Tecno_boy Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Πόσες ολικές επαναφορτίσεις το έχεις κάνει μέχρι τώρα και σου πάει μόνο 3 μέρες; :wacko:Ηταν η πρωτη του φορτιση...στην οποια οπως ανεφερα παραπανω το αφησα δεκα ωρες.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 :wacko:Ηταν η πρωτη του φορτιση...στην οποια οπως ανεφερα παραπανω το αφησα δεκα ωρες.:cry: καταρχην αυτο με τις 10 ωρες ειναι μια ανοησια και αυτος που σου το ειπε ειναι πολυ ασχετος. σε 2 3 φορτισεις θα πιασει την μαξιμουμ αποδοση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) με μια φορτιση μην περιμενεις και 5 μερες. Θελει να κανεις 2,3 πρωτα και μετα. καταρχην αυτο με τις 10 ωρες ειναι μια ανοησια και αυτος που σου το ειπε ειναι πολυ ασχετος. σε 2 3 φορτισεις θα πιασει την μαξιμουμ αποδοση Ποσες ωρες πρεπει να κρατησουν αυτες οι φορτισεις; Το κωμικοτραγικο της ολης υποθεσης ειναι οτι ειναι ενεργοποιημενη(χωρις να το επιλεξω εγω) η εξοικονομηση ενεργειας...!:dizzy: Μηπως να παω στη wind να ελεγξουν την μπαταρια; Edited January 17, 2010 by Tecno_boy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ποσες ωρες πρεπει να κρατησουν αυτες οι φορτισεις; Το κωμικοτραγικο της ολης υποθεσης ειναι οτι ειναι ενεργοποιημενη(χωρις να το επιλεξω εγω) η εξοικονομηση ενεργειας...!:dizzy: οσο χρειαζεται για να φορτισει η συσκευη σου. μιαμιση με μια ωρα και 45 λεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Σε περιπτωση που μεινει μερικες ωρες παραπανω θα υπαρξει προβλημα στη μπαταρια; πχ.για διαστημα 8 ωρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Θα είναι γεμάτο. Αν μιλήσεις θα αδειάσει και θα αρχίσει ξανά το φόρτισμα επιτόπου. Αν δε μιλήσεις θα στέκει έτσι μέχρι να το βγάλεις απο τη πρίζα. Μην ανυσηχείς βρε παιδί τόσο για τη μπαταρία. Ξεκίνα απλά να χαίρεσαι το νέο σου τηλέφωνο και όλα θα έρθουν με τη σειρά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Σε περιπτωση που μεινει μερικες ωρες παραπανω θα υπαρξει προβλημα στη μπαταρια; πχ.για διαστημα 8 ωρων; ειναι κατι που το καναμε για τις παλιοτερες μπαταριες, τωρα με τις καινουριες δεν χρειαζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ειναι κατι που το καναμε για τις παλιοτερες μπαταριες, τωρα με τις καινουριες δεν χρειαζεται ξερει κανεις αν το 3720 υποστηριζει τη λειτουργεια 2 in 1? γιατι η καρτα pin μου ειναι συνδεση και what` up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ξερει κανεις αν το 3720 υποστηριζει τη λειτουργεια 2 in 1? γιατι η καρτα pin μου ειναι συνδεση και what` up εγω εχω 2in1 της wind και δεν εχω κανενα προβλημα στην εναλλαγη των γραμμων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 :p Παιδες ευχαριστω πολυ παντως! Χαλαρα στο χαλαρο να δουμε πως θα παει...! Παντως ειναι πολυ καλο σαν συσκευη,καλη σχεδιαση και γρηγορο λογισμικο! :) Ασχετο μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι η "Λειτουργια ναρκης";:frog: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elf1973 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Καλησπερα. Νεα αναβαθμιση στο NSU, V10.16 07-12-09. Μολις την περασα με επιτυχια. Ευτυχως γιατι δεν θα γλυτωνε το κατσαβιδιασμα. Το κακο ειναι πως μολις αποσυνδεσα το καλωδιο usb μου εφυγε απο τα χερια και επεσε απο 40 ποντους πανω στο χαλι. Αποτελεσμα αυτου ηταν να ανοιξει το καπακι της μπαταριας στα πλαγια :mad: Συν το οτι αρχισε να κανει σαν κουδουνιστρα οταν το κουναω ελαφρα. Τι να πω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 :p Παιδες ευχαριστω πολυ παντως! Χαλαρα στο χαλαρο να δουμε πως θα παει...! Παντως ειναι πολυ καλο σαν συσκευη,καλη σχεδιαση και γρηγορο λογισμικο! :) Ασχετο μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι η "Λειτουργια ναρκης";:frog: οταν εχεις αναπαντητη η μηνυμα αναβοσβηνει το φως για να σε ενημερωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Καλησπερα. Νεα αναβαθμιση στο NSU, V10.16 07-12-09. Μολις την περασα με επιτυχια. Ευτυχως γιατι δεν θα γλυτωνε το κατσαβιδιασμα. Το κακο ειναι πως μολις αποσυνδεσα το καλωδιο usb μου εφυγε απο τα χερια και επεσε απο 40 ποντους πανω στο χαλι. Αποτελεσμα αυτου ηταν να ανοιξει το καπακι της μπαταριας στα πλαγια :mad: Συν το οτι αρχισε να κανει σαν κουδουνιστρα οταν το κουναω ελαφρα. Τι να πω :wacko: Εμενα, απο 3 μετρα υψος επεσε, πανω σε τσιμεντο κιολας, και δεν επαθε τιποτα! (Για την ακριβεια, το ανιψακι μου το σουταρισε..) Ουτε γρατσουνια. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Καλησπερα! Εκανα σημερα την αναβαθμιση!!!:up: ;) παντως δεν βλεπω την παραμικρη διαφορα,χαιρομαι παντως που εχω ακομα το ελληνικο πακετο γλωσσας γιατι στο παρελθον με μια αλλη συσκευη μου ειχε απεγκατασταθει...:mad: Γνωριζει κανεις τι οφελη υπαρχουν με την παρουσα αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 σημερα πηρα πισω την συσκευη μετα απο 25 μερες. την εδωσα στο καταστημα απο οπυ την πηρα για να μου περασουν ξανα τα ελληνικα που χαθηκαν μετα απο αναβαθμιση. διαβαζω στο φορουμ οτι βγηνε νεο firmware και θα ηθελα να κανω αναβαθμιση. υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωσω αν μου περασαν απλα τα ελληνικα τα οποια θα ξαναχαθουν με αναβαθμιση η μου αλλαξαν product code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elf1973 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλησπερα. Νεα αναβαθμιση στο NSU, V10.16 07-12-09. Μολις την περασα με επιτυχια. Ευτυχως γιατι δεν θα γλυτωνε το κατσαβιδιασμα. Το κακο ειναι πως μολις αποσυνδεσα το καλωδιο usb μου εφυγε απο τα χερια και επεσε απο 40 ποντους πανω στο χαλι. Αποτελεσμα αυτου ηταν να ανοιξει το καπακι της μπαταριας στα πλαγια :mad: Συν το οτι αρχισε να κανει σαν κουδουνιστρα οταν το κουναω ελαφρα. Τι να πω :wacko: Καλησπερα. Ομολογω πως ημουν λιγο υπερβολικος στο προηγουμενο μυνημα. Ενας φιλος πηρε σημερα με επιδοτηση ενα 3720 και κανει ακριβως τον ιδιο ηχο οταν το κουνας αριστερα δεξια. Απλα στο δικο μου ακουγετε λιγο πιο δυνατα, ισως λογω της πτωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Καλησπερα. Ομολογω πως ημουν λιγο υπερβολικος στο προηγουμενο μυνημα. Ενας φιλος πηρε σημερα με επιδοτηση ενα 3720 και κανει ακριβως τον ιδιο ηχο οταν το κουνας αριστερα δεξια. Απλα στο δικο μου ακουγετε λιγο πιο δυνατα, ισως λογω της πτωσης. σε μενα οσο και να το κουναω δεν κανει τον παραμικρο θορυβο. το δοκιμασα αρκετες φορες αλλα δεν κανει κανενα θορυβο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ουτε κι εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdm Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλησπέρα. Άσχετο! Θα βγάλω το άχτι μου με μερικά "χτυπητά" μειονεκτήματα των S40, που κατά τ' άλλα είναι αξιολογότατα σε λογισμικό κινητά. Αλλά με τσαντίζει το γεγονός, ότι όλα τα S40 έχουν ένα κατά τη γνώμη μου μεγάλο - για μένα - μειονέκτημα: Είχα το 6230i και όταν έκανα ή δεχόμουν κλήσεις είχε την ώρα κ δευτερόλεπτα της κάθε μιάς (κ μέχρι 5 του ίδιου αριθμού). Τώρα βλέπω (5130) πχ. 3 αναπάντητες (πάντα μιλώ για τον ίδιο αριθμό), με την ώρα (χωρίς δευτερόλεπτα, που δεν έχει ούτε το ρολόι του) ΜΟΝΟ της τελευταίας. Δηλ. αν ο Α με πήρε 09:32, 11:45 κ 14:08, έχω ως δεδομένο το 14:08. Κ επειδή στη δουλειά μου είναι άβολο αυτό (να μαντέψω την ώρα των 2 προηγουμένων!!!), μήπως υπάρχει τρόπος - που δεν έχω βρει, όσο καν έχω ψάξει, σε λεπτομέρειες, ανασκόπηση, κλπ ; Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει κ στο 3720 που θέλω να πάρω κυρίως για τη διάρκεια της μπαταρίας του. Άλλο (-): Η φωνητική εγγραφή στο 6230i είχε κ παύση, ώστε αν γινόταν κάποια διακοπή, να συνέχιζες τη "συνέντευξη" (στο ίδιο αρχείο). Τα S40 έχουν μόνο αρχή κ τέλος κ πατώντας το αποθηκεύεται κατευθείαν. Νο pause! Αυτά για την ώρα. Απλά ήθελα να ξεδώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Μόνο για τις εξερχόμενες κρατάει και την ώρα για τις εισερχόμενες απλά... δεν τον νοιάζει (S40).Στο 6303 έχει pause στην ηχογράφηση. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 :happy:Καλησπερα σε ολους! Μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα στο 3720,παρατηρησα οτι το εικονιδιο της μπαταριας (και ισως του σηματος) αλλαξαν...απο κιτρινο-πρασινο που ηταν εχει γινει λευκο!!! Το εχει παρατηρησει αλλος κανεις αυτο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdm Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Άλλο (-): Η φωνητική εγγραφή στο 6230i είχε κ παύση, ώστε αν γινόταν κάποια διακοπή, να συνέχιζες τη "συνέντευξη" (στο ίδιο αρχείο). Τα S40 έχουν μόνο αρχή κ τέλος κ πατώντας το αποθηκεύεται κατευθείαν. Νο pause! Αυτά για την ώρα. Απλά ήθελα να ξεδώσω! ΥΓ. Τελικά με το pause όλα καλά, απλά είναι προγραμματισμένο να πηγαίνει στο STOP αμέσως, κ, ενώ νομίζεις ότι πατάς παύση, πατάς stop κ το αποθηκεύει. Πρέπει να το γυρίζεις στην παύση, για να κάνεις τη δουλειά σου. Στο 6230i παρέμενε στην παύση κ τερμάτιζες εσύ όταν ήθελες πατώντας το stop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από 2 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ τη συσκευή η μπαταρία με έχει απογοητεύσει κυρίως για αυτά που ακούγονταν καθώς με 5' το πολύ ομιλία την ημέρα η μπαταρία κρατάει 3 ημέρες..Το μόνο θετικό είναι ότι στην κόκκινη στάθμη της μπαταρίας η συσκευή μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες ακόμα και με μικρής διάρκειας τηλέφωνα. Κατά τα άλλα σε θέματα αντοχής δεν έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα, το μόνο κατασκευαστικό ελάττωμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι η βίδα του καπακιού της μπαταρίας -το οποίο ζήτημα αν το έχω ανοίξει 10 φορές- έχει χαλαρώσει και στρίβει μόνη της στη θέση ανοίγματος, χωρίς ωστόσο να ανοίγει το καπάκι μόνο του.. Για να περάσω την αναβάθμιση θα πρέπει να πάρω full backup του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από 2 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ τη συσκευή η μπαταρία με έχει απογοητεύσει κυρίως για αυτά που ακούγονταν καθώς με 5' το πολύ ομιλία την ημέρα η μπαταρία κρατάει 3 ημέρες..Το μόνο θετικό είναι ότι στην κόκκινη στάθμη της μπαταρίας η συσκευή μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες ακόμα και με μικρής διάρκειας τηλέφωνα. Κατά τα άλλα σε θέματα αντοχής δεν έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα, το μόνο κατασκευαστικό ελάττωμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι η βίδα του καπακιού της μπαταρίας -το οποίο ζήτημα αν το έχω ανοίξει 10 φορές- έχει χαλαρώσει και στρίβει μόνη της στη θέση ανοίγματος, χωρίς ωστόσο να ανοίγει το καπάκι μόνο του.. Για να περάσω την αναβάθμιση θα πρέπει να πάρω full backup του τηλεφώνου; ναι, αλλιως θα χασεις τα παντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Μόλις το πήρα το 3720 και μπορώ να πω ότι φαίνεται αρκετά καλό τηλέφωνο. Θα ήθελα μόνο αν υπάρχει κάτι για να φαίνονται μεγαλύτερα τα νούμερα και τα γράμματα. (έχω ήδη βάλει το μεγαλύτερο μέγεθος που δίνει το τηλέφωνο):( Το λέω αυτό γιατί δεν μπορώ να δω το μενού και τις επεξηγήσεις χωρίς γυαλιά. :O Για αυτό αν κάποιος φίλος, -η, ξέρει κάτι για fonts s40 , ας γράψει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts