοια χρειάζεσαι? Αυτή τη στιγμή το 150 (1,5GB) είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά.... Για ρώτα και τους cosmotάδες που έχουν πάθει την πλάκα τους. Anyway για να μην βγαίνω εκτός θέματος, εγώ προτείνω το Βοιδαφον 150 γιατί είναι Υπεραρκετό και μπράβο στην βοιδα που έκανε αυτή την προσφορά και μας έφερε τόσο κοντά το mobile Internet. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 To 1,5 γίγα η vodafone το δίνει με το 250. Στο 150 δίνει κανονικά 150ΜΒ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 To 1,5 γίγα η vodafone το δίνει με το 250. Στο 150 δίνει κανονικά 150ΜΒ. Όχι μόνο δεν ισχύει αυτό που γράφεις αλλά το κατέβασε και άλλο. Πλέον το 1,5 GB το δίνει στο 100 (35€) & στο 300. Για του λόγου το αληθές μπες http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5902 υ.γ. Για να μην βγούμε εκτός θέματος καλό είναι να μεταφερθεί η συζήτηση στο αντίστοιχο τόπικ με την Βοιδαφον... Αν θέλει ο moderator μπορεί και να μεταφέρει εκεί τα μηνύματα.. ώστε να τα δουν αυτοί που ενδιαφέρονται :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Εγω για αυτο μιλαω.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 Αλλα απο οτι φαινεται πολλοι εχουν δικιο οτι ειναι υπερ αρκετα..... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Εγω για αυτο μιλαω.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 Αλλα απο οτι φαινεται πολλοι εχουν δικιο οτι ειναι υπερ αρκετα..... Αν και δεν είναι σωστό να ανοίγουμε εδώ τέτοια συζήτηση αλλά ελπίζω να μας την μεταφέρουν στο κατάλληλο τόπικ, αυτό που κοιτάς είναι άσχετο με εμάς... Εξάλλου το γράφει και κάτω αν δεις : "Το πακέτο Surf & Email 250 είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές με συγκεκριμένες Mobile Internet optimized συσκευές: HTC Diamond, Nokia 6124c, Nokia N95 & Nokia N95 8Gb, Samsung i520, Samsung i560, Samsung i900v, Nokia 6210 Navigator, LG KM 900 Arena, Nokia E66, Nokia N85, Samsung S8300, Sony Ericsson w715." Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Πάντως με τα προγράμματα που ανέφερα ποιο πριν (και από σήμερα και twitter) και 2pop3 λογαριασμούς με το ζόρι φτάνω τα 30-40ΜΒ...(οκ δεν κατεβάζω όλα τα ppt που μου στέλνουν) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Αν και δεν είναι σωστό να ανοίγουμε εδώ τέτοια συζήτηση αλλά ελπίζω να μας την μεταφέρουν στο κατάλληλο τόπικ, αυτό που κοιτάς είναι άσχετο με εμάς... Εξάλλου το γράφει και κάτω αν δεις : "Το πακέτο Surf & Email 250 είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές με συγκεκριμένες Mobile Internet optimized συσκευές: HTC Diamond, Nokia 6124c, Nokia N95 & Nokia N95 8Gb, Samsung i520, Samsung i560, Samsung i900v, Nokia 6210 Navigator, LG KM 900 Arena, Nokia E66, Nokia N85, Samsung S8300, Sony Ericsson w715." Επειδη με αγχωσε λιγο αυτο που ειπες το εψαξα...λοιπον ισχυει και για ΒΒ πηρα και το 13830...εκτος απο τις συσκευες που γραφει στο site και παραθεσες ..σωστα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Επειδη με αγχωσε λιγο αυτο που ειπες το εψαξα...λοιπον ισχυει και για ΒΒ πηρα και το 13830...εκτος απο τις συσκευες που γραφει στο site και παραθεσες ..σωστα. Δεν ξέρω με ποιόν μίλησες αλλά εάν μπεις στο site τις βόιδαφον και πας να αγοράσεις blackberry θα σου βγάλει ακριβώς από κάτω τα διαθέσιμα προγράμματα. Ορίστε http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4721 μπες και δες. Στα τηλεφωνικά κέντρα συνήθως είναι κοριτσάκια με πρότυπες απαντήσεις και δεν ξέρουν τι τους γίνετε... Τι να πω... Ας το κλείσουμε όμως γιατί ζαλίζουμε και τους άλλους που δεν τους ενδιαφέρει το τι γίνετε στην βόιδαφον... Φιλικά υ.γ. Υπάρχει σχετικό τόπικ. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παιδιά εδώ και τέλος. Φήμες για νέα rom? Είτε επίσημη είτε δοκιμαστική..... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Όχι μόνο δεν ισχύει αυτό που γράφεις αλλά το κατέβασε και άλλο. Πλέον το 1,5 GB το δίνει στο 100 (35€) & στο 300. Για του λόγου το αληθές μπες http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5902 υ.γ. Για να μην βγούμε εκτός θέματος καλό είναι να μεταφερθεί η συζήτηση στο αντίστοιχο τόπικ με την Βοιδαφον... Αν θέλει ο moderator μπορεί και να μεταφέρει εκεί τα μηνύματα.. ώστε να τα δουν αυτοί που ενδιαφέρονται :) Μιλάμε για διαφορετικά θέματα. Πριν λέγαμε για τα 150 (10 ευρώ) και 250 (13 ευρώ) που είναι τα surf & email με 150ΜΒ και 1,5GB όγκο αντίστοιχα, για τα οποία και μιλούσα. Αυτά που λες έιναι τα surf & talk, πλήρη πακέτα με ομιλία και δεδομένα. Τα surf & email μπαίνουν στο ήδη υπάρχον πακέτο ομιλίας και κάνουν και για blackberry προφανώς, αφού προσωπικά κότσαρα ένα 250 πάνω στο ευέλικτο 45 που είχα ήδη! Μέσω τηλεφώνου το ενεργοποίησα. moment_v τι φήμες; Διάβασες κάτι; Μακάρι να έρθει και κάτι καλύτερο από την .151, η οποία νομίζω πάλιωσε αρκετά ώστε να μην περιμένουμε πια να βγει επίσημη για μας. Μάλλον για επόμενη κοιτάμε τώρα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Δεν ξέρω με ποιόν μίλησες αλλά εάν μπεις στο site τις βόιδαφον και πας να αγοράσεις blackberry θα σου βγάλει ακριβώς από κάτω τα διαθέσιμα προγράμματα. Ορίστε http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4721 μπες και δες. Στα τηλεφωνικά κέντρα συνήθως είναι κοριτσάκια με πρότυπες απαντήσεις και δεν ξέρουν τι τους γίνετε... Τι να πω... Ας το κλείσουμε όμως γιατί ζαλίζουμε και τους άλλους που δεν τους ενδιαφέρει το τι γίνετε στην βόιδαφον... Φιλικά υ.γ. Υπάρχει σχετικό τόπικ. βλακίες, 3 μήνες έχω το 250 (1,5) στο 9500 και δε μου λένε τπτ. πως το κάνεις? βάζεις το 150 στο bb σου (αν δεν έχεις ήδη pin) και όταν σου ενεργοποιηθεί με ένα τηλ στο 13830 αλλάζεις σε 250. απλά. τα ίδια τα έχω ξαναγράψει. μια αναζήτηση δεν πειράζει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 βλακίες, 3 μήνες έχω το 250 (1,5) στο 9500 και δε μου λένε τπτ. πως το κάνεις? βάζεις το 150 στο bb σου (αν δεν έχεις ήδη pin) και όταν σου ενεργοποιηθεί με ένα τηλ στο 13830 αλλάζεις σε 250. απλά. τα ίδια τα έχω ξαναγράψει. μια αναζήτηση δεν πειράζει. Όλο λέμε να μην το συνεχίσουμε και όλο το συνεχίζουμε... Εγώ έχω το 150 (1,5). Αυτό είναι το πρόγραμμα που υπήρχε όταν αγόρασα το bb. Εάν αλλάξεις σε 250 δεν θα έχεις έξτρα χρέωση? Αυτό εννοείς? Εγώ καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε το δίκιο μας απλά η βόιδαφον τα έχει κάνει λίγο μπέρδε τα προγράμματα. Η αρχική μου επισήμανση ήταν ότι το 150 (1,5GB) είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει "ογκολογικός" λόγος να πας στο 250/300. Αυτό μόνο. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Μα δεν υπάρχει 150 με 1,5 γίγα, αυτό λέμε! :P Εννοείς προφανώς το surf & talk 100? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Μα δεν υπάρχει 150 με 1,5 γίγα, αυτό λέμε! :P Εννοείς προφανώς το surf & talk 100? Ναι, μιλάω για το Surf & Talk 100 lite που περιλαμβάνει εκτός τα λεπτά ομιλίας και το Surf & Email 250. Προφανώς μιλάμε όλοι για το ίδιο. Άρα το Surf & Email 250 έχει Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 13 € και σου παρέχει (1,5GB) ενώ το surf & talk 100 έχει Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 35 € και σου παρέχει (1,5GB) & 100' ομιλίας & 150 sms. Επιτέλους συνεννοηθήκαμε. :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ναι, μιλάω για το Surf & Talk 100 lite που περιλαμβάνει εκτός τα λεπτά ομιλίας και το Surf & Email 250. Προφανώς μιλάμε όλοι για το ίδιο. Άρα το Surf & Email 250 έχει Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 13 € και σου παρέχει (1,5GB) ενώ το surf & talk 100 έχει Μηνιαίο πάγιο συνδρομής 35 € και σου παρέχει (1,5GB) & 100' ομιλίας & 150 sms. Επιτέλους συνεννοηθήκαμε. :) Αμ'γεια σας τωρα νομιζω το κλεισαμε το θεμα...δε μπορεις να πεις ομως ,δεν ανακατευτικα...ουτε το ζαλισαμε υπερβολικα....!!! Αστιευομαι Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Όλο λέμε να μην το συνεχίσουμε και όλο το συνεχίζουμε... Εγώ έχω το 150 (1,5). Αυτό είναι το πρόγραμμα που υπήρχε όταν αγόρασα το bb. Εάν αλλάξεις σε 250 δεν θα έχεις έξτρα χρέωση? Αυτό εννοείς? Εγώ καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε το δίκιο μας απλά η βόιδαφον τα έχει κάνει λίγο μπέρδε τα προγράμματα. Η αρχική μου επισήμανση ήταν ότι το 150 (1,5GB) είναι υπεραρκετό και δεν υπάρχει "ογκολογικός" λόγος να πας στο 250/300. Αυτό μόνο. φυσικά και έχεις χρέωση του προγράμματος. δεν είναι δωρεάν. απλά το κάνεις άνετα και ωραία από το τηλέφωνο 13830 δίνοντας το αφμ σου χωρίς να πηγαίνεις σε μαγαζιά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 για αιτήματα χρειάζεται smart code νομίζω, αλλά μπορεί να άλλαξε και αυτό. τελευταία έχει κάνει πολλές διαδικαστικές αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 εγω παντως κατεληξα ποιο θα ειναι το επομενο κινητο μου :lol: :lol: :lol: (απο το troktiko.blogspot.com. --αν ειναι πολυ offtopic σβηστε το ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εγω παντως κατεληξα ποιο θα ειναι το επομενο κινητο μου :lol: :lol: :lol: (απο το troktiko.blogspot.com. --αν ειναι πολυ offtopic σβηστε το ) Οχι μονο είναι off topic αλλα και είναι αστείο, άρα θα σβηστεί παραυτα......Υπάρχει μία συγκεκριμένη πολιτική για τα ποστς που απλα εχουν πλακα....:) Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 To Storm εδώ και ένα μήνα είναι στην αντιπροσωπεία δηλαδή Value Services. Αν είχε πάει καναδά πιο γρήγορα θα το είχα πίσω. Το θέμα είναι οτι η μπαταρία είναι στο σπίτι, αφόρτιστη. Δεν θα χαλάσει? Ο τεχνικός μου είπε οτι δεν έχει κίνδυνο. Αλλά πώς να εμπιστευτείς κάποιον που σου λέει οτι το κινητό θα το έχει πίσω σε 15 μέρες και έχει περάσει ένας μήνας? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 To Storm εδώ και ένα μήνα είναι στην αντιπροσωπεία δηλαδή Value Services. Αν είχε πάει καναδά πιο γρήγορα θα το είχα πίσω. Το θέμα είναι οτι η μπαταρία είναι στο σπίτι, αφόρτιστη. Δεν θα χαλάσει? Ο τεχνικός μου είπε οτι δεν έχει κίνδυνο. Αλλά πώς να εμπιστευτείς κάποιον που σου λέει οτι το κινητό θα το έχει πίσω σε 15 μέρες και έχει περάσει ένας μήνας? γιατί να χαλάσει η μπαταρία? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 To Storm εδώ και ένα μήνα είναι στην αντιπροσωπεία δηλαδή Value Services. Αν είχε πάει καναδά πιο γρήγορα θα το είχα πίσω. Το θέμα είναι οτι η μπαταρία είναι στο σπίτι, αφόρτιστη. Δεν θα χαλάσει? Ο τεχνικός μου είπε οτι δεν έχει κίνδυνο. Αλλά πώς να εμπιστευτείς κάποιον που σου λέει οτι το κινητό θα το έχει πίσω σε 15 μέρες και έχει περάσει ένας μήνας? Δεν θέλω να ακουστώ κάπως αλλά σου είχα πει εξάρχης να τους πιέσεις και να τους βρίσεις... Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα θέματα και γιαυτό στο έλεγα... Ξέρω ακριβώς πως λειτουργούν... Σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts