Jump to content

Device OS 4.7/5.0.0.xx (95xx)

hellsangel81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@thief

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος μετά από wipe να βάλω απευθείας την 173? Γιατί πρέπει να βάλω την 141 πρώτα? Καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει?

@hellsangel81

Έκανα search την λέξη BBSAK αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα :wacko:

Πως αλλιώς μπορώ να βρω το thread που αναφέρεις?

http://www.blackberry-experts.net/articles/bbsak-15-blackberry-swiss-army-knife

• Απαντήσεις 423
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@thief

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος μετά από wipe να βάλω απευθείας την 173? Γιατί πρέπει να βάλω την 141 πρώτα? Καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει?

Εγκατέστησε την leaked που υπάρχει στο νετ και πέρασε τα ελληνικά lang files που έχω βάλει στο πρώτο post του thread.

Ο thief το έκανε έτσι γιατί έκανε auto update μέσω του dm στην .173

Λοιπόν ακολούθησα την εξής διαδικασία:

1. Backup

2. Wipe/Factory Reset μέσο BBSAK

3. Install στο PC την official 141

4. Downgrade από την official 173 στη official 141 μέσο DM γιατί από loader μου έβγαζε μόνο τα applications που έχω στη συσκευή και δεν το έκανε.

5. Update από την 141 σε 173 μέσο το DM

6. Επιλεκτικό restore μέσο DM

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Δεν το έκανα όπως λέει ο hellsangel81 γιατί η 173 έχει αναβαθμισμένα αρχεία γλώσσας για τα ελληνικά και ήθελα να μπουν τα τελευταία μαζί με το λογισμικό. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο και ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο αλλά ήθελα να τα κάνω όσο το δυνατόν πιο "ορθά" για να αποκλείω πιθανότητες να παρουσιαστεί κάτι άλλο.

Rokko τελικά είδες να έφτιαξε κάνα πρόβλημα;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μόλις τα τσέκαρα αλλά τίποτα. Πάλι τα ίδια :mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνούνται τα ΙΜ (WLM, GT) να μην κάνουν με τίποτα automatic sign-in. Το ποιο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να γράφω το password :mad:

Σε εσάς δουλεύει κανονικά το auto sign-in? Δηλαδή εάν έχεις ανοιχτό το msn και κάνεις reboot, θα μπει πάλι από μόνο του?

Δεν το έκανα όπως λέει ο hellsangel81 γιατί η 173 έχει αναβαθμισμένα αρχεία γλώσσας για τα ελληνικά και ήθελα να μπουν τα τελευταία μαζί με το λογισμικό. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο και ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο αλλά ήθελα να τα κάνω όσο το δυνατόν πιο "ορθά" για να αποκλείω πιθανότητες να παρουσιαστεί κάτι άλλο.

Rokko τελικά είδες να έφτιαξε κάνα πρόβλημα;

Μα έχω βάλει της .173!

Αυτό δεν το είχα δει γιατί τη διαδικασία την έκανα πριν τα ανεβάσεις...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Μόλις τα τσέκαρα αλλά τίποτα. Πάλι τα ίδια :mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνούνται τα ΙΜ (WLM, GT) να μην κάνουν με τίποτα automatic sign-in. Το ποιο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να γράφω το password :mad:

Σε εσάς δουλεύει κανονικά το auto sign-in? Δηλαδή εάν έχεις ανοιχτό το msn και κάνεις reboot, θα μπει πάλι από μόνο του?

εμενα λειτουργει κανονικα το automatic sign in

smartphone madness:)

Έχεις την 173 official? Ποια έκδοση του msn?

Και νεο leak για το 9500! Δυστυχώς δεν είναι multilanguage οπότε πρέπει να περάσετε τα ελληνικά από την προηγούμενη 4.7.0.173

D Ο W N L O A D

Πως κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό μου;

Πώς περνάω τα ελληνικά;

η 181 και ελληνικη να βγει δεν θα ειναι ''λιγοτερη'' απο την 5.0 ???

Σαφώς! Τίποτα δεν θα την ξεπεράσει. Ακόμα και με τα οποία bugs και να έχει η 5, είναι κλάσεις ανώτερη.

Unfortunately, the link you have clicked is not available.

Η rim τελευταία κλειδωνεί, όλο και περισσότερο, ότι leaked λογισμικό κυκλοφορεί. Γι αυτό βλέπετε και θα περίεργα ονόματα αρχείων πχ family pictures κλπ.

Θα ψάξω να βρω νέο λινκ και θα το ανεβάσω.

Και νεο leak για το 9500! Δυστυχώς δεν είναι multilanguage οπότε πρέπει να περάσετε τα ελληνικά από την προηγούμενη 4.7.0.173

D Ο W N L O A D

Πως κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό μου;

Πώς περνάω τα ελληνικά;

link re-up!

μια ερωτηση γιατι μου τελειωνει η μπαταρια ποιο γργορα μηπως εχω πηραξει τιποτα?? στις αρχες μου καραταγε αρκετα...

Είναι το γνωστό battery effect. Η συσκευή σου δεν αναγνωρίζει τις μικρές αποκλίσεις στην μπαταρία. Απλά αποφόρτισε την τελείως και κάνε μια πλήρη φόρτιση με απενεργοποιημένο το τηλέφνο. Κάνε την διαδικασία κανα δυό φορές και θα στρώσει!

Προσπαθησα να περασω την .181 αλλα δεν την περναει...λεει οτι no software update is required for your device.Εχω πανω την .173.Το κανει στον DM αλλα και στον loader.exe, στον δευτερο μου εμφανιζει απλα τα προγραμματα που εχω και δεν κανει τιποτα αλλο.Καμια ιδεα?
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ναι...εχω περασει και αλλες φορες εκδοσεις τετοιες...δεν ξερω θα ξαναδοκιμασω.

Δοκίμασε και να απεγκαταστήσεις οποιοδήποτε Os έχεις περασμένο στον υπολογιστή σου να κάνεις επανεκκίνηση και τότε να ξεκινήσεις τις διαδικασίες.

Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη κάνε wipe στην συσκευή σου όπως λέει εδώ (μην ξεχάσεις το backup)

Ολα οκ...δικο μου λαθος. Μου εκανε εντυπωση παντως που δεν ειχε τον ΒΒ messenger και τον κατεβασα απο το App World.Και οσο για την μνημη ξεκινησε με 35ΜΒ αλλα τωρα παιζει στα 26,5...να δουμε και την μπαταρια!!

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ e-mail ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ( blackberry storm, Vodafone)

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝEI ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Η' ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΤΗ VODAFONE ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ