Jump to content

LG New Chocolate BL 40

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nα δουμε τις διαστασεις θα ειναι σαν την μικρη σοκολατα ΙΟΝ σαν την ΤΟΜΠΛΡΟΝΕ σε μηκος η καμια μεγαλη LACTA

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το 21:9 ειναι το φορμα που θα κυριαρχησει.

Αρχισε κανει την εμφανιση του σε netbook και σε τηλεορασεις.

Ειναι πιο φυσικο στην ανθρωπινη οραση.

Σαν φορμα η συσκευη και διαστασεις ειναι πολυ βολικη στην μεταφορα και η στενη οθονη ειναι βολικη γιατι ο αντιχειρας δεν κανει "ταξιδι" απο το ενα πληκτρο στο αλλο.

Δεν κοιτουσα ποτε μου lg και ουτε ειχα,αυτη η προταση ομως μου αρεσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειχα το πρωτο viewty μολις βγηκε πριν 2 χρονια και πιστεψε με ηταν πολυ καλυτερο απο πολλα σημερινα και στο toutch και σαν μενου.

δεν ειναι το προβλημα εαν θα ειναι καλο το τηλ.η οχι ,απλα θα μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο φαρδυ να ειναι πιο ωραιο.

καπου διαβασα οτι θα εχει και καλη τιμη,γυρω στο 500αρικο.

• 1 month later...
Πριν απο λιγες ωρες ειμαι ειναι ευτυχης καταχος τις νεας σοκολατας .Ειναι ενα πραγματικο θαυμα απιστευτο ντιζαιν δεν ειναι καθαλου μεγαλο αφου στην τσεπη του παντελονιου πλεει στην κυριολεξια.Η οθονη ειναι απιστευτη τα ποια τελεια χρωματα που εχω δει σε κινητα (ειχα πολλα μεχρι σημερα τι iphone και τι οθονη AmOLED samsung s8000 που ειχα πριν αυτο) δεν συγκρινεται ειναι σαν να εχεις μια οθονη lcd στην τσεπη σου, απιστευτη ανταποκριση της οθονης στο ΤΟUCH,καλη και γρηγορη ανταποκριση στο ιντερνετ και η μεγαλη εκπληξη η καμερα τετοιες καθαρες φωτογραφιες δεν εχω ματαδει σε κινητο(δεν ξερω μηπως ειναι η οθονη που ειναι ολοκαθαρη),και φυσικα ολα τα λεφτα η προβολη ταινιας στην οθονη δεν μπορω να παριγραψω την εκπληξη μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ lg

Πριν απο λιγες ωρες ειμαι ειναι ευτυχης καταχος τις νεας σοκολατας .Ειναι ενα πραγματικο θαυμα απιστευτο ντιζαιν δεν ειναι καθαλου μεγαλο αφου στην τσεπη του παντελονιου πλεει στην κυριολεξια.Η οθονη ειναι απιστευτη τα ποια τελεια χρωματα που εχω δει σε κινητα (ειχα πολλα μεχρι σημερα τι iphone και τι οθονη AmOLED samsung s8000 που ειχα πριν αυτο) δεν συγκρινεται ειναι σαν να εχεις μια οθονη lcd στην τσεπη σου, απιστευτη ανταποκριση της οθονης στο ΤΟUCH,καλη και γρηγορη ανταποκριση στο ιντερνετ και η μεγαλη εκπληξη η καμερα τετοιες καθαρες φωτογραφιες δεν εχω ματαδει σε κινητο(δεν ξερω μηπως ειναι η οθονη που ειναι ολοκαθαρη),και φυσικα ολα τα λεφτα η προβολη ταινιας στην οθονη δεν μπορω να παριγραψω την εκπληξη μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ lg

Καλορίζικο.Αν μπορείς ανέβασε κάποιες φωτογραφίες να δούμε.

Ace of Hearts..

τι εγινε ρε irovoudou,ακομα αγκαλια κοιμασαι με το LG;

περιμενουμε πληροφοριες και φωτο.

Το αγορασα απο expansys στα 419 με εταιρικο αφμ φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο με μενου ελληνικο το μονο λιγο αρνητικο ειναι η διαρκεια μπαταριας αλλα επειδη εχει γινει αντικειμενο σχολιασμου και παιρναει τα πανδινα απο φιλους και γνωστους για αυτο να μην κραταει παρα πολυ

Ειπα αψογο σε ολα του ομορφια,(μοιαζει πολυ με μια τηλεοραση lcd lg μαυρη δεν υπαρχουν απο μπροστα ουτε ενα κουμπι και μοιαζει οντως σαν σοκολατα)οθονη καμερα και ο ηχος ειναι δυνατος και παρα πολυ καλη αναπαραγωγη απο τα ακουστικα φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο

Nα μερικες φωτογραφιες αλλες με ζουμ και αλλες κανονικες

δεν μου λες,ειναι απο την μανα του multi languages,εμπεριεχει και την ελληνικη δηλαδη;

γιατι ειδα στο e-click οτι το εχει με καμμια 15αρια γλωσσες.

δεν μου λες,ειναι απο την μανα του multi languages,εμπεριεχει και την ελληνικη δηλαδη;

γιατι ειδα στο e-click οτι το εχει με καμμια 15αρια γλωσσες.

Ναι περιεχει και την ελληνικη και τις αλλες 15αρια γλωσσες εχει και παρα πολυ καλο πομπο fm

Εγώ πάλι έχω βαρεθεί να το περιμένω, για να το δω ζωντανό.

Ελπίζω από εβδομάδα, αν συνεχείσει να μου αρέσει αφού το πιάσω στα χέρια μου, να γίνω και κάτοχος του.

Racing because all other sports require one ball only!

εμενα μου την δινει που ειναι σαν τηλεκοντρολ,νομιζω αυτος θα ειναι και ο λογος της αποτυχιας του.

το είδα σήμερα σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα. δεν μπήκα να το κοιτάξω από κοντά, αλλά το σχήμα του όντως κεντρίζει την περιέργεια, μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπο και όμορφο.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

• 2 weeks later...
ρε παιδιά με αυτό το κινητό θα ασχοληθει κανείς? θέλω μερες τώρα να πάω να το πάρω και περιμένω το feedpack στο φόρουμ για να δω αν αξίζει? κάνατε αλλού νήμα και δεν το βλέπω?

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

• 2 weeks later...
Nα μερικες φωτογραφιες αλλες με ζουμ και αλλες κανονικες

ωπ καβαλα-πατριδα?θελω και εγω να το παρω αλλα η εμπειρια μου με το crystal δεν ηταν και η καλυτερη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• 2 weeks later...

Μήπως κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας πει την άποψη του για το κινητό

και την ευχρηστία του;

Είμαι ανάμεσα σε Samsung Omnia i8000 το οποίο έχω περιεργαστεί ως ζωντανό δείγμα

και το LG BL40, το οποίο όμως έχει σταθεί αδύνατο να το εντοπίσω ζωντανό δείγμα ώστε να το περιεργαστώ.

Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια.

Racing because all other sports require one ball only!