thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 στο μινι σε 4 tabs πεταει μνημη πληρης... στο Ν8 φτανει στα 6... στον mobile εννοεις Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Το ξέρω, τους είχα κατεβάσει και τους δύο όταν το πρωτοπήρα το κινητό γιατί ήμουν πωρωμένος με Opera τότε ... Τα πείραζα όλη την ώρα για καμία βδομάδα και κατέληξα στον Mobile λογω εμφάνισης σελίδων ... Ο Mini όμως είναι lifesaver αν μπαίνεις από 3G και επειδή εγώ δεν μπαίνω ποτέ παρά μόνο από WiFi [το Turbo δεν το τω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά σκέψου] αποφάσισα να απεγκαταστήσω τον Mini ... Είναι όμως φοβερά προγράμματα και τα δύο, το καθέναι προσαρμόζεται στις ανάγκες και των δύο ομάδων ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Ωραιο θεμα για Ν97 ειναι το "Symbian Anna" το εχετε δοκιμασει? το προτεινω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 στο μινι σε 4 tabs πεταει μνημη πληρης... στο Ν8 φτανει στα 6... Όχι ρε ΠΑΟΚι, χαλάρωσε : Ρ Έχω ανοίξει 7 ελαφριές και δεν έχει κολλήσει, τι άνοιξες εσύ πια ????? Εκτός αν το γέμιζες με banners και δεν συμμαζεύεται : Ρ Ωραιο θεμα για Ν97 ειναι το "Symbian Anna" το εχετε δοκιμασει? το προτεινω ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ????????? LINK !!!!!!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Mπες στο ovi store και ψαξε στα θεματα για το "Nokia evolve" (δωρεαν) σου βαζει τα εικονιδια του Symbian ^3 Anna με ωραιο μαυρο φοντο. μετραει ;) Μολις το βαλεις, μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις τα εφφε του θεματος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εννοείται ότι μετράει !!!!!!!!! Ευχαριστώ !!!! :D Υ.Γ. Το κολπάκι με τα ενεργοποιημένα εφέ το γνωρίζω από το Tube !!!! :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 στον mobile εννοεις ναι, λαθος :) Όχι ρε ΠΑΟΚι, χαλάρωσε : Ρ Έχω ανοίξει 7 ελαφριές και δεν έχει κολλήσει, τι άνοιξες εσύ πια ????? Εκτός αν το γέμιζες με banners και δεν συμμαζεύεται : Ρ στο μινι εχω ανοιξει και 20... στο mobile ακομα και με myphone με πεταει στα 5-6 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 απο περιεργια δοκιμασε να ανοιξεις το sport-fm.gr (αρκετα βαρυ site) το προσπαθουσα χθες και ειχε γονατισει το Ν97. στο τελος δεν την ανοιξε σωστα! (δεν θυμαμαι ομως αν ειμουν με τον "ιστο" ή με το Οπερα 11) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 ο ιστος μου δινει την εντυπωση οτι οταν φορτωσει μια σελιδα πχ 2 mb , την κρατα στη ραμ... και αμα ανοιξεις και αλλη κρατα και εκεινη! και ξαφνικα...σε πεταει εξω οσες φορες ανοιξω μερικες "βαριες" στη σειρα με πεταει στο τελος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδιά , δεν ειμαι βέβαιος ότι ποστάρω στο σωστό τόπικ Έχω ένα Nokia N97 και έχω πρόβλημα σύνδεσης με το GPS, ψάχνει ψάχνει και δεν μπορεί να συνδεθεί Ασε που ενώ ήξερα ότι εχω δωρεάν πλοήγηση για πάντα, έχω την αίσθηση ότι την τελευταία φορά που κατάφερε να συνδεθεί, μου είπε ότι πρέπει να αγοράσω κάτι γιτί πέρασαν 90 μερες δοκιμής ή κατι τέτοιο. Ιδέες κανένας πλιζ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Όχι, η πλοήγηση μέσω Ovi Maps είναι δωρεάν για πάντα... Κάπου στην συσκευασία δεν είχε ένα βιβλιαράκι με τους χάρτες; Σ' εμένα απ' έξω γράφει ακριβώς αυτό το πράγμα...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Αυτό ελεγε το βιβλιαράκι μου, αλλά τώρα μου λενε ότι η εγκατεστημενη εκδοση του οβι μαπς ειναι παλια ψάχνω στις ρυθμισεις εφαρμογων για να κανω απεγκατάσταση και δεν υπάρχει πουθενα το nokia maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Μήπως εννοεί ότι οι χάρτες σου είναι παλιοί; Εγώ κατέβασα τους καινούριους, αλλά δεν θυμάμαι πως...:( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Βρήκα μια εφαρμογη χαρτών, προσπαθω να το εγκαταστήσω και μου λέει memory full ενώ στη μνημη του τηλεφώνου δε βαζω ποτέ τιποτα, ολα τα έχω στο mass memory Edited June 24, 2011 by neosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Βρήκα μια εφαρμογη χαρτών, προσπαθω να το εγκαταστήσω και μου λέει memory full ενώ στη μνημη του τηλεφώνου δε βαζω ποτέ τιποτα, ολα τα έχω στο mass memory Αν μιλαμε για γεματη μνημη με αδυναμια εγκαταστασης, τοτε μιλαμε για τη C του τηλεφωνου. Η οποια αδειαζει (επανερχεται) μονο με φορματ και σου βγαζει γυρω στα 50 ελευθερα. Πραγμα το οποιο εκανα προχθες (2 σελιδες πισω) (και στις 2 μνημες) και μετα ολα τις προτεινομενες ενημερωσεις,αναβαθμισεις και εγκαταστασεις εχω σημερα το φοβερο νουμερο των 4.2mb !!!!!!! Εντυπωση μου κανει που με αυτη τη μνημη λειτουργει χωρις να κολλαει συνεχεια. Να ξανακανω παλι φορματ δεν εχει νοημα αφου μετα τις απαραιτητες εγκατασεις σε clean install εχω ελευθερα 10 τα οποια μειωνονται ραγδαια με οποιο επιπλεον προγραμμα εγκαταστησω. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδιά , δεν ειμαι βέβαιος ότι ποστάρω στο σωστό τόπικ Έχω ένα Nokia N97 και έχω πρόβλημα σύνδεσης με το GPS, ψάχνει ψάχνει και δεν μπορεί να συνδεθεί ... Στο σωστό είσαι ... Λοιπόν κάποια στιγμή πιο παλιά, είχε βγει μία παρτίδα n97 η οποία είχε ελλατωματικό GPS μεταξύ άλλων προβλημάτων ... Επειδή ήταν σταντέ το πρόβλημα μπορούσες να το πας στην αντιπροσωπία [μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη] και να στο διορθώσουν τζάμπα ... Πλέον πρέπει να είναι επί πληρωμής ... Αν δεν κλειδώνει με την καμία τότε σίγουρα έχεις αυτό το πρόβλημα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Α, παλι καλα που το θυμηθηκα. Στο Ν900 και το Ε7, αλλαζεις γλωσσα με ενα συνδυασμο πληκτρων (βασικα, στο Ε7 με δυο :p) Στο Ν97 πως γινεται ρε παιδια? Αν θυμαστε πειτε μου. *δεν εννοω, εκει που πας ---> επιλογες--->αλλαγη γραφης γλωσας κλπ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Για αλλαγή γλώσσας με κουμπιά ενώ γράφεις ήδη μήνυμα πατάς Shift και μετά Sym .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Για αλλαγή γλώσσας με κουμπιά ενώ γράφεις ήδη μήνυμα πατάς Shift και μετά Sym .. Δεν θα το εβρισκα ποτε:lol: εχω συνηθίσει σε sym+spacebar thanks man Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Να προτείνω σε όλοις τους χρήστες n97 να δοκιμάσουν το Nokia Evolve Theme ... Είναι πραγματικά πανέμορφο με τα εικονίδια του S^3 - Anna ... Thanks @ thePRODIGY :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ναι γινεται κουκλι το μενου με αυτα τα εικονιδια. Ποιο Ν97 εχεις? εγω το μαυρο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αν μιλαμε για γεματη μνημη με αδυναμια εγκαταστασης, τοτε μιλαμε για τη C του τηλεφωνου. Η οποια αδειαζει (επανερχεται) μονο με φορματ και σου βγαζει γυρω στα 50 ελευθερα. Πραγμα το οποιο εκανα προχθες (2 σελιδες πισω) (και στις 2 μνημες) και μετα ολα τις προτεινομενες ενημερωσεις,αναβαθμισεις και εγκαταστασεις εχω σημερα το φοβερο νουμερο των 4.2mb !!!!!!! Εντυπωση μου κανει που με αυτη τη μνημη λειτουργει χωρις να κολλαει συνεχεια. Να ξανακανω παλι φορματ δεν εχει νοημα αφου μετα τις απαραιτητες εγκατασεις σε clean install εχω ελευθερα 10 τα οποια μειωνονται ραγδαια με οποιο επιπλεον προγραμμα εγκαταστησω. Κοίταξα 2 σελίδες, αλλά δε βλέπω πώς κάνεις φορματ, μπορεις να μου πεις πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Κοίταξα 2 σελίδες, αλλά δε βλέπω πώς κάνεις φορματ, μπορεις να μου πεις πως; Κοίτα εδώ |: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Νικο ευχαριστώ: 12.0.026 είναι το version που έχω και ψάχνω για updates και μου λεει το όvi αλλά και το τηλ μου, ότι δεν υπάρχουν , ενώ διαβάζω ότι το τελευταίο update einai to 22.0.110 Tί μπορώ να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αυτό συμβαίνει γιατί πιθανότατα γιατί η συσκευή σου είναι branded σε κάποιο πάροχο. Για να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού μπορείς είτε να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia care ή να ακολουθήσεις τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts