texas4444 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 @thief Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος μετά από wipe να βάλω απευθείας την 173? Γιατί πρέπει να βάλω την 141 πρώτα? Καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει? @hellsangel81 Έκανα search την λέξη BBSAK αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα :wacko: Πως αλλιώς μπορώ να βρω το thread που αναφέρεις? http://www.blackberry-experts.net/articles/bbsak-15-blackberry-swiss-army-knife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 @thief Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος μετά από wipe να βάλω απευθείας την 173? Γιατί πρέπει να βάλω την 141 πρώτα? Καθαρή εγκατάσταση δεν υπάρχει? Εγκατέστησε την leaked που υπάρχει στο νετ και πέρασε τα ελληνικά lang files που έχω βάλει στο πρώτο post του thread. Ο thief το έκανε έτσι γιατί έκανε auto update μέσω του dm στην .173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Λοιπόν ακολούθησα την εξής διαδικασία: 1. Backup 2. Wipe/Factory Reset μέσο BBSAK 3. Install στο PC την official 141 4. Downgrade από την official 173 στη official 141 μέσο DM γιατί από loader μου έβγαζε μόνο τα applications που έχω στη συσκευή και δεν το έκανε. 5. Update από την 141 σε 173 μέσο το DM 6. Επιλεκτικό restore μέσο DM Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν το έκανα όπως λέει ο hellsangel81 γιατί η 173 έχει αναβαθμισμένα αρχεία γλώσσας για τα ελληνικά και ήθελα να μπουν τα τελευταία μαζί με το λογισμικό. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο και ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο αλλά ήθελα να τα κάνω όσο το δυνατόν πιο "ορθά" για να αποκλείω πιθανότητες να παρουσιαστεί κάτι άλλο. Rokko τελικά είδες να έφτιαξε κάνα πρόβλημα; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Μόλις τα τσέκαρα αλλά τίποτα. Πάλι τα ίδια :mad: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνούνται τα ΙΜ (WLM, GT) να μην κάνουν με τίποτα automatic sign-in. Το ποιο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να γράφω το password :mad: Σε εσάς δουλεύει κανονικά το auto sign-in? Δηλαδή εάν έχεις ανοιχτό το msn και κάνεις reboot, θα μπει πάλι από μόνο του? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Δεν το έκανα όπως λέει ο hellsangel81 γιατί η 173 έχει αναβαθμισμένα αρχεία γλώσσας για τα ελληνικά και ήθελα να μπουν τα τελευταία μαζί με το λογισμικό. Ξέρω ότι ακούγεται παράξενο και ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο αλλά ήθελα να τα κάνω όσο το δυνατόν πιο "ορθά" για να αποκλείω πιθανότητες να παρουσιαστεί κάτι άλλο. Rokko τελικά είδες να έφτιαξε κάνα πρόβλημα; Μα έχω βάλει της .173! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Αυτό δεν το είχα δει γιατί τη διαδικασία την έκανα πριν τα ανεβάσεις... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μόλις τα τσέκαρα αλλά τίποτα. Πάλι τα ίδια :mad: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρνούνται τα ΙΜ (WLM, GT) να μην κάνουν με τίποτα automatic sign-in. Το ποιο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να γράφω το password :mad: Σε εσάς δουλεύει κανονικά το auto sign-in? Δηλαδή εάν έχεις ανοιχτό το msn και κάνεις reboot, θα μπει πάλι από μόνο του? εμενα λειτουργει κανονικα το automatic sign in Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Έχεις την 173 official? Ποια έκδοση του msn? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Και νεο leak για το 9500! Δυστυχώς δεν είναι multilanguage οπότε πρέπει να περάσετε τα ελληνικά από την προηγούμενη 4.7.0.173 D Ο W N L O A D Πως κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό μου; Πώς περνάω τα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Εγώ θα μείνω με την 5.0 μέχρι να βγεί η επίσημη 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 η 181 και ελληνικη να βγει δεν θα ειναι ''λιγοτερη'' απο την 5.0 ??? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Έχει καμιά βελτίωση αυτή; Ή άδικος κόπος; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Unfortunately, the link you have clicked is not available. Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 η 181 και ελληνικη να βγει δεν θα ειναι ''λιγοτερη'' απο την 5.0 ??? Σαφώς! Τίποτα δεν θα την ξεπεράσει. Ακόμα και με τα οποία bugs και να έχει η 5, είναι κλάσεις ανώτερη. Unfortunately, the link you have clicked is not available. Η rim τελευταία κλειδωνεί, όλο και περισσότερο, ότι leaked λογισμικό κυκλοφορεί. Γι αυτό βλέπετε και θα περίεργα ονόματα αρχείων πχ family pictures κλπ. Θα ψάξω να βρω νέο λινκ και θα το ανεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Και νεο leak για το 9500! Δυστυχώς δεν είναι multilanguage οπότε πρέπει να περάσετε τα ελληνικά από την προηγούμενη 4.7.0.173 D Ο W N L O A D Πως κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό μου; Πώς περνάω τα ελληνικά; link re-up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 μια ερωτηση γιατι μου τελειωνει η μπαταρια ποιο γργορα μηπως εχω πηραξει τιποτα?? στις αρχες μου καραταγε αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Είναι το γνωστό battery effect. Η συσκευή σου δεν αναγνωρίζει τις μικρές αποκλίσεις στην μπαταρία. Απλά αποφόρτισε την τελείως και κάνε μια πλήρη φόρτιση με απενεργοποιημένο το τηλέφνο. Κάνε την διαδικασία κανα δυό φορές και θα στρώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Προσπαθησα να περασω την .181 αλλα δεν την περναει...λεει οτι no software update is required for your device.Εχω πανω την .173.Το κανει στον DM αλλα και στον loader.exe, στον δευτερο μου εμφανιζει απλα τα προγραμματα που εχω και δεν κανει τιποτα αλλο.Καμια ιδεα? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Διέγραψες το vendor.xml; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ναι...εχω περασει και αλλες φορες εκδοσεις τετοιες...δεν ξερω θα ξαναδοκιμασω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δοκίμασε και να απεγκαταστήσεις οποιοδήποτε Os έχεις περασμένο στον υπολογιστή σου να κάνεις επανεκκίνηση και τότε να ξεκινήσεις τις διαδικασίες. Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη κάνε wipe στην συσκευή σου όπως λέει εδώ (μην ξεχάσεις το backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ολα οκ...δικο μου λαθος. Μου εκανε εντυπωση παντως που δεν ειχε τον ΒΒ messenger και τον κατεβασα απο το App World.Και οσο για την μνημη ξεκινησε με 35ΜΒ αλλα τωρα παιζει στα 26,5...να δουμε και την μπαταρια!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemenger Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ e-mail ΣΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΜΟΥ ( blackberry storm, Vodafone) ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝEI ? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Η' ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΤΗ VODAFONE ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 send Service BOOKS Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts