giannis_lo Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Παιδια μια official απο Taiwan, την v4.7.0.167_P4.0.0.205 multilanguage την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Εγω αυτη εχω, πολυ σταθερη και καλη μπαταρια! Για Ελληνικα οπως σε ολες που δεν εχουν Ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Εγω αυτη εχω, πολυ σταθερη και καλη μπαταρια! Για Ελληνικα οπως σε ολες που δεν εχουν Ελληνικα! Νομιζω οτι αυτη εχει ελληνικα, τωρα που εβαλα τον loader μου δειχνει οτι αναβαθμιζει και τα ελληνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Νομιζω οτι αυτη εχει ελληνικα, τωρα που εβαλα τον loader μου δειχνει οτι αναβαθμιζει και τα ελληνικα :) Σίγουρα έχει Ελληνικά? Μόλις την δουλέψεις γράψε εάν θες εντυπώσεις... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 η μπαταρία με ενδιαφέρει και αν τρέχουν οι κλασικές εφαρμογές. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafman Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Καλησπερα παιδια. Μολισ κατεβασα αυτη την εκδοση ποθ αναφερεται πιο πανω, απο Taiwan, ειναι ενα .exe αρχειο. Σωστα? τωρα τι κανω για να την εγκαταστησω στο ΒΒ μου? Τρεχω το exe και καπου κανει εγκατασταση.Μετα τι κανω ? Για βοηθηστε λιγακι αν μπορει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2785642#post2785642 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafman Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 μα καλα δεν το βλεπεις το θεματακι ? Ευχαριστω πολυ αλλα μαλλον ειμαι λιγο γκαβος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Δε σε κατάλαβα... Τρέχεις το αρχείο και μετά στον φάκελο προορισμού σβήνεις το vendor.xml. Βάζεις το κινητό στον υπολογιστή και τρέχεις το loader.exe Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 λοιπον καποιες εντυπωσεις απο την .167 - εχει αλλα3ει λιγο το call log( πιο βολικο προσωπικα) - εχει ενα effect κατα την μεγιστοποιηση ελαχιστοποιηση των εφαρμογων(το οποιο κολλαει λιγακι) -πλεον τα εικονιδια με την κεραια κ το ρολοι ειναι clickable και σε στελνουν στο αντιστοιχο( manage connections & clock) -media playr & photos στην δικη μου συσκευη βελτιωμενα(εχει ε3αφανιστει κ η "διαβαθμιση" του μπλε οταν μπαινεις στο media) -μπαταρια παλι στην δικη μου συσκευη καλυτερη -memory leak: 28.7μβ με αρχικα 42μβ μετα απο 15ωρες - πολυ αργο στην επιλογη ηχου για ringtones/alerts -εξακολουθει να στελνει με κινεζικα τα εμαιλ στα ελληνικα δεν εχω καποιο theme ουτε 3rd party apps Σε γενικες γραμμες ειναι καλη, θα την κρατησω, αν και προσωπικα αυτο το effect μου δινει την εντυπωση "ασταθειας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Email? Greeklish? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 @ giannis_lo Και εγω τιν 167 εχω αλλα δεν αντιμετωπιζω προβλημα με memory leak, και ουτε στην επιλογη ηχου για ringtones/alerts βρηκα κατι, λες να ειμαι τοσο χαζος και να μην το καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Η επιλογή για τα ringtone είναι στα options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μαλλον το εγραψα λαθος, ξερω που ειναι, αλλα δεν βλεπω καποια καθυστερηση οπως αναφερεται ποιο πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Πάντως και εγώ τα ίδια modules της .167 φοράω και δεν βλέπω καποια καθυστέρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Λογικα τοτε θα ειναι προβλημα με το δικο μου ΒΒ, θα το κανω ενα wipe και παλι εγκατασταση. Επισης εχω παρατηρησει οτι σχεδον ποτε μετα απο backup-->upgrade-->full restore δεν δουλευει ομαλα. Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 λοιπον καποιες εντυπωσεις απο την .167 - εχει αλλα3ει λιγο το call log( πιο βολικο προσωπικα) - εχει ενα effect κατα την μεγιστοποιηση ελαχιστοποιηση των εφαρμογων(το οποιο κολλαει λιγακι) -πλεον τα εικονιδια με την κεραια κ το ρολοι ειναι clickable και σε στελνουν στο αντιστοιχο( manage connections & clock) -media playr & photos στην δικη μου συσκευη βελτιωμενα(εχει ε3αφανιστει κ η "διαβαθμιση" του μπλε οταν μπαινεις στο media) -μπαταρια παλι στην δικη μου συσκευη καλυτερη -memory leak: 28.7μβ με αρχικα 42μβ μετα απο 15ωρες - πολυ αργο στην επιλογη ηχου για ringtones/alerts -εξακολουθει να στελνει με κινεζικα τα εμαιλ στα ελληνικα Επίσης άλλο ένα πολύ βασικό για μένα είναι οτι πλέον όταν σου στείλει κάποιος μήνυμα ή mail και πατήσεις πάνω στο όνομα του βγάζει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!) μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Σημερα περασα κατι φωτογραφιες στο στορμ απο το λαπτοπ με bluetooth για να τις περασω στο pc. προσπαθω να τις μεταφερω τωρα, αλλα βλεπω οτι τις εχει αποθηκευσει σαν eikona.jpg.rem Γνωριζει κανεις τιποτα? αν τις περασω στο pc και σβησω το .rem απλα δεν τις διαβαζει καθολου. Το ιδιο συνεβη και με ενα αρχειο zip.. (:up: @ hellsangel81, δεν το ειχα παρατηρησει :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adakoolini Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει ελληνική γλώσσα για το blackberry 9500 και που μπορώ να την βρω?ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246980 Πρωτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει ελληνική γλώσσα για το blackberry 9500 και που μπορώ να την βρω?ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Απλά κατέβασε από κάποιο site μια έκδοση λογισμικού miltulanguage και όχι East Asian ή Dutch και ακολούθησε τις οδηγίες στο blackberry FAQ για να την περάσεις στην συσκευή σου. Διάβασε το FAQ θα σε βοηθήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. August 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει ελληνική γλώσσα για το blackberry 9500 και που μπορώ να την βρω?ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Γενικά για ος με ελληνικά κατεβάζεις από κάποιο site μια έκδοση λογισμικού miltulanguage και όχι East Asian ή Dutch και σκολουθείς τις οδηγίες στο blackberry FAQ για να την περάσεις στην συσκευή σου. Σημειωτέων τα ΒΒ δεν έχουν ελληνικό μενού, μπορείς μόνο να γράφεις ελληνικά. Διάβασε το FAQ και troubleshooting θα σε βοηθήσουν πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 eixa thhn ekdosh 4.7.0.141 kai ebala v5.0.0.140 kai den mporw na steilw apo blackberry messenger giati?? vodafone exw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Η εκδοση αυτη οντως δεν εχει ελληνικα. Στο θεμα για τα υβριδικα θα βρεις τον τροπο να βαλεις ελληνικα. ΥΓ: Απεφευγε τα greeklish γιατι απο 01/09 θα διαγραφονται τα μηνυματα τετοιου τυπου. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 151 ?? ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts