Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Χθες παρείγγειλα το εν λόγω κινητό από την Ηλεκτρονική Αθηνών και πέρασα όλη τη νύχτα διαβάζοντας τα σχόλια σας. Αυτό που με απασχόλησε πιο πολύ είναι η κατεσκευάστρια χώρα. Θα πρέπει να προσέξω να αναγράφετε πάνω στη συσκευασία made in finland ή πάνω στην μπαταρία;;; :O

Και μία ακόμη ερώτηση...όταν το πάρω πρέπει εκτός από την ενημέρωση λογισμικού να κάνω και ένα hard format??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η κατασκευάστρια χώρα δεν έχει σχέση.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι το product code για να διαπιστώσουμε εάν είναι επίσημης εισαγωγής ή παρά-εισαγωγής. Τα ελληνικά product codes αναφέρονται εδώ. Για να δεις τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις διάβασε αυτό.

Όταν με το καλό το πάρεις στα χέρια σου κάνε αμέσως αναβάθμιση λογισμικού και εάν θέλεις hard format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον μετα απο μια βδομαδα με το Ν97 τα σχολια μου ειναι ολο και καλυτερα.

στην αρχη με "προβληματισε" η μπαταρια... 16-18 ωρες, και λογικα ανυσηχησα, μετα και την 3η-4η φορτιση ειδα τεραστια διαφορα. 3g ενργοποιημενο μονιμα, ολη μερα (σπιτι γραφειο) το wifi ανοικτο λιγα mail λιγα μνμτ και περιπου 40-50 ομιλιας και λιγο με τα ovimaps (να δουμε τι λενε) και μου βγαζει χαλαρα 2 μερες+.

απο λειτουργιες σαν τηλεφωνο μπορω να πω οτι ειναι πληρες, καμερα καλη.

το αρνητικο οπως ειπα ξανα ειναι το πισω καλυμμα (δεν ανταποκρινετε στην τιμη του κινητου)

κατι που δεν βρηκα (αν και το εψαξα) μεχρι και το Ν86 που ειχε πεσει στα χερια μου προσφατα ειχε το ιντερνετ radio που ηταν πολυ βολικο, εδω ρε παιδια δεν υπαρχει? η μηπως μου βγαζει τα ματια και δεν το ειδα?

α, και κατι ακομα πηγα να αναβαθμισω τους OVI maps (3.04) αλλα μου εβγαλε οτι δεν εχει χωρο η μνημη.... δεν μπορω να κανω την εγκατασταση στα 32 γιγα? βλεπω οτι πολλες (σχεδον ολες) οι εφαρμογες ειναι στην μνημη C. για πειτε τι παιζει?

α, και κατι ακομα πηγα να αναβαθμισω τους OVI maps (3.04) αλλα μου εβγαλε οτι δεν εχει χωρο η μνημη.... δεν μπορω να κανω την εγκατασταση στα 32 γιγα? βλεπω οτι πολλες (σχεδον ολες) οι εφαρμογες ειναι στην μνημη C. για πειτε τι παιζει?

Είναι στο C: γιατί εκεί τις έβαλες. Απεγκατέστησέ τις και ξαναεγκατέστησέ τις στο E: ή στο F:. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις hard reset και να ξαναεγκαταστήσεις τα πάντα στο E: ή στο F:. Επίσης, πήγαινε στις ρυθμίσεις του Ovi Store και πες του να εγκαθιστά τις εφαρμογές στο E: ή στο F:.

Αυτο το καταλαβα :) απλα ειπα μηπως καποιες εφαρμογες "πρεπει" να ειναι στον c.

σ'ευχαριστω παντως.

κατι που δεν βρηκα (αν και το εψαξα) μεχρι και το Ν86 που ειχε πεσει στα χερια μου προσφατα ειχε το ιντερνετ radio που ηταν πολυ βολικο, εδω ρε παιδια δεν υπαρχει? η μηπως μου βγαζει τα ματια και δεν το ειδα?

αυτην την απορια ειχα και εγω οταν αγορασα το ν97....

οσο και αν το εψαξα δεν βρηκα πουθενα το ιντερνετ ραδιο που υπηρχε στο ν86 αλλα και στο ν900.....

ΠΑιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο;; Η μνήμη 32gb είναι ήδη στο κινητό ή εννοεί ότι τόσης χωρητικότητας κάρτα μνήμη μπορεί να πάρει;;;;

ΠΑιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο;; Η μνήμη 32gb είναι ήδη στο κινητό ή εννοεί ότι τόσης χωρητικότητας κάρτα μνήμη μπορεί να πάρει;;;;

ειναι ηδη στο κινητο....:)

Αυτο το καταλαβα :) απλα ειπα μηπως καποιες εφαρμογες "πρεπει" να ειναι στον c.

σ'ευχαριστω παντως.

Καλό είναι εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο background (πχ task managers) να είναι στο C για λόγους ταχύτητας. Μην το παρακάνεις όμως. Επίσης, ρύθμισε τα μηνύματα, την κάμερα και κάθε άλλη εφαρμογή που αποθηκεύει αρχεία να τα αποθηκεύει στο E: (η ρύθμιση για τα μηνύματα έχει την κακή συνήθεια να γυρίζει μόνη της στο C: κάθε φορά που το συνδέεις με τον υπολογιστή σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης). Και κάθε τόσο άδειαζε την προσωρινή μνήμη του browser.

Εχω απεγκαταστησει την εφαρμογη με τους χαρτες και την ξαναπερασα... δεν με ρωτησε ομως που θελω να μπει και την εβαλε παλι στον C. :(

την εγκατασταση την κανω απο την αναβαθμιση λογισμικου...

Τους χάρτες ειδικά δεν μπορείς να τους εγκαταστήσεις όπου θέλεις εσύ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τους χάρτες ειδικά δεν μπορείς να τους εγκαταστήσεις όπου θέλεις εσύ.

αρα πρεπει να κανω hard reset και να βαλω οτι αλλο βρω στον Ε. γιατι με 14.5 ΜΒ δεν γινετε δουλεια...

αρα πρεπει να κανω hard reset και να βαλω οτι αλλο βρω στον Ε. γιατι με 14.5 ΜΒ δεν γινετε δουλεια...

Δυστυχώς, πολλές εφαρμογές της Nokia δε σου δίνουν επιλογή και εγκαθίστανται μόνο στο C. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα βάλεις στο E ή στο F.

Παιδιά σήμερα που τσέκαρα στην ενημέρωση λογισμικού μέσου κινητού.Μου έβγαλε Χάρτες Ovi με δωρεάν πλοήγηση κ.τ.λ. Κάτι που έιχα ήδη.Αλλά κατέβασα την ενημέρωση και την εγκατέστησα.Αυτή η έκδοση των χαρτών τί διαφορά έχει;Μου δίχνει κάπως πιο έντονα τα άσπρα γράμματα των εικονιδίων στο μενού στους χάρτες.Η ερώτηση μου είναι η μπάρα του σήματος δεν φαίνεται.Πώς καταλαβαίνουμε αν έχει κλειδώσει δορυφόρο;Και έπειτα.Στις εγκατεστημένες εφαρμογές στην διαχείριση εφαρμογών μου εμφανίζει τώρα μια εφαρμογή με όνομα Ovi Maps Wi-Fi/Network.Τί είναι αυτό ακριβώς;

edit:

Είναι η νέα έκδοση, που τόσο καιρό ήταν σε beta (τη χρησιμοποιώ εδώ και μήνες). Βρίσκει το στίγμα ακόμη και σε κλειστό χώρο, χρησιμοποιώντας τα γειτονικά WLAN (έχει λίστα με όλα τα WLAN παγκοσμίως και τις συντεταγμένες τους). Κατά προσέγγιση φυσικά, αλλά πάντως με πολύ καλύτερη ακρίβεια απ' ότι με χρήση του δικτύου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://blog.ovi.com/2010/05/20/new-ovi-maps-faster-better-personal

Μάλιστα.Αλλά δεν βλέπω κάτι που να δίχνει ότι υπάρχει σήμα απο δορυφόρο.Μια ένδειξη.Δεν γνωρίζω τουλάχιστον

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά σήμερα που τσέκαρα στην ενημέρωση λογισμικού μέσου κινητού.Μου έβγαλε Χάρτες Ovi με δωρεάν πλοήγηση κ.τ.λ. Κάτι που έιχα ήδη.Αλλά κατέβασα την ενημέρωση και την εγκατέστησα.Αυτή η έκδοση των χαρτών τί διαφορά έχει;Μου δίχνει κάπως πιο έντονα τα άσπρα γράμματα των εικονιδίων στο μενού στους χάρτες.Η ερώτηση μου είναι η μπάρα του σήματος δεν φαίνεται.Πώς καταλαβαίνουμε αν έχει κλειδώσει δορυφόρο;Και έπειτα.Στις εγκατεστημένες εφαρμογές στην διαχείριση εφαρμογών μου εμφανίζει τώρα μια εφαρμογή με όνομα Ovi Maps Wi-Fi/Network.Τί είναι αυτό ακριβώς;

Είναι η νέα έκδοση, που τόσο καιρό ήταν σε beta (τη χρησιμοποιώ εδώ και μήνες). Βρίσκει το στίγμα ακόμη και σε κλειστό χώρο, χρησιμοποιώντας τα γειτονικά WLAN (έχει λίστα με όλα τα WLAN παγκοσμίως και τις συντεταγμένες τους). Κατά προσέγγιση φυσικά, αλλά πάντως με πολύ καλύτερη ακρίβεια απ' ότι με χρήση του δικτύου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://blog.ovi.com/2010/05/20/new-ovi-maps-faster-better-personal

Καλησπερα!

Για να βαλω Γαλλικα στο ν 97 πρεπει να αλλαξω παλι το product code;; και αμα τον αλλαξω και βαλω γαλικα τελικα, τα ελληνικα θα παραμημουν μεσα;;

Ή τα πακετα γλωσσων ειναι συγκεκριμενα και δε μπαινουν ελληνικα με γαλικα μαζι;;

Καλησπερα!

Για να βαλω Γαλλικα στο ν 97 πρεπει να αλλαξω παλι το product code;; και αμα τον αλλαξω και βαλω γαλικα τελικα, τα ελληνικα θα παραμημουν μεσα;;

Ή τα πακετα γλωσσων ειναι συγκεκριμενα και δε μπαινουν ελληνικα με γαλικα μαζι;;

Τα πακέτα γλωσσών είναι συγκεκριμένα και έχουν άμεση σχέση με το product code, δυστυχώς Ελληνικά και Γαλλικά δεν πάνε μαζί. Μπορείς να δεις τα διαθέσιμα πακέτω γλωσσών στο παρακάτω link Product Codes.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα....μία ερώτηση ακόμα.

Μήπως θα ήταν καλύτερα μόλις το πάρω να το πάω σε κάποιο κατάστημα να μου το κάνει αναβάθμιση;; Ή είναι το ίδιο να το κάνω και μόνη;;;

Thanks

Μήπως θα ήταν καλύτερα μόλις το πάρω να το πάω σε κάποιο κατάστημα να μου το κάνει αναβάθμιση;; Ή είναι το ίδιο να το κάνω και μόνη;;;

Thanks

Καλημέρα.

Το ίδιο είναι, είτε το κάνεις εσύ μόνη σου είτε το πας σε κάποιο nokia care. Οδηγίες υπάρχουν και στο FAQ, Τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού και πως την κάνω;.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Thanks

Σε αυτην την περιπτωση, "μονη" ειναι το ιδιο και καλυτερο απο οτι με "παρεα"...:lol::lol::lol:

Ουπς....με προλαβε ο stendor :)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Παιδια καλησπερα η ΝΟΚΙΑ εβγαλε καινουριο firmware update to 30.0.016 αλλα δεν υπαρχει ακομα για τις ελληνικες εκδοσεις.Changelog αγνωστο ακομα.Οποτε αναμενουμε....

Παιδια καλησπερα η ΝΟΚΙΑ εβγαλε καινουριο firmware update to 30.0.016 αλλα δεν υπαρχει ακομα για τις ελληνικες εκδοσεις.Changelog αγνωστο ακομα.Οποτε αναμενουμε....

Έβγαλε νέο firmware για το Ν97;Είσαι σίγουρος για αυτό που λές;Έχεις κάποιο link να δούμε μήπως;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Έβγαλε νέο firmware για το Ν97;Είσαι σίγουρος για αυτό που λές;Έχεις κάποιο link να δούμε μήπως;

http://dailymobile.se/2010/06/01/nokia-n97-firmware-updated-to-v30-0-016/

μου φαινεται η κανανε ******* στην ιστοσελιδα που πας να δεις πιο firmware ειναι για σενα. διοτι πολλοι κανανε παραπονα οτι οταν ξαναπηγανε αλλαξε το firmware number. Αλλα απο την αλλη μερικοι ειπανε οτι βγηκε το update σε καποιες χωρες πχ γερμανια και βραζιλια που μου φαινεται λιγο κουλο. Ειμαστε σε αναμονη μαλλον.