SagoniasSlutRose Δημοσιεύτηκε June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2009 Eχει δει κανεις αυτη τη σειρα; εχει παρα πολυ γελιο. Ειναι αυτοτελη επεισοδια διαρκειας περιπου 20'. Αξιζει να κανετε μια αποπειρα.... http://www.imdb.com/title/tt0898266/ 8.4/10 http://www.impawards.com/tv/posters/big_bang_theory.jpghttp://a6.vox.com/6a00fae8e7a002000b0110166b7c9e860d-500pi http://l.yimg.com/l/tv/us/img/site/24/36/0000042436_20070905152109.jpg http://www.nytimes.com/images/blogs/tvdecoder/posts/0208/big-bang-theory.jpg http://www.youtube.com/view_play_list?p=2F338407349C4B73&search_query=the+big+bang+theory Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 δελεαστικό! άρχισα ήδη το downloading, thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 αρκετά καλή επί το πλείστον αλλά κουράζει αρκετά συχνά Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 αρκετά καλή επί το πλείστον αλλά κουράζει αρκετά συχνά μονο μια γυναικα παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 για τη σειρά αναφερόμουν, χεχε Οι πρωταγωνιστές είναι 4 geeks και 1 κοπέλα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Η σειρά έχει πολυ πλάκα, αν και στην αρχή ήταν κάπως κουραστική όπως αναγράφεται και παραπάνω. Απο τον 2 κύκλο όμως στρώνει κάπως. Αξίζει πάντως το download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Θα το δείχνει το star τις κυριακές! Το βλέπω να κόβεται, είναι πολυ ιδιαίτερο το χιούμορ τους και σίγουρα απέχει απο τα ελληνικά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Δευτερα ξεκιναει και η νεα σεζον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 συμφωνω με τον hellsangel81 !!! αλλα εμενα μου αρεσει η σειρα και η penny ... xa xa xa !! περα απο την πλακα , εχει πολυ καλες ατακες αλλα οντως μερικες φορες κουραζει ... για να περασει ευχαριστα η ωρα , μια χαρα ειναι ... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Ε ναι ειναι για συγκεκριμενους ανθρωπους, που ειτε ασχολουνται με υπολογιστη-ιντερνετ-παιχνιδια είτε εχουν φιλους που το κανουν και τους ακουνε να μιλανε συνεχεια γι αυτο! Αμα κατσει να το δει η μητερα μου πχ δεν θα κατελαβει τπτ.....δεν ξερω κατα ποσο θα τραβηξει στην ελληνικη τηλεοραση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 "Η μανα σου το ξερει?" Η σειρα ειναι οντως πολυ καλη και ειδικα ο χαρακτηρας του Sheldon ειναι απο τους πιο καλογραμμενους που εχω δει τα τελευταια χρονια σε σειρα.. Μην ξεχναμε και το κλασσικο πλεον "Scissors, Lizard, Spock" :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 "Η μανα σου το ξερει?" Η σειρα ειναι οντως πολυ καλη και ειδικα ο χαρακτηρας του Sheldon ειναι απο τους πιο καλογραμμενους που εχω δει τα τελευταια χρονια σε σειρα.. Μην ξεχναμε και το κλασσικο πλεον "Scissors, Lizard, Spock" :p Με αυτη την σειρα εφαγα κολλημα φετος το καλοκαιρι! Τον 2ο κυκλο μεσα σε μια μερα τον ειδα αυτο λεω μονο! :) Πραγματικα ο Sheldon φοβερος χαρακτηρας και το πιο κλασσικο του ειναι το "Sarcasm??" :lol: Αντε να δουμε απο αυριο και τον 3ο κυκλο.... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Το είδα σήμερα στο Σταρ. Μου άρεσαν πολύ οι αναφορές στη Φυσική και τους επιστήμονες (και εγώ Φυσική σπουδάζω :p ), αλλά ρε παιδιά δεν μπόρεσα να γελάσω με τίποτα! Μου άρεσε επίσης και η κουρτίνα του μπάνιου με τον περιοδικό πίνακα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Το είδα σήμερα στο Σταρ. Μου άρεσαν πολύ οι αναφορές στη Φυσική και τους επιστήμονες (και εγώ Φυσική σπουδάζω :P ), αλλά ρε παιδιά δεν μπόρεσα να γελάσω με τίποτα! Μου άρεσε επίσης και η κουρτίνα του μπάνιου με τον περιοδικό πίνακα. :P κι εγώ σήμερα το δα πρώτη φορά στο σταρ...επειδή κι εγώ όπως κι ο προλαλήσας βρίσκομαι σε περιβάλλον με πολλούς τέτοιους τύπους, έβρισκα οικείους και χαριτωμένους τους χαρακτήρες και τις αντιδράσεις τους. Απλώς ούτε κι εγώ γέλασα ιδιαίτερα...μου φάνηκαν κάπως προβλέψιμες οι ατάκες (και αμάν ρε παιδιά με αυτό το γέλιο-κονσέρβα, πότε θα αποφασίσουν οτι είναι εκνευριστικό, να το αποβάλουν επιτέλους από τα sit-coms??) και κάπως καρικατουρίστικο - ειδικά οι δευτερεύοντες χαρακτήρες. χμμμ....μετριούτσικο θα το λεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Φανταζομαι το Star ξεκινησε απο season 1, episode 1.. αν οντως ειναι ετσι, τοτε αξιζει λιγο υπομονη και καποια επεισοδια ακομα μεχρι να βγαλετε ενα πιο ολοκληρωμενο συμπερασμα. Η αληθεια ειναι οτι και εγω αρχικως δεν συγκινηθηκα.. Χρειαστηκαν καποια επεισοδια ωστε να συνηθισω τους νεους "ηρωες" και το ιδιαιτερο χιουμορ που εχουν. Αφου εγινε η πρωτη "γνωριμια", ανηκω πλεον στους φανατικους. Στους φοιτητες/σπουδαστες φυσικης, πληροφορικης, μαθηματικων και λοιπων επιστημων σιγουρα θα εχει μια μεγαλυτερη απηχηση χωρις ομως αυτο να ειναι απαραιτητο. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Η πρώτη season είναι αρκετά βαρετή σε πολλά σημεία. Ποτέ δεν κατάφερα να δω 2 επεισόδια μαζεμένα. Απο την δεύτερη όμως οι σεναριογράφοι βρήκαν αυτό που έλειπε και πραγματικά η σειρά έγινε κλάσεις ανώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Η αληθεια ειναι οτι σε μερικα επεισοδια δεν γελασα αλλα μου αρεσει πολυ σαν σειρα και θυμαμαι πολλες φορες να ριχνω τρελα γελια. Βλεπεται πολυ ευχαριστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Από όσα επεισόδια έχω δει (δεν είναι πολλά) δεν κατάφερε να με κάνει να γελάσω. Υπάρχει κάτι το πολύ ψεύτικο στο όλο σκηνικό για να εκτιμήσω το χιούμορ και οι ερμηνείες δεν βοηθούν. Όχι ότι δεν πιάνω τις ατάκες και τις αναφορές. Απλά το πολύ να μου προκαλέσουν ένα "χεχ". Και η μεγάλη συχνότητα του γέλιου (κονσέρβα; ) σε σημεία που είναι εντελώς ρηχά δε βοηθάει. Νομίζω πως μου άρεσε πολύ περισσότερο το συγγενικό (και βρεταννικό ) IT Crowd, παρ'ότι και εκεί είχε αρκετές τραβηγμένες καταστάσεις και κάποιες ερμηνείες ήταν απλά εκνευριστικές. Αλλά τουλάχιστο γελούσα με τις περισσότερες καταστάσεις και τους χαρακτήρες. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ετσι ακριβως ειναι! Στην αρχη και εγω ξινισα λιγο με το χιουμορ τους... Μετα απο μερικε επεισοδια ομως εγινα φανατικος της σειρας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Η πρεμιέρα του 3ου κύκλου ήταν πολύ καλή :D Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Θεϊκα τα μουσια.. why can't I get a break? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Howard: I'm trying to blend in! Rajesh: To what? Toy Story??? :lol: Θεικο το πρωτο...ειμαι αισιοδοξη οτι η υπολοιπη σαιζον θα ειναι το ιδιο και καλυτερη! Tα μουσια μπορουν να τα εισαγουν μονιμως?????? :rotfl: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 :D ναι, ειδικα ο Sheldon.. θα του ταιριαζουν στο sarcasm face :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Howard: Sheldon,you remember the first few weeks we were looking for magnetic monopoles and not finding anything and you were acting like an obnoxious, giant dictator? Raj: I thought we were going to be gentle with him. Howard: That's why I added the "tator." :lol::lol::lol::lol: Πολυ καλη αρχη!!!:up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Howard: Sheldon,you remember the first few weeks we were looking for magnetic monopoles and not finding anything and you were acting like an obnoxious, giant dictator? Raj: I thought we were going to be gentle with him. Howard: That's why I added the "tator." :lol::lol::lol::lol: Πολυ καλη αρχη!!!:up: Και οι κοντρες με την Penny επισης! Penny: You know, I do understand what you're going through. Sheldon: Really? Did you just have the Nobel Prize in Waitressing stolen from you? :lol: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts