Jump to content

maikl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maikl

  1. maikl

    Redmi Note 5

    Θα χρειαστω βοηθεια. Χαθηκε η ρυθμιση για το δακτυλικο αποτυπωμα. Παω στις ρυθμισεις - kernel- finger... και δεν κανει το τεστ. Τι κανω; (εχω δοκιμασει αλλαγη περιοχης αλλα παλι τα ιδια...):mad:
  2. Το κινητο εσβησε και δεν ξαναναψε. Σε επικοινωνια με το gearbest μου προτειναν να τους το στειλω οπως κι εκανα. Η απαντηση τους ηταν οτι το κινητο δεν φτιαχνεται. Στους 9 μηνες που το ειχα η μονη λυση που μου εδωσαν ειναι να μου επιστρεψουν 131 δολαρια, το δε κινητο δεν γινετε να μου το στειλουν. Ζητησα φουλ ρεφαντ, ή να μου το αλλαξουν αλλα δεν γινετε τπτ. Ο κινεζοι ειναι ανενδοτοι για μονο 130 δολαρια( ουτε καν ευρω). Τι να κανω; που να διαμαρτυρηθω;
  3. maikl

    Redmi 3S

    ναι δουλευει σε αλλο τηλ...
  4. maikl

    Redmi 3S

    Καλημερα ,....ξερει κανεις γιατι δεν μπορει να μπει σε 4G vodafone; Εκανα τις ρυμισεις APN αλλα τπτ...
  5. Καλημερα ! Το κιινητο το ειχε ο γιος μου καπου στο χρονο κι ολα ηταν τελεια μεχρι που καποια μερα επαψε να δουλευει το wifi. Μετα απο κανα 2ωρο δε συνδεοτανε το bluetoothκιαρχισε να υπερθερμαινεται. Την επομενη εκανα επαναφορα κι ενω ολα εδειχναν να δουλευουν οκ ξαφνικα εσβησε και δεν ξαναναψε. Δοκιμασα να κανω hard reset αλλα δεν ανοιγει με τιποτα. Κυριολεκτικα τιποτα_νεκρωσε... Καμια ιδεα; Ψαχνοντας βρηκα αυτο :wacko:
  6. maikl

    Lenovo A390T

    http://www.needrom.com/download/lenovo-a390t/#
  7. maikl

    Lenovo P770

    Καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια! Ο γιος μου εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πλεον το κινητο εμφανιζει μονο κινεζικα (οχι το μενου) .....κατι κανει-καποιες διεργασιες το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι εχει τωρα ενα 5ωρο+ Κατεβασα το lenovo smart assistant απο την υποστηριξη της lenovo αλλα το κινητο δεν συνδεετε. Καποια βοηθεια?
  8. maikl

    Lenovo A390

    Εμενα το δικο μου 390Τ (γιου) εμφανισε προβλημα με την φορτιση.Ειτε δε φορτιζει,ειτε φορτιζει λιγο π.χ μεχρι 30% .Μετρησα την μπαταρια του δινει 3,65V, εκανα επαναφορα αλλα τιποτα.Τι φταιει? Καμια ιδεα κανεις?
  9. maikl

    iPhone 3G / 3GS

    Συγνωμη βρε παιδες αλλα επεσε στα χερια μου ενα 3g και καθοτι ασχετος με το αθλημα-εχω ενα μηνα που προσπαθω να βαλω ως ηχο κλισης τραγουδια mp3 που εχω απο i-tunes αποθηκευμενα- και δε μπορω.Μια βοηθεια ??:O
  10. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!
  11. Αμα σου πω και εγω δε ξερω καλα-καλα.Ναι φωτο τραγουδια κ.λ.π
  12. Συγνωμη παιδια μου εχουν βαλει κατι φιλοι μου μια αναβαθμηση στο κινητο και δε ξερω πως μπορω να στειλω με bluetooth.Βοηθεια κανεις?
  13. Παιδια την δευτερη εβδομαδα οι γραμματεις ξαναπληρωνονται και αν ναι ποσο?(το ιδιο ποσο ή το μισο?)
  14. Μαλλον εχει προβλημα το δικο μου.Ξαφνικα πριν απο 4 περιπου μερες μου εμφανησε 2 ψιλες παραλληλες γραμουλες μηκους 1 χιλιοστου περιπου η καθε μια στην οθονη χαμηλα και σημερα πλεον το μηκος τους εφτασε τα 3-4.... Τι ειναι? Επειδη ειναι απο επιδοτηση σε εταιρικο πακετο που να απευθυνθω στη "μαμα" Νοκια ή στους υπευθυνους του εταιρικου ωστε να μου κανουν αλλαγη συσκευης? Απο λειτουργικοτητα παντως ολα ειναι καλα.
  15. ..καλησπερα παιδες! Αυτη την κατ'εμε αντιαισθητικη φωτεινη μπαρα που εχει κατω-κατω στην οθονη(εκει που λεει "Μενού" πως μπορουμε να την βγαλουμε ωστε να φαινετε απο πισω η επιφανεια μας?
  16. ...κανενα παιχνιδακι για 3720 και 6303 που μπορω να βρω?
  17. ...αγοραστηκε απο το e-shop.Μπορω να ζητησω να μου το κανουν αυτοι?
  18. Kαλημερα παιδες!Εχθες εκανα αναβαθμηση την V 10.16 07-12-09,και πλεον δεν εχω Ελληνικα.... μπορω να κανω κατι?
×
×
  • Create New...