CarpeNoctum Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλησπέρα φίλε. Από ότι φαίνεται η συσκευή σου είναι Locked σε συγκεκριμένα δίκτυα της Αγγλίας και επομένως για να λειτουργήσει με ελληνικούς παρόχους θα πρέπει να γίνει η συσκευή Unlock. Πες μας ποιο κινητό έχεις και την έκδοση του λογισμικού αλλά και της baseband για να δούμε εάν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα ή εάν θα πρέπει να περιμένεις για το περίφημο Jailbreak/Unlock της iOS 4. ;) Πρώτη φορά νομίζω διαβάζω για συσκευή κλειδωμένη σε πάνω από 1 δίκτυο. Reset Network Settings έχει δοκιμάσει ο φίλος; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Θα δοκιμάσω με το reset αν κ δε νομίζω να γίνει κάτι. Η συσκευή είναι iPhone 3GS κ το λογισμικό το 3.0.1 όχι η 4. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Θα δοκιμάσω με το reset αν κ δε νομίζω να γίνει κάτι. Η συσκευή είναι iPhone 3GS κ το λογισμικό το 3.0.1 όχι η 4. Τι μπορώ να κάνω; Φιλε μου για να μην μπλεχτουμε με εκδόσεις baseband και bootrom θα σου πρότεινα να κατεβασεις την εφαρμογή f0recast ( google it ) η οποία και θα σου πει αμέσως εάν είναι δυνατό το unlock της συσκευής σου και με ποιο εργαλείο. Μόλις την τρεξεις ποσταρε τα αποτελέσματα εδώ για να δούμε πως θα κινηθούμε στην συνέχεια. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Λοιπόν το έβαλα το forecast κ να τι μου εβγαλε. Baseband: 05.11.07 Bootloader: 6.4 Model: mb489 Jb: yes Unlockable: yes use blacksnow Thethered: no Τώρα τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Λοιπόν το έβαλα το forecast κ να τι μου εβγαλε. Baseband: 05.11.07 Bootloader: 6.4 Model: mb489 Jb: yes Unlockable: yes use blacksnow Thethered: no Τώρα τι να κάνω; Λοιπόν φίλε μπορείς να κάνεις jailbreak την συσκευή σου με το Redsn0w και στην συνέχεια να κάνεις unlock την συσκευή σου με το ultrasn0w. Πρόσεξε όμως το εξής. Εάν έχεις συσκευή με την καινούρια bootrom τότε το jailbreak θα είναι tethered που σημαίνει πως καθε φορά που για κάποιο λόγο επανεκιννείς το τηλέφωνο θα πρέπει να το συνδέεις με τον υπολογιστή και να τρέχεις ξανά το εργαλείο RedSn0w χωρίς την επιλογή install Cydia. Σε καθε περίπτωση είναι δυνατό το unlock της συσκευής σου αλλά θέλει λιγο προσοχή να μην περάσεις την iOS 4 γιατί τότε δεν υπάρχει λύση και θα πρέπει να περιμένεις για το Jailbreak/Unlock όταν αυτό θα κυκλοφορήσει. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 1, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μπορώ να κάνω unlock χωρίς να κανω jb? Επίσης πως μπορώ να μάθω αν η συσκευή μου έχει την καινούρια bootrom ? γενικά δε θέλω καθε φορά που επανεκινει να τρέχω το redsnow.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μπορώ να κάνω unlock χωρίς να κανω jb? Επίσης πως μπορώ να μάθω αν η συσκευή μου έχει την καινούρια bootrom ? γενικά δε θέλω καθε φορά που επανεκινει να τρέχω το redsnow.. Όχι δεν γίνεται Unlock χωρίς πρώτα να γίνει Jailbreak η συσκευή. To unlock γίνεται περνώντας το αντίστοιχο πακέτο από το Cydia. Δες το προηγούμενο ποστ μου για τα links. Για να ελένξεις εάν έχεις την καινούρια ή την παλιά Bootrom δες τον σχετικό οδηγό : Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Από τη στιγμή που έχει συσκευή με λογισμικό 3.0.1 πώς είναι δυνατόν να έχει νέα bootrom; Οι συσκευές με την καινούρια bootrom άρχισαν να κυκλοφορούν περίπου όταν βγήκε η 3.1.2. Εκτός αν δε διάβασα εγώ κάτι καλά. Edited August 1, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Από τη στιγμή που έχει συσκευή με λογισμικό 3.0.1 πώς είναι δυνατόν να έχει νέα bootrom; Οι συσκευές με την καινούρια bootrom άρχισαν να κυκλοφορούν περίπου όταν βγήκε η 3.1.2. Εκτός αν δε διάβασα εγώ κάτι καλά. Δεν θυμάμαι Νίκο. Για αυτό τον λόγο έδωσα και τον οδηγό. Κατά πάσα πιθανότητα ισχύει αυτό που λες οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Για να έχει 3.0.1 σημαίνει ότι αγοράστηκε τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά είχε βγει η 3.1 και η 3.1.2 1-2 μήνες μετά. Οι πρώτες συσκευές με νέα bootrom άρχισαν να εμφανίζονται μετά τα τέλη Οκτώβρη, οπότε αν η συσκευή του φίλου έχει 3.0.1 είναι αδύνατο να έχει νέα. Εγώ πάντως επαναφέρω τον προβληματισμό μου. Πρώτη φορά διαβάζω για συσκευή που είναι κλειδωμένη σε πάνω από 1 πάροχο. Ο φίλος γράφει ότι του έχει δουλέψει με 3 κάρτες από 3 διαφορετικούς παρόχους στην Αγγλία. Γράφει επίσης ότι του δούλεψε και Ελληνική κάρτα στην Αγγλία μέσω roaming. Η συσκευή αυτή μου φαίνεται απίθανο να είναι κλειδωμένη... Εκτός αν ήταν εξ' αρχής κλειδωμένη, έγινε unlock και μετά με αναβάθμιση ξανακλείδωσε. Αλλά έχει την 3.0.1 πάνω. Οπότε μου φαίνεται δύσκολο και αυτό το σενάριο. Εκτός αν ο φίλος έκανε λάθος και ήθελε να γράψει 4.0.1 οπότε το παραπάνω σενάριο με την αρχικά κλειδωμένη, έπειτα ξεκλειδωμένη και μετά κλειδωμένη και πάλι συσκευή, φαίνεται πιο πιθανό. Edited August 1, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Για να έχει 3.0.1 σημαίνει ότι αγοράστηκε τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά είχε βγει η 3.1 και η 3.1.2 1-2 μήνες μετά. Οι πρώτες συσκευές με νέα bootrom άρχισαν να εμφανίζονται μετά τα τέλη Οκτώβρη, οπότε αν η συσκευή του φίλου έχει 3.0.1 είναι αδύνατο να έχει νέα. Εγώ πάντως επαναφέρω τον προβληματισμό μου. Πρώτη φορά διαβάζω για συσκευή που είναι κλειδωμένη σε πάνω από 1 πάροχο. Ο φίλος γράφει ότι του έχει δουλέψει με 3 κάρτες από 3 διαφορετικούς παρόχους στην Αγγλία. Γράφει επίσης ότι του δούλεψε και Ελληνική κάρτα στην Αγγλία μέσω roaming. Η συσκευή αυτή μου φαίνεται απίθανο να είναι κλειδωμένη... Εκτός αν ήταν εξ' αρχής κλειδωμένη, έγινε unlocked και μετά με αναβάθμιση ξανακλείδωσε. Αλλά έχει την 3.0.1 πάνω. Οπότε μου φαίνεται δύσκολο και αυτό το σενάριο. Εκτός αν ο φίλος έκανε λάθος και ήθελε να γράψει 4.0.1 οπότε το παραπάνω σενάριο με την αρχικά κλειδωμένη, έπειτα ξεκλειδωμένη και μετά κλειδωμένη και πάλι συσκευή, φαίνεται πιο πιθανό. Ναι Νίκο έχεις δίκιο. Και εμένα με προβληματίζει το ότι δούλευε με 3 διαφορετικές sim κάρτες από Αγγλικούς παρόχους. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα από το JB/Unlock και μετά να δούμε. Μπορεί να είχε γίνει κάποιου είδους un-official unlock γιατί εάν θυμάμαι σωστά το iPhone εκείνη την περίοδο το διέθετε κλειδωμένο μόνο η O2. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Παιδιά συγχωρηστε με. Η συσκευή έχει τη 3.1.2. Σορυ για το μπέρδεμα αλλά δεν έχω κ σταθερό Ίντερνετ εδώ οπότε όλα γίνονται πολύ δύσκολα. Για να τα μαζέψω πάλι όλα μαζί. Έχω ένα 3Gs από αγγλικό ebay το οποίο στην Αγγλία έχει Ο2 sim card και η αγγελία με την οποία αγοράστηκε έλεγε "unlocked for all the english networks". Μάλιστα, όσο ήταν Αγγλία κ έβαλα ελληνική sim φάνηκε πως συνδέθηκε κανονικά μέσω αγγλικού παρόχου. Έρχομαι Ελλάδα. Βάζω ελληνικές sim δε συνδέεται με καμία. Το f0recast μου λέει τα εξής: Baseband: 05.11.07 Bootloader: 6.4 Model: mb489 Jb: yes Unlockable: yes use blacksnow Thethered: no H συσκευή έχει το 3.1.2 (7D11) κ απο κάτω λέει carrier: Ο2 5.0 Με τι ακριβώς να κάνω jb κ μετά unlock κ πως μετά δε θα έχω προβλήματα? Κάπου βρήκα για το spirit.. Θα κάνει δουλειά? Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους! Edited August 1, 2010 by JustMichalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά συγχωρηστε με. Η συσκευή έχει τη 3.1.2. Σορυ για το μπέρδεμα αλλά δεν έχω κ σταθερό Ίντερνετ εδώ οπότε όλα γίνονται πολύ δύσκολα. Για να τα μαζέψω πάλι όλα μαζί. Έχω ένα 3Gs από αγγλικό ebay το οποίο στην Αγγλία έχει Ο2 sim card και η αγγελία με την οποία αγοράστηκε έλεγε "unlocked for all the english networks". Μάλιστα, όσο ήταν Αγγλία κ έβαλα ελληνική sim φάνηκε πως συνδέθηκε κανονικά μέσω αγγλικού παρόχου. Έρχομαι Ελλάδα. Βάζω ελληνικές sim δε συνδέεται με καμία. Το f0recast μου λέει τα εξής: Baseband: 05.11.07 Bootloader: 6.4 Model: mb489 Jb: yes Unlockable: yes use blacksnow Thethered: no H συσκευή έχει το 3.1.2 (7D11) κ απο κάτω λέει carrier: Ο2 5.0 Με τι ακριβώς να κάνω jb κ μετά unlock κ πως μετά δε θα έχω προβλήματα? Κάπου βρήκα για το spirit.. Θα κάνει δουλειά? Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους! Λοιπόν φίλε Μιχάλη, αφού έχεις την έκδοση 3.1.2 για να είσαι σίγουρος πως το jailbreak θα είναι untethered σου προτείνω να προχωρήσεις σε jailbreak χρησιμοποιώντας το Spirit εργαλείο. Οδηγό για λειτουργικό Windows και Mac θα βρεις στα παρακάτω links. [Windows] Πως να κάνετε Jailbreak στο iPhone σας με το Spirit [Mac] Πως να κάνετε Jailbreak στο iPhone σας με το Spirit Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς το Jailbreak θα πρέπει από το Cydia να εγκαταστήσεις το πακέτο UltraSn0w της Dev-Team για να πραγματοποιήσεις το Unlock. Επισυνάπτω την σχετική είδηση από το blog της Dev-Team σχετικά με το Baseband Unlock. Baseband Unlock As you probably know by now, ultrasn0w has been updated to cover all basebands from 04.26.08 onward. Many thanks to @sherif_hashim for finding the crashing command that the new ultrasn0w 0.93 uses! He worked hard at finding the crash, and he kept it confidential until the right time to use it. Major props to @oranav (who found the earlier +xlog crash). He also had this crashing command! iPhone 3G and 3GS baseband unlockers (those who rely on ultrasn0w to make phone calls) should always be very wary to update their firmware, however our Ultrasn0w application will unlock all recent (including the current) 3GS and 3G baseband firmware versions. Once you are jailbroken using PwnageTool 4.01, install ultrasn0w from Cydia and you’ll be unlocked. Remember! This baseband unlock situation is rare, should you upgrade your iPhone blindly at the next iOS release please don’t expect an unlock - but for now you are OK (whatever state your baseband is in). Ενημέρωσε μας για την επιτυχία ή όχι της προσπάθειας. Απλά να σου υπενθυμίσω πως δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις restore από το iTunes γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα περαστεί η έκδοση iOS 4 με ότι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα Jailbreak/Unlocking. :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Φιλε το έκανα το jb με το spirit κ νομίζω εγινε. Τώρα θα μπω στο cydia. Τι να επιλέξω user η hacker η developer? User σωστά; Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με wifi? κ μετά μέσα στο cydia θα ψάξω να κατεβασω το ultrasnow ? Μπορώ να το κατεβασω απο το Internet κ να το περάσω μετά στο iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Φιλε το έκανα το jb με το spirit κ νομίζω εγινε. Τώρα θα μπω στο cydia. Τι να επιλέξω user η hacker η developer? User σωστά; Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος με wifi? κ μετά μέσα στο cydia θα ψάξω να κατεβασω το ultrasnow ? Μπορώ να το κατεβασω απο το Internet κ να το περάσω μετά στο iPhone; Επέλεξε Developer. Απλά θα βλέπεις περισσότερα πακέτα στο Cydia δεν αλλάζει κάτι. Για να εγκαταστήσεις το UltraSn0w πρέπει να βάλεις το ακόλουθο source στο cydia : http://repo666.ultrasn0w.com/ Μέσα από το Cydia θα το εγκαταστήσεις, δεν θα το βρεις στο νετ πουθενά. ;) Update Από ότι είδα τώρα στο Twitter ενδέχεται το παραπάνω source που σου έδωσα να μην λειτουργεί. Δοκίμασε σε αυτήν την περίπτωση το παρακάτω : http://repo666.ultrasn0w.org Edited August 1, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 επιτελους κυκλοφόρησε το jailbreak.... :):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Για περισσότερες πληροφορίες : Θέμα: Jailbreakme.com - Κυκλοφόρησε το JB για την iOS 4.x ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Jailbreak για την iOS 4 Για περισσότερες πληροφορίες εδώ : Θέμα: Jailbreakme.com - Κυκλοφόρησε το JB για την iOS 4.x Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Τωρα που κυκλοφορησε το j/b, τα αμερικανικα 3GS με 4, γινονται unlock? Ερχεται ενας φιλος απο Αμερικη και του το εχουν ζητησει σαν δωρο αλλα με επιασε "αδιαβαστο" και περιμενει απαντηση για να ξερει τι να κανει γιατι ταξιδευει σε λιγες μερες. Eυχαριστω πολυ CarpeNoctum Edited August 1, 2010 by sakis009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 To unlock δεν έχει βγει ακόμα. Αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Όποιος φίλος έκανε το jb από το jailbreakme.com, μπορεί να μας ενημερώσει αν μετά τη διαδικασία του jb είχε χάσει κάτι από τα δεδομένα του? Ευχαριστώ ;-) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Όποιος φίλος έκανε το jb από το jailbreakme.com, μπορεί να μας ενημερώσει αν μετά τη διαδικασία του jb είχε χάσει κάτι από τα δεδομένα του? Ευχαριστώ ;-) Εκανα μολις jailbreak και δεν εχει χαθει τπτ απο δεδομενα, το τηλεφωνο δουλευει οπως πριν, δεν εκανε καν reboot μετα το jailbreak !Ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Επέλεξε Developer. Απλά θα βλέπεις περισσότερα πακέτα στο Cydia δεν αλλάζει κάτι. Για να εγκαταστήσεις το UltraSn0w πρέπει να βάλεις το ακόλουθο source στο cydia : http://repo666.ultrasn0w.com/ Μέσα από το Cydia θα το εγκαταστήσεις, δεν θα το βρεις στο νετ πουθενά. ;) Update Από ότι είδα τώρα στο Twitter ενδέχεται το παραπάνω source που σου έδωσα να μην λειτουργεί. Δοκίμασε σε αυτήν την περίπτωση το παρακάτω : http://repo666.ultrasn0w.org Όλα οκ φιλε κ σε ευχαριστώ. Πέρασα κανονικά το πακετακι απο cydia κ έκανε unlock επιτυχώς. Τώρα τι δεν πρέπει να κάνω; restore απο iTunes? Backup μπορώ να κανω? επίσης είδα ότι για να περάσω εφαρμογές απο app store κάποιες θέλουν την 3.1.3. Μπορώ να την βάλω; Δε με ενδιαφέρει η 4 αλλά η 3.1.3. Πως θα γίνει αυτό κ μετά πρέπει να κάνω πάλι jb κ unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bu88l3 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλημέρα σε όλους!!! Έχω ένα iPhone 3Gs ενός φίλου το οποίο είναι κλειδωμένο σε κάποιο άλλο carrier (δε ξέρω ποιον..). Μη γνωρίζοντας είχε περασει την 4.0.1 και τώρα περιμένει να γίνει activated μέσω iTunes αλλά οπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι εφικτό. Περίμενα πως και πως να βγει το jb και προφανώς το unlock για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Το j/bme όμως τρέχει μέσα από το ίδιο το iphone και από την στιγμή που δεν είναι activated υπάρχει πρόβλημα. 1) Ξέρετε από που θα μπορούσα να αγοράσω μία PhoneBook Sim card για να το κάνω τη μέθοδο που προτείνει ο Sherif Hasmim? 2) Έχετε ακούσει τπτ αν θα βγάλει και κανένας άλλος (π.χ.Geohot) καμιά άλλη μέθοδο για j/b? 3) καμία άλλη ιδέα γενικότερα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Εκανα μολις jailbreak και δεν εχει χαθει τπτ απο δεδομενα, το τηλεφωνο δουλευει οπως πριν, δεν εκανε καν reboot μετα το jailbreak !Ολα καλα!!! Σου παρουσιάστηκε μήπως θέμα με τα MMS όπως αναφέρεται σε διάφορα fora? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts