Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το θεμα που ειχε απο την αρχη (nokia theme), οποτε δεν φταιει αυτο

Κι εγώ έχω το Nokia N series 3, που είχε προεγκατεστημένο το τηλέφωνο!

Και δεν έχω εγκαταστήσει καν άλλα themes.

Ακόμα και το theme να φταίει, εφόσον είναι δικό τους, πάλι είναι μεγάλη βλακεία! :mad:

Θα δοκιμάσω και με ένα άλλο και θα ενημερώσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως (λέω μήπως) φταίει το θέμα που χρησιμοποιείτε ?

Δυστυχως ειναι bug και δεν εχει σχεση με το θεμα. Μου το κανει και μενα..

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Δεν είναι ακριβώς ότι με εμποδίζει σε κάτι,

αλλά είναι άσχημο και το θεωρώ ανόητο να συμβαίνει σε μια προηγμένη πλατφόρμα, όπως η S60. :mad:

εχεις δικαιο, αλλα φανταζομαι οτι θα διορθωθει με μελλοντικο update............μεχρι τοτε live with that :p (προτιμο αυτο το bug παρα να ειχα καποιο απο αυτα που κατα καιρους αναφερονται κ θεωρω πιο συμαντικα....δεν μπορουμε να τα εχουμε κ ολα!!!)

Kαλησπέρα , εμένα προσωπικά εδώ και 15 μέρες που το έχω δεν μου κανει κάτι τέτοιο ...

Έχεις κάνει update στην 11.0.021;

Αραγε ολα αυτα τα προβληαταυ διαπιστωνουμε, συλλεγονται καπου και προωθουνται καταλληλως, η απλα τα συζηταμε αναμεταξυ μας και ευχομαστε σε επομενη αναβαθμιση να διορθωθουν ?

Στο Nokia Beta Labs μπορείς να κάνεις submit κάποιο bug που παρατήρησες, νομίζω.

Αλλιώς... νομίζω μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε..!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έθεσα το πρόβλημα στo Nokia Forum. Θα δούμε. :shifty:

και update , και το γνωστό - και προσωπικά γαι μένα - πολύ ωραίο theme με τα εικονίδια του i-phone

Τι να πω... Μάλλον είσαι τυχερός!

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μενα δεν το κανει αυτο το προβλημα, τα δειχνει ολα κανονικα. κριμα ομως για οσους εχουν προβλημα, 650 ειναι αυτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αγόρασα τη ναυαρχίδα της Nokia και νοιώθω σαν beta tester. Εύγε.

Αλλοι αγορασαν την ναυαρχιδα των 640ευρω και νοιωθουν beta testers.

Αλλοι αγορασαμε την φρεγατα των 350ευρω και ''ακομα''νοιωθουμε beta testers.

Αλλοι αγορασαν ολο το στολο των ---ευρω κι ας μη πω πως νοιωθουν :lol:

Τωρα ολοι προσπαθουμε με μπαλωματανα κρατηθουμε μη βουλιαξουμε...

βυθε του μπικινι σου ερχομαστε.. :D:D!!!

Αλλοι αγορασαν την ναυαρχιδα των 640ευρω και νοιωθουν beta testers.

Αλλοι αγορασαμε την φρεγατα των 350ευρω και ''ακομα''νοιωθουμε beta testers.

Αλλοι αγορασαν ολο το στολο των ---ευρω κι ας μη πω πως νοιωθουν :lol:

Τωρα ολοι προσπαθουμε με μπαλωματανα κρατηθουμε μη βουλιαξουμε...

βυθε του μπικινι σου ερχομαστε.. :D:D!!!

καταρχην ωραιο ποστ.

κατα δευτερον, δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ετσι αλλα ειναι μερος της τρελας και του χομπι με τα κινητα να εξερευνεις, να εντοπιζεις και να λυνεις προβληματα και γενικα να την τυρρανας την συσκευη μεχρι να φτασεις το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα. ολα αυτα σε ενα λογικο βαθμο βεβαια γιατι αν εχεις σταξει ενα σωρο λεφτα και εχεις ενα καρο προβληματα τοτε δεν το απολαμβανεις αλλα τσατιζεσε και κλαις τα λεφτακια σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχην ωραιο ποστ.

κατα δευτερον, δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω ετσι αλλα ειναι μερος της τρελας και του χομπι με τα κινητα να εξερευνεις, να εντοπιζεις και να λυνεις προβληματα και γενικα να την τυρρανας την συσκευη μεχρι να φτασεις το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα. ολα αυτα σε ενα λογικο βαθμο βεβαια γιατι αν εχεις σταξει ενα σωρο λεφτα και εχεις ενα καρο προβληματα τοτε δεν το απολαμβανεις αλλα τσατιζεσε και κλαις τα λεφτακια σου

Σιγουρα δε το βλεπεις μονο εσυ ετσι φιλαρακι. αν ηταν να μη το βλεπουμε κι εμεις απ αγαπη και πεισμα το θεμα θα ησουν ο μονος που θα ποσταρες στο nokia section χχαχαχα :lol::lol:

ξεκινησα απ το 3210 και παλευα με τον πλοηγο και το φιδακι φαντασου :D .σοβαρη δουλεια εκανα με το 6600(αθανατο και προαγγελος ολης της καψουρας με την nokia . ((ηταν ''πλατφορμικος'' ερωτας :lol:))

συνεχιζω(οπως ολοι μας εδω μεσα να ποναω και να γελαω με τα προβληματα και τις χαρες της nokia :rolleyes:

Καλησπερα,

Απο οσους τελικα το εχουν αγορασει θα μπορουσαν να βγουν καποια συμπερασματα σχετικα με τα υπερ και τα κατα του καθε χρωματος (πχ το λευκο λερωνει πιο ευκολα,κτλ) ?

Η ειναι τελικα θεμα τελειως υποκειμενικο και γουστου......:)

Αρχικα σκεπτομουν για το λευκο, αλλα η vodafone απο οτι εχω καταλαβει δεν σκοπευει να το φερει (τουλαχιστον αμεσα). Ετσι προσπαθω να βρω επιχειρηματα υπερ του μαυρου.:rolleyes:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα,

Απο οσους τελικα το εχουν αγορασει θα μπορουσαν να βγουν καποια συμπερασματα σχετικα με τα υπερ και τα κατα του καθε χρωματος (πχ το λευκο λερωνει πιο ευκολα,κτλ) ?

Αρχικα σκεπτομουν για το λευκο, αλλα η vodafone απο οτι εχω καταλαβει δεν σκοπευει να το φερει (τουλαχιστον αμεσα). Ετσι προσπαθω να βρω επιχειρηματα υπερ του μαυρου.:rolleyes:

το ασπρο παντως δεν λερωνει καθολου. εχω την εντυπωση οτι το χρωμα ειναι καθαρα υποκειμενικο και θεμα γουστου. 100 ατομα να ρωτησεις οι μισοι θα σου πουνε ασπρο και οι αλλοι μισοι μαυρο

που ειναι το μενου ενημερωση εφαρμογων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρώτο τι μπορεί να σημαίνει; Μήπως να ελευθερωθεί περισσότερη εσωτερική μνήμη;

Σε ξένο φόρουμ διάβασα ότι από το ενημέρωση εφαρμογών δίνονται οι εξής αναβαθμίσεις:

Maps 3.1, Ovi Contacts 1.20, N-Gage, Phone Memory and Nokia messaging 10.0

Ίσως εντός των ημερών προστεθούν και τα υπόλοιπα.

εχω κανει αναβαθμιση στο τελευταιο firmware 11.0.021. να κανω και την παραπανω αναβαθμιση που αναφερεις?προσφερει επι της ουσιας κατι καινουριο?αξιζει τον κοπο?αν την κανω θα πρεπει να ξαναρυθμισω το κινητο στις δικες μου προτιμησεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε μενα δεν το κανει αυτο το προβλημα, τα δειχνει ολα κανονικα. κριμα ομως για οσους εχουν προβλημα, 650 ειναι αυτα

Ανακάλυψα τι δημιουργεί το πρόβλημα με τη homescreen: συμβαίνει μόνο όταν τα εφφέ του θέματος είναι ενεργοποιημένα (transitions) :blink:

Άλλο ένα bug: η ένδειξη της μπαταρίας είναι "κολλημένη" στις 7 γραμμές για 2 μέρες και μετά φτάνει στη 1 και στο να κλείσει το τηλέφωνο μέσα σε 3-4 ώρες!!

Καλησπερα,

Εγώ έχω το λευκό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Κατ' αρχάς είναι πάρα πολύ όμορφο και ασυνήθιστο.

Δεύτερον, είναι απλά αδύνατον να γραντζουνιστεί!!!

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλω, πάντως φαίνεται τρομερά ανθεκτικό!

Δες αυτό το βίντεο:

και θα πάρεις μια ιδέα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανακάλυψα τι δημιουργεί το πρόβλημα με τη homescreen: συμβαίνει μόνο όταν τα εφφέ του θέματος είναι ενεργοποιημένα (transitions) :blink:

Άλλο ένα bug: η ένδειξη της μπαταρίας είναι "κολλημένη" στις 7 γραμμές για 2 μέρες και μετά φτάνει στη 1 και στο να κλείσει το τηλέφωνο μέσα σε 3-4 ώρες!!

στο n97 δεν μου εχει συμβει, αλλα σε αλλα νοκια πολλες φορες. σε σημειο που εφτασα να πιστευω οτι δεν ειναι bug αλλα φυσιολογικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο n97 δεν μου εχει συμβει, αλλα σε αλλα νοκια πολλες φορες. σε σημειο που εφτασα να πιστευω οτι δεν ειναι bug αλλα φυσιολογικο

Γενικά το συγκεκριμένο bug δε με ενοχλεί, γιατί μου αρέσει να βλέπω τη μπαταρία στο full! :lol:

Αλλά την πρώτη φορά, που δεν το ήξερα, από 7 γραμμές πάει στις 5 κατευθείαν και λέω "εντάξει, θα με βγάλει μισή μέρα ακόμα" και σε λίγο έκλεισε από μπαταρία.

Κρατάει όμως πάρα πολύ, είμαι εντυπωσιασμένη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όσους τυχόν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το gps (σε μένα ήταν παντελώς νεκρό), αναφέρω ότι το ξαναπέρασμα της αναβάθμισης από v10 σε v11 έλυσε το πρόβλημα. Και για να μην γκρινιάζουμε μόνο, η αναβάθμιση είναι πλέον απλούστατη και χωρίς να πρέπει να ξαναφτιάξεις τίποτα από τις προσωπικές ρυθμίσεις, τα αρχεία και τα προγράμματα. Όλα εμφανίζονται όπως τα είχες αφήσει. Άρα για κάποια προβλήματα, ας έχουμε κι αυτήν την εναλλακτική στο μυαλό μας.

ναι αλλα προσπαθοντας να κατεβουν κατεβαινει το phone memory και στα υπολοιπα βγαζει μυνημα ''αποτυχια ενημερωσης''

Kάνε μια απανεκκίνηση την συσκευή σου και ξανά προσπάθησε... εμένα έγινε οκ με την πρώτη!

εχω κανει αναβαθμιση στο τελευταιο firmware 11.0.021. να κανω και την παραπανω αναβαθμιση που αναφερεις?προσφερει επι της ουσιας κατι καινουριο?αξιζει τον κοπο?αν την κανω θα πρεπει να ξαναρυθμισω το κινητο στις δικες μου προτιμησεις?

Η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι μόνο για εφαρμογές, οπότε δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα της συσκευής, οπότε δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι.

Η ενημέρωση αυτή ψάχνει για νέες εφαρμογές ή αναβάθμιση των υπάρχων εφαρμογών και προτείνει την εγκατάσταση τους.

Για μπείτε στο μενού Ενημέρωση Εφαρμογών και πείτε τι σας βγάζει.

εκανα εγκατασταση σε ολα τα προγραμματα που μου εβγαλε διαθεσιμα. οταν ολοκληρωθηκε εκανα επανεκινηση στο κινητο κ δοκιμασα να μπω στο ovi maps, οταν ανοιξε μου εβγαλε μια επιλογη ενημερωση αδειων κ με ενημερωσε οτι εχω πλοηγηση για 504 μερες. το ιδιο γραφει κ οταν πηγαινω στο " οι αδειες μου"

το εχει τσεκαρει κανενας αυτο?

Μετά απο δυο μέρες που το χω στη κατοχη μου ας πω και γω τη γνωμη μου.

Η οθόνη του πολύ καλή και αρκετα καλη αποκριση στο δαχτυλο.Δε χρησιμοποιω γραφιδα και μπορω και παιζω με ανεση στο μενου.

Στα απανωτα τηλεφωνηματα καμμια φορα αργει λιγο στο τερματισμο της κλησης αλλα γενικα ειναι οκ.

Με αρκετη χρηση (wi-fi-μουσικη κ.λ.π.) βγαζεις με μεγαλη ανεση ενα ολοκληρο 24ωρο αλλα κατα πασα πιθανοτητα οριακα και 2 μερες.

Το qwerty πληκτρολογιο βολεύει πολύ αλλα και το πληκτρολογιο μεσα απ το τηλεφωνο ειναι ενταξει και εγω το χρησιμοποιω περισσοτερο.

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευής μαλλον καλυτερη απο αθε ενα της σειράς Ν.

Δεν ειχε περασμενη τη τελευταια εκδοση οποτε προτιμησα και το πηγα στο http://www.d-click.gr απο οπου το αγορασα.Μου εκαναν την αναβαθμιση και ειναι οκ και τα Ελληνικα τα οποια ελεγα μηπως μου κανουν προβλημα.

Γενικα πολυ καλο τηλεφωνο και πιστευω τα 550 ευρω τα αξιζει και με τον καιρο που θα πεσει ακομα παραπανω θα ναι καλυτερα.

Προς το παρων κραταω και αυτό και το iphone και βλεπουμε!!;)

Γενικά το συγκεκριμένο bug δε με ενοχλεί, γιατί μου αρέσει να βλέπω τη μπαταρία στο full! :lol:

Αλλά την πρώτη φορά, που δεν το ήξερα, από 7 γραμμές πάει στις 5 κατευθείαν και λέω "εντάξει, θα με βγάλει μισή μέρα ακόμα" και σε λίγο έκλεισε από μπαταρία.

Η διαρκεια της μπαταριας ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη.δεν λεω πολλα τα bugs αλλα αυτη η μπαταρια ειναι το κατι αλλο,μην τη ματιασω κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι οντως η μπαταρια τα σπαει πρωτη φορα δεν χρειαζεται να ανησυχω για την μπαταρια. Πιστευω αν το εχεις μονο για τηλεφωνηματα παιζει να αντεχει και 5 μερες η μπαταρια.

Εγώ έχω το λευκό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Κατ' αρχάς είναι πάρα πολύ όμορφο και ασυνήθιστο.

Δεύτερον, είναι απλά αδύνατον να γραντζουνιστεί!!!

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλω, πάντως φαίνεται τρομερά ανθεκτικό!

Δες αυτό το βίντεο:

και θα πάρεις μια ιδέα! ;)

Εκει ακριβως ειναι και το προβλημα μου.......

Και εγω το λευκο ηθελα αλλα επειδη δεν προβλεπεται (συντομα) να το φερει η vodafone, προσπαθω να βρω τα "προτερηματα" του μαυρου για να το παρω μαυρο (αναγκαστικα) τελικα.:D:D

Γενικά το συγκεκριμένο bug δε με ενοχλεί, γιατί μου αρέσει να βλέπω τη μπαταρία στο full!

Νομιζω ειναι κλασσικη συμπεριφορα πια Νοκια. Και στο Ν95 μου, παρομοια εχω. Απο το φουλ για μεγαλο χρονικο διαστημα οταν πραγματικα τελειωνει οι μπαρες μειωνονται αναντιστοιχα με το χρονο που διατηρηθηκε. Και να σκεφτεις οτι στο Ν95 η τριτη (νομιζω) αναβαθμιση του εδινε σημαντικα καλυτερη διαχειριση μπαταριας.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα έχω το n95 8gb και σκέφτομαι να το αλλάξω με το n97 έχω διάβαση πολλές καλές κριτικές αλλα και κάποια μικροπροβλήματα που στην αρχή πάντα υπάρχουν αλλα πιστεύω να διορθωθούν.Σχετικά τώρα με την εσωτερική μνήμη γίνετε είναι πιο μικρή από του n95 αυτό δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην συσκευή???Έχω το n95 και ποτε δεν έχω αποθήκευση τίποτα στην εσωτερική μνήμη όλα στην 8gb τα βάζο προγράμματα εικόνες τα πάντα τα πάντα τώρα στο n97 κάτι διάβασα ότι για να κατεβάσεις κάποια widgets τα αποθηκεύει στην εσωτερική αληθεύει??

Γενικά θέλω πολύ να το πάρω και κοντεύω να τρελαθώ μέχρι τον σεπτέμβρη μέχρι να έρθει στα χερια μου αλλα από την αλλη το σκέφτομαι γιατί έχω συνηθίσει στο η95 που δεν έχω "πριβλιματα" με κωλύματα και αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν αληθεύει αν συμβαίνει γιατί είναι κρίμα να δώσω όλο τον μιστό που περνώ τον μηνα και μετά να τρώω τα κωλύματα και να είμαι με απανεκινισις

spacer.png