gtpaonik Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Προτείνω όποιος έχει πρόβλημα με τις Ρυθμίσεις δικτύου να πάει στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαναφορά>Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου και τότε βάζει ότι θέλει;) και παλι δεν γινεται τιποτα δεν τις αποθηκευει τισ ρυθμισεις.... Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 και παλι δεν γινεται τιποτα δεν τις αποθηκευει τισ ρυθμισεις.... Σ' εμένα πάλι, δεν αποθηκεύει ρυθμίσεις για APN, Username και Password. Χρειάζεται κάτι άλλο; Τι βάλατε στη ρύθμιση για Max Message Size και UA Prof URL? Πέρασε τις ρυθμίσεις κατευθείαν στο carrier.plist. Μέγιστο μέγεθος εμένα έχει προεπιλεγμένα 614400 και UA Prof URL κενό. 5 Posts πιό πάνω... :O :rolleyes: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ωραια οποιος εχει το αρχειακι για wind ασ το ανεβασει εδω.... Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 με reset settings τελικα πηρε τις ρυθμισεις που ειχα περασει με το Vodafone-gr.bundle και εστειλα MMS ΑΛΛΑ παρολο που εχω ενεργοποιημενη την υπηρεσια με δωρεαν SMS/MMS με το πακετο 1ε για ολο το 2009 και εστειλα σε κινητο CU χρεωθηκα 0.47ε! εχει κανεις καποια ιδεα γιατι εγινε αυτο; Παράθεση ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tHe_BrAiN Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Σε όποιον δε κρατάει τα στοιχεία APN, Username και Password ας κάνει τα παρακάτω: 1. Safari -> http://www.unlockit.co.nz 2. Continue 3. Custom APN 4. Συμπληρώστε ανάλογα την εταιρία σας 5. V3 Tethering + MMS να ειναι στο YES 6. Carrier "Blank" 7. Create Profile 8. iPhone -> General -> Network -> Cellular Data Network -> Συμπληρώνουμε MMSC, MMS Proxy και MMS Max Message Size. 9. Αλλάζουμε χειροκίνητα MONO τα στοιχεία στο Cellular Data αν θέλουμε να μπαίνουμε και Ίντερνετ. Δοκιμασμένο σε iPhone 2G με Wind GR καλημερα Παράθεση switch life, switch to mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Σε όποιον δε κρατάει τα στοιχεία APN, Username και Password ας κάνει τα παρακάτω: 1. Safari -> http://www.unlockit.co.nz 2. Continue 3. Custom APN 4. Συμπληρώστε ανάλογα την εταιρία σας 5. V3 Tethering + MMS να ειναι στο YES 6. Carrier "Blank" 7. Create Profile 8. iPhone -> General -> Network -> Cellular Data Network -> Συμπληρώνουμε MMSC, MMS Proxy και MMS Max Message Size. 9. Αλλάζουμε χειροκίνητα MONO τα στοιχεία στο Cellular Data αν θέλουμε να μπαίνουμε και Ίντερνετ. Δοκιμασμένο σε iPhone 2G με Wind GR καλημερα Να' σαι καλά ρε φίλε, τόσες μέρες παιδευόμουν με τις ρυθμίσεις. Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι αρχηγός! Παράθεση There are only 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpaonik Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ενω μου περασε τις ρυθμισεις δεν ξερω γιατι δεν μπορω να στειλω.....καμια βοηθεια??? Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πρόσεξε γιατί καμιά φορά μπορεί να λέει ότι δεν το έστειλε αλλά στην ουσία το έχει στείλει.... Μου έτυχε με iPhone 2G (φυσικά) σε Vodafone... Απλά το mms έφτασε λίγες ώρες μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πρόσεξε γιατί καμιά φορά μπορεί να λέει ότι δεν το έστειλε αλλά στην ουσία το έχει στείλει.... Μου έτυχε με iPhone 2G (φυσικά) σε Vodafone... Απλά το mms έφτασε λίγες ώρες μετά... Aυτό συμβαίνει και με cosmote....:) Έστειλα εχτές, και μάλιστα χωρίς 3G σήμα μετά από jg, και ενώ έβγαλε θαυμαστικό το έστειλε μετά από λίγα λεπτά σε voda σύνδεση... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Aυτό συμβαίνει και με cosmote....:) Έστειλα εχτές, και μάλιστα χωρίς 3G σήμα μετά από jg, και ενώ έβγαλε θαυμαστικό το έστειλε μετά από λίγα λεπτά σε voda σύνδεση... Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του avid καθώς ο παραλήπτης του μηνύματος mms ήταν το δικό μου iphone3g.:) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ναι ήταν εκεί ο Co-Mod και μπορώ να πω ότι ένιωθα σίγουρος!!!!! χα χα χα χα!!!!!!!! Eιχαμε συνάντηση mod από διαφορετικά forum.... Καλορίζικoι παιδιά!!!!!! + LiOn!!!!!!!!!!! Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή τη cote>...... Γιατί όταν φτιάχνεις το ένα (ΜΜS) χαλάει το άλλο (Tethering) και αντίστροφα... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ναι ήταν εκεί ο Co-Mod και μπορώ να πω ότι ένιωθα σίγουρος!!!!! χα χα χα χα!!!!!!!! Eιχαμε συνάντηση mod από διαφορετικά forum.... Καλορίζικoι παιδιά!!!!!! + LiOn!!!!!!!!!!! Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή τη cote>...... Γιατί όταν φτιάχνεις το ένα (ΜΜS) χαλάει το άλλο (Tethering) και αντίστροφα... :p Ευχαριστούμε φίλε avid για τα καλά σου λόγια..... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araikos Δημ. July 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Κάποιος χρήστης iPhone σκέφτηκε να ανεβάσει το Filesystem του iPhone 3GS στο internet για να μπορούμε να κάνουμε τις δοκιμές μας για το Video Recording!! Προτείνω όποιος καταλαβαίνει από αυτά να κατεβάσει το filesystem και να αρχίσει να κάνει επιγόντως δοκιμές!!! Filesystem:http://www.megaupload.com/?d=8PYIDVIT Applications Folder:http://www.megaupload.com/?d=T7RFNKEC ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ VOICEOVER!! Θα χρειαστώ μόνο ένα αρχείο που υπάρχει στο 3gs: var/mobile/library/preferences/com.apple.voiceover.enabled.launchd.plist όποιος μπορεί ας το ανεβάσει παρακαλώ!!!!! Παράθεση http://i3.ytimg.com/vi/Z_op8LqWYrg/default.jpg Jumpstyle! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomyle Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Υπαρχει οδηγος για την τροποποιηση του αρχειου M68AP.plist (Ενεργοποίηση διακόπτη ποσοστιαίας ένδειξης της μπαταρίας στο iPhone 2G/3G) αλλα εγω σας το παραθέτω για πιο γρηγορη λυση! Αντικαθιστούμε το M68AP.plist που βρίσκεται στο System/Library/CoreServices/Springboard.app με το αρχειο Μ68ΑΡ.plist που βρισκεται στο ζιπ αρχειο battery toggle %.zip. Restart και μετα πάμε στις Ρυθμίσεις>Γενικές>Χρήση , "Ποσοστό Μπαταρίας":p:p:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Υπαρχει οδηγος για την τροποποιηση του αρχειου M68AP.plist (Ενεργοποίηση διακόπτη ποσοστιαίας ένδειξης της μπαταρίας στο iPhone 2G/3G) αλλα εγω σας το παραθέτω για πιο γρηγορη λυση! Αντικαθιστούμε το M68AP.plist που βρίσκεται στο System/Library/CoreServices/Springboard.app με το αρχειο Μ68ΑΡ.plist που βρισκεται στο ζιπ αρχειο battery toggle %.zip. Restart και μετα πάμε στις Ρυθμίσεις>Γενικές>Χρήση , "Ποσοστό Μπαταρίας":p:p:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αυτό είναι δοκιμασμένο; Που βρίσκω τον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έκανα αυτό με την μπαταρία σε iphone 3g και λειτουργεί κανονικά! Nice job! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmaingr Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Και μένα λειτούργησε κανονικά... Το είχα ενεργοποιημένο απο bossprefs (sbsettings anyway) αλλα κάτι πείραζα, το έχασα και μετά δεν μπορούσε να επανέλθει με τίποτα... Thnx για την λύση :) Αυτο που προσπαθώ να κάνω είναι προ 3.0 έκδοσης όπου το εικονίδιο της μπαταρίας δεν υπήρχε καθόλου και στη γωνία εκεί είχε μόνο αριθμητικά (Χωρίς το %) το υπόλοιπο της μπαταρίας.. Less is more. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jen_b305 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή τη cote>...... Γιατί όταν φτιάχνεις το ένα (ΜΜS) χαλάει το άλλο (Tethering) και αντίστροφα... Εμένα μου χάλασε η ρύθμιση "Cellular data network". Ειχα βάλει το switch <key>AllowEDGEEditing</key> <true/> στο carrier.plist του φακέλου system>library>carrier bundles>Tmobile_gr.bundle και τώρα μετά την αναβάθμιση στα carrier settings 4.1 της cosmote εξαφανίστηκε και το switch δεν δουλεύει πλέον. Τα νεύρα μου! Μήπως το switch πρέπει να μπει σε άλλο αρχείο; Edit: το βρήκα το άλλο αρχείο (carrier.plist). Είναι στο στο /var/mobile/library/carrier bundles/Tmobile_gr.bundle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akmakas Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Τέλειο φίλε πολύ καλή δουλειά...Μου δούλεψε άψογα...Χρειαζόταν κάτι τέτοιο να ξέρουμε τι γίνεται με την μπαταρία του κινητού!!!!:) Παράθεση Γυρνάω την πλάτη μου στο μέλλον.. www.retrovisions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 gia mms παντως εγω μολις εγκατεστησα απο cydia ..στο 2g .στελνει και λαμβανει χωρια να κανω καμια ρυθμιση apn και τρεχα γυρευε...! cooll Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NETZWERK Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ερώτηση, στο δικό μου iPhone 2G με ver.3 δεν εμφανίζει το πεδίο ρυθμίσεις->γενικά->δίκτυο->κινητό δίκτυο δεδομένων. Τι μπορεί να φταίει? Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τισ ρυθμίσεις MMS της Cosmote που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts