mariel19 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 ΓΙα την εμφάνιση των ειδοποιήσεων εκεί ευθύνεται (αν δεν κάνω λάθος) το Growl. Δες και στα System Preferences αν σου εμφανίζεται... Σωστός.. με το που άνοιξα το mac σήμερα .. μου ήρθε και ειδοποίηση για νέο update του Growl... και λέω "ώστε, εσύ ήσουν τελικά..!!" Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 τελικα μπηκα κ εγω στον κοσμο του μακ αλλα τα εχω βρει μπαστουνια...καμια σχεση με την ευκολια των γουιντος η ετσι μου φαινετε εμενα τουλαχιστον..στην ερωτηση που ειχα κανει για ιντερνετ απο κινητο με usb συνδεση δεν τα καταφερα αλλα με καμποση δυσκολια το καταφερα με το μπλουτουθ...το στικακι της βοντα δεν καταφεραμε να το κανουμε να δουλεψει(βοηθεια τηλ απο τεχνικο της βοντα)...ωρα να κανω καποιες παιδιαστικες ερωτησεις ... 1.πως γινεται στον σαφαρι να επιλεξουμε μια παραπομπη σε αλλη διευθηνση μεσα σε μια σελιδα κ να ανοιξει σε νεο παραθυρο η ταμπ?οπως καναμε δεξι κλικ κ επιλογη ανοιγμα σε νεο παραθυρο στον εξπλορερ δηλ.. 2.πως γινεται η αλλαγη γλωσσας με συνδυασμο πληκτρων? 3.ποιος ειναι ο πιο καλος player που να τα παιζει ολα? 4.εχω μια ταινια την ανοιγω με divx player αλλα οι υποτιτλοι που ειναι σε srt λεει πως δεν υποστηριζονται..τι κανουμε ? 5.για να παιξουμε μουσικα αρχεια πρεπει να γινει οπωσδηποτε μεσω itunes?εχω εξωτερ σκληρο κ δεν μου παιζει τα τραγουδια απευθειας παρα μονο αν τα βαλω στο αιτουνς αλλα μετα γινονται ενα μπαχαλο γιατι αν βαλω ενα αλμπουμ δεν τα κραταει ως ενα αλμπουμ αλλα τα χωριζει σε πολλα μικροτερα σας ευχαριστω κ αναμενω.. Να προσθέσω και εγώ κάτι στο μήνυμα του Φίλιππου. Για Internet από το κινητό με USB σύνδεση, γιατί δεν ρωτάς στο αντίστοιχο νήμα με την συσκευή σου; Ίσως εκεί να βρεις την απάντηση που ζητάς. Στα υπόλοιπα: 1. Αν κάνεις δεξί click πάνω στο link, μπορείς να επιλέξεις από το Drop down menu την αντίστοιχη επιλογή που θέλεις. Επίσης, πατώντας command+, θα σου ανοίξει τις preferences του safari. Επιλέγοντας το menu "Tabs" μπορείς να δεις με ποιους συνδυασμούς του πληκτρολογίου μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα. Ενδεικτικά αναφέρω: command + click : ανοίγει σε νέα καρτέλα και την επιλέγει command + shift + click : ανοίγει σε νέα καρτέλα αλλά δεν την επιλέγει 2. Αν κοιτάξεις λίγο πιο πίσω στο παρόν νήμα, θα δεις ότι έχω δώσει ξανά απάντηση στο συγκεκριμένο. Όπως λέει και ο filippos, το σύνηθες είναι command + space, πηγαίνοντας στο: System Preferences / Keyboard / Keyboard Shortcuts μπορείς να βάλεις κάτι της δικής σου επιλογής. 3. Για εμένα ο VLC είναι κορυφαίος. Επίσης, καλός player είναι και ο movist. Τέλος, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του QuickTime αλλά και του Plex. 4. Κοίταξε το 3. 5. Αν και απαντήθηκε, μπορείς, ωστόσο, να κοιτάξεις και στις preferences του iTunes, στο τελευταίο tab (Advanced) και να ξετικάρεις το Keep media folder organized" ή κάπως έτσι (αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το πρόβλημα). Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου μπάχαλο στο iTunes. Είναι μπάχαλο πριν τα πάρει το iTunes. Η οργάνωση του iTunes, αν την συνηθίσεις, είναι φοβερή και είναι κάτι που αξίζει να μπεις στον κόπο να φτιάξεις γιατί μετά θα είναι τέλεια οργανωμένα όλα (artists, albums, etc). Σωστός.. με το που άνοιξα το mac σήμερα .. μου ήρθε και ειδοποίηση για νέο update του Growl... και λέω "ώστε, εσύ ήσουν τελικά..!!" Αυτός είναι ο ένοχος! :rolleyes::lol: Και είναι φοβερό πρόγραμμα... Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις και το Growl Mail, εφόσον δουλεύεις το Mail.app, και θα σου πετάει εκεί κάθε νέο mail που θα έρχεται. Και είναι φοβερό! Το έβαλα και εγώ εχθές και πολύ μου αρέσει προς το παρόν! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Να ρωτήσω... Πήρα νέο macbook και τον σετάρισα ως καινουργιο... Συγχρόνισα το gmail στην εφαρμογή mail και ενώ τα mail μπήκαν στον inbox όπως στο προηγούμενο μου εμφανίστηκε ένα mailbox GMAIL κάτω από το RSS, το οποίο περιλαμβάνει google mail, sent, trash. Όταν έρχεται ένα mail το εμφανίζει στο inbox με notification και στο GMAIL από κάτω. Αν το σβήσω σβήνεται και από το inbox... Πώς φεύγει???????? :( http://img696.imageshack.us/img696/4581/screenshotsy.jpg Edited July 29, 2010 by ntinouli Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου office 2011 για mac, τέλος Οκτωβρίου. Αν αγοράσει κάποιος το 2008 από εδώ και στο εξής, θα έχει δικαίωμα να κατεβάσει το 2011 δωρεάν. Δυστυχώς ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν έχει ελληνικό ορθογράφο! Ένα κ*λ* αρχείο είναι, γιατί δεν το βάζουν από το αντίστοιχο win πρόγραμμα;;;;; :mad: http://www.microsoft.com/presspass/press/2010/aug10/08-02msmacofficepr.mspx edit: αν ισχύει ότι είναι γραμμένο σε cocoa, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το cocoaspell (μακαρι). Edited August 2, 2010 by murex Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Το θεμα με το MS Office ειναι οτι ανοιγει τοσοοο αργα σε Mac. Σε σχεση παντα με αλλα προγραμματα ή το πως ανοιγει σε Win. Πριν αρκετο καιρο εψαχνα να βαλω κατι διαφορετικο αλλα δεν ειχα χρονο να ψαξω να βρω τι αλλα υπαρχουν. Ισως openoffice κλπ. Στο δικο μου συστημα ενα .doc τη πρωτη φορα που θα ανοιχτει Office μετα απο boot ισως παρει την ιδια ωρα που θα ανοιξω για πρωτη φορα Photoshop. edit: Το χρονομετρησα...8sec το CS4 ,γυρω στα 15 το MS Word... Lol. Φυσικα οι χρονοι αυτοι ισχυουν μονο για τη πρωτη φορα που θα ανοιξει το καθε προγραμμα. Edited August 2, 2010 by Stephen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ναι αυτό συμβαίνει και σε μένα, το office αργεί πολύ την πρώτη φορά. Δυστυχώς αποτελεί μονόδρομο όταν μοιράζεσαι έγγραφα με άλλους που έχουν windows. Μην μου πεις κανείς open office!!!! Σώζεις σε doc και το ανοίγεις σε word και δεν είναι τίποτα στη θέση του. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Παιδια,εχω δυο ερωτησεις:1)Πως επεξεργαζομαστε αρχεια pdf(κειμενο)?Και 2)Προσπαθω να βαλω τα Win 7 σε mac pro (snow leopard)με το boot camp και ενω μπαινουν κανονικα,κολλανε μετα την εγκατασταση των drivers απο το Mac os install dvd!Τι πρεπει να κανω?Επισης,δοκιμασα και χωρις το Mac os install dvd και ξανακολλησαν μετα απο καποιες μαζεμενες ενημερωσεις(win update)! Edited August 3, 2010 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 1) Σε pdf δεν μπορείς να αλλάξει το κείμενο. 2) Καλυτερη λύση είναι να εγκαταστήσεις τα 7 ως virtual machine μέσα από κάποιο πρόγραμμα στυλ, virtualbox (δωρεάν) ή paralleles, vmware fusion. Αν θες οπωσδήποτε boot camp ρίξε μια ματιά στο google για το πως λύνονται θέματα εγκατάστασης με τα 7. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 1) Σε pdf δεν μπορείς να αλλάξει το κείμενο. 2) Καλυτερη λύση είναι να εγκαταστήσεις τα 7 ως virtual machine μέσα από κάποιο πρόγραμμα στυλ, virtualbox (δωρεάν) ή paralleles, vmware fusion. Αν θες οπωσδήποτε boot camp ρίξε μια ματιά στο google για το πως λύνονται θέματα εγκατάστασης με τα 7. Οκ,ευχαριστω:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Τρεις ερωτήσεις έχω σχετικά με το Mac μου! 1) Πάω να αντιγράψω κάτι φακέλους με ταινίες στον εξωτερικό σκληρό μου και μου λέει σε ορισμένους φακέλους ότι προέκυψε πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή! Τι φταίει? 2)Θέλω να γράψω κάποια τραγούδια σε CD. Το πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά από το iTunes στην επιλογή Audio CD τι κάνει? Μετατρέπει τα mp3 σε κανονικά για να παίζουν σε cd-player που δεν παίζει mp3? Αν όχι, ποια προγράμματα υπάρχουν για κάψιμο και μετατροπή. Nero? (αν υπάρχουν και freeware...?) 3)Από τα σκουπίδια μπορώ να επιλέξω μόνο κάποιο αρχείο και να το σβήσω ή γίνεται μόνο εκκαθάρισή του? (edit: μόνο ένα αρχείο, μόνο διαγραφή όλων των αρχείων του κάδου) Edited August 26, 2010 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Τρεις ερωτήσεις έχω σχετικά με το Mac μου! 1) Πάω να αντιγράψω κάτι φακέλους με ταινίες στον εξωτερικό σκληρό μου και μου λέει σε ορισμένους φακέλους ότι προέκυψε πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή! Τι φταίει? 2)Θέλω να γράψω κάποια τραγούδια σε CD. Το πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά από το iTunes στην επιλογή Audio CD τι κάνει? Μετατρέπει τα mp3 σε κανονικά για να παίζουν σε cd-player που δεν παίζει mp3? Αν όχι, ποια προγράμματα υπάρχουν για κάψιμο και μετατροπή. Nero? (αν υπάρχουν και freeware...?) 3)Από τα σκουπίδια μπορώ να επιλέξω μόνο κάποιο αρχείο και να το σβήσω ή γίνεται μόνο εκκαθάρισή του? 1)Μήπως είναι σε FAT32 ο σκληρός που πας να γράψεις; Γιατί αν είναι, δεν μπορείς να αντιγράψεις σε αυτόν αρχεία μεγαλύτερα των 4GB. Λογικά FAT32 είναι, γιατί σε NTFS δεν μπορείς να γράψεις κανονικά. Μόνο με third party sw. 2)Μπορείς να δοκιμάσεις (το μη δωρεάν) Toast. Αλλά καλύτερα περίμενε και κάποιον να σου πει μια γνώμη, γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω.:O 3)Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις...:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 1. Δε σου λέει τι σφάλμα? ή κάπου να πατήσεις και να δεις περισσότερες πληροφορίες? Μήπω κάποι αρχείο είναι κλειδωμένο? 2. Αυτό ακριβώς κάνει το audio cd από τις ρυθμίσεις μπορεί να σου κάνει και εγγραφή σε mp3. Άλλο αξιόλογο είναι το tost που κάνει και πολλά πολλά άλλα...δεν είναι δωρεάν... 3. Για να διαγράψουμε τα δεδομένα μας από το Trash αρκεί να κάνουμε δεξί κλικ και να επιλέξουμε Empty Trash ή ν' ανοίξουμε το παράθυρο και να κάνουμε κλικ στο σχετικό κουμπί. Σίγουρος τρόπος διαγραφής δεδομένων είναι με τη χρήση της εντολής Μενού>Finder>Secure Empty Trash... Τώρα για ένα μόνο αρχείο δεν ξέρω... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 1)Μήπως είναι σε FAT32 ο σκληρός που πας να γράψεις; Γιατί αν είναι, δεν μπορείς να αντιγράψεις σε αυτόν αρχεία μεγαλύτερα των 4GB. Λογικά FAT32 είναι, γιατί σε NTFS δεν μπορείς να γράψεις κανονικά. Μόνο με third party sw. 2)Μπορείς να δοκιμάσεις (το μη δωρεάν) Toast. Αλλά καλύτερα περίμενε και κάποιον να σου πει μια γνώμη, γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω.:O 3)Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις...:O 1. Δε σου λέει τι σφάλμα? ή κάπου να πατήσεις και να δεις περισσότερες πληροφορίες? Μήπω κάποι αρχείο είναι κλειδωμένο? 2. Αυτό ακριβώς κάνει το audio cd από τις ρυθμίσεις μπορεί να σου κάνει και εγγραφή σε mp3. Άλλο αξιόλογο είναι το tost που κάνει και πολλά πολλά άλλα...δεν είναι δωρεάν... 3. Για να διαγράψουμε τα δεδομένα μας από το Trash αρκεί να κάνουμε δεξί κλικ και να επιλέξουμε Empty Trash ή ν' ανοίξουμε το παράθυρο και να κάνουμε κλικ στο σχετικό κουμπί. Σίγουρος τρόπος διαγραφής δεδομένων είναι με τη χρήση της εντολής Μενού>Finder>Secure Empty Trash... Τώρα για ένα μόνο αρχείο δεν ξέρω... Thanks for the answers! @soom: 1)Δίκιο έχεις, το είχα προσέξει ότι γίνεται αντιγραφή αρχείων μικρότερων από 4gb. Η θεραπεία για αυτό? Πρέπει να περάσω όλα μου τα αρχεία σε άλλο σκληρό και να τον φορμάρω διαφορετικά, αυτό εννοείς με third party sw? 3)αυτο που λέει ο ntinouli @ntinouli: 2)το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω τι χώρο θα καταλάβουν τα τραγούδια από πριν στο cd και πόσα θα χωρέσουν... πφφ... για να κάνω την κατάλληλη επιλογή... καταλαβαίνεις... (?) 3)ναι αυτό θέλω.. αν γίνεται ένα μόνο αρχείο να διαγραφεί όπως στα windows! (προφανώς δε γίνεται) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Η θεραπεία; Αυτό ακριβώς που λες. Τον αδειάζεις, τον φορμάρεις με το disk utility σε ότι θέλεις, και τα ξαναπερνάς. Το 3rd party software αφορά την εγγραφή αρχείων σε δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS, που το MacOS από μόνο του δεν μπορεί να γράψει (ή να διαγράψει). Μόνο ανάγνωση και αντιγραφή από τον δίσκο προς τον υπολογιστή. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Η θεραπεία; Αυτό ακριβώς που λες. Τον αδειάζεις, τον φορμάρεις με το disk utility σε ότι θέλεις, και τα ξαναπερνάς. Το 3rd party software αφορά την εγγραφή αρχείων σε δίσκο φορμαρισμένο σε NTFS, που το MacOS από μόνο του δεν μπορεί να γράψει (ή να διαγράψει). Μόνο ανάγνωση και αντιγραφή από τον δίσκο προς τον υπολογιστή. Οκ ευχαριστώ! Θα μελετήσω λίγο πριν το κάνω γιατί το φορμάρισμα δεν το κατέχω πλήρως... Να ξέρω τι κάνω!! Αν έχω κι άλλες απορίες θα επανέλθω! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Κωνσταντίνε, ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε! Με τα Mac όλα γίνονται τόσο απλά, που είναι απλά για να απορείς αν όντως ολοκληρώθηκε η διαδικασία!:happy::D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 @ntinouli: 2)το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω τι χώρο θα καταλάβουν τα τραγούδια από πριν στο cd και πόσα θα χωρέσουν... πφφ... για να κάνω την κατάλληλη επιλογή... καταλαβαίνεις... (?) Καλημέρα! Στο δείχνει σε όλα τα προγράμματα... ΓΕνικά πάντως χωράει γύρω στα 700MB σε audio...Αν δεν χρειάζεσαι audio καλύτερα σε mp3 νομίζω... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Καλημέρα! Στο δείχνει σε όλα τα προγράμματα... ΓΕνικά πάντως χωράει γύρω στα 700MB σε audio...Αν δεν χρειάζεσαι audio καλύτερα σε mp3 νομίζω... Αααα... νομίζω δεν κατάλαβες αυτό το τελευταίο που είπα! Όταν μετέτρεπα τα mp3 > audio with nero αυξανόταν ο όγκος τους.. και πχ εκεί που στα 700mb με mp3 χωρούσαν 150 τραγούδια με audio χωρούσαν 20! Στο νέρο όταν πρόσθετες ένα ένα τα τραγούδια στη λίστα που ήθελες να κάψεις στο cd σου έδειχνε αν θα βγεις εκτός ορίων.. Με το itunes δε δείχνει! Μάλλον, αν δεν περάσω άλλο πρόγραμμα, θα το κάνω εμπειρικά, όπως είπα δηλαδή περίπου 20 τραγούδια... Θα βάζω να γράφεται τελευταίο ένα που δε με τρελαίνει ώστε αν το χάσω, που δε θα εγγραφεί, να μη σκάσω! ,) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Δεν είναι αυτό. Όταν γράφεις ένα CD μουσικής και βάζεις μέσα mp3, τότε γράφεις ένα cd δεδομένων που έχει, απλά, τραγούδια. Και χωράει 650-700ΜΒ, ανάλογα το CD. Προσέχουμε ότι όταν γράφουμε ένα mp3CD, μετράμε τον χώρο σε όγκο δεδομένων. Όταν γράφεις ένα audio CD, όμως, μετράς τον χώρο σε χρόνο. Δηλαδή, 1.5 ώρες (ή πόσες είναι, δεν θυμάμαι). Όταν, λοιπόν, γράφεις ένα CD με mp3 τραγούδια μέσα, θα χωρέσει 700ΜΒ / 5ΜΒ ανά τραγούδι ~ 140 τραγούδια. Όταν γράφεις ένα audio CD, *τυπικά, 80λεπτά / 4λεπτά ανά τραγούδι ~ 20 τραγούδια! Για αυτό και η μείωση χώρου. Έτσι, τα AudioCD's αναπαράγονται από όλα (σχεδόν) τα cdplayers ενώ τα mp3's όχι! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Nice! *Οπότε να υπολογίσω το χρόνο! thnx! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Προσπαθω να βαλω τα Win 7 Ultimate σε macbook pro (snow leopard)με το boot camp και ενω μπαινουν κανονικα,κολλανε μετα την εγκατασταση των drivers απο το Mac os install dvd!Τι πρεπει να κανω?Επισης,δοκιμασα και χωρις το Mac os install dvd και ξανακολλησαν μετα απο καποιες μαζεμενες ενημερωσεις(win update)!Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα και απαντηση δεν πηρα:( Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα τα εχω βρει μπαστουνια με το μακ ΟΣ..εχω κατεβασει ενα παιχνιδι σε .dmg αρχειο...παταω πανω κ μου κανει ενα εικονικο δισκο πανω στην επιφανεια εργασιας κ οταν το πατω ανοιγει εμφανιζει το αρχειο του παιχνιδιου αλλα δεν μου το κανει εγκασταση...υπαρχει καποια αλλη διαδικασια που μου διαφευγει??? επισης...ενα δωρεαν προγραμμα για rar αρχεια υπαρχει???? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα τα εχω βρει μπαστουνια με το μακ ΟΣ..εχω κατεβασει ενα παιχνιδι σε .dmg αρχειο.................... Προφανώς, το αρχείο είναι το ΙΔΙΟ το παιχνίδι. Δε χρειάζεται κάποιο ειδική εγκατάσταση. Θα τα πάρεις με το ποντίκι και θα το σύρεις στα Applications ή όπου αλλού έχεις τα προγράμματά σου. ....... επισης...ενα δωρεαν προγραμμα για rar αρχεια υπαρχει???? The Unarchiver για πολλά είδη συμπιεσμένων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων και των *.rar :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 pazo u are my hero...thanks man... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 καλησπερα,θελω να αγορασω ενα macbook pro και εχω βρει καποιες ευκαιριες.ΤΙ θα πρεπει να προσεξω σε περιπτωση που παρω καποιο μεταχειρισμενο εκτος απο τα προφανη?(δλδ εξωτερικη κατασταση κλπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts