Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι οτι με νοιαζει αλλα πως γινεται να εχεις τοση free στο c: ? εγω ξεκιναω με καμια 30ρια και φτανει 15 μετα. με theme effects απενεργοποιημενα παντα!! εχω εγκαταστησει ενα σωρο πραματα αλλα στην Ε:. και 1 theme μονο στο C. α και τα νουμερα ειναι με διεγραμμενη την cache του browser...

και ας μου πει καποιος αν υπαρχει και email προγραμμα με push για να μη κανει check καθε 5 λεπτα...

EDIT περι της αναβαθμισης: για μενα ειναι σημαντικο η απελευθερωση της C, εμμεσα σημαινει και καλυτερο coding του λειτουργικου. Σιγουρα επισης θα διορθωθουν ενα σωρο bugs που ξεχναμε να αναφερουμε οπως κλεισιματα και αυτο με το μητρωο κλπ. που απλα θα κανουν πιο ευχαριστο το κινητο. Σιγουρα θα ειναι και πιο γρηγορο το μενου ετσι γινεται σε καθε αναβαθμιση γιατι να εξαιρεθει αυτη; Τελος περιμενω σα τρελος το Κinetic menu γιατι θα βολεψει τρομερα... ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το να εχεις σκρολμπαρ κι ας ηταν και ευκολοτερη στο πατημα.

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κinetic scrolling λέμε αυτό που "σπρώχνεις" το δάχτυλο προς μια κατεύθυνση και σου αλλάζει όλη την οθόνη ή το ότι κάνεις προς τα κάτω την οθόνη σαν να δουλέυεις το ροδάκι του Mouse;Γιατί το πρώτο έιναι απίστευτα σπαστικό σε κινητό που έχω δοκιμάσει (περνάει την οθόνη που θες και πάει "βόλτα").

2.Όταν έλεγα εγώ για hardware issues (GPS) στο κινητό νομίζω είχα δίκιο.To software άντε να δώσει περισσότερα ενέργεια απο την μπαταρία προς την κεραία, αλλά αν η κεραία και ίσως και κάποια άλλα μέρη έχουν πρόβλημα...Για μένα η Nokia πρέπει να βγει να ζητήσει συγνώμη και να αντικαταστίσει όλες τις κεραίες των 97...Ξέρετε, θα βάλει ενα "επίσημο" συρματάκι :lol:

Υ.Γ. Απο περιέργεια θα ήθελα να μάθω αν η εταιρία έχει ξανακάνει τέτοια αποτυχία με κινητό της.Και μετά απο 3-4 update;

καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις ταινιεσ στο N97.

ποιεσ ειναι οι ιδανικεσ ρυθμισεισ(αναλυση,fps κτλ) για την βελτιστη εικονα?

επισησ παιζει ρολο ο converter?

γιατι εγω εχω μετατρεψει αρκετεσ ταινιεσ με τον Format Factory σε 360*640 με 30 fps. καποιεσ απο τισ ταινιεσ ηταν και HD αλλα παρολα αυτα η ποιοτητα τουσ στην οθονη του N97 ηταν επιεικωσ απαραδεκτη...ειδικα σε γρηγορεσ σκηνεσ το "πιξελιασμα" πηγαινε συννεφο.

ειμαι σχεδον σιγουροσ οτι κανω κατι λαθοσ αλλα δεν το εχω βρει ακομα...

Ευχαριστω

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Κinetic scrolling λέμε αυτό που "σπρώχνεις" το δάχτυλο προς μια κατεύθυνση και σου αλλάζει όλη την οθόνη ή το ότι κάνεις προς τα κάτω την οθόνη σαν να δουλέυεις το ροδάκι του Mouse;Γιατί το πρώτο έιναι απίστευτα σπαστικό σε κινητό που έχω δοκιμάσει (περνάει την οθόνη που θες και πάει "βόλτα").

2.Όταν έλεγα εγώ για hardware issues (GPS) στο κινητό νομίζω είχα δίκιο.To software άντε να δώσει περισσότερα ενέργεια απο την μπαταρία προς την κεραία, αλλά αν η κεραία και ίσως και κάποια άλλα μέρη έχουν πρόβλημα...Για μένα η Nokia πρέπει να βγει να ζητήσει συγνώμη και να αντικαταστίσει όλες τις κεραίες των 97...Ξέρετε, θα βάλει ενα "επίσημο" συρματάκι :lol:

Υ.Γ. Απο περιέργεια θα ήθελα να μάθω αν η εταιρία έχει ξανακάνει τέτοια αποτυχία με κινητό της.Και μετά απο 3-4 update;

kinetic ειναι σα το ροδακι που λες. τωρα για τα αλλα ειναι προσωπικες αποψεις... εμενα τωρα με το ovi maps 3 beta δουλευει πολυ καλυτερα το gps και δε χανει σημα... στην ακριβεια χανει λιγακι.

και οχι τετοιου ειδους αποτυχιες νομιζω δεν υπηρξαν πριν απο το Ν97 :/

καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις ταινιεσ στο N97.

ποιεσ ειναι οι ιδανικεσ ρυθμισεισ(αναλυση,fps κτλ) για την βελτιστη εικονα?

επισησ παιζει ρολο ο converter?

γιατι εγω εχω μετατρεψει αρκετεσ ταινιεσ με τον Format Factory σε 360*640 με 30 fps. καποιεσ απο τισ ταινιεσ ηταν και HD αλλα παρολα αυτα η ποιοτητα τουσ στην οθονη του N97 ηταν επιεικωσ απαραδεκτη...ειδικα σε γρηγορεσ σκηνεσ το "πιξελιασμα" πηγαινε συννεφο.

ειμαι σχεδον σιγουροσ οτι κανω κατι λαθοσ αλλα δεν το εχω βρει ακομα...

Ευχαριστω

και γω το format factory χρησιμοποιω αλλα εχω φτιαξει ενα προφιλ δικο μου οχι αυτο που εχει για Ν97.. mp4 640x360 , τα fps αναλογα τι ειναι το αρχικο βιντεο (σπανια η ποτε 30fps... συνηθως ειναι 24 τεσπα) bitrate μεγαλο κλπ... δε ξερω τι φταιει σε σενα αλλα εμενα παιζουν ετσι τα βιντεο. ισως λιγααακι πιο αργα απο οτι στο pc. χανει και κανα frame που και που.

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι bitrate βαζεις δηλαδη? επισης στην "γωνια" βαζεισ 16:9, 4:3 ή κατι αλλο?

ετσι οπωσ τα κανεισ εσυ δεν "πιξελιαζει" καθολου?γιατι σε εμενα βγαζει "τετραγωναρεσ"

επισησ ολεσ τισ ταινιεσ που εκανα για το Ν95 με το AVIReComp δεν ειχα ποτε προβλημα...

και γω το format factory χρησιμοποιω αλλα εχω φτιαξει ενα προφιλ δικο μου οχι αυτο που εχει για Ν97.. mp4 640x360 , τα fps αναλογα τι ειναι το αρχικο βιντεο (σπανια η ποτε 30fps... συνηθως ειναι 24 τεσπα) bitrate μεγαλο κλπ... δε ξερω τι φταιει σε σενα αλλα εμενα παιζουν ετσι τα βιντεο. ισως λιγααακι πιο αργα απο οτι στο pc. χανει και κανα frame που και που.
Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

τι bitrate βαζεις δηλαδη? επισης στην "γωνια" βαζεισ 16:9, 4:3 ή κατι αλλο?

ετσι οπωσ τα κανεισ εσυ δεν "πιξελιαζει" καθολου?γιατι σε εμενα βγαζει "τετραγωναρεσ"

επισησ ολεσ τισ ταινιεσ που εκανα για το Ν95 με το AVIReComp δεν ειχα ποτε προβλημα...

bitrate κοντα στης πηγης. για κατεβασμενα dvdrip που ειναι 800-900 βαζω 1024

στη γωνια βαζω 2:1 μετα απο δοκιμες, ειναι αυτη που δε μου κανει καθολου κενο πανω κατω. βασικα ειχα μπλεχτει και λιγο με την αναλυση, τωρα κανω ενα encoding και θα σου πω. νομιζω οτι απο ενα σημειο και πανω η γωνια οτι και να βαλεις δεν αλλαζει. edit: σε 2:1 γεμιζει η οθονη αλλα τραβιουνται λιγο ολα καθετως. "αυτοματο" ειναι για σωστη απεικονιση σε 640χ360

ετσι οπως σου λεω το βιντεο βγαινει αψογο. δες και αν κανει αυτες τις τετραγωναρες αν το παιζεις στο pc

επισης βαζω Mpeg4(DivX) στο codec...

μολις εκανα ενα και βγηκε αψογο. για βαλε ολα αυτα και κανε ενα βιντεο.. βαλε προσαρμογη χρονου για να δοκιμασεις μη περιμενεις ολη την ταινια

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω παρα πολυ,

εκανα μια HD ταινια με 24 fps, bitrate 2400, αυτοματη γωνια, αναλυση 640*360, codec MPEG4(XVID).ειναι οντωσ απιστευτη. (βεβαια βγηκε 1,5 GB...αλλα ποιοσ νοιαζεται για την μνημη στο N97? μονο για την C ανησυχω αλλα κατι πιστευω οτι θα γινει...)

ευχαριστω και παλι

bitrate κοντα στης πηγης. για κατεβασμενα dvdrip που ειναι 800-900 βαζω 1024

στη γωνια βαζω 2:1 μετα απο δοκιμες, ειναι αυτη που δε μου κανει καθολου κενο πανω κατω. βασικα ειχα μπλεχτει και λιγο με την αναλυση, τωρα κανω ενα encoding και θα σου πω. νομιζω οτι απο ενα σημειο και πανω η γωνια οτι και να βαλεις δεν αλλαζει. edit: σε 2:1 γεμιζει η οθονη αλλα τραβιουνται λιγο ολα καθετως. "αυτοματο" ειναι για σωστη απεικονιση σε 640χ360

ετσι οπως σου λεω το βιντεο βγαινει αψογο. δες και αν κανει αυτες τις τετραγωναρες αν το παιζεις στο pc

επισης βαζω Mpeg4(DivX) στο codec...

μολις εκανα ενα και βγηκε αψογο. για βαλε ολα αυτα και κανε ενα βιντεο.. βαλε προσαρμογη χρονου για να δοκιμασεις μη περιμενεις ολη την ταινια

σ ευχαριστω παρα πολυ,

εκανα μια HD ταινια με 24 fps, bitrate 2400, αυτοματη γωνια, αναλυση 640*360, codec MPEG4(XVID).ειναι οντωσ απιστευτη. (βεβαια βγηκε 1,5 GB...αλλα ποιοσ νοιαζεται για την μνημη στο N97? μονο για την C ανησυχω αλλα κατι πιστευω οτι θα γινει...)

ευχαριστω και παλι

ωραιος! αμα βρεις να μπαινουν και σωστα υποτιτλοι μου λες γιατι εβαλα στο format factory αλλα δε μπηκε...

edit ακυρο εβαλα μπηκε κανονικα τωρα!

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την μνήμη c όλα τα προγράμματα τα έχω μεταφέρει στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης αλλά μου λέει ότι έχω μνήμη c ακόμα 7,8 mb τι να Κάνο για να την μειώσω και άλλο?

Μηπως τα μηνυματα αποθηκευονται στην μνημη της συσκευης και υπαρχουν μεγαλα αρχεια? Δες τις ρυθμισεις απο διαφορες εφαρμογες π.χ. ηχογραφηση ηχου και δες που αποθηκευονται τα αρχεια..

Εαν δεν ειναι αυτο εγκατεστησε τον x-plore και ψαξε μεσα σε ολους τους φακελους που υπαρχουν στο C ισως καταλαβεις απο που ξεκιναει το προβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα στο φάκελο c\sys ,bin ,uninstall φάκελοι είναι χρήσιμοι η μπορώ να τα σβήσω τα περιεχόμενα ?

ελεος λες και ερχεται η δευτερα παρουσια. ενα update ειναι πια..

τεσπα ωραια:)

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για κάτι μικρογρατζουνίτσες στην οθόνη ?

Δες αυτό. Το είχα κάποτε αλλά μην περιμένεις θαύματα! Βάλε ένα screen-protector για να μείνουν μικρο οι γρατζουνιές! ;)

ελεος λες και ερχεται η δευτερα παρουσια. ενα update ειναι πια..

τεσπα ωραια:)

Νομίζω ότι έγραψα "N97 V2.0 Release Dates (?) και όχι "Apocalypse Dates (?)" οπότε δε νομίζω να μπερδευτεί κάποιος! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

11 Οκτομβριου βγαινει το Update για ελληνικες συσκευες.

>In Just 10 Days Starting From (10/10) as announced Before in the forum to (20/10) the Global Release will be Finished.Here it is the Stages Map that will be used in Updating the N97 Devices Globally.

Stage 1

Date: (10/10)

Region: ASIA & Middle-East with Arab Gulf

Type: Un-branded Phones

Stage 2

Date: (11/10)

Region: EUROPE

Stage 3

Date: (12/10)

Region: USA, Canada & North America

Stage 4

Date: (13/10)

Region: South America, South Africa & Australia

Stage 5

Date: From (14/10) To (20/10)

Region: Worldwide

Type: Branded Phones

(Vodafone, Orange, At&t, Zain...etc)

http://www.nokian97forum.com/general-lg-viewty-discussion/new!-nokia-n97-2-0-release-stages-andgtandgtandgt/

κοιτοντας την οθονη σημερα το πρωι ανακαλυψα μια μεγαλη γρατσουνια τελικα δεν ειναι κ τοσο ανθεκτικη

εχουν αναφερει πολυ κατοχοι ν97 γρατζουνιες στην οθονη. στο δικο μου και με οχι τοσο προσεκτικο χειρισμο δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια. τι σοι scratch proof οθονη ειναι αυτη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω το garmin χρησιμοποιω, αλλα η ακριβεια δεν εχει σχεση με το προγραμμα που χρησιμοποιεις.

την ακριβεια την τσεκαρω απο την εφαρμογη τοποθεσια , που ειναι στον φακελο εφαρμογες

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι; Το nokia maps για να λειτουργήσει θέλει να είσαι συνδεδεμένος με wap, αν εγκαταστήσω το garmin δουλεύει αυτόνομα χωρίς συνδεση με το δίκτυο άφού εγκαταστήσω τους χάρτες σαν μία οποιαδήποτε αυτόνομη συσκευή πλοήγησης;;;

Κανένα νεότερο όσο αφορά το καπάκι της κάμερας? Κάτι λέγανε για αντικατάσταση εξαρτήματος..

Αυτό το πρόβλημα που υπάρχει με το καπάκι της κάμερας είναι σε όλα τα τηλέφωνα;;; Θα πρέπει να το αλλάξουμε όλοι;;;

Καμία εφαρμογή δεν χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ (πλην του google maps), άρα και την ανάγκη να σε χρεώνει. Αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην συσκευή σου (ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης). Διάβασε και αυτό, θα σε βοηθήσει.

Εγώ έχω το εκδοση 021 αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό ούτε στο GPS όσο το χρησιμοποίησα , να πάω να κάνω τη νέα έκδοση 026 στη Νοκια ή θα πάω για το τίποτα;
Άδραξε τη μέρα και μην άφησεις ούτε στιγμή της ζώης σου να περνάει χωρίς να της δίνεις την αξία που της αξίζει.

Εγώ έχω το εκδοση 021 αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό ούτε στο GPS όσο το χρησιμοποίησα , να πάω να κάνω τη νέα έκδοση 026 στη Νοκια ή θα πάω για το τίποτα;

θα σου προτεινα να μην κανεις κατι αφου εισαι ικανοποιημενος με την συσκευη σου

[sIGPIC][/sIGPIC]