hellsangel81 Δημ. July 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Leaked είναι. Όχι όμως απο πάροχο, μέσα απο την ίδια την rim κάποιος την έβγαλε. Στα thread με τα λειτουργικά το πρώτο πόστ ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις στα ος. Το λέει και εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 παιδες, μηπως μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για να κατεβασω μια εκδοση με ελληνικη γραφη για το 8900?? τωρα εχω την εκδοση, v4.6.1.250(platform 4.2.0.113) αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνικα... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Τα τελευταία releases αναγράφονται στο 1 post. Μιάς και δεν έχεις ήδη ελληνικά θα πρέπει να επιλέξεις τα ελληνικά σαν input language στο app loader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 help!!!παιδια θελω βοηθεια!!!!σωστε με!!!πηγα να περασω την τελευταια εκδοση του os στο κινητο μου και στο 5ο βημα η εγκατασταση "εμεινε" εκει για 15 λεπτα περιπου.. νομιζωντας οτι κολλησε εβγαλα το κινητο απο το λαπτοπ.. τωρα το κινητο μου δεν ανοιγει!!! τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ και θα το επαναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ και θα το επαναφέρεις παλι τιποτα...τρεχω το loader και εκει που συνδεω το κινητο με το pc και πρεπει να πατησω αμεσως next κολλαει... γραφει: connecting to the device(ARM)... τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Θέλει αρκετές προσπάθειες, είναι θέμα timing. Αν ακόμα δεν στο κάνει ακολούθησε τις οδηγίες για τα bricked blackberries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Θέλει αρκετές προσπάθειες, είναι θέμα timing. Αν ακόμα δεν στο κάνει ακολούθησε τις οδηγίες για τα bricked blackberries τιποτα τιποτα τιποτα......... με τις οδηγιες για bricked blackberries δεν μπορω να βγαλω ακρη...κατι αλλο παιζει?? θα τρελαθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Αυτα τα δύο είναι, απλά θέλει αρκετές προσπάθειες. Πρέπει να βρείς την κατάλληλη στιγμή για να πατήσεις next. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4hZ3lwgpz_c]YouTube - Restore Nuked Blackberry[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 τα καταφερα και πατησα next αλλα "μενει" το pc στο πρωτο βημα απο το upgrade(load JVM and system software) ...και αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο βημα που εμεινε το pc και την προηγουμενη φορα και αναγκαστικα να το αποσυνδεσω και φτασαμε εδω...γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Τι εννοείς? Πόση ώρα μένει? Συνήθως θέλει κάνα 20 λεπτο. Ποιο os θες να περάσεις?? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 μενει παραπανω απο μια ωρα!! στο συγκεκριμενο σημειο που ειπα..προσπαθω να περασω το τελευταιο os (myltilanguage) 4.κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Αργεί παρα πολύ ανεξάρτητα από το OS. Υπομονή! Είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία για να διαβάσει rom κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Αργεί παρα πολύ ανεξάρτητα από το OS. Υπομονή! Είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία για να διαβάσει rom κλπ. εισαι σιγουρος?? αργει τοσο πολυ?? το θεμα ειναι οτι δεν κολλαει απλα οπως σου ειπα μενει σε εκεινο σημειο.. οποτε δειχνει οτι λειτουργει.. ομως σε εκεινο το σημειο που ανεφερα, κατω η μπαρα δεν γεμιζει καθολου.ενω και στα προηγουμενα βηματα εμενε λιγο η εγκατασταση, η μπαρα γεμιζε(ας γεμιζε και αργα..).τωρα ομως σε αυτο το βημα δεν "περπαταει" καθολου η μπαρα....τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Από χθες μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει; Αυτό είναι περίεργο. Περίμενε άλλο λίγο και αν είναι βγάλε την συσκευή κάνε restart τον υπολογιστή και προσπάθησε πάλι. Καλό είναι να περάσεις το ίδιο ος που φορούσε η συσκευή πριν κολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Από χθες μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει; Αυτό είναι περίεργο. Περίμενε άλλο λίγο και αν είναι βγάλε την συσκευή κάνε restart τον υπολογιστή και προσπάθησε πάλι. Καλό είναι να περάσεις το ίδιο ος που φορούσε η συσκευή πριν κολλήσει βασικα οταν το πηρα το κινητο ειχε την τελευταια εκδοση του os. εγω θελωντας να περασω τις επαφες μου απο το 8310 στο 8900 εκανα συγχρονισμο με το desktop manager και περα απο τις επαφες μου αλλαξε τα παντα. και το λειτουργικο και καποιες εφαρμογες και καποια παιχνιδια.ετσι εχασα και τα ελληνικα(για να γραφω). οποτε αποφασισα να βαλω το καινουργιο λειτουργικο. και εγινε η ζημια. αν το παω στην wind θα μπορεσουν να κανουν κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Κοιτα. Κανε απεγκατασταση το os απο τον υπολογιστη. Απο τον πινακα ελεγχου. Κανε επανεκκινηση και κατεβασε το os ξανα. Ακολουθησε την διαδικασια για επαναφορα nuked συσκευων. Μετα θα εισαι ΟΚ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Θα στο διορθώσουν σίγουρα αλλά αφού μπορείς να το κάνεις και μόνος σου γιατί να μείνεις χωρίς τηλέφωνο για 15 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpo Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Κοιτα. Κανε απεγκατασταση το os απο τον υπολογιστη. Απο τον πινακα ελεγχου. Κανε επανεκκινηση και κατεβασε το os ξανα. Ακολουθησε την διαδικασια για επαναφορα nuked συσκευων. Μετα θα εισαι ΟΚ. να ακολουθησω την διαδικασια για nuked συσκευες?? να μην ακολουθησω την διαδικασια, delete vendor και τα σχετικα ?? το os που κατεβασα τωρα δεν ειναι ιδιο με αυτο που φορουσε το κινητο μου πριν παθει ζημια. γινεται με αλλο os να επαναφερεις το κινητο σου? δεν πρεπει να κατεβασω την εκδοση που ειχε το κινητο μου πριν χαλασει και να κανω τοτε την διαδικασια για nuked κινητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Έχεις μπερδευτεί λίγο. Όπως διάβασες και στο troubleshooting το ος βρίσκεται ακόμα στην συσκευή σου μόνο που κάνει συνεχόμενα boot. Για να γίνει πιο σωστά η διαδικασία καλό είναι να κατεβάσεις το λειτουργικό που φορούσε η συσκευή σου πριν γίνει nuked. Εννοείται πως όταν πας να περάσεις οποιοδήποτε λογισμικό ότι διαγράφεις το vendor.xml Εφόσον η συσκευή σου δεν αναγνωρίζεται από το DM, δεν μπορείς να περάσεις με τον γνωστό τρόπο το ος, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία που αναγράφεται στο troubleshooting. Ότι χρειαστείς άλλο στείλε μου PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι αν ξερετε. εχω ενα 8900 με software v4.6.1.109 ειμαι γενικα ευχαριστημενος εκτος απο ενα bug που εχει το οποιο μου σπαει λιγο τα νευρα. το δουλευω αρκετα λογω δουλειας μεσα στο αυτοκινητο με bluetooth kit. οταν κανω speed dial απο οποιοδηποτε κουμπι βγαζει κανονικα το εικονιδιο του bluetooth, και μετα το μυνημα που εμφανιζει για call forwarding βγαζει εξω το bluetooth και γυρναει στην συσκευη. μετα πρεπει να πατησεις επιλογες, και ενεργοποιηση του blueetoth απο εκει για να μιλησεις, οχι ιδιαιτερα βολικο οταν οδηγεις. αυτο το κανει και με bluetooth ακουστικο και με του αυτοκινητου. αν περασω μια απο τις νεες εκδοσεις software που υπαρχουν τηα φτιαξει αραγε αυτο? εσεις τι λετε?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Στα ΒΒ τα πρώτα λογισμικά πάντα έχουν αρκετά bugs! Το καλό είναι οτι υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις και τα προβλήματα διορθώνονται. Για την τελευταία έκδοση λογισμικού δες εδώ. Στο συγκεκριμένο thread το πρώτο πόστ ανανεώνεται κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούργιο os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ακόμα να βγεί επίσημη 5? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ακόμα να βγεί επίσημη 5? :( Ελα ντε......ακομα?????? No news, δυστυχως.... Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδια τη βοηθεια σας ξανα. προσπαθω να κανω αναβαθμιση του software στο blackberry. ακολουθω τις οδηγιες στο πρωτο ποστ αυτης της ενοτητας, αλλα εχω το εξης προβλημα. αφου εγκαταστησω το software στα windows, esbhsa to ωενδορ φιλε αλλα μαετα τρεχοντας το loader.exe στο πεδιο που επιλεγεις τροπο συνδεσης, δεν εμφανιζει τιποτα. ετσι κολλαω εκει και δεν μπορω να προχωρησω παρακατω. ιδεες κανεις ??? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts