Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν .. ας έρθει με το καλό το V2 και θα σας πω μερικά κολπάκια :happy:

Virtual RAM μου μυρίζει, στα πρότυπα του Ν900. :w00t:

(Αν είναι πραγματικό το screenshot και δεν έχεις κάνει καμιά μαϊμουδιά.)

Virtual RAM μου μυρίζει, στα πρότυπα του Ν900. :w00t:

(Αν είναι πραγματικό το screenshot και δεν έχεις κάνει καμιά μαϊμουδιά.)

και εγω ετσι πιστευω...παρολα αυτα το παιδι δεν νομιζω να εχει κανει τπτ περιεργο...

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

καλησπερα,

κατοχος και εγω του ν97 μια εβδομαδα τωρα.

εχω παρατηρησει κ τα 2 βασικα προβληματα με καμερα και τζιπιες.

παρολα αυτα αυτο που θελω εγω να πω ειναι οτι το δικο μου τζιπιες,παρολη την 10λεπτη εκθεση σε οπεν ερια,δεν πειρε μπρος..... εν αναμονη και της νεας εκδοσης,καθε βοηθεια ειναι σεβαστη.

ευχαριστω

Yparxoun 10 eidi anthrwpwn panw sti gi...autoi pou katalavainoun to diadiko sistima kai....autoi pou den to katalavainoun....:D

καλησπερα,

παρολα αυτα αυτο που θελω εγω να πω ειναι οτι το δικο μου τζιπιες,παρολη την 10λεπτη εκθεση σε οπεν ερια,δεν πειρε μπρος..... εν αναμονη και της νεας εκδοσης,καθε βοηθεια ειναι σεβαστη.

ευχαριστω

1 βαλε υποβοηθουμενο

2 βαλε ovi maps 3

...η καμερα τι εχει? αν σου ασπριζει φωτο με φλας καθαριζε το φακο καλα πριν βγαλεις

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα,

ευχαριστω

1. οσο αναφορα την καμερα αν καταλαβα καλα εννοεις το προβλημα με τη θολουρα στον φακο λογω του φλασ. καθαρισε καλα τον φακο και το προβλημα σου θα λυθει.

2. οσο αναφορα το GPS εμενα στην αρχη δεν μπορουσα να λοκαρει δορυφορουσ. εχοντας περασμενο το GARMIN εκανα μια πλοηγηση με επιλεγμενο το ενσωματομενο και το υποβοηθουμενο GPS και μετα απενεργοποιησα το υποβοηθουμενο και εχω μονο το ενσωματομενο.

Το GARMIN λειτουργει μια χαρα...απλα ο χρονος για να λοκαρει δορυφορουσ ποικιλει.μπορει να μου κανει 1 λεπτο και καποιεσ φορεσ εφτασε και στα 10 λεπτα..Κατα μεσο ορο σε ενα 5λεπτο εχει λοκαρει και δουλευει κανονικα

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

είναι ναι.. απλά κάνε υπομονή. :)

αν ηξερες και ποτε θα βγει και επισημα και μας το ελεγες θα ειμασταν ευγνωμονες

γιατι η νοκια τελευταια παιζει με την υπομονη μας

Λοιπόν .. ας έρθει με το καλό το V2 και θα σας πω μερικά κολπάκια :happy:

Να κάνω για λίγο τον... "δικηγόρο του διαβόλου" και να πω, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, και ειδικά το παιδί που ανέβασε το screenshot, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει κανείς (previews, beta testers, RDA testers) για 60 ΜΒ ελεύθερη RAM, ούτε καν στην εκκίνηση; :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ειχε μαθει κανεις οτι ειχαν παρει φωτια τα κεντρικα τις νοκια την προηγουμενη βδομαδα? Οποιος εχει δωσει το κινητο του για service(μαζι και εγω) θα το παρει του αγιου.........

2. οσο αναφορα το GPS εμενα στην αρχη δεν μπορουσα να λοκαρει δορυφορουσ. εχοντας περασμενο το GARMIN εκανα μια πλοηγηση με επιλεγμενο το ενσωματομενο και το υποβοηθουμενο GPS και μετα απενεργοποιησα το υποβοηθουμενο και εχω μονο το ενσωματομενο.

Το GARMIN λειτουργει μια χαρα...απλα ο χρονος για να λοκαρει δορυφορουσ ποικιλει.μπορει να μου κανει 1 λεπτο και καποιεσ φορεσ εφτασε και στα 10 λεπτα..Κατα μεσο ορο σε ενα 5λεπτο εχει λοκαρει και δουλευει κανονικα

Καλημέρα και από εμένα,

σας "διαβάζω" αρκετό καιρό αλλά έγινα πρόσφατα μέλλος της πολλή καλής παρέας σας!

Ξεκινώντας να σας πω, πως είμαι έτοιμος να αγοράσω νέα συσκευή, πάνω που είχα καταλήξει στο Ν97 διάβασα τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει και άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο...όπου έχω κολλήσει με το Ν97 και το HD (HTC) -έχω διαβάσει και κάποιο σχετικό άρθρο σύγκρισης των δυο-.

Έχω μια ερώτηση που ίσως να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε την έχω βρει...σχετικά με το GPS του Ν97... αν έχω καταλάβει σωστά:

Α) ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση με net για να λειτουργήσει

Β) μπορούμε με κάποιον τρόπο να φορτώσουμε το Destinator (αν ναι, με ποιον?)?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και sorry για το μεγάλο post.

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

2.

Έχω μια ερώτηση που ίσως να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δε την έχω βρει...σχετικά με το GPS του Ν97... αν έχω καταλάβει σωστά:

Α) ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση με net για να λειτουργήσει

Β) μπορούμε με κάποιον τρόπο να φορτώσουμε το Destinator (αν ναι, με ποιον?)?

Καλησπερα.

Α)Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση

Β)Καλυτερα να κανεις την ερωτηση στο επισημο θεμα των εφαρμογων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Α) Όχι δε χρειάζεται internet για να συνδεθεί ούτε για πλοήγηση

Β) Τώρα για το destinator δε ξέρω αλλά έχει πολλά άλλα προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις...

Έμαθα ότι το gps δε θα βελτιωθεί με την καινούργια έκδοση λογισμικού. Πρέπει λοιπόν να το πάμε για επισκευή στα κεντρικά. Στην ουσία προσθέτουν ένα αυτοκόλητο μου είπε ο τεχνικός στο Π.Φάληρο. Αν κάποιος έχει κάνει ήδη τη διαδικασία ας μας πει τι βελτίωση είδε στο σήμα του gps κτλ.

Έμαθα ότι το gps δε θα βελτιωθεί με την καινούργια έκδοση λογισμικού. Πρέπει λοιπόν να το πάμε για επισκευή στα κεντρικά. Στην ουσία προσθέτουν ένα αυτοκόλητο μου είπε ο τεχνικός στο Π.Φάληρο. Αν κάποιος έχει κάνει ήδη τη διαδικασία ας μας πει τι βελτίωση είδε στο σήμα του gps κτλ.

Ελπίζω ότι γίνεται επιτόπου γιατί δεν παίζει να το αφήσω καμιά 20αριά μέρες και να περιμεεεεεένω. :mad:

Τα widgets αυτά δεν κατεβάζουν όλες τις πληροφορίες. Έτσι, το update που γίνεται αφορά δεδομένα μόλις λίγων ΚΒ. Αν θυμάμαι καλά, για την ανανέωση καιρού κατέβαζε 4ΚΒ. Το Ν97 δυστυχώς δεν το έχω και δεν μπορώ να σου πω αν και σε αυτό, αλλά και στις υπόλοιπες εκδοσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιείς, συμβαίνει το ίδιο. Για να είσαι σίγουρος πάντοτε, θα πηγαίνεις Μητρώο - Πακέτα δεδομένων και θα υπολογίζεις το άθροισμα Upload + Download. Το καλό είναι ότι οι συνδέσεις με wi-fi δεν υπολογίζονται.

Δεν το ήξερα αυτό και φυσικά με βολεύει αφάνταστα!!! Thanx, θα αρχίσω να παρακολουθώ το μητρώο αντί να στέλνω κάθε τόσο στη voda για ενημέρωση! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει αναφερθει παλιοτερα τι αλλαζουν ,προσθετουν ,σχετικα με το gps .

Κανονικα ,πρεπει να αλλαχθει και η κεραια του gps.

The official fix is to install a new antenna, with an additional shield near the point where it attaches to the main PCB.

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10588_Getting_the_Service_Centre_low.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

στην αθηνα στα νοκια κλαμπ τα φτιαχνουν αυτα τα πραγματα η ακομα?

και τελικα τα widgets τρωνε μηδαμινα kb τη μερα... το ιδιο και τα IM προγραμματα. το θεμα ειναι τα κολληματα που τρωει το κινητο με αυτα να τρεχουν :Ρ αντε ρε ν20 να δουμε καμια ασπρη μερα...

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην αθηνα στα νοκια κλαμπ τα φτιαχνουν αυτα τα πραγματα η ακομα?

Για το καλυμα της καμερας ναι .

Για το gps πρεπει να παει στα κεντρικα (και μετα εξωτερικο μαλλον) απο οτι μου ειπαν.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παντως εχει δοθει η εντολη ετσι.. αυτο ηθελα να ξερω... οκ οταν δε θα το χρειαζομαι για ενα μηνα θα το παω!!

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει αναφερθει παλιοτερα τι αλλαζουν ,προσθετουν ,σχετικα με το gps .

Κανονικα ,πρεπει να αλλαχθει και η κεραια του gps.

The official fix is to install a new antenna, with an additional shield near the point where it attaches to the main PCB.

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10588_Getting_the_Service_Centre_low.php

Δεν ειχα διαβασει αυτο το αρθρο.

Συμφωνα ομως με αυτα που γραφει υπαρχουν 2 "γενιες" συσκευων. Η αρχικη, που χρειαζεται επισκευη και η μεταγενεστερη απο μεσα Ιουλιου και μετα, οπου εγινε αντιληπτο το προβλημα και διορθωθηκε. Αληθεια απο που μπορουμε να δουμε την ημερομηνια κατασκευης της συσκευης ???

Παρολα αυτα ομως ουτε στην Αμερικη γινεται η συγκεκριμμενη επισκευη. Οποτε προς τι να εχει εκδοθει μια οδηγια επισκευης ( η οποια δεν συνοδευεται καν απο εργοστασιακους αριθμους υποψηφιων προβληματικων συσκευων) που δεν εκτελειται απο κανενα σημειο σερβις πουθενα στον κοσμο ???

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Συμφωνα ομως με αυτα που γραφει υπαρχουν 2 "γενιες" συσκευων. Η αρχικη, που χρειαζεται επισκευη και η μεταγενεστερη απο μεσα Ιουλιου και μετα, οπου εγινε αντιληπτο το προβλημα και διορθωθηκε. Αληθεια απο που μπορουμε να δουμε την ημερομηνια κατασκευης της συσκευης ???

Παρολα αυτα ομως ουτε στην Αμερικη γινεται η συγκεκριμμενη επισκευη. Οποτε προς τι να εχει εκδοθει μια οδηγια επισκευης ( η οποια δεν συνοδευεται καν απο εργοστασιακους αριθμους υποψηφιων προβληματικων συσκευων) που δεν εκτελειται απο κανενα σημειο σερβις πουθενα στον κοσμο ???

η δικια μου ειναι "μεταγενεστερη" (τουλαχιστον αγοραστικα) αλλα παρολα 'φτα.....

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τι είναι η Αμερική; Μια εντελώς περιθωριακή αγορά για τη Nokia. Σημασία έχει τι γίνεται στην Ευρώπη. Δε χρειάζεσαι πάντως καμία ημερομηνία κατασκευής και κανένα product code. Αν η κάμερά σου έχει γρατσουνιές τότε είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν την αντίστοιχη επισκευή, το ίδιο κι αν χάνει το σήμα το GPS. Σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να κάνουν τους Κινέζους, στο Ελλαδιστάν ζούμε εξάλλου, όμως αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να επιμένεις, δείχνοντάς τους ότι είσαι ενημερωμένος, ότι γνωρίζεις την εντολή, κι ότι σκοπεύεις να απευθυνθείς στην ίδια τη Nokia αν δε σε εξυπηρετήσουν. Να δούμε τότε τη βρίσκουν την εντολή ή δεν τη βρίσκουν;

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ' όλα είναι πως μπορεί να σου κρατήσουν το τηλέφωνο κανένα μήνα, για μια επισκευή που δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα. Μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με την Alpha Copy, πιθανότατα τη χειρότερη αντιπροσωπία που υπάρχει.

2η βδομάδα του Νοεμβρίου :mad: έτσι με είπανε.....

Να κάνω για λίγο τον... "δικηγόρο του διαβόλου" και να πω, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, και ειδικά το παιδί που ανέβασε το screenshot, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει κανείς (previews, beta testers, RDA testers) για 60 ΜΒ ελεύθερη RAM, ούτε καν στην εκκίνηση; :ninja:

:lol: τότε να πω ότι είμαι από τους τυχερούς.. 64.2ΜΒ μετά από εκκίνηση, φυσικά έχω απενεργοποιημένα τα πάντα εφέ και μ@...ιούλες. :O Πάντως από memory μην περιμένετε πολλά μέχρι 12ΜΒ παραπάνω να είναι free :mad:

Και τι είναι η Αμερική; Μια εντελώς περιθωριακή αγορά για τη Nokia. Σημασία έχει τι γίνεται στην Ευρώπη. Δε χρειάζεσαι πάντως καμία ημερομηνία κατασκευής και κανένα product code. Αν η κάμερά σου έχει γρατσουνιές τότε είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν την αντίστοιχη επισκευή, το ίδιο κι αν χάνει το σήμα το GPS. Σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα προσπαθήσουν να κάνουν τους Κινέζους, στο Ελλαδιστάν ζούμε εξάλλου, όμως αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να επιμένεις, δείχνοντάς τους ότι είσαι ενημερωμένος, ότι γνωρίζεις την εντολή, κι ότι σκοπεύεις να απευθυνθείς στην ίδια τη Nokia αν δε σε εξυπηρετήσουν. Να δούμε τότε τη βρίσκουν την εντολή ή δεν τη βρίσκουν;

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ' όλα είναι πως μπορεί να σου κρατήσουν το τηλέφωνο κανένα μήνα, για μια επισκευή που δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα. Μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με την Alpha Copy, πιθανότατα τη χειρότερη αντιπροσωπία που υπάρχει.

Καλά ότι είναι απαράδεκτοι στην Alpha Copy δεν το συζητάμε... αντίστοιχο συμβάν με μένα όταν πήρα στα χέρια μ πρώτη φορά το n97. http://www.alexandroupoli.gr/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?13449

τα ΝΟΚΙΑ shops παραλαμβάνουν το firmware νωρίτερα απ τους χρήστες ή ταυτόχρονα?

Γνωρίζει κανείς?

Υπάρχει περίπτωση να το έχουν και να μη το δίνουν ακόμα?

Επίσης σε ένα κατάστημα που ρώτησα πάλι για το πρόβλημα στο gps και αν υπάρχει κάποια ενημέρωση απο την ΝΟΚΙΑ για την διόρθωση, μου απάντησαν πως είναι εμπιστευτική η συννενόηση μεταξυ ΝΟΚΙΑ και καταστηματων και δε μπορουν να απαντησουν, απλα να το πάω απ το κατάστημα για να το δουν.

Ημαρτον και ελεος!

Η Αμερικη σαν αγορα ειναι γνωστο σε ολους τι σημαινει. Αν εσυ για δικους λογους θελεις αυθαιρετα να την υποτιμησεις, ειναι δικη σου επιλογη που δεν οδηγει σε κανενα ασφαλες συμπερασμα.

Απο τη μια προτρεπεις να απευθυνθω για επισκευη και απο την αλλη αναγνωριζεις το ανεφικτο της Ελληνικης (και οχι μονον) πραγματικοτητας.

Τελικα δικαιως παραπονουνται οι διαχειριστες για το θεμα. Γεμιζει απο ασχετη επαναλαμβανομενη παραφιλολογια.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

2η βδομάδα του Νοεμβρίου :mad: έτσι με είπανε....

Ποιος σου το είπε και πόσο σίγουρος είσαι ότι έχει επιβεβαιωμένες πληροφορίες;

:lol: τότε να πω ότι είμαι από τους τυχερούς.. 64.2ΜΒ μετά από εκκίνηση, φυσικά έχω απενεργοποιημένα τα πάντα εφέ και μ@...ιούλες. :O Πάντως από memory μην περιμένετε πολλά μέχρι 12ΜΒ παραπάνω να είναι free :mad:

Λίγο καιρό πριν, είχα μπει σε αυτή ακριβώς τη συζήτηση εδώ, περί "τυχερών" χρηστών. Ειλικρινά συγγνώμη, αλλά θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, και δεν έχω λόγο να μην είμαι, εδώ που τα λέμε. Απλά δε μπορώ να πιστέψω ότι το screenshot που έδωσες είναι αληθινό. 60 ΜΒ ελεύθερα με 9 εφαρμογές ανοιχτές.

Κι εγώ έχω RAM στα 53-55 ΜΒ στην εκκίνηση, αλλά πέφτει με τη χρήση και φτάνει στα 35 και πιο κάτω. Χωρίς widget, χωρίς theme effects βέβαια και με τον handy taskman να κλείνει ακόμα και το Μενού όταν δεν το χρειάζομαι.

Αν μπορούσε μια συσκεύη να έχει 64 ΜΒ ελεύθερη μνήμη που γίνεται 60 ΜΒ με ανοιχτά "βαριά" προγράμματα όπως Ιστός και Μουσική και τόσα άλλα, γιατί στο Nokia World διαφήμιζαν την V2.0 με την μνήμη να κυμαίνεται στα 40 ΜΒ;

Γιατί στο review που έκανε ένας τύπος πρόσφατα μίλησε για 45 ΜΒ στην εκκίνηση;

Ε sorry, αλλά για μένα προσωπικά, αυτό που υποστηρίζεις, δεν υπάρχει.

Καλά ότι είναι απαράδεκτοι στην Alpha Copy δεν το συζητάμε... αντίστοιχο συμβάν με μένα όταν πήρα στα χέρια μ πρώτη φορά το n97. http://www.alexandroupoli.gr/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?13449

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο συμβάν λέει πολλά για την ικανότητα των υπαλλήλων, αλλά, από περιέργεια: σου απάντησαν από τη Nokia εξωτερικού για το πώς θα απεγκαταστήσεις τις pre-installed εφαρμογές;;;

Επίσης είμαι σίγουρη πως η Nokia είχε ανακοινώσει παγκοσμίως και με... περηφάνια τις εφαρμογές τρίτων που θα περιελάμβανε το Ν97.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Αμερικη σαν αγορα ειναι γνωστο σε ολους τι σημαινει. Αν εσυ για δικους λογους θελεις αυθαιρετα να την υποτιμησεις, ειναι δικη σου επιλογη που δεν οδηγει σε κανενα ασφαλες συμπερασμα.

Απο τη μια προτρεπεις να απευθυνθω για επισκευη και απο την αλλη αναγνωριζεις το ανεφικτο της Ελληνικης (και οχι μονον) πραγματικοτητας.

Τελικα δικαιως παραπονουνται οι διαχειριστες για το θεμα. Γεμιζει απο ασχετη επαναλαμβανομενη παραφιλολογια.

Εγώ φταίω που θέλω να σε βοηθήσω. Σου είπα λεπτομερώς τι να κάνεις και πως να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που τυχόν θα συναντήσεις. Αν εσύ δε θέλεις να λυθεί το πρόβλημά σου αλλά μόνο να παριστάνεις τον εξυπνάκια εδώ μέσα (όπως άλλωστε το συνηθίζεις), συνέχισε να το κάνεις αλλά βοήθεια να μην περιμένεις άλλη φορά.

Και καλό θα είναι πριν μιλήσεις, και μάλιστα προσβλητικά, να ενημερωθείς. Ψάξε να βρεις τις πωλήσεις και το μερίδιο αγοράς των smartphones της Nokia στην Αμερική και έλα να τα ξαναπούμε.