moment_v Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Πώς κάνω αναβάθμιση? Βρίσκω την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί για το μοντέλο μου, στα διάφορα site (bbforums). Προσέχω αν είναι multilanguage (έχει ελληνικά) ή οτιδήποτε άλλο (απουσιάζουν τα ελληνικά). Κατεβάζω το αρχείο και το ¨τρέχω¨ στον υπολογιστή. Στην συνέχεια πάω local disk-program files-common files-research in motion-app loader. Διαγράφω το αρχείο Vendor.xml (περιέχει τις ρυθμίσεις του παρόχου). Συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και "τρέχω" το loader.exe. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το πόσο καιρό έχω να περάσω κάποιο Firmware. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατάω από πριν backup, κάνω τη διαδικασία ως administrator και δεν έχω το κινητό σε usb hub. Ακολούθησες την διαδικασία??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 δεν το περνάει. απλά μου βγάζει ποια apps έχω και αν θέλω να βάλω άλλα. Έχεις κάνει φαντάζομαι, extract την 167 στον παλιό φάκελο os? Εμένα για να δουλέψει έπρεπε να κάνω extract το νέο OS στο folder του παλιού OS αφού είχα σβήσει τα παλιά αρχεία. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ακολούθησες την διαδικασία??? ναι. δεν καταλαβαίνω γιατί. θα κάνω Uninstall την .167 και θα την ξαναβάλω στο πισί. 2+ χρόνια (από τους πιο παλιούς με bb εδώ μέσα) πρώτη φορά το παθαίνω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 να ρωτησω οταν περνατε καποια version πχ 167 μετα στο τηλεφωνω σας options-about- το λεει οτι εχετε την 167 οταν παει να μου κανει update μου σταματαει και λεει desktop manager stop...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Πιο πανω αλλα και στο FAQ περιγραφω τη διαδικασια. Την ακολυθεις;;; Εσβησες το vendor.xml?????? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Πιο πανω αλλα και στο FAQ περιγραφω τη διαδικασια. Την ακολυθεις;;; Εσβησες το vendor.xml?????? είπαμε ναι. μήπως φταίει που το tablet έχει περασμένα από msdn τα windows7pro? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 είπαμε ναι. μήπως φταίει που το tablet έχει περασμένα από msdn τα windows7pro? Δοκίμασες να βάλεις την 167 στο φακελάκι της παλιάς σου os και να κρατήσεις την παλιά ονομασία? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 είπαμε ναι. μήπως φταίει που το tablet έχει περασμένα από msdn τα windows7pro? Αλεξ στον interbiz αναφέρομαι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Leaked: OS 4.7.0.173 for 9500 Guru hells τι λες? Αξίζει? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Καλές εντυπώσεις. Δεν έχει ελληνικά. Εφάμιλλη με hybrid. Δεν την περνάω γιατί δεν είναι hybrid :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Leaked: OS 4.7.0.173 for 9500 Guru hells τι λες? Αξίζει? Δεν έχω διαβάσει τίποτα άσχημο για την συγκεκριμένη! Αλλά θα συμφωνήσω με τον moment_v. Ειδικά η τελευταία είναι πολύ σταθερή οπότε δεν με βλέπω να την αλλάζω! Δεν την περνάω γιατί δεν είναι hybrid :) Αν μου το έλεγες αυτό πρίν λίγο καιρό θα νόμιζα οτι μου κάνεις πλάκα, αλλά κατάφερα να σε κάνω και σένα "ανεπίσημο"!!! χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 ελληνικά από αρχή έχει? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Όχι Αλεξ. Πρέπει να τα περάσεις. Εφάμιλλη υβριδικής πάντως. Πολύ πολύ καλή. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Χθές το βράδυ μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα: What else can your BlackBerry® smartphone do for you? Find out when you update to the latest smartphone software! This free update is ready and waiting to help you do more with your BlackBerry smartphone. To update today visit http://www.blackberry.com/updates New ways to work and play! * An update of BlackBerry® Device Software version 4.7 is available. This update includes optimizations and enhancements approved by your wireless service provider. Note: If your device is associated with an email account that uses a BlackBerry® Enterprise Server, contact your administrator for more information about updating.. Get the most advanced BlackBerry Device Software to keep your BlackBerry smartphone performing at its best. To update now visit http://www.blackberry.com/updates Recently changed your BlackBerry smartphone? If you are viewing this message from your BlackBerry browser, you can automatically update your device information when you visit https://ufs.websl.blackberry.com/ufs/update.jsp?hash=550806AF339F5FEA2F0EC6792F89AECFFA0B99291DB2D38220EEF9C37D38CC828E912032080B78C249E689146A3843CEF452B3C4A62A758EC0E2B811EA373DA7008BA4B5150BA18AEEE43D223A9A152329E01 . Research In Motion ---------------------------------------------------- ©2008 Research In Motion Limited. All rights reserved. BlackBerry®, RIM®, Research In Motion®, SureType® and related trademarks, names and logos are the property of Research In Motion Limited and are registered and/or used in the U.S. and countries around the world. You have received this message by opting-in to receive news and information about BlackBerry products and services from Research In Motion. To unsubscribe or change your subscription preferences visit https://ufs.websl.blackberry.com/ufs/unsubscribe.jsp?hash=550806AF339F5FEA2F0EC6792F89AECFFA0B99291DB2D38220EEF9C37D38CC828E912032080B78C249E689146A3843CEF452B3C4A62A758EC0E2B811EA373DA7008BA4B5150BA18AEEE43D223A9A152329E01 . Research In Motion, 295 Phillip St., Waterloo, ON, Canada, N2L 3W8. Δεν ξέρω ποιά έκδοση είναι αλλά είμαι σίγουρος οτι πολυ σύντομα θα μάθουμε. Όποιος κάνει το Update ας μας ενημερώσει! Θα το έκανα εγώ αλλά θέλω να παραμείνω με το τρέχον os μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 μόλις έκανα το update από τη vodafone, είναι η 4.7.0.173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ευχαριστώ!!! First post UPDATED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ...ελπίζω να βελτιώνει λίγο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γιατί το φορτίζω πρακτικά κάθε μέρα. Κατά τα άλλα, μετά από μια σύντομη περιήγηση στην .173, το τηλέφωνο δείχνει σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Υπ όψιν, μετά απο αλλαγή os πρέπει να αφήσεις το τηλέφωνο να αποφορτιστεί τελείως και να κάνεις μια πλήρη φόρτιση με κλειστή συσκευή. Έτσι γλυτώνεις το battery effect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Υπ όψιν, μετά απο αλλαγή os πρέπει να αφήσεις το τηλέφωνο να αποφορτιστεί τελείως και να κάνεις μια πλήρη φόρτιση με κλειστή συσκευή. Έτσι γλυτώνεις το battery effect! ευχαριστώ πολύ για το tip! θα το δοκιμάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ... κορυφαία έκδοση :) τι εννοείς battery effect? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Η συσκευή δεν αναγνωρίζει τις μικρές αποκλίσεις στη ζωής της μπαταρίας. Δηλαδή αν κανονικά η μπαταρία σου ήταν 40%, με το battery effect, θα σου έδειχνε 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Μόλις μου τε έβγαλε στο DM και το κάνω κανονικά... Ελπίζω να μην το μετανιώσω στο θέμα μπαταρίας κυρίως... Πρώτες εντυπώσεις: Ξεκίνησε με 48% ελεύθερη μνήμη!! Ποιο γρήγορος browser Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Την πέρασα κι εγώ μόλις, επίσημη με ελληνικά! Πολύ ωραίο fade στις ενάλλαγες της οθόνης! Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ πιθανόν τα χαρακτηριστικά της να είναι αυτά που χρησιμοποίησαν πολλά άτομα στο φόρουμ με τις hybrid! Εμένα μου άρεσε πολύ η ανταπόκριση του μενού, οι εναλλαγές της οθόνης & το λιγότερο memory leak. Για την μπαταρία δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, αλλά νομίζω πως είναι βελτιωμένη. Καιρός ήταν πάντως, έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Δεν κατάλαβα τελικά η 4.7.0.173 έχει Ελληνικά ή όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Αν έχεις vodafone έχει. Αν δεν έχεις πρέπει να τα περάσεις εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts