Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης με εκπληξη διαπιστωσα οτι αφαιρεθηκε τοσο συνολικα οσο και απο την αρχικη οθονη το Accuweather. Στην αρχικη οθονη μενει σαν μοναδικη επιλογη καιρου πλεον, μια κακιστη εκδοχη του weather channel σε μορφη text. Ανεξηγητη επιλογη κατα την γνωμη μου.

Τι σε εμποδίζει αν το προσθέσεις; Και που είναι το ανεξήγητο, νομίζεις πως ο ελεύθερος χώρος στο C: αυξήθηκε με μαγικά; Όσον αφορά το RSS, γιατί δε χρησιμοποιείς το Google News που είναι πολύ πιο βολικό και εύχρηστο (και ξέρει πάντα τι έχεις διαβάσει και τι όχι, είτε είσαι στον υπολογιστή, είτε στο κινητό, είτε οπουδήποτε αλλού); ;)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αχ συγγνώμη, από εδώ και πέρα, όταν αναφέρομαι σε πρόβλημα του N97, δε θα αμελώ να αναφέρω αν το έχει η δική σου συσκευή! Ή μήπως να γράψω στην υπογραφή μου: "το GPS στη συσκευή του freddaras είναι τέλειο" για να το εμπεδώσουν και όσοι ίσως δεν κατάφεραν να το εμπεδώσουν διά της ατέρμονης επαναλήψεως; :P :P :P

Δυστυχώς εφόσον έφυγε για εξωτερικό, δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Υπομονή μόνο και 1 φορά την εβδομάδα κάνε κανένα τηλέφωνο, έτσι για να μην το ξεχνάνε! ;)

ε αφου δεν ειχα προβλημαααα λεμεεεεεε:p

μαλλον το ειπα πολλες φορες και τελικα το μάτιασα το κινητο....:p

White_butter_fly belive me και λιγα λεω....

εχω τοσα πολλα νευρα με το κινητο που αν εκφραστω οπως αισθάνομαι θα φαω μπαν με την μια....:p

το θεωρω αδιανοητο αυτο που συμβαινει....ασε που απο τωρα σκεφτομαι πως θα το ξεφορτωθώ....απο οτι βλεπω το μινι ειναι κλάσεις ανωτερο......

Το τηλέφωνο κάθε εβδομάδα δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.... ;)

Τουλάχιστον 4 εβδομάδες θα κάνει. Το δικό μου θα το έχω αύριο μετά από 6 εβδομάδες, και ελπίζω να το έχουν φτιάξει.

αιντε ακομη ενας που περιμενει την θεϊκή αλφα κοπυ....

τι γινεται ρε παιδια πως την πατησαμε ετσι.....

πο πο πο.........:rolleyes:

εμμμ δεν ηξερες δεν διαβαζες θα μου πεις......

πο πο πο ....εχω φριξει μιλαμε.......:rolleyes:

να ρωτησω κατι ?

με το νεο update διορθώθηκε καθολου ο ηχος απο τα ηχεια........?

αυτες τις μερες ειμαι με το ΘΕΙΚΟ ν95 8g και πραγματικα ειχα ξεχασει τι σημαινει δυναντος και ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος απο ενα ηχειο νοκια.....:)

ε αφου δεν ειχα προβλημαααα λεμεεεεεε:p

μαλλον το ειπα πολλες φορες και τελικα το μάτιασα το κινητο....:p

White_butter_fly belive me και λιγα λεω....

εχω τοσα πολλα νευρα με το κινητο που αν εκφραστω οπως αισθάνομαι θα φαω μπαν με την μια....:p

το θεωρω αδιανοητο αυτο που συμβαινει....ασε που απο τωρα σκεφτομαι πως θα το ξεφορτωθώ....απο οτι βλεπω το μινι ειναι κλάσεις ανωτερο......

αιντε ακομη ενας που περιμενει την θεϊκή αλφα κοπυ....

τι γινεται ρε παιδια πως την πατησαμε ετσι.....

πο πο πο.........:rolleyes:

εμμμ δεν ηξερες δεν διαβαζες θα μου πεις......

πο πο πο ....εχω φριξει μιλαμε.......:rolleyes:

να ρωτησω κατι ?

με το νεο update διορθώθηκε καθολου ο ηχος απο τα ηχεια........?

αυτες τις μερες ειμαι με το ΘΕΙΚΟ ν95 8g και πραγματικα ειχα ξεχασει τι σημαινει δυναντος και ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος απο ενα ηχειο νοκια.....:)

ο ηχος απο τα ηχεια δυστυχως παραμενει κακιστος.

κινητα των 50 ευρω βγαζουν δυνατοτερο ηχο.

απιστευτοοο!!!!!!!!!!!!!!για ενα κινητο των 650 ευρω!!!!!!!!!!!!

Άν τα ηχεία απο κατασκευή δεν είναι καλά,ότι Update και να βγεί δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι δυστυχώς.Είναι ανόητο για τέτοιο κόστος συσκευής όπως είπατε και πιο πάνω

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Άν τα ηχεία απο κατασκευή δεν είναι καλά,ότι Update και να βγεί δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι δυστυχώς.Είναι ανόητο για τέτοιο κόστος συσκευής όπως είπατε και πιο πάνω

σε παλιοτερες περιπτωσεις η νοκια διόρθωνε τον ηχο μεσα απο update....

και στο ν82 το ειχε κανει........

δεν περιμενα κατι φοβερο απλα τα βασικα να μην "τσιρίζουν" τοσο ηχεια.....κτλ

ασχετο αλλα γενικα η νοκια τι εχει παθει στο θεμα αυτο...δεν μπορω να καταλαβω...

μεχρι και τα ν95αρια εδινε σημασια και προσεχε το θεμα των ηχείων απο εκει και περα το χαος.........

δεν ειπαμε να εχουμε αυτο το επιπεδο...αλλα οχι και τετοιο χαλι...

παιδια σε αλλα θεματα ειδατε διαφορα....?

στην καμερα ας πουμε η στο βιντεο που γραφει το κινητο.....?

Όποιος δίνει τόσο μεγάλη σημασία στον ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία θα έπρεπε να είχε πάρει το 5800, όχι το N97. Το N97 ποτέ δεν προωθήθηκε ως «μουσικό» τηλέφωνο. Απεναντίας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν και θα χρησιμοποιήσουν το qwerty πληκτρολόγιό του, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση και κοινωνική δικτύωση. Ένα τηλέφωνο δεν μπορεί να τους καλύπτει όλους, γι' αυτό και υπάρχουν τόσα διαφορετικά μοντέλα. Τα καλά ηχεία θέλουν χώρο (καλή η σμίκρυνση των ηλεκτρονικών, όμως σε κάποια θέματα, όπως τα ηχεία, οι φακοί και οι φωτογραφικοί αισθητήρες, δεν μπορούν να παραβιαστούν οι φυσικοί νόμοι), και είναι λογικό το N97 να μην έχει τα κορυφαία. Το μέγεθος των ηχείων του 5800 είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Καλό θα είναι την επόμενη φορά να ψωνίζετε με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι απλά το «καλύτερο και ακριβότερο». Edited by terrestial

Όποιος δίνει τόσο μεγάλη σημασία στον ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία θα έπρεπε να είχε πάρει το 5800, όχι το N97. Το N97 ποτέ δεν προωθήθηκε ως «μουσικό» τηλέφωνο. Απεναντίας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν και θα χρησιμοποιήσουν το qwerty πληκτρολόγιό του, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση και κοινωνική δικτύωση. Ένα τηλέφωνο δεν μπορεί να τους καλύπτει όλους, γι' αυτό και υπάρχουν τόσεόα διαφορετικά μοντέλα. Τα καλά ηχεία θέλουν χώρο (καλή η σμίκρυνση των ηλεκτρονικών, όμως σε κάποια θέματα, όπως τα ηχεία, οι φακοί και οι φωτογραφικοί αισθητήρες, δεν μπορούν να παραβιαστούν οι φυσικοί νόμοι), και είναι λογικό το N97 να μην έχει τα κορυφαία. Το μέγεθος των ηχείων του 5800 είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Καλό θα είναι την επόμενη φορά να ψωνίζετε με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι απλά το «καλύτερο και ακριβότερο».

ok χαλαρωσε......

δεν ειπαμε να βγαζει και κανα ηχο ουαουυυυ....

να μην τσιρίζει ειπαμε........

και στο ν86 τα ιδια κανανε..........χαλια ο ηχος και εκει.......

αλλα και στο ν82 σε σχεση με τα 95αρια......

απλα τουλάχιστον να καταλαβαινεις τι ακους......

εδω βαζεις ενα mp3 και πονανε τα αυτιά σου......

δεν αντεχεις να το ακους πανω απο μισο λεπτο.........

και ξερουμε πολυ καλα τι αγορασαμε....dont worry........

Edited by freddaras

ok χαλαρωσε......

δεν ειπαμε να βγαζει και κανα ηχο ουαουυυυ....

να μην τσιρίζει ειπαμε........

και στο ν86 τα ιδια κανανε..........χαλια ο ηχος και εκει.......

αλλα και στο ν82 σε σχεση με τα 95αρια......

απλα τουλάχιστον να καταλαβαινεις τι ακους......

εδω βαζεις ενα mp3 και πονανε τα αυτιά σου......

δεν αντεχεις να το ακους πανω απο μισο λεπτο.........

και ξερουμε πολυ καλα τι αγορασαμε....dont worry........

Αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου ένα N95 κι ένα N97. Ξέρεις πόσο πιο μεγάλα είναι τα ηχεία του N95; Περιμένεις να σου βγάλει σωστό μπάσο ένα ηχειάκι μια σταλιά; Φυσικά και θα «τσιρίζει», δε γίνεται διαφορετικά (τσίριγμα ίσον απουσία χαμηλών συχνοτήτων, όπου χαμηλές συχνότητες ίσον μεγάλο μήκος κύματος, όπου μεγάλο μήκος κύματος ίσον μεγάλη διάμετρος ηχείου για να αποδοθεί).

Edited by terrestial

Όποιος δίνει τόσο μεγάλη σημασία στον ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία θα έπρεπε να είχε πάρει το 5800, όχι το N97. Το N97 ποτέ δεν προωθήθηκε ως «μουσικό» τηλέφωνο. Απεναντίας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θα εκτιμήσουν και θα χρησιμοποιήσουν το qwerty πληκτρολόγιό του, είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση και κοινωνική δικτύωση. Ένα τηλέφωνο δεν μπορεί να τους καλύπτει όλους, γι' αυτό και υπάρχουν τόσα διαφορετικά μοντέλα. Τα καλά ηχεία θέλουν χώρο (καλή η σμίκρυνση των ηλεκτρονικών, όμως σε κάποια θέματα, όπως τα ηχεία, οι φακοί και οι φωτογραφικοί αισθητήρες, δεν μπορούν να παραβιαστούν οι φυσικοί νόμοι), και είναι λογικό το N97 να μην έχει τα κορυφαία. Το μέγεθος των ηχείων του 5800 είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Καλό θα είναι την επόμενη φορά να ψωνίζετε με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και όχι απλά το «καλύτερο και ακριβότερο».

καλησπερα σε ολους τους φιλους.

κανεις δε απαιτησε τον τελειο ηχο απο το νο ν97, απλα θελω να το ακουω οταν το

εχω στην τσεπη η ειναι σε καποια θηκη.Δε νομιζω να ζηταω πολλα.

Αληθεια φιλε terrestial μηπως ηθελε περισσοτερο χωρο η νοκια για το GPS και

για το προστατευτικο της καμερας??????????

καλησπερα σε ολους τους φιλους.

κανεις δε απαιτησε τον τελειο ηχο απο το νο ν97, απλα θελω να το ακουω οταν το

εχω στην τσεπη η ειναι σε καποια θηκη.Δε νομιζω να ζηταω πολλα.

Αληθεια φιλε terrestial μηπως ηθελε περισσοτερο χωρο η νοκια για το GPS και

για το προστατευτικο της καμερας??????????

Είναι πάρα πολύ πιθανό, ναι, να χρειαζόταν περισσότερο χώρο για όλα αυτά.

Γιατί πέρα από την εμπειρία μας ως χρήστες, κανείς μας δεν έχει προσπαθήσει να κατασκεύασει μια συσκεύη με ανοιχτό λειτουργικό, που να είναι τηλέφωνο, κάμερα, navigation system και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας που θα την αγοράσει.

Και στο επιχείρημα "γιατί άλλες εταιρίες το καταφέρνουν;", απαντάω απλά "φτιάξτε μια κούπα καφέ, οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο και καθίστε να διαβάστε παράπονα στα ανάλογα fora". ;) :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Είναι πάρα πολύ πιθανό, ναι, να χρειαζόταν περισσότερο χώρο για όλα αυτά.

Γιατί πέρα από την εμπειρία μας ως χρήστες, κανείς μας δεν έχει προσπαθήσει να κατασκεύασει μια συσκεύη με ανοιχτό λειτουργικό, που να είναι τηλέφωνο, κάμερα, navigation system και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας που θα την αγοράσει.

Και στο επιχείρημα "γιατί άλλες εταιρίες το καταφέρνουν;", απαντάω απλά "φτιάξτε μια κούπα καφέ, οπλιστείτε με υπομονή και κουράγιο και καθίστε να διαβάστε παράπονα στα ανάλογα fora". ;) :lol:

Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες White_butter_fly γι αυτο και δεν εξεφρασα

κανενα παραπονο για τη συσκευη.Αλλα τα ηχεια του με εχουν απογοητευσει πολλη.

Kι εγω εχω ακριβως την ιδια απορια! Δηλαδη κανενας δε χρησιμοποιει αλλο browser εκτος του ενσωματωμενου ωστε να μπορει καθε φορα που τον ανοιγει να χρησιμοποιει το σημειο προσβασης της επιλογης του;;; Ολα τα Symbian μεχρι τωρα εδιναν αυτη τη δυνατοτητα!

Μία λύση είναι να φτιάξεις μια νέα ομάδα προορισμών από το μενού Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα και να αντιγράψεις εκεί όλους τους προορισμούς με τους οποίους θέλεις να συνδέεται ο Opera και μετά να επιλέξεις αυτή την ομάδα μέσα από την εφαρμογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kι εγω εχω ακριβως την ιδια απορια! Δηλαδη κανενας δε χρησιμοποιει αλλο browser εκτος του ενσωματωμενου ωστε να μπορει καθε φορα που τον ανοιγει να χρησιμοποιει το σημειο προσβασης της επιλογης του;;; Ολα τα Symbian μεχρι τωρα εδιναν αυτη τη δυνατοτητα!

λοιπον,πας:μενου->ρυθμίσεις->διαχειρ.εφαρ.->εγκατ.εφαρμ. μετα θα πας στον οπερα πανω επιλογες->ρυθμίσεις εφαργμογης->σημείο πρόσβασης και επιλέγεις απο πού θέλεις να παίρνει!

λοιπον,πας:μενου->ρυθμίσεις->διαχειρ.εφαρ.->εγκατ.εφαρμ. μετα θα πας στον οπερα πανω επιλογες->ρυθμίσεις εφαργμογης->σημείο πρόσβασης και επιλέγεις απο πού θέλεις να παίρνει!

μα δε βγάζει ρυθμίσεις εφαρμογής! Σε άλλες εφαρμογές βγάζει σε άλλες όχι. Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ τον Opera 10 Beta 2. Δεν ξέρω στις άλλες εκδόσεις αν υπαρχει...

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

μα δε βγάζει ρυθμίσεις εφαρμογής! Σε άλλες εφαρμογές βγάζει σε άλλες όχι. Εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ τον Opera 10 Beta 2. Δεν ξέρω στις άλλες εκδόσεις αν υπαρχει...

Σωστά στα είπε ο thanasisbmwm, απλά ο Opera 10 δεν είναι Java, γι αυτό δεν υπάρχει η επιλογή ρυθμίσεων.

Επειδή λοιπόν είναι native εφαρμογή, θα κάνεις τις ρυθμίσεις μέσα από τον Opera.

Κάνε αυτό που σου είπα και θα πετύχεις αυτό που θέλεις! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά στα είπε ο thanasisbmwm, απλά ο Opera 10 δεν είναι Java, γι αυτό δεν υπάρχει η επιλογή ρυθμίσεων.

Επειδή λοιπόν είναι native εφαρμογή, θα κάνεις τις ρυθμίσεις μέσα από τον Opera.

Κάνε αυτό που σου είπα και θα πετύχεις αυτό που θέλεις! ;)

μέσα από τον opera δε γίνεται. Δεν έχει κάποια σχετική επιλογή στα settings...:(

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. Ο Opera συνδέεται αυτομάτως στο πρώτο access point που θα βρει διαθέσιμο στον προορισμό «Διαδίκτυο», ξεκινώντας από πάνω. Αν βάλεις το WLAN σου πρώτο θα το επιλέγει πάντα. Το ίδιο κάνουν και όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που συνδέονται στο internet.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις όλα τα γνωστά σου WLAN στις πρώτες θέσεις του προορισμού «Διαδίκτυο». Αν θέλεις να συνδεθείς με άγνωστο WLAN, πριν ανοίξεις τον Opera πηγαίνεις στο «Ρυθμίσεις/Συνδεσιμότητα/WLAN/Σύνδεση» και το τηλέφωνό σου θα συνδεθεί μ' αυτό, ενώ θα προστεθεί αυτόματα και στο «Διαδίκτυο».

μέσα από τον opera δε γίνεται. Δεν έχει κάποια σχετική επιλογή στα settings...:(

Αν δεν υπάρχει επιλογή μέσα από τον Opera για την ομάδα προορισμών, τότε χρησιμοποιεί την ομάδα που έχεις ορίσει ως προεπιλογή από το Μενού->Συνδεσιμότητα->Προορισμοί.

Φτιάξε την ομάδα που σου είπα και όρισέ την ως προεπιλογή. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο thread του Ν95 8g γραφτηκαν απειρα μηνυματα με θεμα τον αισχρο ηχο των ηχειων,τωρα το θεωρουμε προτυπο τι να πω,για κινητα μιλαμε οχι για συστηματα ηχου.....

απο οτι θυμαμαι στο συγκεκριμενο θεμα τα μοναδικα παραπονα για τα ηχεια ηταν οτι παιζαν λιγο πιο πριμα απο το τα ηχεια του απλου ν95....

τα ηχεια του ν95 8g ηταν και παραμενουν εξαιρετικα ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....και δεν το λεω μονο εγω αυτο αλλα ολος ο κοσμος...

παιδια χαλαρωστε δεν ειπαμε να παιζει μουσικη οπως ενα στερεο...απλα λιγο να μην τσιριζε το ηχειο τοσο πολυ....

θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαρει το ν82 στο πρωτο φιρμ τα ηχεια τσιριζαν και εκει...

με το επομενο update ομως η νοκια δεν ξερω πως δεν ειμαι καλος σε αυτα...το διορθωσε.ο ηχος εβγαινε πιο καθαρος....ελπιζω να γινει αυτο και με το n97....

Φίλε τα καλύτερα ηχεία που είδα ποτέ σε κινητό Nokia που είχα ήταν στο 6233.Πεντακάθαρα,στερεοφωνικά και δυνατά.Αλλά προφανώς έχει λογική αυτό που λέει ο terrestial.Τώρα για το τσίριγμα είναι όντως κακό.Αν ποτέ γίνεται και αλλάξει απο Update θα είμαστε τυχεροί.Ας λειτουργούν σωστά όλα τα άλλα να το χαρούμε λίγο όταν το πάρουμε πίσω και τα ηχεία ας τσιρίζουν όσο θέλουν :D

ελα ντε...εδω αγορασαμε κινητο και κινητο δεν εχουμε και εγω μιλαω για τα ηχεία...:lol::lol:

ΔΕ λειτουργει ετσι σωστα. Οταν βρεθεις σε καποιο καινουργιο χωρο που εχει ελευθερο wi-fi, επειδη δεν ειναι καταχωρημενο και δε βρισκεται στους "Προορισμους", αυτο ψαχνει τα ΓΝΩΣΤΑ και ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ wi-fi. Επειδη δεν τα βρισκει, και επειδη δεν σου δινει τη δυνατοτητα να ψαξεις για καινουργιο, συνδεεται μεσω internet και οχι μεσω wap, οπως θα θελουν οι περισσοτεροι "καρτοκινητοι"

Αυτοί που δε θέλουν Internet, ας το σβήσουν και ας αφήσουν το WAP. :confused:

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα εδώ! :worry:

Θες να μπαίνεις (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω :p) μόνο με WiFi; Φτιάξε μια ομάδα μόνο με WiFi, ή ακόμα καλύτερα, μετακίνησε τις ρυθμίσεις του δικτύου από τον προορισμό Διαδίκτυο σε μια άλλη ομάδα.

Τώρα αν ο Opera δε σου δίνει επιλογή για σημείο πρόσβασης, δεν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας Symbian, αλλά τις ίδιας της εφαρμογής.

Οι Προορισμοί δίνουν μεγάλη ευελιξία, απλά ίσως να είναι λίγο πιο πολύπλοκο να το "στήσεις" σωστά. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Η πλατφορμα Symbian εδινε σε ΟΟΟΛΕΣ τις συσκευες της ΜΕΧΡΙ πριν το Ν97, τη δυνατοτητα καθε φορα που ανοιγεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη που χρησιμοποιει το διαδικτυο, να επιλεγεις οποιο ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ σημειο στο κινητο σου (internet, wap ή wi-fi), Ή να ψαχνεις για καινουργιο wi-fi εκεινη τη στιγμη. Τα Ν97 ειναι τα ΜΟΝΑ συγχρονα Symbian που εχω δουλεψει που ΔΕ σου δινουν αυτη τη δυνατοτητα. Για να γκρινιαζουμε καποιο προβλημα υπαρχει...ακομη και αν δεν το αντιλαμβανεσαι!;)

ΟΚ... Πάμε πάλι, γιατί μπορεί να είμαι πολύ χαζή και να μην το αντλαμβάνομαι. :happy:

Όταν βγάζει την οθόνη Επιλέξτε Σύνδεση, σου βγάζει την Αναζήτηση WLAN και τους Προορισμούς σου, σωστά;

Αν πατήσεις μια φορά πάνω σε έναν από αυτούς και μετά Επιλογές (στο αριστερό softkey, από τη μεριά του χεριού με το οποίο δεν κάνεις το σταυρό σου :p :lol:) σου βγάζει ένα popup με τις επιλογές Σύνδεση και Επιλογή σημ. πρόσβασης.

Άρα μπορείς να διαλέξεις!

Γκρινιάζετε και βέβαια για κάποιο λόγο το κάνετε, αλλά δεν τον κάνετε σαφή.

edit:

Επισυναπτω φωτο που εξηγει το προβλημα. Τα υπολοιπα Symbian, σε αυτο το υπομενου εχουν μια επιπλεον επιλογη, το "Ερωτηση παντα" που σου λυνει κυριολεκτικα τα χερια!

OK, τώρα έγινες σαφής! Άρα αυτό που λες είναι ότι θέλεις (και πάλι όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω!) να μην υπάρχει προεπιλεγμένη σύνδεση και να σε ρωτάει πάντα πώς θες να συνδεθείς. Δεκτό. Απλά εμένα δε με προβλημάτισε ποτέ τόσο.

Επιπλεον, αν σβησεις το προφιλ internet, δε λειτουργει το A-GPS που με τα 9ΚΒ που σε χρεωνει, κλειδωνει σε 5 δευτερολεπτα. Το προφιλ wap ΔΕ σου δινει προσβαση στον σερβερ και για να λοκάρει κανει....ουουου!

Ωραία, μην το σβήσεις το προφίλ Internet.

Φτιάξε μια ομάδα, ονόμασέ τη GPS και όρισέ τη ως σημείο πρόσβασης για το A-GPS.

Εγώ αυτό έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά.

Τώρα, βέβαια, δεν αντιλαμβάνομαι και πολλά εγώ, αλλά μια γνώμη εκφέρω... :p

:happy:

Edited by White_butter_fly

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν πας στο σπιτι του φιλου σου που εχει ενα αγνωστο για το κινητο σου wi-fi, και ανοξεις τον Opera (που συνδεεται με το προεπιλεγμενο προφιλ...οποιο και αν ειναι αυτο), πως μπορεις να τον κάνεις να συνδεθει με το καινουργιο wi-fi; Πρεπει να μπεις πρωτα στους προορισμους, να κανεις αναζητηση WLAN, να το αποθηκευσεις στον φακελο των "προεπιλεγμενων συνδεσεων", να βγεις, και μετα να ανοιξεις τον Opera. Σε αυτο το σημειο το Ν97 ειναι αρκετα πιο μπελαλιδικο απο ολα τα αλλα, πιστεψε με!

Πόση ώρα χρειάζεται για να το σετάρεις αν γνωρίζεις πώς; Και πόσες φορές θα πας σε σπίτι φίλου, αυτός να έχει wlan και συ να θες να μπεις internet;;)

'Ο,τι και να λες haki, η ομαδοποίηση των σημείων πρόσβασης στους «Προορισμούς» (από το S60 3rd Edition FP2, και όχι ειδικά στο Ν97 όπως νομίζεις) ήταν πολύ μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με αυτό που ίσχυε πριν. Τι πιο απλό και βολικό από το να ορίσεις μια φορά τις προτεραιότητες και να το αφήσεις κατόπιν να συνδέεται μόνο του.

Να σε ενημερώσω πάντως πως ακόμη κι έτσι ο Opera σε ρωτάει πάντα που θέλεις να συνδεθείς, όταν την τελευταία φορά είχες συνδεθεί σε σημείο πρόσβασης που τώρα δεν είναι διαθέσιμο. Ορίστε και η απόδειξη:

http://img191.imageshack.us/img191/6237/screenshot0001p.th.png

Οχι ο mini Opera! Kαι στα υπολοιπα Symbian υπαρχουν οι ομαδοποιησεις αλλα δινεται και μια επιπλεον επιλογη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε οτι ειναι καλο που ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ η επιλογη "Ερωτηση παντα" που εξηγησα πιο πανω και που υπαρχει στα 5800, Ε52, Ν86, 6710 6710, Ε66 κ.α.

Δεν κρίναμε αν είναι "καλό" ή "κακό" που έφυγε αυτή η επιλογή!

Τόση ώρα σου εξηγούμε με όλους τους δυνατούς τρόπους πώς μπορείς να ρυθμίσεις τη συσκεύη σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση αυτό που θες να κάνεις και με γνώμονα την απουσίας της επιλογής "Ερώτηση Πάντα"

κι εσύ έχεις κολλήσει με την επιλογή που υπήρχε κάπου, κάπως, κάποτε σε κάποια Symbian.

Το είπαμε:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ο mini Opera! Kαι στα υπολοιπα Symbian υπαρχουν οι ομαδοποιησεις αλλα δινεται και μια επιπλεον επιλογη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε οτι ειναι καλο που ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ η επιλογη "Ερωτηση παντα" που εξηγησα πιο πανω και που υπαρχει στα 5800, Ε52, Ν86, 6710 6710, Ε66 κ.α.

Δεν είναι ο Opera Mini αυτός, ο Mobile είναι. Δοκίμασέ το πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.