terrestial Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλά ότι είναι απαράδεκτοι στην Alpha Copy δεν το συζητάμε... αντίστοιχο συμβάν με μένα όταν πήρα στα χέρια μ πρώτη φορά το n97. http://www.alexandroupoli.gr/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?13449 Μπα φίλε μου, δεν είναι απαράδεκτοι γι' αυτό, αλλά για άλλα, πολύ χειρότερα, που αφορούν το service τους. Είναι ικανοί να σου κρατήσουν μια συσκευή έναν και δύο μήνες. Σκέψου ότι ένα ενσύρματο ακουστικό των 5€, που ήταν ελαττωματικό εξαρχής και δε λειτουργούσε καθόλου, μου το έστειλαν για «έλεγχο» στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης, και το «έλεγχαν» επί 20 μέρες μέχρι να αποφανθούν ότι θέλει αντικατάσταση. Ενώ στην Cosmote μου άλλαξαν ολόκληρο N97 αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εδω λεει οτι βγηκε http://www.nokian97forum.com/general-lg-viewty-discussion/new!-nokia-n97-2-0-release-stages-andgtandgtandgt/615/ Ας το δει καποιος. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Nokia N97 software v 20.0.019 is out! Oh yes!!! Updating.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 134 MB ειναι. γει να δουμε τις βελτιωσεις!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 H νέα αναβάθμιση V 20.0.19 διατέθηκε (Ν97, RM-505) μέσω NSU για τα ελληνικά product code: 0576375 (Black) 0576474 (White) Yπάρχει και V 20.0.24 αλλά μόνο για τα product code: 0576556 MENA FARSI Black 0576575 MENA FARSI White Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Το kinetic δουλέυει και ελέυθερη μνήμη μετά από πρώτα hard format και έπειτα αναβάθμιση είναι 47mb. HelloOX2 is unpacking files....... Πάει το hack Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Διατίθεται προς το παρόν μόνο μέσω NSU... θα διατεθεί αργότερα και FOTA! Using your PC to update Initially, this software update is only available through the Nokia Software Updater. Due to wealth of new content available in this release, the over-the-air "FOTA" packages are larger than normal (around 17MB) and to allow for sufficient testing, delivery will be slightly delayed. What's new The software contains many fixes and improvements including: Improved touch screen scrolling Ovi Maps 3.1 with 3–D maps Nokia e-mail, Ovi Contacts, Ovi Store Improved memory and battery performance Improved image and video stability Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 με ποιο τροπο προσπαθεις να κανεις την αναβαθμιση? με nsu...με hard reset ανοιξε,αλλα κολλαει στην εκινηση γιατι κανει κατι Install... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 με nsu...με hard reset ανοιξε,αλλα κολλαει στην εκινηση γιατι κανει κατι Install... Κάνε format την κάρτα μνήμης αφού σώσεις τα αρχεία που θέλεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Κάνε format την κάρτα μνήμης αφού σώσεις τα αρχεία που θέλεις. το προβλημα ηταν οτι κολλαγε οταν εκανε install...τελικα καταφερα και το παρακαμψα χωρις να κανει restart το κινητο και τωρα σωζω οτι θελω...και μετα reset σε κινητο και mass memory και ξανα περασμα το firmware...και ολα απο την αρχη... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εντυπώσεις από το νέο software????? η αποκριση της οθονης αφης ειναι αρκετα βελτιωμενη νομιζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εντυπώσεις από το νέο software????? Τα γράφω συνοπτικά και ανακατεμένα γιατί τα σημείωνα την ώρα που τα ανακάλυπτα! Δεν γράφει Connecting People στο start-up animation Φορτώνει πολύ πιο γρήγορα στην εκκίνηση 44,1 ελεύθερα στην εκκίνηση με: Αρχική Οθόνη, Μενού, Μητρώο, Επαφές, Ovi Contacts, Μηνύματα, Ρολόι - 50,5 ελεύθερα αφότου κλείσουν όλα αυτά εκτός από Αρχική Οθόνη Στην ημερομηνία στην homescreen το έτος αναπαρίσταται με τα 2 τελευταία του ψηφία, δηλαδή όχι 2009 αλλά 09 Οδηγός WLAN τώρα είναι ξεχωριστό Homescreen Widget, με ένα απλό πάτημα εντοπίζει και συνδέεται με όποιο διαθέσιμο δίκτυο wifi βρίσκει Επιλογή να αλλάξεις το δεξί πλήκτρο στη homescreen από επαφές σε ό,τι άλλο θέλεις εσύ από εφαρμογές και σελιδοδείκτες σου Στη σύνταξη κειμένου, το abc (που υποδεικνύει τον τύπο γραφής που χρησιμοποιούμε) ...εξελληνίστηκε και έγινε αβγ Άλλαξε το εικονίδιο της εφαρμογής Αναζήτησης Προστέθηκε το Vlingo αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά Το WLAN δεν αποσυνδέεται πια αμέσως μόλις κλείσεις μια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί, αλλά μετά από 1 λεπτό περίπου Το kinetic scrolling το χρησιμοποίησα μόνο στις Επαφές και με εντυπωσίασε με το πόσο γρήγορο και ακριβές είναι Οι Ovi Contacts είναι ενσωματωμένες στις Επαφές Το τηλέφωνο είναι αισθητά πιο γρήγορο, σε φάση που... να μην το αναγνωρίζω Η μνήμη στο C είναι 47,8 δηλαδή λίγο λιγότερη από ό,τι είχα πριν Δεν βρήκα γράμματα επάνω στα αριθμητικά πλήκτρα του πληκτρολόγιου κλήσης Πατώντας επάνω στο προφίλ στην αρχική οθόνη σου δίνεται η νέα δυνατότητα επεξεργασίας τρέχοντος προφίλ Είναι ακόμα hackαρισμένο, ΑΛΛΑ αν κάνετε format πριν ή μετά την αναβάθμιση τότε δε μπορεί να hackαριστεί ξανά. Επίσης, για όσα τηλέφωνα έμειναν hackαρισμένα, αν πάτε στον ROMPatcher να επεξεργαστείτε τα patches, η συσκεύη θα κάνει επανεκκίνηση και δε θα τα καταφέρετε. Περιμένουμε νέα έκδοση... Για όσοι έχουν μεταφέρει το cache του browser στο E, ακόμα και αν ακολουθήσουν ξανά τη διαδικασία, δυστυχώς δε θα λειτουργεί. Το cache θα είναι στο C. Χρειάστηκαν 2 επανεκκινήσεις του κινητού για να δει τη συσκεύη μου το PC από το καλώδιο USB, αλλά τώρα όλα καλά Ο browser μοιάζει λίγο πιο γρήγορος, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου, δε βλέπω τρομερές διαφορές Εφαρμογές όπως MyKeyLock, Ultimate Voice Recorder, Handy Taskman, Advanced Blocker, λειτουργούν κανονικά, όπως και πριν Ovi Maps 3.01 - δε βλέπω 3D χάρτες Επειδή είχα απεγκαταστήσει όλα τα widgets (Facebook, Hi5, Amazon, κτλ) δεν έχω κάποια από αυτά ούτε μετά την αναβάθμιση Το Vlingo δε μπορεί να απεγκατασταθεί, αν και άχρηστο για τη χώρα μας Ο photo browser ανοίγει επιτέλους αμέσως (στη δική μου συσκεύη πατούσα μια φορά να ανοίξει, δεν έκανε τίποτα και άνοιγε με τη δεύτερη) προστέθηκε η επιλογή να βλέπεις τις φωτό σου ανάλογα με το μήνα που τραβήχτηκαν. Είναι ακόμα σχετικά αργό πρόγραμμα, δε μπορώ να πω ότι άλλαξε και πολύ. Το kinetic scrolling όμως σίγουρα του έδωσε νέα πνοή Δεν υπάρχει το N-Gage προεγκατεστημένο Βελτιώθηκαν τα theme effects (που καμιά φορά έκαναν την οθόνη να φαίνεται μαύρη πριν ξεκλειδωθεί) Το ρολόι και η ημερομηνία μπορούν να μετακινηθούν στη homescreen!! Κατά την κλήση αντί για σκέτο "Απάντηση" και "Ξεκλείδωμα" λέει "Σαρώστε για απάντηση" και "Σαρώστε για ξεκλ." αντίστοιχα (αυτό θα μπορούσε να λείπει...!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Τελικα παιδια,μετα την αναβαθμιση-δεν την εκανα ακομη-και εφ οσον δουλευουν ολα κανονικα,θελει οποσδηποτε φορματ,η δεν ειναι απαραιτητο? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 πρώτα από όλα ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! :D λοιπόν, με το μάτι του αδαή αρχάριου, 3 πρώτες βελτιώσεις είναι: 1) στο μαμίσο μενού των φωτογραφιών υπάρχει ταξινόμηση όπου αναγράφετε κ ο μήνας λήψης... χρήσιμο... 2) η κύλιση στον τηλεφωνικό κατάλογο από όχι σύσχρηστη αλλά άχρηστη, έχει γίνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! πας εκεί που θες χωρίς να προσπερνάς 200-300 επαφές! 3) μικρή βελτίωση στην φωτογραφική λήψη... α! κ μετά το πρώτο φόρτωμα και κλείσιμο-επανεκίνηση, μοιάζει λίγο ταχύτερο... αυτάααα....τα υπόλοιπα τα αφήνω στους πιο έμπειρους... καλορίζικο! Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 The Nokia N97 gets v20 and a new lease of life http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10592_The_Nokia_N97_gets_v20_and_a_n.php Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Παραμένει χακαρισμένο εννοείται αν δε κάνεις format. Αν κάνεις όπως εγώ το χάνεις και δε γίνεται με τον παλιό πλέον τρόπο. Περιμένω καινούργιο λοιπόν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλώς τα δεχτήκαμε. Πάλι τα ίδια, και με το νέο firmware. Μετά το update (το οποίο έγινε κανονικά), επανεκκίνησε και αφού έδωσα PIN έκανε μόνο του reset. Ε, από τότε κολλάει στο λογότυπο κατά την εκκίνηση. Πάλι θα αναγκαστώ να κάνω hard reset. Ευτυχώς προνόησα και κράτησα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Format τη 32 μνημη του κινιτου απο που κανω δεν μπορω να το βρω πουθενα εκανα την αναβαθμηση και απο τοτε μολις το συνδεσω στο pc κανει επανακινιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Format τη 32 μνημη του κινιτου απο που κανω δεν μπορω να το βρω πουθενα εκανα την αναβαθμηση και απο τοτε μολις το συνδεσω στο pc κανει επανακινιση Πριν προχωρήσεις σε format, πήγαινε Συνδεσιμότητα>Καλώδιο USB και επέλεξε ερώτηση κατά τη σύνδεση "Ναι" και δοκίμασε να το συνδέσεις ξανά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Πριν προχωρήσεις σε format, πήγαινε Συνδεσιμότητα>Καλώδιο USB και επέλεξε ερώτηση κατά τη σύνδεση "Ναι" και δοκίμασε να το συνδέσεις ξανά. το εκανα αλλα μαλλον εκανα λαθος στο ναι το εχω πρεπει να παιζει κατι με τι sim παρολα αυτα θελω να κανω και ενα format τη 32αρα μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Στην Διαχείριση Αρχείων θα πας για να κάνεις μορφοποίηση της μαζικής μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 το εκανα αλλα μαλλον εκανα λαθος στο ναι το εχω πρεπει να παιζει κατι με τι sim παρολα αυτα θελω να κανω και ενα format τη 32αρα μνημη Τι σχέση μπορεί να έχει η sim, έχεις διαβάσει κάτι σχετικό; Κι εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης με το pc πάντως, αλλά δε μου κάνει επανεκκίνηση όταν πάω να συνδεθώ, απλά δεν το βλέπει. Με επανεκκίνηση στρώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Τι σχέση μπορεί να έχει η sim, έχεις διαβάσει κάτι σχετικό; Κι εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης με το pc πάντως, αλλά δε μου κάνει επανεκκίνηση όταν πάω να συνδεθώ, απλά δεν το βλέπει. Με επανεκκίνηση στρώνει. δεν διαβασα κατι σχετικο αλλα απο την ωρα που εβγαλα τι sim σταματησαν οι επανακινισεις - εγω δεν εχω προβλημα στο να το δει ο υπολογιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Είναι τόσο τέλειο με τη νέα αναβάθμιση :) Και ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 δεν διαβασα κατι σχετικο αλλα απο την ωρα που εβγαλα τι sim σταματησαν οι επανακινισεις - εγω δεν εχω προβλημα στο να το δει ο υπολογιστης Έχεις SIM Vodafone; Γιατί εγώ παρατήρησα το εξής: Καμιά φορά, μετά την εκκίνηση, που βγάζει το μήνυμα "Welcome to Vodafone" δε προλαβαίνω να πατήσω Εντάξει και να κλείσει κι έτσι απλά κλείνει μόνο του. Τότε δεν το βλέπει το PC όταν το συνδέω. Του κάνω επανεκίννηση, επιλέγω Εντάξει στο (:mad:χαζό)μήνυμα της Vodafone και τότε το βλέπει κανονικά. Είναι τόσο τέλειο με τη νέα αναβάθμιση Και ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ Ναι κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη, ειδικά με την ταχύτητά του!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts