eatmydust Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παίδες, απορία: Έχω στα χέρια μου ένα iPhone 3GS στο οποίο περάστηκε η 4.0.1 και είναι, αυτή τη στιγμή, τουβλοποιημένο. Έτρεξα f0recast και η απάντηση είναι: Baseband: 05.13.04 Bootloader: 6.4 Model: MC131 Jalbreakable: <KENO> Unlockable: NO Tethered: Maybe - Depends if Refurbished Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην 3.1.3 και ξεκλειδώματος αυτής; Δε χρειάζεται να επιστρέψεις στην 3.1.3 αφού έχει βγεί jailbreak για όλες τις εκδόσεις firmware και όλες τις bootroms, παλιές και νέες. Jailbreakme.com: Εύκολο jailbreak για όλες τις iOS συσκευές και για Unlock -> ultrasn0w 1.0-1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις πρόσβαση στον Safari (με άλλα λόγια η συσκευή να είναι activated). Και η εν λόγω συσκευή ΔΕΝ είναι ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις πρόσβαση στον Safari (με άλλα λόγια η συσκευή να είναι activated). Και η εν λόγω συσκευή ΔΕΝ είναι ;) Δοκίμασε να δεις αν γίνεται downgrade [Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημερα, εχω το 3Gs με 3.1.3 το γυρισα κ εγω 4 και μετα εκανα το γνωστο jailbreak απο το http://www.jailbreakme.com.. Αλλα μετα το jb οταν μπαινω στα μηνυματα εχει μεινει στο τελευταιο μηνυμα οταν παταω να παω πισω στα υπολοιπα μηνυμα κανει σαν να κολλαει κ με πεταει στο μενου..το εχει καποιος το προβλημα αυτο ? μπορω να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vass Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημερα, εχω το 3Gs με 3.1.3 το γυρισα κ εγω 4 και μετα εκανα το γνωστο jailbreak απο το http://www.jailbreakme.com.. Αλλα μετα το jb οταν μπαινω στα μηνυματα εχει μεινει στο τελευταιο μηνυμα οταν παταω να παω πισω στα υπολοιπα μηνυμα κανει σαν να κολλαει κ με πεταει στο μενου..το εχει καποιος το προβλημα αυτο ? μπορω να κανω κατι ? Το ίδιο έκανε και το 3gs ενός φίλου που δεν είχε ούτε jailbreak ούτε τίποτα άλλο. Μάλιστα, του είχε βγάλει και ένα παράξενο μικρό γράφημα κάθετα στην οθόνη. Το πρόβλημα λύθηκε με επανεκκίνηση του κινητού. Κάνε και σε συ μήπως και φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα. ενώ έχω κατεβάσει μία εγαρμογή δεν μου την κάνει install. Επίσης έχω περάσει το tom tom αλλά κλείνει μόνο του. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techboy82 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα!Εχω ένα 3GS με IOS4.0.1 και το έκανα jailbreak με τον γνωστό τρόπο! Οταν έβαλα το sbsettings απο cydia μου εξαφανίστηκαν όλοι οι φακέλοι με τισ εφαρμογες.Εχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτο??Καμοια λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Ξέρουμε αν υπάρχει κανένα προγραμμα για κατεβαζουμε τραγούδια από το YouTube στο iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Το ίδιο έκανε και το 3gs ενός φίλου που δεν είχε ούτε jailbreak ούτε τίποτα άλλο. Μάλιστα, του είχε βγάλει και ένα παράξενο μικρό γράφημα κάθετα στην οθόνη. Το πρόβλημα λύθηκε με επανεκκίνηση του κινητού. Κάνε και σε συ μήπως και φτιάξει. τα ιδια εκανε.. αλλα απο οτι το εψαξα πολυ βρηκα οτι εφταιγε μια εφαρμογη η sms helper... οταν το εβγαλα δεν το ξαναεκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 για ξεκλειδωμα και jailbroken iphone 3gs της at&t για να δουλευει ελληνικες sim ποιον οδηγο να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Ξέρουμε αν υπάρχει κανένα προγραμμα για κατεβαζουμε τραγούδια από το YouTube στο iPhone; Mxtube υπαρχουν κ αλλα φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δε χρειάζεται να επιστρέψεις στην 3.1.3 αφού έχει βγεί jailbreak για όλες τις εκδόσεις firmware και όλες τις bootroms, παλιές και νέες. Δηλαδή κάνοντας jailbreak ακόμα και αν κάνεις restore από το itunes εξακολουθεί να είναι jailbreak το iPhone? Με το restore από το iTunes δεν καθαρίζουν τα πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Δηλαδή κάνοντας jailbreak ακόμα και αν κάνεις restore από το itunes εξακολουθεί να είναι jailbreak το iPhone? Με το restore από το iTunes δεν καθαρίζουν τα πάντα? Οχι, ετσι ειναι. Με restore μεσω itunes σβηνουν τα παντα. Δεν μενει τιποτα ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Οχι, ετσι ειναι. Με restore μεσω itunes σβηνουν τα παντα. Δεν μενει τιποτα ;) Ωραία! Δεν μένει τίποτα! Μια ερώτηση τώρα. Τις επαφές, τις ρυθμίσεις, τα μηνύματα... μπορείς να τα επαναφέρεις με restore από το back up. Σωστά? Αν θές μπορείς να επαναφέρεις μόνο τις επαφές? Τις εφαρμογές που είχες περάσει στο τηλ. πώς τις περνάς πάλι? Τις κάνεις εγκατάσταση μία-μία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Με το restore ΔΕΝ καθαρίζουν τα πάντα και ειδικά αν το κινητό είναι jailbroken. Σε ρωτάει αν θέλεις να καθαρίσει τα πάντα(set up as new device) ή να κάνει restore from backup. Όταν το κινητό είναι jailbroken και γίνει σε αυτό restore, τότε το κινητό χάνει το jailbreak του είτε το restore είναι με set up as new είτε restore from backup. Επαφές, μήνυματα κι εφαρμογές μπορούν να επαναφερθούν μετά από το restore κι επιλέγεις εσύ ακριβώς τι θέλεις. Μπορεί να θέλεις μόνο επαφές, μόνο μηνύματα κ.ο.κ Οι εφαρμογές που υπάρχουν στο iTunes μπορούν να εγκατασταθούν όλες μαζί χωρίς να χρειαστεί να τις κάνεις μια-μια εγκατάσταση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Με το restore ΔΕΝ καθαρίζουν τα πάντα και ειδικά αν το κινητό είναι jailbroken. Σε ρωτάει αν θέλεις να καθαρίσει τα πάντα(set up as new device) ή να κάνει restore from backup. Όταν το κινητό είναι jailbroken και γίνει σε αυτό restore, τότε το κινητό χάνει το jailbreak του είτε το restore είναι με set up as new είτε restore from backup. Επαφές, μήνυματα κι εφαρμογές μπορούν να επαναφερθούν μετά από το restore κι επιλέγεις εσύ ακριβώς τι θέλεις. Μπορεί να θέλεις μόνο επαφές, μόνο μηνύματα κ.ο.κ Οι εφαρμογές που υπάρχουν στο iTunes μπορούν να εγκατασταθούν όλες μαζί χωρίς να χρειαστεί να τις κάνεις μια-μια εγκατάσταση. Άρα για να καθαρίσουν τα πάντα πρέπει να κάνεις: 1) restore από το iTunes 2) και μετά set up as new device. Σωστά? Τις εφαρμογές πώς τις βάζεις όλες μαζί? Δεν είναι καλύτερα να τις βάλεις μία-μία? Αφού τα σβήσεις όλα από το κινητό μετά κάνεις καθαρή εγκατάσταση των εφαρμογών. Το λέω γιατί δεν ξέρω αν το bock up των εφαρμογών μπορεί να κρατήσει "σκουπιδάκια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Στο πρώτο σκέλος της ερώτησης τα λες σωστά σχετικά με το restore. Όσο για τις εφαρμογές, πριν κάνεις restore μέσα από το iTunes, κάνε ένα Transfer Purchases για να περαστούν όλες οι εφαρμογές που έχεις μέσα στο iPhone, ώστε μετά το restore να τις περάσεις από το iTunes(όπου είναι κρατημένες δηλαδή) στο iPhone. Στην ουσία μπορούν να περαστούν όλες με μορφή συγχρονισμού. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Όσο για τις εφαρμογές, πριν κάνεις restore μέσα από το iTunes, κάνε ένα Transfer Purchases για να περαστούν όλες οι εφαρμογές που έχεις μέσα στο iPhone, ώστε μετά το restore να τις περάσεις από το iTunes(όπου είναι κρατημένες δηλαδή) στο iPhone. Στην ουσία μπορούν να περαστούν όλες με μορφή συγχρονισμού. Χωρίς να επιρεάσει την απόδοση του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Χωρίς να επιρεάσει την απόδοση του κινητού? Εννοείται;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Εννοείται;) Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimwn Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Ζητω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοήθεια! Ειμαι ασχετος απο i phone και γενικά από τεχνολογία. Εκανα εγκατασταση του itunes9.2 sto pc μου και υποθετω και στο i phone μου (3GS) και τωρα δε μπορω να εγκαταστησω το spirit. Γιατι ναι μεν απεγκατεστησα το itunes9.2 και έβαλα το 9, όμως κάθε φορά που πάω να τρεξω το spirit, μου βγαινει απαγορευση που λεει ότι The file "iTunes Library.itl" cannot be read because it was created by a newer version of iTunes Τα χω χάσει και δεν ξέρω τι να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Ζητω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ βοήθεια! Ειμαι ασχετος απο i phone και γενικά από τεχνολογία. Εκανα εγκατασταση του itunes9.2 sto pc μου και υποθετω και στο i phone μου (3GS) και τωρα δε μπορω να εγκαταστησω το spirit. Γιατι ναι μεν απεγκατεστησα το itunes9.2 και έβαλα το 9, όμως κάθε φορά που πάω να τρεξω το spirit, μου βγαινει απαγορευση που λεει ότι The file "iTunes Library.itl" cannot be read because it was created by a newer version of iTunes Τα χω χάσει και δεν ξέρω τι να κάνω! Καταρχάς το iTunes δεν μπαίνει στο iPhone. Πήγαινε Settings > General > About > Version και πες μας ακριβώς ποια έχεις. Από εκεί κι έπειτα θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά κάποιος αν θέλει να κάνει jailbreak τώρα δε μπορεί; Έχει βγει 4.0.2 στο itunes και για αυτήν ΔΕΝ υπάρχει από όσα γνωρίζω jailbreak... Υπάρχει κάπου η 4.0.1 για να την βάλουμε ή πρέπει να περιμένουμε jailbreak για 4.0.2; :confused: Εγώ έχω 3GS με 3.1.3 jailbreak. Βασικά δε θα αναβάθμιζα, αλλά μου τη δίνει που πλέον όλες οι εφαρμογές ζητάνε έκδοση από 4 και πάνω....... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά κάποιος αν θέλει να κάνει jailbreak τώρα δε μπορεί; Έχει βγει 4.0.2 στο itunes και για αυτήν ΔΕΝ υπάρχει από όσα γνωρίζω jailbreak... Υπάρχει κάπου η 4.0.1 για να την βάλουμε ή πρέπει να περιμένουμε jailbreak για 4.0.2; :confused:.......... Για δες εδω :D Θα τα βρεις ολα :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kimwn Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καταρχάς το iTunes δεν μπαίνει στο iPhone. Πήγαινε Settings > General > About > Version και πες μας ακριβώς ποια έχεις. Από εκεί κι έπειτα θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;) Για να καταλάβεις το μέγεθος της ασχετοσύνης μου... δεν ήξερα ούτε πώς να βρω την έκδοση του i phone... Είναι η 4.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts