Alexkass Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 η ενεργοποίηση του Pin έχει ένα θέμα γιατί έχουν πρόβλημα. υπάρχουν ενεργοποιήσεις BIS εδώ και 10 μέρες που δεν έχουν γίνει ακόμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 να σου απαντήσω στο 2. εμενα σε 6 ςρες ειχαν ενεργοποιησει την συνδεσηok σε ευχαρηστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Αγαπητε Alexkass αν εχεις την καλωσυνη πες μας τι εννοοις η τι συνεβη(μιας κ το αναφερεις...)? ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. δλδ το πρωί δεν άνοιγε. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Πόσα reset έκανες; Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 εννοείς πριν η μετά? μετά δεν άναβε καν. ούτε και χωρίς μπαταρία και καλώδιο και cmd. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Τωρα ειναι ζωντανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosch Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 MSN λειτουργείς? το λέω γιατί δουλεύει μόνο με BIS Δεν το έχω κατεβάσει γιατί δεν το χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 μπορουμε να βαλουμε ελληνικο μενου? σορυ αλλα εχω σοβαρο προβλημα διοτι τωρα μου το κανανε δωρο και μη το ανοιξω τσαμπα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 μπορουμε να βαλουμε ελληνικο μενου? σορυ αλλα εχω σοβαρο προβλημα διοτι τωρα μου το κανανε δωρο και μη το ανοιξω τσαμπα..... Όχι Ελληνικό μενού σε berry δεν παίζει δυστυχώς... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 υπαρχει περιπτωση να βγαλουν στο μελλον? απο οτι ξερω πρεπει να αλλαξω τη ρομ ετσι δεν ειναι? εχει ενας φιλος το ομνια και το εχει κανει με πλαγιο τροπο... δεν υπαρχει το ιδιο και για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Να σας ρωτησω και κατι αλλο που παρατηρησα και δεν ξερω αν ειναι λογηκο.Οταν το συνδεσα με τον υπολογηστη μεσω Usb το κινιτο στο πισω μερος που ειναι το καπακι που καλυπτει την μπαταρια ξαφνηκα αμα το εποιανες ειχε ρευμα δλδ δν μπορουσες να το ποιασεις.ειναι λογηκο?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 υπαρχει περιπτωση να βγαλουν στο μελλον? απο οτι ξερω πρεπει να αλλαξω τη ρομ ετσι δεν ειναι? εχει ενας φιλος το ομνια και το εχει κανει με πλαγιο τροπο... δεν υπαρχει το ιδιο και για μας? Όχι......!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ορίστε και οι αναλυτικές οδηγίες, καθώς και το λινκ με το τελευταίο firmware (έκδοση λογισμικού για κάποιον που ρώτησε πριβέ :P) Available from Orange UK. Software For BlackBerry® Bold 9000 smartphone BlackBerry Handheld Software v4.6.0.373 (EastAsia) Package Version: 4.6.0.373 Consisting of: Applications: 4.6.0.221 Software Platform: 4.0.0.186 File name: 9000jEastAsia_PBr4.6.0_rel373_PL4.0.0.186_A4.6.0.2 21_Orange_UK.exe File size: 97.25MB Note: The Software Platform and Applications version numbers can be found under Options-About screen on the handheld. https://www.blackberry.com/Downloads...223C61B1B5AB89 For install instruction to load any carrier 9000 OS on your BB: 1. Download desired OS to your PC 2. Install/run OS to PC 3. Delete vendor.xml file. It's located in c:\program files\common files\research in motion\apploader (only if your not with Orange UK) 4. Connect BB to Desktop Manager and it should prompt the upgrade. If not click app loader and that should initialize it. 5. Do not unplug BB during the process. It will take around 30-60 minutes to complete upgrade. Συγνώμη, αλλά εδω μιλάμε για το STORM 9500, μήπως έχει γίνει λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Η διαδικασία είναι η ίδια. Το έχουμε αναφέρει και στα tips: 1. Download desired OS to your PC 2. Install/run OS to PC 3. Delete vendor.xml file. It's located in c:\program files\common files\research in motion\apploader (only if your not with Orange UK) 4. Connect BB to Desktop Manager and it should prompt the upgrade. If not click app loader and that should initialize it. 5. Do not unplug BB during the process. It will take around 30-60 minutes to complete upgrade. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Τωρα ειναι ζωντανο? όχι. το άφησε σε αυτούς να το αλλάξουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 re paidia tous maps gia na leitourgisei to gps...pou einai?? giati ego den exo vrei tpt... mipos thelei na katevaseis apo allou to programma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 re paidia tous maps gia na leitourgisei to gps...pou einai?? giati ego den exo vrei tpt... mipos thelei na katevaseis apo allou to programma? οπως εχουμε ξαναπει ολα τα maps ειναι over the air μην εμπιστευεστε το bb maps. κατεβασετ google maps και θα στε ηρεμοι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Η οθονη του τι πρωτοπορια εχει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Δεν αναφέρθηκα στην διαδικασία γιατί είναι ίδια σε όλα τα ΒΒ. Αναφέρθηκα στο ότι ο Φίλος GiorgosH έχει δώσει link για 9000 Bold(στο παραπάνω post)..... Στο κάτω κάτω αν θέλετε ας αναφέρουμε όλοι οι κάτοχοι storm, δίκτυο κ os version... K αρχίζω από μένα: Vodafone - v4.7.0.100(4.4.4.124) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Η οθονη του τι πρωτοπορια εχει?? εχει αλλη τεχνολογια απο των αλλων συσκευων αφης καθε πατημα το νιωθεις φαντασου απτικη αφη μονο σε 10 επιπεδα μπροστα ειδικα στο landscape mode δε κανεις λαθη γιατι πατας το κουμπι οποτε δυσκολα κανεις λαθη κατα τη πληκτρολογηση. ξαναλεω οτι εχει καταπληκτικο ελληνικο Τ9 , αντιστοιχο των Νοκια , samsung κτλ και το multitap του ειναι επισης κλασικα μπροστα απο τα αλλα. Προσωπικα με εχει βολψει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το iphone και μιλαμε οτι ειμαι χρηστης 3 διαφορετικων iphone απο περυσι (και 2g + 3g) τι να πω..οπως βολευεται ο καθενας και μεχρι στιγμης το στορμ ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 εχει αλλη τεχνολογια απο των αλλων συσκευων αφης καθε πατημα το νιωθεις φαντασου απτικη αφη μονο σε 10 επιπεδα μπροστα ειδικα στο landscape mode δε κανεις λαθη γιατι πατας το κουμπι οποτε δυσκολα κανεις λαθη κατα τη πληκτρολογηση. ξαναλεω οτι εχει καταπληκτικο ελληνικο Τ9 , αντιστοιχο των Νοκια , samsung κτλ και το multitap του ειναι επισης κλασικα μπροστα απο τα αλλα. Προσωπικα με εχει βολψει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το iphone και μιλαμε οτι ειμαι χρηστης 3 διαφορετικων iphone απο περυσι (και 2g + 3g) τι να πω..οπως βολευεται ο καθενας και μεχρι στιγμης το στορμ ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου τέτοια λέτε και είμαι με το pearl :( να δούμε πόσο γρήγορα θα με πάρουν από τη voda για να μου το δώσουν. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 εχει αλλη τεχνολογια απο των αλλων συσκευων αφης καθε πατημα το νιωθεις φαντασου απτικη αφη μονο σε 10 επιπεδα μπροστα ειδικα στο landscape mode δε κανεις λαθη γιατι πατας το κουμπι οποτε δυσκολα κανεις λαθη κατα τη πληκτρολογηση. ξαναλεω οτι εχει καταπληκτικο ελληνικο Τ9 , αντιστοιχο των Νοκια , samsung κτλ και το multitap του ειναι επισης κλασικα μπροστα απο τα αλλα. Προσωπικα με εχει βολψει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το iphone και μιλαμε οτι ειμαι χρηστης 3 διαφορετικων iphone απο περυσι (και 2g + 3g) τι να πω..οπως βολευεται ο καθενας και μεχρι στιγμης το στορμ ειναι η καλυτερη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου Γιάννη εχεις δίκιο σε όλα τα παραπάνω και συμφωνώ μαζί σου. Το μόνο αρνητικό που έχω διαπιστώσει σε σχέση με την κατασκευή/ποιότητα....καθώς είμαι και ίσως υπερφολικά ''ψείρας''....είναι ότι στο συνάδελφό μου έχει μπεί αρκετό χνούδι και σκόνη γύρω από το πλαίσιο της οθόνης...αφου λόγω της τεχνολογίας που έχει η οθόνη περιμετρικά δεν εφάπτει με το πλαίσο....οπότε παντα υπαρχει κενό αφού η οθόνη είναι σχεδισμένη να ''παιζει''/''κολυμπάει'' μέσα στο πλαίσιο. Βέβαια αρκετές φορές το έχει χωρίς την θήκη που έρχεται μαζί με το κινητό. Υπαρχει περίπτωση με την πάροδο του χρόνου η αυξανόμενη σκόνη και χνούδι να δημιουργήσει απώλεια ανταπόκρισης λειτουργίας της οθόνης ??? Υπάρχει μεμβράνη ή ''ελατηριο'' πίσω από την οθόνη??? Θα υπάχει τρόπος να το καθαρίζουμε μονοι μας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Γιάννη εχεις δίκιο σε όλα τα παραπάνω και συμφωνώ μαζί σου. Το μόνο αρνητικό που έχω διαπιστώσει σε σχέση με την κατασκευή/ποιότητα....καθώς είμαι και ίσως υπερφολικά ''ψείρας''....είναι ότι στο συνάδελφό μου έχει μπεί αρκετό χνούδι και σκόνη γύρω από το πλαίσιο της οθόνης...αφου λόγω της τεχνολογίας που έχει η οθόνη περιμετρικά δεν εφάπτει με το πλαίσο....οπότε παντα υπαρχει κενό αφού η οθόνη είναι σχεδισμένη να ''παιζει''/''κολυμπάει'' μέσα στο πλαίσιο. Βέβαια αρκετές φορές το έχει χωρίς την θήκη που έρχεται μαζί με το κινητό. Υπαρχει περίπτωση με την πάροδο του χρόνου η αυξανόμενη σκόνη και χνούδι να δημιουργήσει απώλεια ανταπόκρισης λειτουργίας της οθόνης ??? Υπάρχει μεμβράνη ή ''ελατηριο'' πίσω από την οθόνη??? Θα υπάχει τρόπος να το καθαρίζουμε μονοι μας ??? Δε νομιζω οτι βγαινει το υλικο της οθονης αλλα και απο την αλλη το χνουδακι δε παει μεσα στη συσκευη αμα το κοιταξεις στο φως φαινεται σα να εχει μεμβρανη που το προστατευει και λογικο το βρισκω , γιατι δε νομιζω οτι θα εφτιαχναν εργαλειο που θα παθαινε τοσο ευκολα ζημια ωραιο ομως το ατιμο :love: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Δε νομιζω οτι βγαινει το υλικο της οθονης αλλα και απο την αλλη το χνουδακι δε παει μεσα στη συσκευη αμα το κοιταξεις στο φως φαινεται σα να εχει μεμβρανη που το προστατευει και λογικο το βρισκω , γιατι δε νομιζω οτι θα εφτιαχναν εργαλειο που θα παθαινε τοσο ευκολα ζημια ωραιο ομως το ατιμο :love: Οντως πολύ όμορφο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 το ειδα σημερα στο πλαισιο και επαθα πλακα με την οθονη του. θα το επαιρνα αλλα δεν εχει wifi. αμα βαλω μεσα καρτα wind μπορω να το δουλεψω γενικως και ως internet??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts