nikosxeng3 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 αυτλα τι είναι; * Adblock Plus 1.1.1 * Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.6 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παιδια επιτελους σημερα γραφω απο το macbook pro! ερωτηση 1. Πως ειπαμε αλλαζουμε απο ελληνικα σε αγγλικα (οπως ηταν το alt+shift στα windows)???? 2. Εγκατεστησα το VLC player. Ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστασης? πρεπει να τα βαζω σε καποιο φακελο? εκανα drag and drop το εικονιδιο στο dock και καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα εμφανιζεται ενα πραγμα σαν σκληρος δισκος στην επιφανεια εργασιας. γιατι? 3. πως κανουμε αντιγραφη επικοληση σε ενα αρχειο? δεν εχει πουθενα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 1) Παλιά ήταν Μήλο+Space. πλέον το μήλο δεν υπάρχει και ούτε και η συντόμευση. Αν πας όμως στο Preferences ->Keyboard->Keyboard Shortcuts (αν θυμάμαι καλά), θα βρεις όλες τις συντομεύσεις. 3)Επέλεξε το αρχείο/φάκελο που θες, πήγαινε στο "Edit" στην μπάρα πάνω-πάνω, πάτα Copy, μετά πήγαινε εκεί που θες να κάνεις το αντίγραφο και πήγαινε Edit->Paste. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παιδια επιτελους σημερα γραφω απο το macbook pro! ερωτηση 1. Πως ειπαμε αλλαζουμε απο ελληνικα σε αγγλικα (οπως ηταν το alt+shift στα windows)???? 2. Εγκατεστησα το VLC player. Ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστασης? πρεπει να τα βαζω σε καποιο φακελο? εκανα drag and drop το εικονιδιο στο dock και καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα εμφανιζεται ενα πραγμα σαν σκληρος δισκος στην επιφανεια εργασιας. γιατι? 3. πως κανουμε αντιγραφη επικοληση σε ενα αρχειο? δεν εχει πουθενα! 1. Εγώ για συντόμευση έχω το option+space. Με βολεύει πολύ (και άλλοι φίλοι μου που τους το'χω προτείνει ... ) 2. Δεν το'κανες drag&drop στο applications?? Αν το κάνεις eject από την επιφάνεια δεν θα σου ξαναβγεί. Αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του vlc έχει και την επιλογή "Keep in Dock" .. Για να μην το ψάχνεις κάθε φορά...! 3. Command+C = Copy / Command+V = Paste. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 αυτο εχω και εγω... :p δεν ξερω αλλα για καποιον λογο δεν μου κατεβαζει υλικο το trasmission... ας το αλλαξω λοιπον.... κανενα αλλο καλο και ελαφρυ εχουμε...; για 10.6.1 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ρε παιδια αυτο με την συντομευση δεν το βρισκω :( παω system preferences-> keyboard -> keyboard shortcuts και μετα???? by default ποια ειναι η συντομευση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ρε παιδια αυτο με την συντομευση δεν το βρισκω :( παω system preferences-> keyboard -> keyboard shortcuts και μετα???? by default ποια ειναι η συντομευση? Για να αλλάξεις γλώσσα θα πας στο International, θα τσεκάρεις στο Input menu, τα ελληνικά. Μετά keyboard shortcuts, θα σε βγάλει στο input menu, εκεί θα δεις ποιο είναι το default. Με διπλό κλικ πάνω στην υπάρχουσα συντόμευση, θα μπορείς να την αλλάξεις όπως εσύ θέλεις!! Και έτοιμος! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ναι, έχει δίκιο η Mariel. Στο international πρέπει να είναι. Sorry. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 κανενα αλλο καλο και ελαφρυ εχουμε...; για 10.6.1 εβαλα τελικα το μTorrent/Tomato και βλεπουμε... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδιά υπαρχει greeklish converter για firefox https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1193 edit τελικα μονο απο Αγγλικό κάνει. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 παιδια προγραμμα για ιους εχετε εγκατεστημενο? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 ClamXav για ψυχολογικούς και μόνο λόγους... :lol: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 παιδια ποιον player προτεινετε για hd ταινιες? ο vlc μου κολλαει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 μια σελιδα πισω, τα ιδια κι εμενα, οπως κι ο divx, βαλε movist η mplayer extented, δες αναλυτικα λιγο πιο πισω... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 βγήκε το movist 0.6.6 http://code.google.com/p/movist/ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (καλό θα ήταν δωρεάν ... !) να μπορούμε να πάρουμε screenshots από βίντεο που έχουμε τραβήξει με την φωτογραφική;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapadimitrioyPan Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Γειά σας , Μετά απο χρόνια χρήσης windows , βρήσκομαι προ πυλών - ένα κλικ πριν παρω το πρώτο μου iMac ... εγω νομίζω πως μου ταιριάζει αυτο ---> Apple iMac MB417GR/A βέβαια έχω καποιες βασικές ερωτήσεις : 1) Μπορώ να χρησιμοποιησω το AutoCad ?? 2) Μπορώ να χρησιμοποιω και τα windows σε μερικες εφαρμογες ?? 3) Υπαρχει δυνατοτητα αναβάθμισης (Ram - Επεξεργαστη ) ?? 4) σε δύο χρονια ποσο αξιοπιστος και δυνατός μπορει να είναι??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (καλό θα ήταν δωρεάν ... !) να μπορούμε να πάρουμε screenshots από βίντεο που έχουμε τραβήξει με την φωτογραφική;; VLC (προυπόθεση να μπορεί να ανοίξει το βίντεο φυσικά) How can I take screenshots? To take a snapshot of the video displayed by VLC, you just need to press the pre-defined snapshot hotkey: * Windows / Linux / Unix: Ctrl+Alt+S * Mac OS X: Command+Alt+s To change it, go to Preferences -> Interface -> Hotkeys settings, check Advanced options, and set Take video snapshot. You can also take a snaphot via the menu Video -> Snapshot. To change the snapshot format or directory, go to Preferences -> Video. Where are my screenshots? If you haven't changed the snapshot directory in your preferences, your screenshots should go to: * Windows: My Documents\My Pictures\ * Linux / Unix: $(HOME)/.vlc/ * Mac OS X: Desktop/ To change it, go to Preferences -> Video -> Video snapshot directory. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Γειά σας , Μετά απο χρόνια χρήσης windows , βρήσκομαι προ πυλών - ένα κλικ πριν παρω το πρώτο μου iMac ... εγω νομίζω πως μου ταιριάζει αυτο ---> Apple iMac MB417GR/A βέβαια έχω καποιες βασικές ερωτήσεις : 1) Μπορώ να χρησιμοποιησω το AutoCad ?? 2) Μπορώ να χρησιμοποιω και τα windows σε μερικες εφαρμογες ?? 3) Υπαρχει δυνατοτητα αναβάθμισης (Ram - Επεξεργαστη ) ?? 4) σε δύο χρονια ποσο αξιοπιστος και δυνατός μπορει να είναι??? Ευχαριστώ 1) Δεν υπάρχει AutoCad για Mac μόνο το ArchiCad. 2) Μπορείς να εγκαταστήσεις Bootcamp η Parallels για να τρέξεις εφαρμογές σε windows 3) Υπάρχει η Δυνατότητα αναβάθμισης σε RAM, HDD μόνο. 4) Ανάλογα και αυτά μηχανήματα είναι και μπορεί να κάτσει κάποια στραβή πχ σκληρός ακόμα και Logic board (motherboard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 1) Δεν υπάρχει AutoCad για Mac μόνο το ArchiCad. 2) Μπορείς να εγκαταστήσεις Bootcamp η Parallels για να τρέξεις εφαρμογές σε windows 3) Υπάρχει η Δυνατότητα αναβάθμισης σε RAM, HDD μόνο. 4) Ανάλογα και αυτά μηχανήματα είναι και μπορεί να κάτσει κάποια στραβή πχ σκληρός ακόμα και Logic board (motherboard) το archicad ειναι το ιδιο αξιολογο με το autocad?γτ μια γνωστη μου ειναι στα προθυρα για αγορα mac και αυτο ειναι που την εμποδιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Θα βάλεις και windows (μέσω parallels ή bootcamp) και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 το ArchiCad είναι αρκετά πιο αξιόλογο απο το AutoCad. Το θέμα ειναι όμως οι περισσότεροι δουλεύουν ΑutoCad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 υπαρχουν διαφορες στη συμβατοτητα των δυο?απο τιμη πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 το archicad ειναι το ιδιο αξιολογο με το autocad?γτ μια γνωστη μου ειναι στα προθυρα για αγορα mac και αυτο ειναι που την εμποδιζει..Υπάρχουν συγκεκριμένα πακέτα software που λειτουργούν σαν επεκτάσεις του Autocad (και φυσικά το απαιτούν ώστε να λειτουργήσουν) και αν η δουλειά της εξαρτάται από αυτά, είναι λογικό να την εμποδίζει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πάντα οι λύσεις Bootcamp/Parallels που αναφέρουν τα παιδιά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Υπάρχουν συγκεκριμένα πακέτα software που λειτουργούν σαν επεκτάσεις του Autocad (και φυσικά το απαιτούν ώστε να λειτουργήσουν) και αν η δουλειά της εξαρτάται από αυτά, είναι λογικό να την εμποδίζει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πάντα οι λύσεις Bootcamp/Parallels που αναφέρουν τα παιδιά. το γνωριζω περι μπουτκαμπ κτλ και γω χρηστης μακ ειμαι..ρωταω γιατι εχω μια φιλη που ενδιαφερεται και δεν θελω μετα να γυρισει και να μου πει οτι την ωθησα στη λαθος επιλογη..αλλα καλυτερα παραλληλα λειτουργικα παρα ο πονοκεφαλος των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts