Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97


Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια την παρασκευη εγινα και εγω κατωχος ενως n97 την πρωτι ημερα ολα μια χαρα το κλεινω το βραδι το σαββατο το πρωι δεν ανοιγε με τιποτα βγαζω την μπαταρια και ανοιξε κανωνικα εφτασε η στιγμη να μου ζητηση μπαταρια το εβαλα χθες το βραδι πηγα το πρωι να το ανοιξω και απο εκεινη την ωρα ουτε αναβη κ ουτε φορτιζει,καμια βοηθεια?

 

φίλε αν και καθηστερημένα νομίζω πως αυτό το link θα σε βοηθήσει

http://discussions.nokia.com.au/discussions/board/message?message.uid=500564

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδες θελω να ρωτησω τους γνωστες εαν το N 97 συνδεεται με την τηλεοραση οπως το Ν96 ,Ν95
Link to comment
Share on other sites

Ρωταω γιατι νομιζω στο κουτι δεν υπαρχουν τα καλοδια για την τηλεοραση

 

εμενα εχει μεσα στην συσκευασια.

 

Video Connectivity Cable , δεν περιλαμβανεται στην συσκευασια

 

Sales Package Contents

 

* Nokia N97

* Nokia Battery (BP-4L)

* Nokia Travel Charger (AC-10)

* Nokia Connectivity Cable (CA-101)

* Nokia Wired Headset (AD-54, HS-45)

* Nokia Charger adapter (CA-146)

* Cleaning cloth

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n97/specifications#package-sspc

 

Σε συγκριση με το Ν86 ,το οποιο περιλαμβανεται *

Standard Sales Package Contents

 

* Nokia N86 8MP

* Nokia Battery (BL-5K)

* Nokia Travel Charger (AC-10)

* Nokia Video Connectivity Cable (CA-75U)*

* Nokia Connectivity Cable (CA-101)

* Nokia Wired Headset (AD-54+HS-83)

* User Guide

* Ovi Suite DVD 1.1

 

* May vary depending on sales package configuration.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

παιδια συγνωμη ,ακυρον.

ειχα την εντυπωση οτι το ειχε στην συσκευασια αλλα τωρα που ξανακοιταξα,δεν υπαρχει οντως.

Link to comment
Share on other sites

@ProSymbian:

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις της κάμερας το "προβολή στοιχείων GPS" και μόλις πατάς την κάμερα, να "παίρνει" τη "θύρα" που δίνει το GPS σήμα απο το πρόγραμμα (NOKIA Maps) που την χρησιμοποιεί;

 

Όχι φίλε μου είναι απενεργοποιημένο

Είμαι και γω ένας Freemuser...
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα παιδια,

Θελω να ρωτησω αν ξερεις καποιος να μου πει γιατι δεν βγαινει η καρτα μνημης με τιποτα υπαρχει καποιο κολπο και δεν το ξερω.Την πιεζω μεσα και σταματαει να την βλεπει το τηλεφωνο αλλα δεν μπορω να την βγαλω απο την συσκευη.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά το wifi μόλις βγήκε ο καιρός από την αρχική οθόνη, ευχαριστώ φίλε μου! Τα ακουστικά ρε παιδιά της Noikia που ήταν μέσα στη συκευασία δεν κάνουν καλή επαφή, ενώ όταν έβαλα κάτι creative παίζουν κανονικά. Τι να πω...

 

Επίσης στη συναυλία των Faith no More ενώ έπαιρνα βίντεο κλείδωσει και στη συνέχεια δεν ξεκλείδωνε με τίποτα... το κουμπί δεν λειτουργούσε. Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. Εχει συμβεί και σε άλλους?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον... Αντιμετωπίζω τα εξής 2 προβλήματα... 1. Η δόνηση μου εχει σπάσει τα νεύρα... κάτι τρίζει μεσα δεν ξερω τι... 2. Η κάμερα έχει γρατζουνιστη από το προστατευτικό(ΕΛΕΟΣ!)...

 

Ξέρει κανένας αν μπορώ να αλλάξω τo μπροστά μέρος γιατι η οθονη εχει κατι γρατζουνιες και ποσο θα κοστισει?(και να μου προτινει και κανενα καλο screen protector)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε george xp pro σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.

Διαβαζω απο πολλους χρηστες οτι εχουν γρατζουνιες στην οθονη του κινητου τους και μου φαινεται πολυ παραξενο. Πρωτον γιατι εγω με συνεχη χρηση δεν εχω την παραμικρη γρατζουνια,και το βαζω και στην τσεπη του τζην αλλα παλι τιποτα. Δευτερον,αρκετα ποστ ποιο πισω υπαρχει ενα βιντεακι που δειχνει καποιον να κακομεταχειριζεται την οθονη και αυτη να μην παθαινει το παραμικρο. Το ερωτημα που ευλογα τιθεται λοιπον ειναι το εξης,εχει οντως προβλημα-πολυ αυξημενη ευαισθησια η οθονη του ν97 η καποιοι απο τους χρηστες δεν χρησιμοποιουν σωστα την συσκευη τους?ειναι πραγματι πολυ παραξενο πως μια σκρατς προυφ οθονη χαρασεται.τι μπορει να συμβαινει?η δικια μου οθονη που δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια ειναι απο καθαρη τυχη?μηπως πρεπει να βαλω απο τωρα ενα προστατευτικο οθονης που ειναι νωρις και δεν εχω προβλημα η δεν χρειαζεται και μια τετοια κινηση θα ειναι υπερβολικη?

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

και εγω το προσεχω σαν τα ματια μου και εχει γεμισει γρατζουνιες οι οθονοι, εχει βρει κανεις κανενα καλο screen protector ? μπορει να μας δωσει το λινκ να παραγειλουμε και εμεις?
Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορα στα προστατευτικα και τις θηκες, νομιζω πως η κοινη λογικη λεει πως προστατευοντας κατι μονο κερδισμενος μπορει να εισαι και οχι χαμενος. Οσον αφορα στην αντοχη των επι μερους μερων, ολα ειναι σχετικα και εξαρταται βεβαια απο την συμπεριφορα του χρηστη. Σε καθε περιπτωση ειναι πλαστικο και γυαλι και οχι ατσαλι και κρυσταλλο απο ζαφειρι (αν και υπο τις καταλληλες συνθηκες και αυτα χαραζονται). Εγω επελεξα προιοντα της brando και δεν το εχω μετανοιωσει.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

v12.0.023 coming soon to the Nokia N97?

http://img29.imageshack.us/img29/4188/capturehil.jpg

http://i32.tinypic.com/qpgdg2.png

It seems that there will soon be a new firmware version for the Nokia N97. The new version 12.0.023 is listed at the Remote Device Access site.

http://dailymobile.se/2009/08/11/firmware-v120023-coming-soon-to-the-nokia-n97/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Κανένα ιδιαίτερα σημαντικό. Όπως θα δεις απο τα προγενέστερα ποστς, μιλάμε για μικροπράγματα, που απλώς δυσαρεστούν τον κάθε χρήστη. Η συσκευή λειτουργεί μια χαρά και κάνει καλά την δουλειά της.

 

Οπως το βλέπει κανείς. Εμένα πάλι το ότι η χρήση πχ του gps είναι από αστεία μέχρι απαράδεκτη (σβήνονται οι χάρτες μόνοι τους κάθε τρεις και λίγο!!) και το ότι στα μισά τηλέφωνα τώρα ( και στα άλλα μισά σε λίγο) η κάμερα είναι χαραγμένη από το ίδιο το "προστατευτικό" κάλυμμα της (φτιαγμένο από άθλιο κακοβαλμένο πλαστικό) μου κάνει πολύ κακή εντύπωση. Τέτοια πράγματα ούτε από εταιρίες β' διαλογής από την άπω ανατολή...

Κι ως προς το λειτουργικό, αν αληθεύει αυτό http://uk.techcrunch.com/2009/08/11/nokia-ditching-symbian-for-maemo-german-ft-reports/ τότε φέξε μου και γλύστρησα ως προς τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους , έχω μια απορία σε σχέση με το rotate τις συσκευής .

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος έχει δοκιμάσει το παρακάτω έχουμε τραβήξει μια φωτογραφία με όρθια την συσκευή και έχοντας ενεργοποιήσει τα " Auto rotate σε settings - phone - sensor και Camera - settings στό τηλέφωνο αν γυρίσουμε την συσκευή σε πλάγια θέση η φωτογραφία οπαραμενει στήν όρθια κατάσταση και όχι πλαγια . Τό ρωτάω αυτό γιατί αφού έχει rotate γιατί δεω γυρίζει την φωτογραφία . Επίσης έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι το rotate δεν είναι και το ποιο γρήγορο και όταν πετύχει η συσκευή μένει εκει . Υπαρχει κάποιο κόλπο ? Αναφέρωμε στήν περίπτωση χώρις ανοικτό το Qwerty ... αν καποιος το έχει παρατηρήσει ας απαντήσει το έχω σαν απορία ....

 

Eυχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Link to comment
Share on other sites

παιδιά έχει παρατήρηση κανεις όταν κουνάτε το κινητό να κουνιέται κάτι από μέσα σαν να πηγαίνει πάνω κάτω κάτι ακούγεται από την πάνω πλευρά?

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

ναι το κανει και σε εμενα:X

 

το κουμπι που ανοιγει και κλεινει το κινητο ειναι.και σε μενα αν το κουνησω πολυ δυνατα το κανει.αν βαλετε το δαχτυλο σας πανω στο κουμπι και το κουνησετε δεν ακουγεται τιποτα.απλα δεν ειναι σφηνωμενο και ακουγεται οταν κουνας με δυναμη το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που κουνιέται είναι η μπαταρία, δοκιμάστε να τη βγάλετε και θα δείτε πως δεν κουνιέται τίποτα. ;)

 

Η οθόνη φυσικά και χρειάζεται protector, δεν υπάρχει αγρατσούνιστο υλικό, ούτε καν το γυαλί. Ένα πολύ καλό που χρησιμοποιώ (αν και λίγο ακριβό), και που το είχα και στο N95 (όπου είχαν κάνει την εξυπνάδα να έχουν την οθόνη εντελώς απροστάτευτη) είναι της Martin Fields. Έχετε βέβαια υπόψιν πως και αυτή θα γρατσουνιστεί και θα χρειαστεί κάποια στιγμή αντικατάσταση.

 

Το προστατευτικό της κάμερας, που αντί να την προστατεύει τη χαράσει, είναι πράγματι απαράδεκτο, και φυσικά δε διορθώνεται με firmware update. Αφορά δε όλα τα N97 και όχι μερικά μόνο.

 

Ένα άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με την κάμερα, και μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν το έχει αναφέρει μέχρι τώρα, είναι η μικρή απόσταση του φλας από αυτήν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες με φλας να προκύπτουν υπερφωτισμένες και ξεπλυμένες στο αριστερό τους τμήμα, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το φλας. Και αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί φυσικά να διορθωθεί με firmware update και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν τοποθετούσαν το φλας έξω από το κάλυμμα της κάμερας, όπως και σε όλα τα άλλα τηλέφωνα. Υποψιάζομαι πως το έκαναν για μείωση των διαστάσεων (τομέα στον οποίο είχαν απόλυτη επιτυχία, είναι εκπληκτικό το μέγεθος για μία συσκευή με τόσες δυνατότητες).

 

Όπως και να 'χει, το N97 είναι μια εκπληκτική συσκευή, παρόλα τα προβληματάκια που εμφανίζει. Περιμένουμε τώρα να διορθώσουν και τα (αρκετά) sofware bugs ώστε να μπορούμε να πούμε πως λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Link to comment
Share on other sites

αυτο με την φωτογραφικη,που λογω του φλας βγαζει τις φωτογραφιες ξασπρισμενες στα αριστερα,ειναι τραγικο.βγαζω πολυ σπανια φωτο με το κινητο αλλα πραγματικα ειναι τραγικο
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

αυτο με την φωτογραφικη,που λογω του φλας βγαζει τις φωτογραφιες ξασπρισμενες στα αριστερα,ειναι τραγικο.βγαζω πολυ σπανια φωτο με το κινητο αλλα πραγματικα ειναι τραγικο

 

Είναι πράγματι τραγικό. Και δε δικαιολογείται κατασκευαστής όπως η Nokia, που έχει φτιάξει

εκατοντάδες τηλέφωνα, να κάνει παιδαριώδη λάθη όπως αυτό, και μάλιστα στο ακριβότερο μοντέλο της.

 

Με άλλα λόγια, καλό χρυσό το N97, αλλά μάλλον πολύ χαλαρότητα έχει πέσει εκεί στη Φινλανδία τελευταία (Θεσσαλλλλονίκη το κάνατε το Ελσίνκι :p). Ας προσέξουν λίγο, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πλέον πολύ σκληρός, κι αυτά που ήξεραν πρέπει να τα ξεχάσουν...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...