Stephen Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Αν και το κοβω λιγο δυσκολο να βρω ακρη, ψαχνω το εξης και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια απο τους experts... Στο PC υπαρχει ενας εσωτερικος sata ntfs που χρησιμοποιειται και με Win, και θα ηθελα να κοψω μερικα δικαιωματα σε φακελους ωστε αλλοι standard και οχι admins χρηστες του PC (σε Snow Leopard παντα μιλαμε) να μην μπορουν να μπουν μεσα σ'αυτους τους φακελους να τους διαγραψουν κλπ. Οτι κανουμε δλδ σε ενα φακελο πατωντας get info και δινωντας μετα permissions "no access" σε ολους πλην admin κλπ. Δυστυχως ενω με 3g ntfs μπορω να κανω οτιδηποτε στα περιεχομενα του δισκου, με get info στους φακελους του (αλλα και στον ιδιο) δεν δινει τη δυνατοτητα να αλλαχθει κανενα permission. Δεν εχει καν τις επιλογες που εχουμε στους hfs. Λεω ΟΚ, θα παμε με τον κλασσικο τροπο. Ανοιγω λοιπον terminal παω στον συγκεκριμενο σκληρο και βλεπω στους φακελους drwxrwxrwx λεω να 'τα εδω ειμαστε , αυτο πρεπει να αλλαχθει. Ναι καλα! Με chmod και κοψιμο δικαιωματων σε other users κλπ, ενω δεν παιρνω καποιο σφαλμα απλα δεν αλλαζει τιποτα! Ειδα βεβαια οτι ας πουμε ο υποθετικος φακελος "antenadoume" οπως και ολοι οι αλλοι εμφανιζονται ετσι. drwxrwxrwx 1 root admin 0 Dec 4 01:06 antenadoume Και επεσα πανω σ'αυτο ( link ) που αν καταλαβα καλα περιγραφει κατι ενδιαφερον σχετικα με root/permissions κλπ που ισως δινει καποια λυση στο προβλημα μου, μονο που δεν καταλαβαινω τι ακριβως. Any ideas?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Αν και το κοβω λιγο δυσκολο να βρω ακρη, ψαχνω το εξης και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια απο τους experts... .............................................................................. Any ideas?:happy: Δεν είμαι expert, κάθε άλλο θα 'λεγα... :lol: Αυτό που έχω κάνει είναι το εξής. Έχω εγκαταστήσει σ' έναν από τους εσωτερικούς SATA σκληρούς μου Snow Leopard 10.1.2. Για τα data, χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό 2ΤΒ σε firewire (κάποια στιγμή, όταν βρω λύση, θα τον βάλω σε eSATA). Για να έχω πρόσβαση σε NTFS, αγόρασα ($19,95) και εγκατέστησα το NTFS for Mac® OS X 7.0 της Paragon, που δουλεύει μέχρι τώρα απροβλημάτιστα. Διαβάζοντας το μήνυμά σου, είδα πως πηγαίνοντας στο System Preferences->Other, έχω τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω (απ' το μενού του NTFS for Mac) την επιλογή Access Permissions στους NTFS δίσκους/partitions. Το έκανα και ιδού. Μέσω terminal, τα chmod/chown δουλεύουν μια χαρά! Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δεν είμαι expert, κάθε άλλο θα 'λεγα... :lol: Αυτό που έχω κάνει είναι το εξής. Έχω εγκαταστήσει σ' έναν από τους εσωτερικούς SATA σκληρούς μου Snow Leopard 10.1.2. Για τα data, χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό 2ΤΒ σε firewire (κάποια στιγμή, όταν βρω λύση, θα τον βάλω σε eSATA). Για να έχω πρόσβαση σε NTFS, αγόρασα ($19,95) και εγκατέστησα το NTFS for Mac® OS X 7.0 της Paragon, που δουλεύει μέχρι τώρα απροβλημάτιστα. Διαβάζοντας το μήνυμά σου, είδα πως πηγαίνοντας στο System Preferences->Other, έχω τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω (απ' το μενού του NTFS for Mac) την επιλογή Access Permissions στους NTFS δίσκους/partitions. Το έκανα και ιδού. Μέσω terminal, τα chmod/chown δουλεύουν μια χαρά! Φιλε σ'ευχαριστω για την απαντηση. Λιγη ωρα πριν το ποσταρεις δοκιμασα και το ntfs της Paragon και οντως δινει κανονικα δικαιωματα οπως ακριβως το περιγραφεις ! Ενω δινω λοιπον καταλληλα δικαιωματα (π.χ. rwx------ ) παρατηρω οτι ο αλλος standard account μπορει να διαβασει κανονικοτατα τον φακελο! Δοκιμασα να βγαλω τα παντα δλδ να αφησω ας πουμε εναν φακελο χωρις ουτε καν read στο πρωτο πεδιο. Τωρα δεν μπορω να το δω ουτε εγω ουτε ο αλλος standard user (ο οποιος δεν ειναι admin). Λεω ΟΚ τουλαχιστον ανταποκριενται καπως.:p Παω για πλακα στο terminal απο το αλλο standard account και ειδα οτι μπορω να ξαναδωσω κανονικα οτι chmod θελω! Δλδ τα permissions σαν να λεμε δεν "ξεχωριζουν" και εχω ως αποτελεσμα οτι ισχυει στον administrator λογαριασμο μου να ισχυει και στον αλλον. Αυτο που υποθετω οτι φταιει ειναι οτι και ο αλλος λογαριασμος παρολου που δεν ειναι admin ανηκει στο "staff" group οπως ακριβως και ο admin. http://img19.imageshack.us/img19/327/screenshot20091204at902.th.png Πως μπορω να το διορθωσω αυτο; Δλδ το αλλο account που δεν θελω να ειναι admin να μην δουλευει στην ιδια "ιεραρχια" με τον admin τουλαχιστον στον τομεα των permissions; Σκεφτηκα οτι μια αλλη απλη λυση αντι για ενα δευτερο standard user θα ηταν απλα η ενεργοποιηση του guest account για ολους τους υπολοιπους που χρησιμοποιουν το PC αλλα παρατηρω οτι το guest account χανει ολες τις ρυθμισεις του οταν γινει log out. Και ειναι μερικα πραγματα που θελω να κρατησω. Sorry για τα μακροσκελη posts, δεν εχω μεγαλη εμπειρια στο θεμα accounts/permissions σε mac. Edit : Η λυση βρεθηκε και ηταν να αλλαξω το group μου απο stuff που ηταν, σε admin (παρ'ολο που ηταν ηδη administrator account) στο Accounnt - Advanced Options. Επειτα οτι φακελο δημιοργουσα μεσα στον ntfs απο τον λογαριασμο μου ανηκε σε μενα και οχι γενικα στο group stuff. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 βγήκε camino 2.0.1 http://www.macupdate.com/info.php/id/7548/camino Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 βγήκε camino 2.0.1 http://www.macupdate.com/info.php/id/7548/camino Ποια η διαφορά από τον Safari και τους υπόλοιπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 πιο ελαφρύς και στο πνευμα του μακ... στον mozilla βασιζεται κι αυτος... υπάρχει κάποιος τρόπος πριν γράψω στο πλήκτρολόγιο μαλλλον να φαινεται η γλώσσα κάπου πιο ευδιακριτα ή με ηχητικό; με ενα πλήκτρο αλλαγή γλώσσας; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μπορείς να το βάλεις στο menu bar πάνω. Πήγαινε System Preferences > Language and Text μετά στο Tab Input Sources και κλίκαρε κάτω το Show Input Menu in Menu Bar Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Kαι στην συνέχεια πάτα το keyboard shortcuts και κλίκαρε αυτό για σύντομη αλλαγή!! Aλλά με 2 πλήκτρα, με ένα δεν γίνεται... http://farm5.static.flickr.com/4001/4160725391_c92fc79e74_o.png Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 αυτά τα είχα και τα δύο, ευχαριστώ παντός. κάτι να εμφανίζει πιο εντονα κάπου την γλώσσα; κανένα άλλο τρίκ; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 αυτά τα είχα και τα δύο, ευχαριστώ παντός. κάτι να εμφανίζει πιο εντονα κάπου την γλώσσα; κανένα άλλο τρίκ; Μόνο με το voiceover μπορείς να το ακούς, αλλά το κακό είναι ότι δεν απομονώνετε και ακούς και πολλά άλλα, όπως όπου πας το ποντίκι η πατήσεις πάνω σε κάτι σου μιλάει συνέχεια... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μόνο με το voiceover μπορείς να το ακούς, αλλά το κακό είναι ότι δεν απομονώνετε και ακούς και πολλά άλλα, όπως όπου πας το ποντίκι η πατήσεις πάνω σε κάτι σου μιλάει συνέχεια... Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι το GeekTool αλλά δεν γνωρίζω κάποια συγκεκριμένη εντολή για να εμφανίζει τη γλώσσα στο desktop αν και λογικά θα είναι εφικτό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Κανά πρόγραμμα σαν το παλιό κλασσικό κι αγαπημένο paint που έχουν τα windows για να ζωγραφίζουμε, είτε σε λευκό "χαρτί" είτε να σημειώνουμε πάνω σε αρχεία jpg, κτλ, παίζει ..; Έχω δοκιμάσει το gimp αλλά μου φαίνεται τρομερά πολύπλοκο .. γεμίζει παράθυρα και κουμπιά όλη η οθόνη ... πολύ κουραστικό... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Μου'χει σπάσει τα νεύρα το Time Machine ... ή είναι πολύ βλαμμένο ... ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά.. Λοιπόν .. εγώ θέλω να κάνω το εξής .. : 1. Να κρατάω backup του εξωτερικού που έχω πάνω συνδεδεμένο 2. Να κρατάω backup του Macintosh HD. Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά βήματα πως θα γίνει αυτό;; Γιατί μέχρι τώρα .. είχα καταφέρει να έχω μόνο για το Macintosh HD. Έκανα 2 partition του εξωτερικού σκληρού και τώρα μπορώ στο μικρότερο partition να έχω backup του μεγαλύτερου partition.. Αλλά όχι του Macintosh HD. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Κανά πρόγραμμα σαν το παλιό κλασσικό κι αγαπημένο paint που έχουν τα windows για να ζωγραφίζουμε, είτε σε λευκό "χαρτί" είτε να σημειώνουμε πάνω σε αρχεία jpg, κτλ, παίζει ..; Έχω δοκιμάσει το gimp αλλά μου φαίνεται τρομερά πολύπλοκο .. γεμίζει παράθυρα και κουμπιά όλη η οθόνη ... πολύ κουραστικό... Δοκίμασε αυτό εδώ Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Safari AdBlocker 112 κοβει διαφημισεις ανβαθμιση... http://www.macupdate.com/info.php/id/32851/safari-adblocker Version 1.1.2: * fixed SIMBL Installer permissions * fixed remembering last opened tab * fixed bug where using the modifier keys CMD-z would open Preferences Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Ρε παιδια εχει κανενας ιδεα γιατι ο SAFARI δεν μου εμφανιζει την προεσκοπιση εικονων οταν κανω αναζητηση εικονας στο GOOGLE,Yahoo! κτλ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Ρε παιδια εχει κανενας ιδεα γιατι ο SAFARI δεν μου εμφανιζει την προεσκοπιση εικονων οταν κανω αναζητηση εικονας στο GOOGLE,Yahoo! κτλ? Φίλε μου, στην προηγούμενη σελίδα ρωτάω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν δεις και εμένα τα ίδια κάνει.. Και περιμένω και εγώ απάντηση.. :( #607 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 το ιδιο μου κανει και το firefox :( δεν υπαρχει απαντηση ουτε σε φορουμ του εξωτερικου... λενε να τικαρουμε στα google preferences να εμφανιζει εικονες, το εκανα αλλα τζιφος :( κατι πρεπει να παιζει με την java. τρεχα γυρευε! :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 το ιδιο μου κανει και το firefox :( δεν υπαρχει απαντηση ουτε σε φορουμ του εξωτερικου... λενε να τικαρουμε στα google preferences να εμφανιζει εικονες, το εκανα αλλα τζιφος :( κατι πρεπει να παιζει με την java. τρεχα γυρευε! :P Και εμένα.. Αυτό που ξέχασα να δοκιμάσω είναι στα support forums της ίδιας της Apple και στο maclife.gr μπας και ξέρει κανείς κάτι.. Θα το δοκιμάσω:ninja: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Ρε παιδια εχει κανενας ιδεα γιατι ο SAFARI δεν μου εμφανιζει την προεσκοπιση εικονων οταν κανω αναζητηση εικονας στο GOOGLE,Yahoo! κτλ? Τι ακριβώς εννοείς δηλαδή..; Γιατί δεν καταλαβαίνω .. κάνεις αναζήτηση στο google π.χ. bmw 316 photos και δεν σου βγάζει το "Αποτελέσματα εικόνων.." κι απο κάτω 2-3 images σχετικά ... ;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Το update της java το κάνατε; Που βγήκε πριν λίγες μέρες... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μου'χει σπάσει τα νεύρα το Time Machine ... ή είναι πολύ βλαμμένο ... ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά.. Λοιπόν .. εγώ θέλω να κάνω το εξής .. : 1. Να κρατάω backup του εξωτερικού που έχω πάνω συνδεδεμένο 2. Να κρατάω backup του Macintosh HD. Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά βήματα πως θα γίνει αυτό;; Γιατί μέχρι τώρα .. είχα καταφέρει να έχω μόνο για το Macintosh HD. Έκανα 2 partition του εξωτερικού σκληρού και τώρα μπορώ στο μικρότερο partition να έχω backup του μεγαλύτερου partition.. Αλλά όχι του Macintosh HD. αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει σε αυτό .. γιατί είναι το 2ο 24ωρο χωρίς backup του υπολογιστή .. και φυσικά το παλιό δεν υπάρχει πια ... και μία καινούργια ερώτηση που μου γεννήθηκε ... αν π.χ. ο εσωτερικός έχει γεμίσει 130/230 και θέλω να τον κάνω backup με time machine στον εξωτερικό θα πρέπει να έχει 130 άδειο χώρο κι αυτός; ή όχι; γιατί όσο κι αν προσπάθησα με μικρότερο partition από 130 δεν το πήρε ... γιατί αν είναι έτσι ... αυτό που μου είχατε προτείνει για partition του σκληρού δεν στέκει ... δεν συμφέρει δηλαδή.. εκτός κι αν καταλαβαίνω κάτι λάθος.. Δοκίμασε αυτό εδώ ωραίο αυτό .. το είχα δοκιμάσει παλιά ... στο mac.. και το'χα ξεχάσει πως υπάρχει... ευχαριστώ..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει σε αυτό .. γιατί είναι το 2ο 24ωρο χωρίς backup του υπολογιστή .. και φυσικά το παλιό δεν υπάρχει πια ... Ρίξε μια ματιά στο System Preferences->Time Machine->Options, μήπως ο Macintosh HD έχει ορισθεί ως excluded από το backup. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ρε παιδια εχει κανενας ιδεα γιατι ο SAFARI δεν μου εμφανιζει την προεσκοπιση εικονων οταν κανω αναζητηση εικονας στο GOOGLE,Yahoo! κτλ? Φίλε μου, στην προηγούμενη σελίδα ρωτάω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν δεις και εμένα τα ίδια κάνει.. Και περιμένω και εγώ απάντηση.. :( #607 Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι το firewall του router... Ρίξτε μια ματιά εδώ: Topic : Safari doesn't show Google Images Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ρίξε μια ματιά στο System Preferences->Time Machine->Options, μήπως ο Macintosh HD έχει ορισθεί ως excluded από το backup. Βασικά εξηγώ παραπάνω γιατί δεν έχω backup αυτή τη στιγμή και ψάχνω μια απάντηση ... Πως θα γίνει να κρατάω backup και του Macintosh και του external hard drive που έχω; Με ποιό τρόπο θα γίνει αυτό εφικτό...; Διότι έκανα εγώ ένα partition στο external και καλά για να έχω το ένα partition να κάνει backup το 2ο partition του external και το άλλο partition να κρατάει partition του HD. Αλλά απ' ότι αποδείχτηκε αυτό δεν είναι δυνατό...; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts