Rookie1 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Υπάρχει καμία εκτίμηση για το πότε περίπου αναμένεται να κυκλοφορήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ η εκδοση OS 5.0 για το Curve 8900? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Υπάρχει καμία εκτίμηση για το πότε περίπου αναμένεται να κυκλοφορήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ η εκδοση OS 5.0 για το Curve 8900? Δεν νομιζω να υπάρχει αυτο...πάντως η .411 καθεται υπεροχα στο curve..και πολυ σταθερη...μια-δυο εφαρμογες δεν μου δουλεψαν (nimbuzz-palringo / οχι προβλημα firmware αλλα εφαρμογων) αλλα ok...βρισκεται και αλλου η λυση.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Υπάρχει καμία εκτίμηση για το πότε περίπου αναμένεται να κυκλοφορήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ η εκδοση OS 5.0 για το Curve 8900? Σήμερα βγήκε από πολλούς cariers επίσημα!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδιά να σας ρωτήσω λίγο γιατί έχω μπερδευτεί... Η έκδοση 5 έχει ελληνικά, αλλά ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα; Θα κυκλοφορήσει σύντομα;... Λογικά δεν θα εμφανιστεί αυτόματα μήνυμα στο blackberry ότι υπάρχει νέο update...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ακριβώς! Η rim δώσει τις 5.0 στους παροχους και εξαρτάται απο αυτούς ποτε θα την κυκλοφορήσουν. Οταν θα βγει επίσημα θα σου έρθει mail. Δεν χρειαζεται να περιμένεις όμως, μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε επίσημη απο παροχους του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έχει Ελληνικά (φαντάζομαι Ελληνικό μενού εννοείς γιατί input είχαν και οι παλιότερες).. Έχει κυκλοφορίσει επίσημη έκδοση για το 8900 αλλά όχι από τα Ελληνικά δίκτυα... Το ίδιο κάνει όμως.. Τώρα στο Desktop Manager (εκεί φαντάζομαι εννοείς να σου βγάλει μηνυμά, έτσι?) δεν έχω καταλάβει με ποιο τρόπο ακριβώς ενημερώνεται για τις νέες εκδόσεις.. Εσύ πάντως καλύτερα να ενηεμρώνεσαι απο δω.. Φρέσκα νέα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 εγώ που έχω mac? .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Υπάρχει εφαρμογή και για MacOS! Ψάξε στο site της BB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Για το desktop manager λές ή για το OS 5? Για το dm το ξέρω αλλά το OS είναι .exe οπότε είναι άχρηστο στο mac.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Για mac υπάρχει μόνο ο DM, πράγμα που σημαίνει οτι μπορείς να περνάς μόνο τα επίσημα os. Η υποστήριξη για mac είναι σχετικά μικρή και ο dm εχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό των επαφών που είναι στα ελληνικά γραμμένες. Μπορείς να περάσεις τα xp και με το bootcamp να μπαινεις σε αυτά οποτε θελεις κατι για το ΒΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλό πάντως θα ήταν όσοι έχουν πρόβλημα με τον blackberry desktop manager for mac, να στέλνουν ένα mail στην RIM για να ξέρει και αυτή τι προβλήματα υπάρχουν να τα διωρθώσει... Γιατί αν έχει πρόβλημα με τα Ελληνικά λίγο δύσκολο να το ανακαλύψουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegeorge Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει την επίσημη 5.0.0.411 και αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα:ενώ σε όλες τις εφαρμογές - contacts, email, tasks-οι καταχωρήσεις στα ελληνικά είναι ΟΚ, στο calendar αφού καταχωρήσω τις πληροφορίες στα ελληνικά και όλα φαίνονται κανονικά μετά που το κάνω save εμφανίζεται με ερωτηματικά και το ίδιο συμβαίνει και στο outlook που γίνεται synchronize με BES. Έχω πραγματικά μπερδευτεί. Υπάρχει καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Λοιπόν σύνδεσα σήμερα το berry με τον υπολογιστή, γενικά δε το συνδέω συχνά και :eek: έκανε απο μόνο του update σε OS5! :D Δέν το έχω κοιτάξει ακόμα εξονυχιστικά αλλά μαρέσουν οι μικροδιαφορές που βλέπω, δίνουν μια νέα πνοή στο μενού γιατί βαριέμαι αρκετά εύκολα τα κινητά :p ΟΜΩΣ! μου φαίνεται πάααρα πολυυυύ αργόοο...... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Νέο OS για το 8900! http://bit.ly/dpjCAV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Νέο OS για το 8900! http://bit.ly/dpjCAV Μου βγαζει error :( Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Tην δοκιμασε κανεις???να το ρισκαρουμε ή να παραμεινουμε στη 411? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Τώρα κατεβάζω. Θα σας πω το βράδυ. Δε νομίζω να έχει τρελές διαφορές. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcode Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εγώ που είχα πρόβλημα με την IP του δικτύου μου και έπρεπε να βάζω static με την προτελευταία δε δούλευε. Με την τελευταία έκδοση όλα πάνε καλά. Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος αν του δουλεύει το κλείδωμα (πάνω αριστερά κουμπί) γιατί εμένα δεν κλειδώνει όταν το πατάω. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Είμαι νέος στα BB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εγώ που είχα πρόβλημα με την IP του δικτύου μου και έπρεπε να βάζω static με την προτελευταία δε δούλευε. Με την τελευταία έκδοση όλα πάνε καλά. Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος αν του δουλεύει το κλείδωμα (πάνω αριστερά κουμπί) γιατί εμένα δεν κλειδώνει όταν το πατάω. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Είμαι νέος στα BB Περισσότερη μνήμη και σταθερότητα. Δουλεύει καλύτερα και το Facebook. Αυτό με το κλείδωμα το έχω κι εγώ. Δεν το είχα προσέξει. Κλειδώνει πάντως με το * ακόμα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εδώ και 2 μέρες το GPRS μου έχει γίνει gprs και ο browser προφανώς δε δουλεύει.. Δεν έχω πειράξει κάτι.. Any ideas? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Στείλε τα service books από το site του παρόχου σου Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Στείλε τα service books από το site του παρόχου σου thank youu :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εβαλε κανεις το τελευταιο ΟS; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Μερικά post πιο πάνω δύο άτομα λένε οτι την πέρασαν. Έχουμε γράψει μερικές εντυπώσεις. Ελάχιστες διαφορές. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Επίσημη 5.0.0.461 Cosmote http://i49.tinypic.com/2d2gaq8.jpg Sauce Edited February 11, 2010 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts