pexths Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εγω οταν την εβαλα την αναβαθμιση εγραφε 127ΜΒ.Μηπως ξερει καποιος γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα? και σε μενα 134 ητανε, μου κανει εντυπωση. υπαρχει καποιος λογος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paouleta Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 και σε μενα 134 ητανε, μου κανει εντυπωση. υπαρχει καποιος λογος? την αναβαθμιση την εκανα με OVI.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που το κινητο μου ειχε παει εξωτερικο για ενα μηνα επειδη ειχε νεκρωσει! κατα τα αλλα δουλευει χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Σου κρατάει 2,5 μέρες η μπαταρία και παραπονιέσαι κιόλας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη αν σου σω οτι μου κραταγε πριν την αναβαθμιση........... μεχρι και 4 μερες με φουλ χρηση τι θα μου πεις??????????????? Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Δηλαδη αν σου σω οτι μου κραταγε πριν την αναβαθμιση........... μεχρι και 4 μερες με φουλ χρηση τι θα μου πεις??????????????? Περαστικά... :p :lol: Τι να πω, εξαρτάται και από τι χρήση κάνει ο καθένας και τι εννοεί "full χρήση". Εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα με: περίπου 2 ώρες ομιλία, 10-20 μηνύματα, 1 ώρα browsing, λίγο μουσική και βίντεο, 5-10 φωτογραφίες, ίσως και ένα 10λεπτο GPS άμα είμαι στο δρόμο. Τώρα αν εσένα με όλα αυτά σου κρατούσε 4 μέρες, τότε να το πας στη Nokia να το κοιτάξουν, για ερευνητικούς λόγους!! :lol: ;) Σε όποιους δεν αρέσει το νέο θέμα N Series 2, μπορούν να κατεβάσουν το παλιό από εδώ. :happy: Edited February 10, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Σε όποιους δεν αρέσει το νέο θέμα N Series 2, μπορούν να κατεβάσουν το παλιό από εδώ. :happy: Είσαι θεά! Edit: Δε θα το πιστέψεις! Δεν εγκαθίσταται. "Another application is using the file: N97 Nseries 2.sis" Edited February 10, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Είσαι θεά! Edit: Δε θα το πιστέψεις! Δεν εγκαθίσταται. "Another application is using the file: N97 Nseries 2.sis" Δυστυχώς πρέπει να είναι hackαρισμένο το τηλέφωνο. :( Κι αυτό γιατί ουσιαστικά αυτά τα αρχεία αντικαθιστούν τα αρχεία του N Series 2 και δε μπορούν να το κάνουν αν δεν υπάρχει πρόσβαση στους φακέλους συστήματος. EDIT: Α! Επίσης, πριν εγκαταστήσεις το νέο θέμα, υπέγραψέ το με τα πιστοποιητικά σου και άλλαξε το θέμα της συσκεύης σου σε κάποιο άλλο (πχ N Series 1) και δοκίμασε ξανά! ;) Edited February 10, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη η μοναδικη αλλαγη με την αναβαθμιση ειναι το θεμα N series 2? Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Δηλαδη η μοναδικη αλλαγη με την αναβαθμιση ειναι το θεμα N series 2? Αυτό κατάλαβες απ' ό,τι έχεις διαβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ναι, μπορεις να μου πεις μια ουσιαστικη αλλαγη εσυ? Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ναι, μπορεις να μου πεις μια ουσιαστικη αλλαγη εσυ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3068835#post3068835 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: εμενα παντως με συνεχές σερφαρισμα...δεν με κρατούσε ουτε μιση μερα....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την 21.0.045 η ειναι ιδεα μου??????? δε κρατιεται η ρουφιανα πανω απο δυο δυομιση μερες πλεον με τιποτα!!!!!! ξερετε κατι που δε ξερω????:whistle::whistle::whistle::whistle: Αν σου κρατάει 2.5 μέρες φίλε θα ήταν αχαριστία να παραπονιέσαι :D Πιστεύω μια χάρα είναι 2.5 μέρες.Ελπίζω και το δικό μου να κρατάει τόσο Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3068835#post3068835 Ευχαριστω για την απαντηση, ομολογω οτι την συγκεκριμενη σελιδα δεν την ειχα διαβασει και περιμενα μετα απο την αναβαθμιση κατι καινουργιο (οπως για παραδειγμα να μπορω να σβησω τις "μανισιες" εφαρμογες,Boingo κτλ). Παρολα αυτα η μονη διαφορα εκτος απο το θεμα στο δικο μου κινητο ειναι οτι ξεκιναει με περισσοτερη ΡΑΜ. Σε ολα τα υπολοιπα (Ταχύτερη εκκίνηση του τηλεφώνου,Περισσότερος χώρος στο C,Γρηγορότερη πλοήγηση στα μενού,Καλύτερο και ομαλότερο scrolling,Ομαλότερο scrolling στον browser,φωτογραφιες,βιντεο κτλ)δεν ειδα καμια διαφορα. Η C ισα ισα επεσε 1,5 ΜΒ. Ισως βεβαια φταιει το οτι δεν εχω κανει ποτε hard reset το κινητο Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestis17 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Φαντάζομαι πως βγάζεις νέο, πάντως αν δε κάνω λάθος το πιστοποιητικό κρατάει κοντά στα 3 χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Αν η εφαρμογή ήταν ήδη υπογεγραμμένη με κάποιο πιστοποιητικό που έχει λήξει, μέσω του Freesigner από το κινητό σου κάνεις Unsign και έπειτα Sign με δικό σου πιστοποιητικό και είσαι ΟΚ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Περαστικά... :p :lol: Τι να πω, εξαρτάται και από τι χρήση κάνει ο καθένας και τι εννοεί "full χρήση". Εμένα μου κρατάει 1,5 μέρα με: περίπου 2 ώρες ομιλία, 10-20 μηνύματα, 1 ώρα browsing, λίγο μουσική και βίντεο, 5-10 φωτογραφίες, ίσως και ένα 10λεπτο GPS άμα είμαι στο δρόμο. Τώρα αν εσένα με όλα αυτά σου κρατούσε 4 μέρες, τότε να το πας στη Nokia να το κοιτάξουν, για ερευνητικούς λόγους!! :lol: ;) Σε όποιους δεν αρέσει το νέο θέμα N Series 2, μπορούν να κατεβάσουν το παλιό από εδώ. :happy: E τοτε μαλλον δε του κανω τοσο βαρια χρηση..... αλλα οπως και να χει μου φαινεται οτι κραταει αισθητα λιγοτερο απο πριν....!!!! Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Αν η εφαρμογή ήταν ήδη υπογεγραμμένη με κάποιο πιστοποιητικό που έχει λήξει, μέσω του Freesigner από το κινητό σου κάνεις Unsign και έπειτα Sign με δικό σου πιστοποιητικό και είσαι ΟΚ! ;) Φαντάζομαι πως βγάζεις νέο, πάντως αν δε κάνω λάθος το πιστοποιητικό κρατάει κοντά στα 3 χρόνια. Όταν λείξει ενα πιστοποιητικό και δεν μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση τι κάνουμε; Καλημέρα Απλά γυρνάς την ημερομηνία προς τα πίσω, Το πιστοποιητικό έχει λήξει. Σ' αυτή τη περίπτωση αλλάζουμε την ημερομηνία του κινητού ένα εξάμηνο πίσω και ξανακάνουμε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα, τη βάζουμε ακόμη πιο πίσω. Σκοπός αυτού είναι να βρούμε τη περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγυρνάμε στη σωστή ημερομηνία. Από τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ ερώτηση Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisx;. Καλό είναι να ρίξεις μια ματιά. Για ότι άλλο έχει σχέση με πιστοποιητικά το ρωτάμε στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed, γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 E τοτε μαλλον δε του κανω τοσο βαρια χρηση..... αλλα οπως και να χει μου φαινεται οτι κραταει αισθητα λιγοτερο απο πριν....!!!! Είναι πιθανό με την αναβάθμιση να μειώθηκε η απόδοση της μπαταρίας, καθώς επίσης και αν δεν έχεις κάνει format για πολύ καιρό, συσσωρεύονται "σκουπίδια" και processes που μπορεί να σου "τρώνε" RAM και, επομένως, μπαταρία. Σε κάθε περίπτωση, 2,5 μέρες είναι πολυυυυύ καλή απόδοση, οπότε δε θα ανησυχούσα στη θέση σου! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holekey Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 καλησπέρα , έψαξα αλλά ή δεν βρήκα στοιχεία ή δεν κατάλαβα καλά πώς κάνουμε "εκκαθάριση προσωρινής μνήμης " και γενικα πώς καθαρίζουμε την μνήμη μετά τo serfing μέσω του Οpera mobile ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Μια ερώτηησ παιδιία.Στην ενημέρωση λογισμικού.Το στοιχείο "αναδιοργάνωση μνήμης" είναι καλό να το κάνουμε λήψη και εκτέλεση ή όχι; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ευχαριστω για την απαντηση, ομολογω οτι την συγκεκριμενη σελιδα δεν την ειχα διαβασει και περιμενα μετα απο την αναβαθμιση κατι καινουργιο (οπως για παραδειγμα να μπορω να σβησω τις "μανισιες" εφαρμογες,Boingo κτλ). Παρολα αυτα η μονη διαφορα εκτος απο το θεμα στο δικο μου κινητο ειναι οτι ξεκιναει με περισσοτερη ΡΑΜ. Σε ολα τα υπολοιπα (Ταχύτερη εκκίνηση του τηλεφώνου,Περισσότερος χώρος στο C,Γρηγορότερη πλοήγηση στα μενού,Καλύτερο και ομαλότερο scrolling,Ομαλότερο scrolling στον browser,φωτογραφιες,βιντεο κτλ)δεν ειδα καμια διαφορα. Η C ισα ισα επεσε 1,5 ΜΒ. Ισως βεβαια φταιει το οτι δεν εχω κανει ποτε hard reset το κινητο Αν κάνεις hard reset θα δεις και τα υπόλοιπα. ;) 62MB έχεις αμέσως μετά το hard reset. Καμία προηγούμενη έκδοση δεν έδινε τόσο ελεύθερο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αν κάνεις hard reset θα δεις και τα υπόλοιπα. ;) 62MB έχεις αμέσως μετά το hard reset. Καμία προηγούμενη έκδοση δεν έδινε τόσο ελεύθερο χώρο. terrestial το πιστεύεις ή όχι φίλε.Την 1η φορά που έκανα hard reset στο κινητό με την έκδοση 20.019 είχα ελεύθερη μνήμη στο C 62.9ΜΒ και μου είχε κάνει εντύπωση.Μετά απο εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών κ.τ.λ. είχα μίνει με 59MB.Για την καινούργια δεν μπορώ να σου πώ διότι δεν έχω το κινητό ακόμα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts