pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 χα χα χα, με το που την πέρασα δεν ξεκλειδώνει!!!! Πρέπει να βγάλω την μπαταρία. απιστευτο!!!!μηπως ειναι καποιο προσκαιρο κολλημα?το δοκιμασες και στο κανει παραπανω απο μια φορες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 απιστευτο!!!!μηπως ειναι καποιο προσκαιρο κολλημα?το δοκιμασες και στο κανει παραπανω απο μια φορες? τελικά έβγαλα την μπαταρία, δεν ξεκόλαγε με τίποτα. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Πρόβλημα: Πριν κάνω την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έγινε η αναβάθμιση και τώρα όταν ανοίγω την εφαρμογή Χάρτες μου λέει να πάω στο nokia.com/maps και να κατεβάσω το νεώτερο λογισμικό. Όμως εκεί δεν υπάρχει το Ν97 σαν συσκευή για να το επιλέξω!:X Ούτε στην εφαρμογή ενημερώσεων υπάρχει σαν ενημέρωση.:worry: EDIT: Επέλεξα το Nokia 5800! Κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που λέγετε Nokia Maps Updater και αυτό ελέγχει για νέες ενημερώσεις. Η αναβάθμιση σε Nokia Ovi Maps 3 ολοκληρώθηκε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Πρόβλημα: Πριν κάνω την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έγινε η αναβάθμιση και τώρα όταν ανοίγω την εφαρμογή Χάρτες μου λέει να πάω στο nokia.com/maps και να κατεβάσω το νεώτερο λογισμικό. Όμως εκεί δεν υπάρχει το Ν97 σαν συσκευή για να το επιλέξω!:X Ούτε στην εφαρμογή ενημερώσεων υπάρχει σαν ενημέρωση.:worry: δεν μπορεις να το παρακαμψεις και να συνεχισεις στην εφαρμογη χαρτες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 δεν μπορεις να το παρακαμψεις και να συνεχισεις στην εφαρμογη χαρτες? Όχι... Πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση. Την οποία έκανα και τώρα λειτουργεί κανονικά! ;) Η αναβάθμιση φαίνεται καταπληκτική! Το τηλέφωνο αποκρίνεται άμεσα και δεν υπάρχουν κολλήματα. Νιώθω ότι αγόρασα νέα συσκευή! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ειδε κανεις καποια διαφορα με την καινουρια αναβαθμιση εκτος απο καποια μικροπροβληματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Το hack δουλευει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εμενα παλι δεν με αφηνει να την περασω λογω ανεπαρκους σταθμης μπαταριας !!!:X Μα δεν υποτιθεται οτι με το καλωδιο παντα φορτωνει ??? Ειμαι με 3 γραμμες και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα.:blink: EDIT Εβγαλα το καωδιο και το ξαναεβαλα. Ξεκινησε να φορτιζει μεν, αλλα παλι βγαζει μηνυμα ανεπαρκους σταθμης !!! Αναγκαστικα λοιπον θα του κανω μια πληρη φορτιση και μετα θα περασω την αναβαθμιση. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εμενα παλι δεν με αφηνει να την περασω λογω ανεπαρκους σταθμης μπαταριας !!!:X Μα δεν υποτιθεται οτι με το καλωδιο παντα φορτωνει ??? Ειμαι με 3 γραμμες και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα.:blink: φορτιζει μεν με το καλωδιο αλλα πρεπει να ειναι πανω απο το μισο φορτισμενη για να μην σβησει κατα την διαρκεια της αναβαθμισης και γινει τουβλο η συσκευη. φορτισε το λιγη ωρα με τον φορτιστη της μπριζας και θα κανεις την αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Skiace, είσαι αχάριστος. Αντί να ευχαριστείς τη Nokia που σε προστατεύει, γκρινιάζεις κι από πάνω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 εκανα την αναβαθμηση ολα οκ! αλλα οταν την εκανα μου εγραφε για το 5800!!!:wacko: οταν παω στην ενημερωση λογισμικου απο το τηλ μου την ξαναβγαζει!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogi5308 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μόλις εκανα και εγω την αναβάθμιση και ολα οκ, αυτο που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ειναι η ταχυτητα με την οποια μπαινει στο μενου και γενικοτερα ειναι πιο γρηγορο. Οι προτεραιοτητες συνεχιζουν να υπαρχουν οπως επισης συνεχιζει να υπαρχει ερωτηση με ποιο τροπο να συνδεθει ,αν πας να συνδεθεις κατευθειαν στο internet. Πηγαινοντας στο Συνδεσιμοτητα>Προορισμοι δικτυου>Διαδυκτιο βλεπω καποιο ασυρματο δικτυο που ειχα ανιχνευσει πριν μερες και δεν μπορεσα να συνδεθω οτι παραμενει και εχει ενα μικρο βαλιτσακι και μεσα σε αυτο ενα κλειδακι. Προσπαθωντας να το σβησω μου βγαζει : "Η επεξεργασια κλειδωμενου προορισμου δικτυου ειναι αδυνατη" Τι μπορω να κανω για να το σβησω; Καμια ιδεα γιατι συνεβη αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 γραφει boingo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Skiace, είσαι αχάριστος. Αντί να ευχαριστείς τη Nokia που σε προστατεύει, γκρινιάζεις κι από πάνω. :p Μα αφου ειναι συνδεδεμενο με το καλωδιο και δεν υπαρχει αποεπιλογη φορτισης (αρα φορτιζει συνεχεια), και 1 γραμμη να ειχε η μπαταρια αφου και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης θα φορτιζε, πως θα παθαινε ζημια ???:confused: Παντως αυτο που πραγματικα με προβληματισε, ηταν το οτι οταν συνδεεται με το αωδιο (μου) αλες φορες φορτιζει και αλλες οχι. Απο οτι ειδα αυτο ειχε να κανει με την επαφη του βυσματος , γιατι βγαζοντας το και ξαναβαζοντας το, αν δεν φορτιζε πριν, μετα φορτιζε κανονικα. Αληθεια, με καθε αναβαθμιση που βγαινει, δεν υπαρχει και μια κατασταση που την συνοδευει, οπου αναφερονται οι βελτιωσεις και τα προβληματα που λυνονται περνωντας την ? Δεν την ειδα πουθενα ??? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogi5308 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 γραφει boingo? ναι! τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ναι! τι ειναι; Δες αυτό: http://www.symbian-freak.com/news/009/08/boingo_iap_remover_for_nokia_n97.htm Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogi5308 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ευχαριστω μολις το εσβησα! Παρολο που εκανα και απεγκατασταση στο Boingo δεν φευγει, συνεχιζει να υπαρχει η συντομευση στις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ναι! τι ειναι; Το σημείο πρόσβασης που φτιάχνει το αντίστοιχο πρόγραμμα, που έρχεται προεγκατεστημένο με το N97 και σε βοηθάει να συνδεθείς με Wi-Fi spots. Μπορείς να το αφαιρέσεις μόνο με τον αντίστοιχο uninstaller (είχα διαβάσει κάτι σχετικό στο symbian-freak). Μια ερώτηση κι από μένα τώρα, και παρακαλώ να απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει με σιγουριά και όχι στη βάση υποθέσεων. Έχω έναν φορητό φορτιστή της Proporta (ξέρετε, από αυτούς που είναι στην ουσία μεγάλες μπαταρίες και σου δίνουν τη δυνατότητα να φορτίσεις τη συσκευή σου όταν είσαι μακριά από πρίζες), ο οποίος βγάζει στην έξοδο 5,5V αντί για 5 που βγάζουν οι φορτιστές της Nokia (τα mA δεν αναφέρονται, αλλά είναι σίγουρα πολύ λιγότερα από τα 1200 που δίνει ο φορτιστής του N97). Λέτε αυτή η διαφορά του 10% στην τάση να κάνει ζημιά στην μπαταρία (σε βάθος χρόνου); Όταν τον είχα αγοράσει έλεγε πάντως πως είναι συμβατός με το N95 που είχα τότε (που έχει φυσικά τις ίδιες τιμές τάσης με το N97) και το ίδιο είχα διαβάσει και σε σχετικά reviews. Η Nokia ίσως έχει βέβαια τις διαφωνίες της, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι θέλει να πουλήσει τα δικά της προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια εβαλα και εγω την αναβαθμιση , και πραγματικα δεν ειδα καμμια διαφορα , το μονο που καταφερε ειναι στα σημεια προσβασης να σου βγαζει ΠΑΝΤΑ σαν επιλογη την πρωτη σου επιλογη (πρωτη φορα βλεπω αναβαθμιση που δημιουργει προβλημα), και να χασω τα υπροχα transition effect απο την χακαρισμενη 11 εκδοση. Πραγματικα δεν αξιζει να την κανετε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis28 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Αναρωτιέμαι ποιας άλλης εταιρίας οι πελάτες πρέπει να κάνουν αυτό... http://www.nokiausers.net/General/Video-Guide-Nokia-N97-Camera-Lens-Removal-Refitting.html ...για να τραβήξουν μια φωτογραφία της προκοπής με το κινητό τους. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια εβαλα και εγω την αναβαθμιση , και πραγματικα δεν ειδα καμμια διαφορα , το μονο που καταφερε ειναι στα σημεια προσβασης να σου βγαζει ΠΑΝΤΑ σαν επιλογη την πρωτη σου επιλογη (πρωτη φορα βλεπω αναβαθμιση που δημιουργει προβλημα), και να χασω τα υπροχα transition effect απο την χακαρισμενη 11 εκδοση. Πραγματικα δεν αξιζει να την κανετε!!!!! Πολύ λογικό να χάνει τα effects. Πρέπει να ξανακάνεις hack.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδια εβαλα και εγω την αναβαθμιση , και πραγματικα δεν ειδα καμμια διαφορα , το μονο που καταφερε ειναι στα σημεια προσβασης να σου βγαζει ΠΑΝΤΑ σαν επιλογη την πρωτη σου επιλογη (πρωτη φορα βλεπω αναβαθμιση που δημιουργει προβλημα), και να χασω τα υπροχα transition effect απο την χακαρισμενη 11 εκδοση. Πραγματικα δεν αξιζει να την κανετε!!!!! Δεν την έβαλα ακόμη γιατί δεν είμαι στο σπίτι. Απ' ό,τι διάβασα όμως σε ξένα fora, βελτιώνει αισθητά την ταχύτητα των μενού, την απόκριση της συσκευής όταν τρέχουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, το scrolling στον web browser (μπορείς πλέον να σκρολάρεις και πριν να ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας), και σίγουρα διορθώνει πολλά από τα bugs που έχουν αναφερθεί και εδώ αλλά και αλλού. Αν τώρα εσύ περιμένεις νέα features, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να τα δεις, καθώς στόχος μιας αναβάθμισης είναι πάντα τα bug fixes και η αυξημένη σταθερότητα (αλλά και ταχύτητα, αν αυτό είναι εφικτό). Μια αναβάθμιση είναι πάντα άκρως συνιστώμενη (ιδίως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το N97, με τα αρκετά bugs), τη στιγμή μάλιστα που πλέον δε χάνεται τίποτα από τα δεδομένα του χρήστη (σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε παλιά, όπου έπρεπε να περάσεις τα πάντα από την αρχή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παντως εκανα την αναβαθμιση, το χακαρισμα εγινε αλλα οταν παω να χρησιμοποιησω το patch c2z για να εχω τα transition η συσκευη παγωνει και κανει επανεκινηση κριμα θα πρεπει να το βγαλω και μου αρεσαν ρε μαμοτο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 υπαρχουν πουθενα ζελατινες για την οθονη? και μονο που την κοιτας γρατσουνιεται!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Δεν την έβαλα ακόμη γιατί δεν είμαι στο σπίτι. Απ' ό,τι διάβασα όμως σε ξένα forums, βελτιώνει αισθητά την ταχύτητα των μενού, την απόκριση της συσκευής όταν τρέχουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, το scrolling στον web browser (μπορείς πλέον να σκρολάρεις και πριν να ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας), και σίγουρα διορθώνει πολλά από τα bugs που έχουν αναφερθεί και εδώ αλλά και αλλού. Αν τώρα εσύ περιμένεις νέα features, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να τα δεις, καθώς στόχος μιας αναβάθμισης είναι πάντα τα bug fixes και η αυξημένη σταθερότητα (αλλά και ταχύτητα, αν αυτό είναι εφικτό). Εχεις δει πουθενα αυτον τον καταλογο με αυτα που διορθωνει και τις βελτιωσεις που επιφερει ? Ετσι για να ξερουμε πια για τι μιλαμε. Παντως εκτος απο την αλλαγη αποθηκευσης των μηνυματων, δεν διαπιστωσα καποια δυσαρεστη εκπληξη και απο την αλλη δεν ενοιωσα καποια σημαντικη αλλαγη. Ισως να εχουν διορθωθει πραγματα που δεν φαινονται αλλα συντελουν στην σταθεροτερη λειτουργια της συσκευης. Και κατι ασχετο με τα παραπανω. Τραβηξα νυχτερινο βιντεο με πυροτεχνηματα την βραδια του Δεκαπενταυγουστου, που αποθηκευτηκε σαν mp4. Το επαιξα με το smartmovie και απογοητευτηκα (σε σημειο που πηγα να το σβησω), Το επαιξα ομως και με real player και τρελλαθηκα !!!! Καμμια σχεση η μια αναπαραγωγη ν αλλη. Στο real, σχεδον τελεια καθαροτητα,χρωματα,φωνη,κτλ. Κριμα να μην παιζει και avi. :( Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts