freddaras Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 alfa θα καταλαβεις αν το κινητο σου εχει προβλημα η οχι αν πιασεις στίγμα και μετα πας μια βολτα με το αμαξι σου... αν το κινητο σου χανει το σημα η σου δειχνει 2 δρομους πιο κατω απο κει που εισαι τοτε εισαι σε προβληματικό μοντελο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 alfa θα καταλαβεις αν το κινητο σου εχει προβλημα η οχι αν πιασεις στίγμα και μετα πας μια βολτα με το αμαξι σου... αν το κινητο σου χανει το σημα η σου δειχνει 2 δρομους πιο κατω απο κει που εισαι τοτε εισαι σε προβληματικό μοντελο...... αυτο το προβλημα ευτυχως δεν το εχω, βρισκει σημα κανονικα και γρηγορα ακομα και αν αλλαξω τοποθεσια και το ανοιξω αλλου (μακρυα) να'στε καλα ολοι ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Αδερφε δεν γινετε τιποτα. Το εκανα οπως ειπες, ξεκιναει την διαδικασια διαγραφης αλλα στο τελος χτυπαει error με το μηνυμα "Κατεστραμενο Αρχειο" και παραμενει ως εχει. :( Προφανώς δεν έγινε σωστή απεγκατάσταση την πρώτη φορά και σου άφησε υπολείμματα (μου έχει συμβεί και μένα μια φορά). Στείλε το εικονίδιο κάπου που δεν θα το βλέπεις (εγώ είχα φτιάξει ένα folder με όνομα «υπολείμματα» :lol:) και μην ασχολείσαι άλλο μ' αυτό, πες πως δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Προφανώς δεν έγινε σωστή απεγκατάσταση την πρώτη φορά και σου άφησε υπολείμματα (μου έχει συμβεί και μένα μια φορά). Στείλε το εικονίδιο κάπου που δεν θα το βλέπεις (εγώ είχα φτιάξει ένα folder με όνομα «υπολείμματα» :lol:) και μην ασχολείσαι άλλο μ' αυτό, πες πως δεν υπάρχει. Λες δηλαδή να μην του δώσω σημασία. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει το σύστημα ή να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργεία? Αν δεν είναι πρόβλημα εμένα δεν με χαλάει. Ούτος ή άλλος έχω σκοπό να το ξυρίσω (Hard Format). Πιστεύω τότε να φύγει κάθε υπόλειμα...!! :D Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου...!! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Λες δηλαδή να μην του δώσω σημασία. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει το σύστημα ή να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργεία? Αν δεν είναι πρόβλημα εμένα δεν με χαλάει. Ούτος ή άλλος έχω σκοπό να το ξυρίσω (Hard Format). Πιστεύω τότε να φύγει κάθε υπόλειμα...!! :D Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου...!! :ninja: αυτό θα φύγει μόνο εάν γίνει hard format Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Λες δηλαδή να μην του δώσω σημασία. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει το σύστημα ή να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργεία? Αν δεν είναι πρόβλημα εμένα δεν με χαλάει. Ούτος ή άλλος έχω σκοπό να το ξυρίσω (Hard Format). Πιστεύω τότε να φύγει κάθε υπόλειμα...!! :D Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου...!! :ninja: Με hard reset σίγουρα θα φύγει (αρκεί να μην επαναφέρεις μετά τα «αρχεία χρήστη»). Αν έχεις σκοπό να το κάνεις ούτως ή άλλως καλώς. Αλλά δε θα σε συμβούλευα να το κάνεις μόνο γι' αυτό, ιδίως αν έχεις πολλές εφαρμογές να εγκαταστήσεις (άρα και πολύ χρόνο να χάσεις). Δε νομίζω πως μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padelis7 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Αδερφια ΣΟΣ. Εστησα μια εφαρμογη και τωρα δεν μπορω να την απεγκαταστισω με τιποτα. Εκτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων (διαχειριση εφαρμογων) που εχει το κινητο εχω στησει κι ακομα ενα προγραμμα (batuninst) προσθαφαιρεσης προγραμματων αλλα ουτε κι αυτο καταφερε κατι. Εχετε καμια ιδεα πως να το ξεφορτωθω?? Ευχαριστω εκ των προτερων...!! :D Φιλε για δοκιμασε αυτο : ************** --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό !Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr Edited May 17, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Φιλε για δοκιμασε αυτο : *************** πιστευω οτι το προβλημα σου μπορει να λυθει μονο με το pyunistaller v0.25. Edited May 17, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Και εγώ εχω το ιδιο προβλημα. Οταν παω να διαγραψω εφαρμογη στο μανατζερ μου γραφει πληρης μνημη. Ουτε να ρυθμισω τα settings για fullscreen για java apps δεν μπορω να κανω Γιαυτο και συνδεω το κινητο στο πσ σουιτε και παω στην εγκατασταση εφαρμογων. Στην δεξια οθόνη σου εχει τις εγκατεστημενες στο κινητο εφαρμογες. Τις επιλεγεις και τις διαγραφεις. :) Το Batunist που δοκιμασα δεν μπορει να απεγκαταστησει .jar εφαρμογες. Edited May 16, 2010 by tsipfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Και εγώ εχω το ιδιο προβλημα. Οταν παω να διαγραψω εφαρμογη στο μανατζερ μου γραφει πληρης μνημη. Ουτε να ρυθμισω τα settings για fullscreen για java apps δεν μπορω να κανω Γιαυτο και συνδεω το κινητο στο πσ σουιτε και παω στην εγκατασταση εφαρμογων. Στην δεξια οθόνη σου εχει τις εγκατεστημενες στο κινητο εφαρμογες. Τις επιλεγεις και τις διαγραφεις. :) Το Batunist που δοκιμασα δεν μπορει να απεγκαταστησει .jar εφαρμογες. Δεν είναι το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που λες εμφανίζεται όταν έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές. Ο φίλος αναφέρεται σε συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν μπορεί να απεγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Μαγκες δοκιμασα τα προγραμματα που προτεινατε αλλα δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Δοκιμασα ομως κατι και τελικα επιασε. :D:D:D Λοιπον... εκλισα το κινητο, αφαιρεσα μπαταρια για κανα 2λεπτο (να καθαρισει ΕΝΤΕΛΟΣ οτι μνημη εχει και ολοι οι πυκνοτες) και το ξανα ανοιξα. Πριν ομως το αφησω να φορτωσει ολα τα προγραμματα εκανα κατ' ευθειαν διαγραφη των εφαρμογων που ηθελα. Δεν ξερω αν ετσι δουλευει στανταρ αλλα σε μενα επιασε...!! :D:D:D Ελπιζω να βοηθησω κι αλλους...!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros1988 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Παιδια εχω μια απορια.Καπου διαβασα για καινουργια εφε θεματων για το n97.Πως μπορω να τα εγκαταστησω αυτα στο κινητο μου???Η εκδοση που εχω στο κινητο μου ειναι η 21.0.045.Το εχω κανει hack το κινητο..Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. εδω και μερικές μέρες συμβαίνει το εξής «κουφό» στο κινητό μου (Ν97). Κάποιες στιγμές στην αρχική οθόνη εκεί που γράφει το προφίλ που έχω επιλέξει (ΓΕΝΙΚΟ) αλλάζει από μόνο του και γράφει (ATHENS21):!:. Αυτό μένει εκεί για μερικά δευτερόλεπτα (3-4)και μετά αλλάζει πάλι μονό του σε ΓΕΝΙΚΟ. Αυτό συμβαίνει αρκετές φόρες μέσα στην ημέρα. Μάλιστα μια φορά που έτυχε και χτύπησε το τηλέφωνο μου την ώρα που έγραφε ATHENS21 δεν χτύπησε με τον ήχο που έχω επιλέξει αλλά με τον ήχο που έχει το τηλέφωνο από τις αρχικές του ρυθμίσεις. Έχω κάνει 2 φορές hard format αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?(το κινητό δεν το έχω χακαρει ,και τα μόνα που του έχω περάσει είναι κάποια παιχνίδια και το GARMIN.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι! Είναι πληροφορία κυψέλης. Αν δεν θέλεις να εμφανίζεται πήγαινε στα Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες Κυψέλης και απενεργοποίησε τες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου πήγαινε σε διάφορα…… Στις ρυθμίσεις μνημάτων δεν έχω τέτοια επιλογή μήπως είναι κάπου αλλού? Α και μια που σε βρήκα λέω να σε «εκμεταλλευτώ»λίγο ακόμα. Πως μπορώ να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας από το κινητό στο κινητό ,στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης ώστε να μην χρειάζεται να συνδεθεί στο pc για επαναφορά μετά από hard format?. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 απο περιεργεια μπηκα χτες να δω αμα παιζει κανενα software update και μου εβγαλε για ovimusic. Αυτο που ειναι? διοτι ξεχωριστο προγγραμα δεν ειναι εκτος αμα ειναι το μερος στο music που εχει το μαγαζι. Που για ελλαδα δεν υποστιριζετε ακομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου πήγαινε σε διάφορα…… Στις ρυθμίσεις μνημάτων δεν έχω τέτοια επιλογή μήπως είναι κάπου αλλού? Α και μια που σε βρήκα λέω να σε «εκμεταλλευτώ»λίγο ακόμα. Πως μπορώ να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας από το κινητό στο κινητό ,στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης ώστε να μην χρειάζεται να συνδεθεί στο pc για επαναφορά μετά από hard format?. Ευχαριστώ και πάλι α) Στο συνδεσιμότητα/δίκτυο θα το βρείς β) Νομίζω πως όχι και δεν έχει πολύ νόημα, καθώς το αντίγραφο ασφαλείας πρέπει να είναι ανεξάρτητο (hardwerικα) απο το τηλέφωνο. Καταλαβαίνω ότι θα βόλευε, αλλά πρακτικά δεν θα έλυνε πολλά προβλήματα (μάλλον θα δημιουργούσε, IMHO) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Tsaglis ευχαριστώ για την απάντηση , απλά ενώ το τηλέφωνο σου δίνει τέτοια επιλογή(εφαρμογές >γραφείο > διαχειρ.αρχ> αντιγρ.ασφαλειας) αλλά μόνο για αποθήκευση στην κάρτα F άμα έχεις. Αλλά με 32g μνήμη σιγά μην πάρεις έχτρα μνήμη. Όσο το έψαξα πάντως δεν σου δίνει επιλογή να αλλάξεις τον προορισμό του αντιγράφου ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) καλησπερα παιδια.το εν λογο κινητο σας δινει την επιλογη ανοικτης ακροασης κατα την διαρκεια της κλησης?εχω το 8910ΗD πληρως ενημερωμενο σε αριστη κατασταση και ψαχνω να το ανταλλαξω με το ν97<ειμαι απο τους τρελαμενους που αλλαζουν καθε 6 μηνες>.καπου διαβασα εδω μεσα οτι την ανοικτη ακροαση δεν την βγαζει σαν επιλογη στην κληση....Τι ισχυει?...ευχαριστω εκ των προτερων.... Edited May 18, 2010 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 καλησπερα παιδια.το εν λογο κινητο σας δινει την επιλογη ανοικτης ακροασης κατα την διαρκεια της κλησης?εχω το 8910ΗD πληρως ενημερωμενο σε αριστη κατασταση και ψαχνω να το ανταλλαξω με το ν97<ειμαι απο τους τρελαμενους που αλλαζουν καθε 6 μηνες>.καπου διαβασα εδω μεσα οτι την ανοικτη ακροαση δεν την βγαζει σαν επιλογη στην κληση....Τι ισχυει?...ευχαριστω εκ των προτερων.... Φυσικά και σου δίνει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) καλησπερα παιδια.το εν λογο κινητο σας δινει την επιλογη ανοικτης ακροασης κατα την διαρκεια της κλησης?εχω το 8910ΗD πληρως ενημερωμενο σε αριστη κατασταση και ψαχνω να το ανταλλαξω με το ν97<ειμαι απο τους τρελαμενους που αλλαζουν καθε 6 μηνες>.καπου διαβασα εδω μεσα οτι την ανοικτη ακροαση δεν την βγαζει σαν επιλογη στην κληση....Τι ισχυει?...ευχαριστω εκ των προτερων.... Μολις κανεις κληση στο βγαζει στην οθονη αναμονης Ερώτηση. το Ν97 είναι φανταστικό αλλά,.... υπάρχει πουθενά να βρούμε κάλυμμα μπαταρίας πιο ποιοτικό? κάτι σαν το μινι μεταλλικό η έστω να είναι απλά καλύτερο, πολύ πλαστικουρα αυτό το κάλυμμα που έχει, το μόνο που με χαλάει. Edited May 18, 2010 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmannollass Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Πηρα προσφατα ενα n97 (μεταχειρισμενο) και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις οτι η μνημη του τηλεφωνου © προκειται να εξαντληθει και να διαγραψω η να μετακινησω καποια αρχεια και τωρα πια αδυνατω να κανω οτιδηποτε γιατι μου λεει "ανεπαρκης μνημη γι αυτη την ενεργεια". Παω στις εφαρμογες και δεν εχει πουθενα "διαχειριση αρχειων οπως ειχε το nokia n95 8gb που ειχα πριν παρω το n97. Μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Φυσικά και έχει στο Εφαρμογές > Γραφείο. Ψάξτε καλύτερε βρε παιδιά το κινητό σας...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πηρα προσφατα ενα n97 (μεταχειρισμενο) και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις οτι η μνημη του τηλεφωνου © προκειται να εξαντληθει και να διαγραψω η να μετακινησω καποια αρχεια και τωρα πια αδυνατω να κανω οτιδηποτε γιατι μου λεει "ανεπαρκης μνημη γι αυτη την ενεργεια". Παω στις εφαρμογες και δεν εχει πουθενα "διαχειριση αρχειων οπως ειχε το nokia n95 8gb που ειχα πριν παρω το n97. Μπορει καποιος να βοηθησει? Φίλε μιας και το πήρες και μεταχειρισμένο καλό θα ήταν να κάνεις και ενα hard format αν θέλεις κι εσυ :) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasa07 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Καλημέρα σας. Χθες παρείγγειλα το εν λόγω κινητό από την Ηλεκτρονική Αθηνών και πέρασα όλη τη νύχτα διαβάζοντας τα σχόλια σας. Αυτό που με απασχόλησε πιο πολύ είναι η κατεσκευάστρια χώρα. Θα πρέπει να προσέξω να αναγράφετε πάνω στη συσκευασία made in finland ή πάνω στην μπαταρία;;; :O Και μία ακόμη ερώτηση...όταν το πάρω πρέπει εκτός από την ενημέρωση λογισμικού να κάνω και ένα hard format?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts