pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλησπερα παιδια, διαλεξα το κινητακι αυτο για τον πατερα πριν κατι μηνες και εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος.η μπαταρια του απλα ΦΟΒΕΡΗ. θελω να σας ρωτησω κατι ομως. βλεπω εχει μια εφαρμογη 'χαρτες'. αν παρω ενα εξωτερικο δεκτη gps θα συνεργαζεται με αυτην την εφαρμογη?επισης καποια φωνητικη πλοηγηση γινεται να εχω καπως? γενικα κατι να εβαζα 'σαν' το garmin? γνωμη μου ειναι οτι το κινητο δεν κανει για gps. το παιρνεις για την εκπληκτικη μπαταρια του και τη αρκετα καλη ανθεκτικοτητα του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 συμφωνω μαζι σου.αλλα μιας και τω χω ελεγα μηπως γινοταν gps καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 συμφωνω μαζι σου.αλλα μιας και τω χω ελεγα μηπως γινοταν gps καπως... νομιζω δεν αξιζει τον κοπο. υπαρχουν πλεον κινητα πολυ φθηνα και με gps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 και φτηνο και με gps νομιζω λιγο δυσκολο ειναι...και μετα ειναι και το θεμα της μπαταριας. ο πατερας μου θελει μεγαλη αυτονομια και το 3720 τον καλυπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 και φτηνο και με gps νομιζω λιγο δυσκολο ειναι...και μετα ειναι και το θεμα της μπαταριας. ο πατερας μου θελει μεγαλη αυτονομια και το 3720 τον καλυπτει... εχω γραψει και σε αλλα τοπικς, οτι μπαταρια σαν του 3720 δεν εχω συναντησει σε κανενα αλλο κινητο και ολα αυτα τα χρονια εχω αλλαξει παρα πολλα. εχω σοβαρες ενστασεις για την ανθεκτικοτητα του, αλλα για την μπαταρια του καμια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 για την μπαταρια συμψωνω και γω απολυτα. οσο για την ανθεκτικοτητα εχω δει καποια βιντεακια στο youtube με διαφορα 'βασανιστηρια' που του κανουν και δεν χαμπαριαζει... του πατερα μου του χει πεσει 2-3 φορες αλλα μια χαρα δουλευει. αν ηταν λιγο πιο 'εξελιγμενο' κινητο θα ηταν το ιδανικο τηλεφωνο για ολους.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 για την μπαταρια συμψωνω και γω απολυτα. οσο για την ανθεκτικοτητα εχω δει καποια βιντεακια στο youtube με διαφορα 'βασανιστηρια' που του κανουν και δεν χαμπαριαζει... του πατερα μου του χει πεσει 2-3 φορες αλλα μια χαρα δουλευει. αν ηταν λιγο πιο 'εξελιγμενο' κινητο θα ηταν το ιδανικο τηλεφωνο για ολους.:D και εγω εχω δει τα βιντεακια, αλλα με μια απλη πτωση η οθονη του δικου μου τηλεφωνου γεμισε χαρακιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: το δικο μας ευτυχως δουλευει ακομα...το φτιαξες ή το παρατησες?παρε καμια οθονη φτηνη απο ebay:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Καλησπέρα.:) Να υπενθυμίσω ότι στα Series 40 η μόνη εφαρμογή με χάρτες που μπορεί να δουλέψει είναι της Nokia.Σύνδεση με εξωτερικό δέκτη gps λογικά,όπως αναφέρεται και στο manual της συσκευής και στην επίσημη ιστοσελίδα,γίνεται.Όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης με πληρωμή. http://europe.nokia.com/support/product-support/maps-support/how-to/how-to-use-maps-2-0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: το δικο μας ευτυχως δουλευει ακομα...το φτιαξες ή το παρατησες?παρε καμια οθονη φτηνη απο ebay:rolleyes: δεν ασχοληθηκα και πολυ το αφησα οπως ειναι. απλα εγινα πιο δυσπιστος και δεν δινω ιδιαιτερη σημασια στα βιντεακια που βλεπω στο you tube Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλα ναι, και γω τα ειδα ολα τα βιντεο αλλα και γω δεν τα πιστευω ολα... παντως σαν το 5140 δεν πρεπει να ναι? εχει αφησει ιστορια αυτο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Έχει δοκιμάσει κανένας κάρτα MicroSDHC στο 3720; Λειτουργεί; Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest xydalph Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά! Μόλις χθες αγόρασα το Nokia 3270 και θα ήθελα να μου εξηγήσετε κάτι σχετικά με την αυτονομία του: το έβαλα να φορτίσει για κάνα 12ωρο (το άφησα από το βραδάκι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί) και σήμερα ασχολήθηκα σχετικά αρκετή ώρα μαζί του, ενώ έστελνα μερικά μηνύματα, έκανα λίγες σύντομες κλήσεις, έπαιζα με τις ρυθμίσεις του κτλ. Αυτή τη στιγμή (δηλ. το βράδυ της ίδιας μέρας), η μπαταρία έχει πέσει στο μισό! Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Θα βελτιωθεί η λειτουργία της με τις επόμενες φορτίσεις ή είναι ελαττωματική; Δε λέω, ασχολήθηκα αρκετά με το κινητό σήμερα, αλλά αυτή η πτώση της μπαταρίας με ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά! Μόλις χθες αγόρασα το Nokia 3270 και θα ήθελα να μου εξηγήσετε κάτι σχετικά με την αυτονομία του: το έβαλα να φορτίσει για κάνα 12ωρο (το άφησα από το βραδάκι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί) και σήμερα ασχολήθηκα σχετικά αρκετή ώρα μαζί του, ενώ έστελνα μερικά μηνύματα, έκανα λίγες σύντομες κλήσεις, έπαιζα με τις ρυθμίσεις του κτλ. Αυτή τη στιγμή (δηλ. το βράδυ της ίδιας μέρας), η μπαταρία έχει πέσει στο μισό! Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Θα βελτιωθεί η λειτουργία της με τις επόμενες φορτίσεις ή είναι ελαττωματική; Δε λέω, ασχολήθηκα αρκετά με το κινητό σήμερα, αλλά αυτή η πτώση της μπαταρίας με ανησυχεί. Τώρα που είμαστε στο σωστό thread ;), καταρχήν δεν έπρεπε να το φορτίσεις 12 ώρες. Οι σύγχρονες μπαταρίες δεν συμπεριφέρονται όπως οι παλιές και αρκεί όταν φορτίζεις το κινητό σου για 1η φορά να κάνεις πλήρη φόρτιση, δηλαδή να αφήσεις την μπαταρία να αδειάσει και μετά να το βάλεις στην πρίζα μέχρι να γεμίσει (αυτό, ανάλογα με το κινητό παίρνει 1,5 με 2 ώρες στις περισσότερες περιπτώσεις). Από εκεί και πέρα, καλό είναι οι 4-5 πρώτες φορτίσεις να είναι επίσης πλήρεις ώστε η μπαταρία να «στρώσει» και να αποδίδει σωστά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα που ρωτάς, θα πρέπει να γίνεις πιο αναλυτικός: - Πόση ώρα μίλησες; - Ο φωτισμός της οθόνης είναι στο 100%; - Είσαι σε περιοχή με όχι καλή κάλυψη δικτύου; - Έχεις το bluetooth συνέχεια ενεργοποιημένο; - Άκουσες πολλή ώρα μουσική, ράδιο κτλ; - Γενικότερα, πως το «σκάλισες»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest xydalph Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Θα προσπαθήσω να τις απαντήσω μία προς μία. - Πόση ώρα μίλησες; - Ακριβώς 3 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα. - Ο φωτισμός της οθόνης είναι στο 100%; - Δε βρήκα τέτοια ρύθμιση, αλλά είχα ενεργοποιημένα τα εφέ φωτισμού (μόλις τα έβγαλα) και ταυτόχρονα έχω ενεργοποιημένες τις δύο λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. - Είσαι σε περιοχή με όχι καλή κάλυψη δικτύου; - Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω μόνο μία γραμμούλα (έχω COSMOTE), αλλά γενικά έχει καλό σήμα. Πάντως, στο προηγούμενο -πολύ πιο απλό- Νokia 5030 είχα άκρως ικανοποιητική αυτονομία. - Έχεις το bluetooth συνέχεια ενεργοποιημένο; - Το bluetooth το έχω απενεργοποιημένο. - Άκουσες πολλή ώρα μουσική, ράδιο κτλ; - Έβαλα να ακούσω τα τραγουδάκια που είχε μέσα το κινητό (2 ήταν όλα κι όλα) και έβαλα και για 2 λεπτά το ραδιόφωνο. Εδώ κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη, μήπως κατά λάθος άφησα ανοιχτή την εφαρμογή "Αναπαραγωγή πολυμέσων", χωρίς όμως να παίζει κάποιο τραγούδι. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. - Γενικότερα, πως το «σκάλισες»; - Αυτό που έκανα ήταν να το έχω στα χέρια μου όλο το απόγευμα και να κοιτάω τις ρυθμίσεις του. Άρα σίγουρα είχε για πολύ ώρα ανοιχτό το φωτισμό. Ελπίζω να μη δημιούργησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η πολύωρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Θα προσπαθήσω να τις απαντήσω μία προς μία. - Πόση ώρα μίλησες; - Ακριβώς 3 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα. - Ο φωτισμός της οθόνης είναι στο 100%; - Δε βρήκα τέτοια ρύθμιση, αλλά είχα ενεργοποιημένα τα εφέ φωτισμού (μόλις τα έβγαλα) και ταυτόχρονα έχω ενεργοποιημένες τις δύο λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. - Είσαι σε περιοχή με όχι καλή κάλυψη δικτύου; - Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω μόνο μία γραμμούλα (έχω COSMOTE), αλλά γενικά έχει καλό σήμα. Πάντως, στο προηγούμενο -πολύ πιο απλό- Νokia 5030 είχα άκρως ικανοποιητική αυτονομία. - Έχεις το bluetooth συνέχεια ενεργοποιημένο; - Το bluetooth το έχω απενεργοποιημένο. - Άκουσες πολλή ώρα μουσική, ράδιο κτλ; - Έβαλα να ακούσω τα τραγουδάκια που είχε μέσα το κινητό (2 ήταν όλα κι όλα) και έβαλα και για 2 λεπτά το ραδιόφωνο. Εδώ κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη, μήπως κατά λάθος άφησα ανοιχτή την εφαρμογή "Αναπαραγωγή πολυμέσων", χωρίς όμως να παίζει κάποιο τραγούδι. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. - Γενικότερα, πως το «σκάλισες»; - Αυτό που έκανα ήταν να το έχω στα χέρια μου όλο το απόγευμα και να κοιτάω τις ρυθμίσεις του. Άρα σίγουρα είχε για πολύ ώρα ανοιχτό το φωτισμό. Ελπίζω να μη δημιούργησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η πολύωρη φόρτιση. Ακριβώς επειδή είχες στα χέρια σου όλο το απόγευμα, άρα όπως σωστά σκέφτηκες ήταν συνέχεια ανοιχτός ο φωτισμός της οθόνης, ένα από τα πιο ενεργοβόρα πράγματα σε ένα κινητό, η μπαταρία έπεσε. Επίσης, άλλος ένα παράγοντας μπορεί να ήταν το δίκτυο και μην ξεχνάς ότι όπως σου είπα η μπαταρία θέλει λίγες επαναφορτίσεις μέχρι να «στρώσει». Έχε επίσης υπόψη σου ότι ακόμα και οι καιρικές συνθήκες παίζουν τον ρόλο τους καθώς αν π.χ. κάνει ζέστη όπως αυτές τις μέρες, ο φορτιστής μπορεί να μην φορτίζει την μπαταρία στο 100%. Γενικά, δεν βλέπω κάποιο λόγο ανησυχίας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest xydalph Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ακριβώς επειδή είχες στα χέρια σου όλο το απόγευμα, άρα όπως σωστά σκέφτηκες ήταν συνέχεια ανοιχτός ο φωτισμός της οθόνης, ένα από τα πιο ενεργοβόρα πράγματα σε ένα κινητό, η μπαταρία έπεσε. Επίσης, άλλος ένα παράγοντας μπορεί να ήταν το δίκτυο και μην ξεχνάς ότι όπως σου είπα η μπαταρία θέλει λίγες επαναφορτίσεις μέχρι να «στρώσει». Έχε επίσης υπόψη σου ότι ακόμα και οι καιρικές συνθήκες παίζουν τον ρόλο τους καθώς αν π.χ. κάνει ζέστη όπως αυτές τις μέρες, ο φορτιστής μπορεί να μην φορτίζει την μπαταρία στο 100%. Γενικά, δεν βλέπω κάποιο λόγο ανησυχίας. :) Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Ίσως να είχα πολύ υψηλές απαιτήσεις, γιατί με το 5030... ξεχνούσα πότε το είχα φορτίσει :p Πάντως, διαβάζοντας το thread, είδα και άλλους χρήστες να έχουν κάποια μικρά παράπονα από την μπαταρία και, κρίνοντας από τις δικές τους εμπειρίες και τα νούμερα που παρουσιάζουν, δε θα έλεγα ότι έχει και τόσο καλή αυτονομία. Με αυτό το κινητό θα στέλνω πολλά μηνύματα, οπότε αναπόφευκτα θα έχω και φωτισμό (και από όσο ξέρω, δεν μπορείς να τον μειώσεις). Τέλος πάντων, θα δούμε. Όσοι θέλουν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους για τη διάρκεια της μπαταρίας, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να τις ακούσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα! Εχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού και θέλω να χρησιμοποιήσω τους χάρτες, η χρέωση δεν με πειράζει γιατί εχω 500ΜΒ τον μήνα.. Ενώ βάζω την οδό και την βρίσκει κανονικά δεν μπορώ να το κάνω να με <<πάει>> εκεί με απλά μου δείχνει την διαδρομή χωρίς πλοήγηση... Τι κάνω λάθος; είχα το Ε52 και ήταν οκ.. με GΡS βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εεεεε....το 3720 δεν έχει GPS... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το ξερω :) για αυτο θέλω βοήθεια... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Καλησπέρα! Εχω την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού και θέλω να χρησιμοποιήσω τους χάρτες, η χρέωση δεν με πειράζει γιατί εχω 500ΜΒ τον μήνα.. Ενώ βάζω την οδό και την βρίσκει κανονικά δεν μπορώ να το κάνω να με <<πάει>> εκεί με απλά μου δείχνει την διαδρομή χωρίς πλοήγηση... Τι κάνω λάθος; είχα το Ε52 και ήταν οκ.. με GΡS βέβαια.. το ξερω :) για αυτο θέλω βοήθεια... :wacko: Δεν μπορεί να σε πάει εκεί που θέλεις γιατί δεν ξέρει που βρίσκεσαι εσύ ακριβώς. Χρειάζεσαι εξωτερικό GPS δέκτη που συνδέεται με τη συσκευή μέσω bluetooth Π.χ Nokia GPS Module LD-3W Edited August 23, 2010 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 οπότε είναι μόνο για χρήση με ΒΤ... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaspr Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 μια μικρη ερωτηση; εχω επιδοτηση cosmote αν παρω το κινητο απο γερμανο θα ειναι branded η απλο; το εχει παρει κανενας απο εκει ξερει; ευχαριστω προκαταβολικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 μια μικρη ερωτηση; εχω επιδοτηση cosmote αν παρω το κινητο απο γερμανο θα ειναι branded η απλο; το εχει παρει κανενας απο εκει ξερει; ευχαριστω προκαταβολικα..... Δεν ξερω για Branded, σιγουρα παντως πουλανε unbranded συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) αγορασα τ κινητο σημερα,μου λετε την τελευταια εκδοση λογισμικου?και κατι ακομα? ειναι θεμα symbian 40 η προβλημα που εχει η οθονη μου πανω πανω που φαινεται σαν θαμπωμα στην οθονη?μου τ βγαζει σε ολα τ θεματα,πιστευω να εχετε καταλαβει τ εννοω,αλλιως να τ εξηγησω πιο λεπτομεριακα τ εχει και σε εσας ετσι? Edited October 18, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts