gwgw Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Οχι δεν γίνονται πιο μεγάλα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdoc Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 δοκιμασα να εγκαταστησω java games και δεν παιζουν οταν ειναι πανω απο 500kb.. τα ανοιγει κανονικα και μολις ξεκιναει γραφει σφαλμα εφαρμογης Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError. δεν εχω ακομη καλωδιο micro usb και δεν εχω κανει αναβαθμιση. λετε να διορθωθει? Παράθεση λένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στη σελήνη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 δοκιμασα να εγκαταστησω java games και δεν παιζουν οταν ειναι πανω απο 500kb.. τα ανοιγει κανονικα και μολις ξεκιναει γραφει σφαλμα εφαρμογης Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError. δεν εχω ακομη καλωδιο micro usb και δεν εχω κανει αναβαθμιση. λετε να διορθωθει? δεν νομιζω να αλλαξει κατι με την αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdm Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Καλημέρα. Αγόρασα το 3720 από Nokia Center. Το πληκτρολόγιο έχει κ ελληνικούς χαρακτήρες. Παρότι λέει στο site ότι ανάμεσα στα παιχνίδια περιλαμβάνεται και το τάβλι ΙΙ, δεν υπάρχει, τουλάχιστον στο δικό μου, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια ΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει σ' όλα; Κ τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Καλημέρα. Αγόρασα το 3720 από Nokia Center. Το πληκτρολόγιο έχει κ ελληνικούς χαρακτήρες. Παρότι λέει στο site ότι ανάμεσα στα παιχνίδια περιλαμβάνεται και το τάβλι ΙΙ, δεν υπάρχει, τουλάχιστον στο δικό μου, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια ΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει σ' όλα; Κ τι να κάνω; Ψάξε στο γνωστό μαγαζί (###### κτλ) Ενημέρωση: Απαγορεύεται η αναφορά σε sites που περιέχουν παράνομο περιεχόμενο Δοκίμασα να συνδέσω με καλώδιο απλό mini usb το τηλέφωνο αλλά βλέπω ότι δεν ταιριάζει. Τι γίνεται με την σύνδεση με pc? Τι καλώδιο χρειάζεται??? Edited March 17, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Κάνε τον κόπο να διαβάσεις μια-δυο σελίδες πίσω έχει αναφερθεί. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympus Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Πηρα το 3720c της Nokia και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες μου απο το παλιο τηλεφωνο αλλα δεν πετυχε.Με τη χρηση του Pcsuite εκανα εξαγωγη των επαφων σε ενα txt και μετα προσπαθησα να τις μεταφερω στο αλλο τηλεφωνο αλλα υπαρχει ενα προβλημα.Μεταφερονται κανονικα τα ονοματα αλλα οχι και οι αριθμμοι.Καμια ιδεα-λυση στο προβλημα μου?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Κάνε συγχρονισμό με το Outlook μέσω του PC Suite και τα δύο κινητά. Τη πρώτη φορά θα εισάγεις τις επαφές στο Outlook από τη παλιά συσκευή και έπειτα θα συνδέσεις τη καινούρια ώστε να τη συγχρονίσεις και να περαστούν στο καινούριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papachango Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού: α) αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σα φακό (χωρίς να παίρνεις βίντεο ή φωτο) και β) πόσο κρατάει η μπαταρία του με χαλαρή χρήση. (επίσης αν σε αφήνει σταδιακά από μπαταρία και σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες τελευταίες κλίσεις ή σβήνει απότομα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 α) Εννοείται! Έχει ειδικό πλήκτρο για χρήση ως φακού και είναι επαρκέστατο β) 2 24ωρα σίγουρα. Δεν ξεχνάμε βέβαια οτι εξαρτάται πάντα κι από το πως της φερόμαστε όσον αφορά μακροπρόθεσμα συμπεράσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdm Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλημέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις μου: Έχω το 3720 εδώ κ 2 μήνες περίπου. Η μπαταρία του κρατά 2-2,5 μέρες με αρκετή χρήση παιχνιδιών, ιδίως του BLOCK’D. Αν το χρησιμοποιήσουμε μόνο ως τηλέφωνο κ υπενθυμίσεις (χωρίς καθόλου παιχνίδια, μουσική, φακό), κρατά 3,5-4 μέρες. Όλα αυτά 24h on. Αν το κλείνουμε τη νύχτα πχ, κρατά κάτι λιγότερο! Το εικονίδιο της μπαταρίας κ του σήματος ήταν λευκά απ' όταν το πήρα, χωρίς να κάνω αναβάθμιση. Το αναφέρω επειδή κάπου το είχα δει γραμμένο πριν. Όταν ο δείκτης είναι στο κόκκινο, με μέτρια χρήση (όχι παιχνίδια, μόνο κλήσεις ή λίγο φακό) κρατά περί τις 10-12 h. Μετά κλείνει το κινητό απότομα κ δεν ενεργοποιείται ξανά. Μόνο με φόρτιση. Έχω αναφέρει πως δεν υπήρχε το παιχνίδι ΤΑΒΛΙ, που αναφερόταν στον ιστότοπο της ΝΟΚΙΑ. Μου έφυγε από τα χέρια, από απόσταση περίπου 1 μέτρου, κ έπεσε στο πλακάκι. Άνοιξε στην αριστερή πλευρά του στη μέση (όχι στη συμβολή με το καπάκι) 1-2 χιλιοστά, κατά μήκος 1 cm. Με άσκηση λίγης πίεσης με τα δάκτυλα επανήλθε. Με χαλάει που σχεδόν όλα τα s40 δεν γράφουν ώρες κλήσεων, για παραπάνω από την τελευταία κλήση στον ίδιο αριθμό (είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, κλπ). Καλός ο φακός για τα δεδομένα του. Καλό ηχείο κ ακουστικό. Πολύ καλή οθόνη. Αποδεκτές ως καλές φωτογραφίες, κάποιες κ με φλας. Απαίσιο βίντεο. Σχετικά καλό ραδιόφωνο (στον εντοπισμό σταθμών). Το 6230i ίσως ήταν λίγο καλύτερο. Προσοχή στους χάρτες. Αν επιλεγεί η επιλογή ΝΑΙ, ή Στο οικείο δίκτυο, λόγω WAP (βγαίνει το G), έχει πολύ μεγάλη χρέωση σε ΕΥΡΩ (ογκοχρέωση κ όχι χρονοχρέωση). Αν επιλεγεί το ΟΧΙ, όλα καλά. Επίσης προσοχή στο ίντερνετ. Μπήκα στο in.gr κ στο ΥΠΕΠΘ κ … ισχύουν τα παραπάνω. Αν κ ανεπαίσθητα ογκώδες κ περίπου 100gr, είναι στυλάτο, μου αρέσει πολύ. Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (ήταν της Alpha Copy).[ Στις αρχές κ ενώ όλα καλά, ξαφνικά το μεγάφωνο άρχισε να συρίζει κ μετά από κάποιες ώρες ξαφνικά σταμάτησε να παρουσιάζει το συριγμό. Παρόμοια βέβαια υπάρχουν σχεδόν σ’ όλες τις συσκευές.] Ευχαριστώ για την υπομονή να τα διαβάσετε. Καλό Πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Γεια σας παίδες, εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων και χαθηκαν οι επαφες που ειχα στη συσκευη(λογικό). Υπαρχει κάποιος τρόπος-πρόγραμμα να τις επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Γεια σας παίδες, εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων και χαθηκαν οι επαφες που ειχα στη συσκευη(λογικό). Υπαρχει κάποιος τρόπος-πρόγραμμα να τις επαναφέρω; Αν δεν έχεις κρατήσει back up ή αν δεν τις έχεις κάπου αποθηκευμένες δεν νομίζω ότι μπορείς να τις επαναφέρεις.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού: α) αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σα φακό (χωρίς να παίρνεις βίντεο ή φωτο) και β) πόσο κρατάει η μπαταρία του με χαλαρή χρήση. (επίσης αν σε αφήνει σταδιακά από μπαταρία και σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες τελευταίες κλίσεις ή σβήνει απότομα?) σε μενα με χαλαρη χρηση κρατει 5 μερες χωρις να το κλεινω το βραδυ. ειναι το κινητο με την καλυτερη μπαταρια που ειχα ποτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikl Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Kαλημερα παιδες!Εχθες εκανα αναβαθμηση την V 10.16 07-12-09,και πλεον δεν εχω Ελληνικα.... μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 προφανως δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας η συσκευη σου,οποτε πας σε καποιο nokia shop για να σου τα περασουν με καποιο κοστος,γυρω στα 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikl Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 ...αγοραστηκε απο το e-shop.Μπορω να ζητησω να μου το κανουν αυτοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ''Εσβησα''την κάρτα και χαθήκανε οι χάρτες, που τους βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ''Εσβησα''την κάρτα και χαθήκανε οι χάρτες, που τους βρίσκω? Μέσω Ovi Suite στη επιλογή Maps. Φορτώνεις όποιους χάρτες θες.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Ρε παιδιά που ρυθμίζουμε το νούμερο του α/τ? Το ξέρω είναι γελοία ερώτηση αλλά δεν το βρίσκω στα μενού που έψαξα. Και δείτε λίγο τα παρακατω βίντεο ανθεκτικότητας για το εν λόγω μοντέλο. Επειδή δεν βλέπω επιλογή για να παραθέσεις βίντεο σε αυτό το φορουμ σας παραθέτω τα λινκς των βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=qH2i6uaEeRo Βέβαια εγώ δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ανθεκτικό αλλά ο καιρός θα δείξει. Edited June 7, 2010 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Πολύ απλά πάτα το 1 και μετά κλήση.Θα σου πει οτι δεν υπάρχει αριθμος blah blah blah και μετά θα αποθηκ. τον αριθμό Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έλα όμως που δεν μου το λέει γιατί υπάρχει αριθμός 123 που τον κάνει κλήση. Οπότε τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Πας μηνύματα και μετά μηνυμ. ομιλίας Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Πας μηνύματα και μετά μηνυμ. ομιλίας Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Edit: απλά είδα το όνομα σου πάνω αριστερά στο ποστ σου όχι την υπογραφή(Που μερικοί μπορεί να έχουν διαλέξει να μην βλέπουν υπογραφές στα ποστ) σου επομένως δεν μπορείς να με πεις λάθος. Edited June 7, 2010 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλησπερα παιδια, διαλεξα το κινητακι αυτο για τον πατερα πριν κατι μηνες και εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος.η μπαταρια του απλα ΦΟΒΕΡΗ. θελω να σας ρωτησω κατι ομως. βλεπω εχει μια εφαρμογη 'χαρτες'. αν παρω ενα εξωτερικο δεκτη gps θα συνεργαζεται με αυτην την εφαρμογη?επισης καποια φωνητικη πλοηγηση γινεται να εχω καπως? γενικα κατι να εβαζα 'σαν' το garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts