thePRODIGY Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Αααααααααα και το Μπαγκλαντές έχει 160 εκατομύρια κάτοικους, έ μάλλον θα έχει σίγουρα περισσότερους χρήστες κινητών nokia από την Ελλάδα των 10 εκατομυρίων oχι οχι, εκει δεν εχουν να φανε ενω εδω και τεραστια αγορα ειμαστε (τι 160εκατ... 11 μυρια λεμε!!!) ... και πολυ πλουσια.... Μπαγκλαντες...που να συγκριθει με τον πλουτο, την δομη και την αγορα της Ελλαδαρας!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) oχι οχι, εκει δεν εχουν να φανε ενω εδω και τεραστια αγορα ειμαστε (τι 160εκατ... 11 μυρια λεμε!!!) ... και πολυ πλουσια.... Μπαγκλαντες...που να συγκριθει με τον πλουτο, την δομη και την αγορα της Ελλαδαρας!! Νο 2 στον κοσμο σε καταναλωση πολυτελων ειδων ημαστε το 2008, τι συγκρινεις τωρΑ??????μπορει να μην ειχαμε βρακι,αλλα iphone ειχε και η γιαγια μου.. Ε καλά σου είπε ο άνθρωπος! Αφού όλοι με ένα μήλο στο χέρι είναι! :lol::lol::lol: Back up τις επαφές, το ημερολόγιο, τις ρυθμίσεις και όλα τα καλούδια μέσω του μενού(αντίγραφο ασφαλείας) στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου δεν μπορείς να πάρεις; ;) Γιατί να μπλέκεις με software? ταχω κανει αυτα φιλε μου,γιαυτο δεν σκαω.. απλα επειδη εχω και το arc S ηθελα να τα συγχρονιζω γιατι τα χρησιποιω ταυτοχρονα.οποτε ο,τι αλλαγη κανω στο Ν8,μεσω του office ηθελανα περναει στο αλλο. τελος παντων,ευτυχως το 2ο διαβαζει το back up στην καρτα μνημης,οποτε μια επαναφορα απο την sd καρτα του Ν8 αρκει.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση Edited February 6, 2012 by impreza_sti Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Νο 2 στον κοσμο σε καταναλωση πολυτελων ειδων ημαστε το 2008.. αναλογικα με τον πληθυσμο μας , οχι αριθμητικα. μην μπερδευεσαι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) αναλογικα με τον πληθυσμο μας , οχι αριθμητικα. μην μπερδευεσαι ναι δεν μπερδευομαι,αλλα δε νομιζω να ειμαστε πολυ μακρυα σε καταναλωση απο αυτους,μιας και εμεις καταναλωναμε ολοι,ενω αμφιβαλλω αν σε αυτους ειχε το 5% την ικανοτητα να ζει ετσι.. εδω στην κινα,αμαξι μπορει να παρει το 5% που ειναι 60.000.000 κινεζοι!!! οποτε δε νομιζω στα 160.000.000 που ειναι αυτοι να απεχουμε και πολυ σε απολυτα νουμερα,τελειως θεωρητικα και υποθετικα μιλαω. Edited February 6, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 να ρωτήσω κάτι για οσους γνωρίζουν. απο το nokia suite δεν μπορώ να συγχρονίσω τα μηνύματα προς το κινητό , μου έχει σπάσει τα νεύρα , γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κανω για να μεταφέρω όλες τις συζητήσεις από το suite στο Ν8??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 να ρωτήσω κάτι για οσους γνωρίζουν. απο το nokia suite δεν μπορώ να συγχρονίσω τα μηνύματα προς το κινητό , μου έχει σπάσει τα νεύρα , γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κανω για να μεταφέρω όλες τις συζητήσεις από το suite στο Ν8??? Κάτσε.... Αναβάθμιση σε Belle δε θέλεις να κάνεις; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 έχω κάνει belle εδώ και πολύ καιρό από beta εκδώσεις . τις συζητήσεις μηνυμάτων που έχω στο κινητό τις μεταφέρει στο suite,απο το suite δεν τις μεταφέρει στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 έχω κάνει belle εδώ και πολύ καιρό από beta εκδώσεις . τις συζητήσεις μηνυμάτων που έχω στο κινητό τις μεταφέρει στο suite,απο το suite δεν τις μεταφέρει στο κινητό Μήπως σε αυτό έχει "θέμα" το Nokia Suite; :confused: Επειδή το έχεις χακαρισμένο, να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 τωρα εχω την official και παλι δεν το κανει , ακομα και στις ρυθμίσεις δεν εχει επιλογη να τα περνάει προς το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Λοιπόν, το σύνδεσα για να δω αυτό που λες και στο Nokia Suite μου βγάζει αυτόματα: Your phone has 118 new messages και ακριβώς από κάτω την επιλογή Sync με γαλάζιο "πλήκτρο".... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αν σβησεις τα μηνύματα απο το κινητό και μετά κανείς παλι συγχρονισμό θα δεις οτι δεν θα μεταφέρει τπτ προς το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αν σβησεις τα μηνύματα απο το κινητό και μετά κανείς παλι συγχρονισμό θα δεις οτι δεν θα μεταφέρει τπτ προς το κινητό Το suite έτσι δουλεύει για τα μηνύματα. Αν θες να κάνεις το ανάποδο, πατάς πάνω στο inbox του suite, επιλογή όλων & μετά με το mouse τα σέρνεις πάνω στο inbox του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) σε ευχαριστώ πολύ , αυτό το είχα κάνει παλαιοτέρα αλλά τα μετέφερε μόνο σαν μηνύματα και όχι σαν συζητήσεις. μάλλον κάτι θα έπαιζε με την beta belle ευχαριστώ και πάλι δούλεψε έτσι παλι εδω , δεν δούλεψε σωστά, βιάστηκα να απαντήσω. μεταφέρει μεν τα μηνύματα αλλά όχι σωστά σαν συζητήσεις , ξέρουμε τπτ γι αυτό ?? Edited February 9, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 σε ευχαριστώ πολύ , αυτό το είχα κάνει παλαιοτέρα αλλά τα μετέφερε μόνο σαν μηνύματα και όχι σαν συζητήσεις. μάλλον κάτι θα έπαιζε με την beta belle ευχαριστώ και πάλι δούλεψε έτσι παλι εδω , δεν δούλεψε σωστά, βιάστηκα να απαντήσω. μεταφέρει μεν τα μηνύματα αλλά όχι σωστά σαν συζητήσεις , ξέρουμε τπτ γι αυτό ?? Έχεις κρατήσει κάποιο backup? Μήπως το πρόβλημα σου μοιάζει με το παρακάτω;; Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα με το Nokia Suite 3.2.100: Έκανα ένα backup του 5800 ΧΜ και μετά το hard reset ήθελα να επαναφέρω μηνύματα επαφές και τα λοιπά Το θέμα είναι ότι μου επαναφέρει τα πάντα εκτός από τα μηνύματα (text) Από όσα διάβασα στο internet υπάρχει γενικό πρόβλημα με το θέμα. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος? Edit: Το πρόβλημα λύθηκε προσωρινά εγκαθιστώντας το PC Suite 7.1 και κάνοντας restore από εκεί.. Εγώ τελικά στο 5800 τα μετέφερα με το pc suite 7.1 Βέβαια στο 5800 δεν τα ταξινομεί σαν συζητήσεις.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 αυτο το προβλημα που αναφερεις για το 5800 μου το εκανε σε καποιο backup που κρατησα , δηλαδη μετεφερε ολα τα αλλα εκτος απο τα μυνηματα. στο suite τα ειχα κρατημενα ομως και τωρα θελω να τα μεταφερω σαν συζητησεις , οπως τα βγαζει το Ν8 δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 αυτο το προβλημα που αναφερεις για το 5800 μου το εκανε σε καποιο backup που κρατησα , δηλαδη μετεφερε ολα τα αλλα εκτος απο τα μυνηματα. στο suite τα ειχα κρατημενα ομως και τωρα θελω να τα μεταφερω σαν συζητησεις , οπως τα βγαζει το Ν8 δηλαδη Λογικά αν τα μεταφέρεις από το backup δεν θα στα εμφανίσει σαν συζητήσεις? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 δεν τα εχω ολα τα μυνηματα στο backup αυτο ειναι το ζορι μου .σε καποιο backup δεν τα κρατησε η δεν τα μετεφερε πισω και απο τοτε εχασα πολλα που τα θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Παιδια κατεβαζω το NOKIA CARE SUITE και οταν παει να ξεκινησει η εγκατασταση στον υπολογιστη βγαζει μυνημα κατι για ''modified pc" και σταματαει...μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του..??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Από πού το κατέβασες; Και τι εννοείς NOKIA CARE SUITE; Μόνο Nokia Suite υπάρχει και κατεβαίνει από εδώ: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Από πού το κατέβασες; Και τι εννοείς NOKIA CARE SUITE; Μόνο Nokia Suite υπάρχει και κατεβαίνει από εδώ: http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe Δες εδώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Δες εδώ! :) Σας παρακαλω υπαρχει καποιος με το λινκ του προγγραματος μεσω πμ,να μου το στειλει....επειδη εχω κατεβασει απο τον μισο ιστοσοπο,και εχω το προβλημα οτι δεν μου το κανει εγκατασταση....αναφερω πιο πανω το προβλημα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σας παρακαλω υπαρχει καποιος με το λινκ του προγγραματος μεσω πμ,να μου το στειλει....επειδη εχω κατεβασει απο τον μισο ιστοσοπο,και εχω το προβλημα οτι δεν μου το κανει εγκατασταση....αναφερω πιο πανω το προβλημα... Αναφέρεις κάτι στο περίπου. Βάλε καμιά εικόνα με το dialog ή γράψε με περισσότερες λεπτομέρειες τι λέει. Όπως και να έχει, έχεις ΠΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Πηγα να κανω επανεγκατασταση λογισμικο με Nokia Suite και το κινητο τα φτησε... Ισα που αναβει δεν μπαινει στο Μενου... Κατι διαβαζω για Phoenix θα το δοκιμασω... Συγχαρητηρια στην Νοκια... Πραγμα που γινοταν αερας με PC Suite και Ovi Suite με το Νοκια διελυσε το κινητο... Αμα δεν δουλευει γιατι βαζουν το λινκ στο συγκεκριμενο κινητο??? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Πηγα να κανω επανεγκατασταση λογισμικο με Nokia Suite και το κινητο τα φτησε... Ισα που αναβει δεν μπαινει στο Μενου... Κατι διαβαζω για Phoenix θα το δοκιμασω... Συγχαρητηρια στην Νοκια... Πραγμα που γινοταν αερας με PC Suite και Ovi Suite με το Νοκια διελυσε το κινητο... Αμα δεν δουλευει γιατι βαζουν το λινκ στο συγκεκριμενο κινητο??? και για αυτό το λόγο υπάρχουν και τα nokia care. Αν έχεις πρόβλημα το πας και το ρυθμίζουν. Το πιο πιθανό είναι στην περίπτωσή σου να υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί drivers της nokia και να δημιουργούν πρόβλημα στη σύνδεση με το κινητό ( αυτό ή σύνδεσες το κινητό με hub για να κάνεις την αναβάθμιση ). Υπάρχει και το nokia software updater που είναι σκέτο το κομμάτι για τις αναβαθμίσεις. Πριν δοκιμάσεις με το phoenix, κάνε μια δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Τα ξερω ολα αυτα, δεν ειναι η πρωτη φορα που το δοκιμαζω, (πρωτη με το Νοκια Suite...) και με το φινιξ δεν βγαζω ακρη, γιατι στο τελευταιο βημα δεν μπορει να το βρει, για να του κανει την νεα εγκατασταση. Eφαγα πολλες ωρες, ακρι δεν εβγαλα, βγαζει αυτο Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. υπαρχει περιπτωση τα παλια που δεν εχουν micro-usb να μην γινεται... Αιωνια του η μνημη να τα θυμομαστε... Αντε βρες το δικιο σου τωρα, οποτε παμε για αλλα... Edited March 5, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts