Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς την κάρτα sim μέσα δουλεύει και μόλις την βάζεις εμφανίζεται το πρόβλημα που αναφέρεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς την κάρτα sim μέσα δουλεύει και μόλις την βάζεις εμφανίζεται το πρόβλημα που αναφέρεις;

Χωρίς τη sim απλά είναι ανοιχτο αλλά πάλι κολάει , και με τη sim μένει ανοιχτό όμως τηλέφωνα δεν μπορώ να πάρω απλά είναι ανοιχτό και κάνει επανέκκινηση κάθε τόσο. Σκέφτηκα να το πάω στη Νοκια αλλά θέλω να σιγουρευτώ πρώτα αμα μπορώ να το φτιάξω μόνος μου γιατί δεν τους πολύεμπιστεύομαι.

Και μου κάνει περιέργεια γιατί συνεχίζει να κολλάει ενώ του έχω κάνει Hard Format και Μορφοποίηση στη μνήμη.

Και πιο παλιά το έχω κάνει πάλι format , μεγάλη απογοήτευση για την αποκαλούμενη ναυαρχίδα της Nokia , πολλά λεφτά λίγα πράγματα.

παιδιά καλη χρονιά,ψάχνω ένα καθημερινό εργαλειοκινητό για ομιλία,σμσ,χαμηλού sar και βοηθητικά mail,gps,internet,,όλα σε γρήγορο-εύχρηστο πακέτο χωρίς κολλήματα.

βλέπω λέτε κάποιοι αυτό δεν είναι το n 97.(υποθέτω ούτε το 97mini.)

συμφωνείτε οι περισσότεροι??σας έχει ταλαιπωρήσει?

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παιδιά σήμερα πήρα το νοκια ν97 μινι και επειδή είμαι καινούργιος θα ήθελα να μου πείτε εαν μπορείτε εαν βοηθάει κάπου η αναβάθμιση και αν κρινεται απαραίτητη! :confused:

παιδιά καλη χρονιά,ψάχνω ένα καθημερινό εργαλειοκινητό για ομιλία,σμσ,χαμηλού sar και βοηθητικά mail,gps,internet,,όλα σε γρήγορο-εύχρηστο πακέτο χωρίς κολλήματα.

βλέπω λέτε κάποιοι αυτό δεν είναι το n 97.(υποθέτω ούτε το 97mini.)

συμφωνείτε οι περισσότεροι??σας έχει ταλαιπωρήσει?

καθημερινό εργαλειοκινητό για ομιλία,σμσ,χαμηλού sar και βοηθητικά mail,gps,internet,,όλα σε γρήγορο-εύχρηστο πακέτο χωρίς κολλήματα

Στέκομαι σε αυτό και ειδικά στα κόκκινα και σου προτείνω να κοιτάξεις κάτι άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

με βαζετε σε σκέψεις δεν σας κρύβω..:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μην σκέφτεσαι τίποτα ... Αν θες Νokia, πάνε πάρε το Ν8 ή (αν θες διαστημόπλοιο :p) ακόμα καλύτερα το Ν900 ...

Μετράνε καλύτερα αυτές οι αγορές από κάθε άποψη ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• 2 weeks later...

Σχεδον απο την αρχη του κολλουσε.. Παραδειγμα οταν βαζω ξυπνητηρι και ερχεται η ωρα να χτυπησει, παω να το σταματησω (γιατι εχω ξυπνησει) και κολλαει η οθονη μαυριζει ή μενει ανοιχτη (αναμμενη) και δεν μπορω να κανω τιποτα παρα μονο να αναγκαστω να βγαλω την μπαταρια του.... Κατι αναλογο γινεται και οταν εχω εισερχομενη κληση... Μεγαλη απογοητευση... Μια φορα το εκανα και αναβαθμιση..

Πρεπει να το πω οτι το αγορασα τελη Ιουλιου 2010 και η αναβαθμιση του εγινε περιπου μετα απο δυο μηνες..

Ευχαριστω!!

Καλησπέρα.

Έκανα hard format στο κινητό και επίσης απο το PC SUITE της Νοκια έκανα επανεγκατάσταση το software του κινητού όμως το κινητό συνέχισε να παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα , κάνει επανεκκινήσεις μόνο του και τηλέφωνα δεν μπορώ να πάρω. Μόλις πατάω να πραγματοποιήσω μια κλήση αυτό σβήνει σε "αργή κίνηση" αρχίζει και σκοτεινιάζει η οθόνη και μετά μόλι μαυρίσει βγαίνουν μικρες κόκκινες γραμμές στο κέντρο για πολύ λίγο. Να το πάω σε ένα κατάστημα της Nokia; Τι μπορεί να έχει πάθει . Το έκανε και παλιά αυτό αλλα από το OVI SUITE ερχόταν μετά στα ίσια του.

Παιδες καλησπερα .

εχω ενα Ν97 στα χέρια μου και πρέπει να συνδέσω 2 e-mail στο κιν για να βλέπω τι ερχεται .

το ενα ειναι σε hotmail.com και το αλλο ειναι σε δικία μου σελιδα σε webmail τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω δεν βγάζω ακρη . Τωρα το κάνω update se 22 μηπως ειχε τετοιο θεμα. !

υπαρχει καπου οδηγός ρυθμίσεων για mail σε symbian ?

επειδη δεν καθομαι να κανω μονο ερωτήσεις αλλα ψαχνω :P βρήκα αυτο !

θα το δοκιμάσω :) με το web mail ? τι ρυθμίσεις πρεπει να βάλω ?

Εισερχόμενα e-mail:

* Όνομα χρήστη: xxxx@hotmail.com

* Κωδικός πρόσβασης: xxxxxxxx

* Διακομιστής εισερχόμενων μηνυμάτων: pop3.live.com

* Σημείο πρόσβασης σε χρήση: Ερώτηση πάντα

* Όνομα γραμματοκιβωτίου: <ό,τι εσύ θέλεις>

* Τύπος γραμματοκιβωτίου: POP3

* Ασφάλεια (θύρες): SSL/TLS

* Θύρα: Προεπιλεγμένη

* Ασφαλής σύνδεση APOP: Απενεργοποιημένη

Εξερχόμενα μηνύματα:

* Η διευθυνσή e-mail μου: xxxx@hotmail.com

* Όνομα χρήστη: xxxx@hotmail.com

* Κωδικός πρόσβασης: xxxxxxxx

* Διακομιστής εισερχόμενων μηνυμάτων: smtp.live.com

* Σημείο πρόσβασης σε χρήση: Ερώτηση πάντα

* Τύπος γραμματοκιβωτίου: POP3

* Ασφάλεια (θύρες): SSL/TLS

* Θύρα: 25

Edited by KarlBarks

• 2 weeks later...

ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΑ Ν97 ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΑ?ΔΕΝ Ο ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ?ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες,

διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Φίλε πόσο δύσκολο παίζει να ναι ????

Απλά πιέζεις τις άκρες μέχρι να ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο ... Εκτός και αν το βλέπεις τελείως κλειστό και μετά σου βγαίνει που σε αυτή την περίπτωση κάτι έχεις σπάσει ....

Καλησπερα σε ολους

Ηρθε κι εμενα η ωρα μου να γραψω την εμπειρια απο το service της Νοκια.

Πριν απο κανενα μηνα λοιπον πηγα το Ν97 μου σε ενα καταστημα Nokia care ετσι ωστε να μου φτιαξουν την κεραια του GPS για να μην χανει το σημα των δορυφορων καθε λεπτο (το κλασσικο δλδ προβλημα) οπως επισης και να μου αλλαξουν το τζαμακι της καμερας και το προστατευτικο της για να μην μου κανει γρατζουνιες και να μην βγαζει την θολουρα στις φωτογραφιες με φλας (το 2ο κλασσικο προβλημα).

Οταν το πηγα με ενημερωσαν οτι αυτα δεν φτιαχνονται εδω και πρεπει να φυγει για εξωτερικο. Σημερα λοιπον παρελαβα το κινητο...το οποιο:

1ον Ειχε γινει reset , και δεν βρισκω τον λογο αφου και οι 2 επισκευες ηταν hardware (αυτο δεν με πολυενδιαφερει ομως.)

2ον Ο φακος της καμερας εννοειται οτι δεν αλλαχτηκε. Ειναι αυτος ακριβως που ειχα με τις ιδιες γρατζουνιες και το καπακι ιδιο και απαραλαχτο...Δεν μπηκαν καν στον κοπο να το αλλαξουν.

3ον Το κινητο κολλαει οσο δεν κολλουσε ποτε...μου βγαζει συνεχως σφαλματα σε οποιο μενου και να μπω...δεν μπορω να μπω καν στους χαρτες για να τσεκαρω αν καναν κατι με τον δεκτη του GPS και τα μονιμα πραγματα που βλεπω στην οθονη οταν παω να το χρησιμοποιησω ειναι..."Σφαλμα μοναδας ασφαλειας", "Σβηστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε" κτλ

Τι κανω σε αυτη την φαση εκτος απο το να αγορασω Καλαζνικοφ?

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Παιδιά μετά απο φαινή ιδέα να βάλω κάποιες εφαρμογές απο Nokia Ovi το κινητό τα'παιξε.Βγάζει ανεπαρκής μνήμη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Τι να κάνω?

Να κάνεις format στην πρώτη μνήμη και να περάσεις το πολύ 3 - 4 εφαρμογές ... Οι υπόλοιπες στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης ... Το κακό με το OVI είναι ότι κάνει από default εγκατάσταση των εφαρμογών στην πρώτη μνήμη, την μνήμη του κινητού και δεν δίνει επιλογή για άλλη μνήμη ... Για αυτό σου βγάζει το σφάλμα ....

Δυστυχώς όχι ... Δεν το λες κακό, το κάκιστο είναι πως ότι και να κάνεις τα ελεύθερα Mb στο κινητό θα είναι καμία 40αριά ... Βάλε και το ότι δεν δίνει επιλογή για μνήμη εγκατάστασης, βούλιαξε η βάρκα ...

Εγώ για να κάνω εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές που θέλω αναγκάστηκα να ψάξω να τις βρω σε άλλα site, με αυτό τον τρόπο κατεβάζεις την εφαρμογή σαν αρχείο και την εγκαθιστάς όπου θες ...

Κοίτα τι έγινε τώρα.Αν μπείς απ'το κινητό στο Nokia Ovi κατεβάζεις την εφαρμογή και οταν είναι να γίνει εγκατάσταση σε ρωτάει που θες να την κάνεις.Και όλα Ο.Κ.Όσο για την μνήμη εγώ έχω μόλις 2,3ΜΒ.

Δυστυχώς όχι ... Δεν το λες κακό, το κάκιστο είναι πως ότι και να κάνεις τα ελεύθερα Mb στο κινητό θα είναι καμία 40αριά ... Βάλε και το ότι δεν δίνει επιλογή για μνήμη εγκατάστασης, βούλιαξε η βάρκα ...

Εγώ για να κάνω εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές που θέλω αναγκάστηκα να ψάξω να τις βρω σε άλλα site, με αυτό τον τρόπο κατεβάζεις την εφαρμογή σαν αρχείο και την εγκαθιστάς όπου θες ...

Το παρακάτω video δείχνει τον τρόπο να κατεβάσεις τις εφαρμογές του OVI στο PC και μετά να τις εγκαταστήσεις στο κινητό σε όποια μνήμη θέλεις

Ενδιαφέρον, ναι αυτό σώζει την μνήμη του κινητού harskouf, ευχαριστώ !!!!!

Κρίμα που καταφεύγουμε σε τέτοια κόλπα βέβαια ....