simosgr11 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για τισ απαντησεις σου βρηκα τροπο και το ειδε το pc το μονο που τηα ητηελα να μου απαντησεισ ειναι το εξης . το itunes τωρα μου λεει πως εχει βρει ενα iphone σε recovery mode και πως πρεπει να το κανω restore . να προχωρησω η θα κανω μαμακια και μετα δεν τηα μπορω να το σπασω ?? αααα και απο που μπορω να κατεβασω firm 3.1.2 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 παιδια καλημερα ... θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να διαβαζει τα αρχεια excel αλλα....προσεχτε .. επειδη εχω βαλη αυτοματο φιλτρο αν ειναι δυνατο να το εμφανιζει και αυτο ..για να κανω επιλογη ...το Quickoffice δεν το εχει ...η δεν μπορεσα να το βρω εγω για να το βαλω ευχ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 σε ευχαριστω φιλε μου για τισ απαντησεις σου βρηκα τροπο και το ειδε το pc το μονο που τηα ητηελα να μου απαντησεισ ειναι το εξης . το itunes τωρα μου λεει πως εχει βρει ενα iphone σε recovery mode και πως πρεπει να το κανω restore . να προχωρησω η θα κανω μαμακια και μετα δεν τηα μπορω να το σπασω ?? αααα και απο που μπορω να κατεβασω firm 3.1.2 ??? Κατέβασε το από εδώ φίλε μου. 3.1.2 (3GS): iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw Προχωράς άφοβα κι όταν τελειώσεις με το Restore όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, τρέχεις το Blackra1n αναλόγως τι λειτουργικό έχεις(Windows/Mac):) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevedeos Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) Παίδες καλημερα, εχω ενα μήλο 3g me ios 4.01 και στην προσπαθειά μου να του κανω jailbreak σταμάτησε να συνδέεται στο itunes. Δεν πρόλαβα ούτε να ξεκινήσω, αρχικά το σύνδεσα στο irunes και ξεκινησα το restore. Έκανα backup και τελείωσε κάνοντας reboot, όταν πήγε να συνδεθεί στο itunes πέταξε "we could not complete your iTunes Store request. An uknown error occured(-9812)" και το μήλο μου παίρνει μονο κλήσει sos.!!! Τί να κάνω;;;; Τελικά κατάφερα να το επαναφέρω!! Πως θα κάνω αυτό το jailbreak sto 3G me IOS 4.0.1; Ευχαριστώ Edited July 27, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Υπαρχει τροπος να γινει downgrade η baseband τις 4 ? ειχα βαλει την 4 εκδοση κ μετα εκανα downgrade σε 3.1.3 αλλα δεν αλαξε η baseband απο 5.13.04 σε 5.12.01 κ κολαει το κινητο..εκτως αν ειναι αλλο ο λογος που κολλαει...αν κ δεν το εχω γεμισει με πολλες εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 φιλε πως πηγες απο 4 σε 3.1.3 ?ειχες κρατημενα τιποτα αρχεια απο cydia?εχω 4.0.1 με παλια bootrom αλλα δεν ξερω πως να παω στην 3.1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ειχα κρατησει τα SHSH τις 3.1.3 κ ακολουθησα τον οδηγο που εχει στο φορουμ για το downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibouras Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 μου ειχε σπασει η οθονη το εστειλα μου την αλλαξανε αλλα μολισ ηρθε το iphone ηταν κλειδωμενο και μου ελεγε οτι ηθελε σιμ βαζω σιμ τπτ το τηλ δεν ανοιγει με τπτ προσπαθω να κανω jail παλι τπτ. το iphone ειχε την 3,1,3 οταν το πηρα ειχε 4 τι να κανω ρε παιδια δωστε λιγη βοηθεια....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Τελικά αξίζει να κάνει κάποιος jailbreak τη συσκευή του τώρα που τα πράγματα με το οs4 είναι ακόμη καλύτερα? Μόνο το bluetooth μου ρχεται στο μυαλό για να γίνει jailbreak η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 αυτο ειναι προσωπικη επιλογη,για αλλους ναι για αλλους οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karav104 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Γεια σας παιδια Πριν λιγες μερες πηρα το 3GS και εχω περασει την καινουρια εκδοση 4.01 ειναι ξεκλειδωτο.Τωρα μπορω να κανω Jailbreak ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Όχι. Η 4.0.1 δε γίνεται ακόμα JB. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Όχι. Η 4.0.1 δε γίνεται ακόμα JB. δεν βλεπω να ερχεται jailbreak για 4.0.1..... το πουλο δηλαδη......τα κλειδωματα τους μεσα......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Το JB της 4.0 θα καλύπτει και την 4.0.1. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Το JB της 4.0 θα καλύπτει και την 4.0.1. και που ειναι αυτο το jailbreak?:mad: τρελαθηκαμε στο περιμενε!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εγώ τι πρέπει να σου απαντήσω τώρα; :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 εδώ και 2 βδομάδες το έχω 4.01 j/b στα windows ακόμη??? :P Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Εγώ τι πρέπει να σου απαντήσω τώρα; :p :lol: τιποτα φιλε μου!! δεν φταις εσυ!:lol: εδώ και 2 βδομάδες το έχω 4.01 j/b στα windows ακόμη??? :P φιλε σε mac το εκανες jailbreak?ειχες κρατημενα αρχεια απο cydia? εγω εχω παλια bootrom και δεν εχω τιποτα κρατημενο απο cydia. γινεται jailbreak 4.0.1 σε μενα με mac? και συγνωμη αν σας ζαλισα με το jailbreak! πονος ειναι αυτος!:p Edited July 30, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 φιλε σε mac το εκανες jailbreak?ειχες κρατημενα αρχεια απο cydia? εγω εχω παλια bootrom και δεν εχω τιποτα κρατημενο απο cydia. γινεται jailbreak 4.0.1 σε μενα με mac? και συγνωμη αν σας ζαλισα με το jailbreak! πονος ειναι αυτος!:p Για δες:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3256111#post3256111 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Για δες:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3256111#post3256111 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3250235#post3250235 20/7 ?? νόμιζα παλαιότερα... Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Για πληροφορίες σχετικές με τις υπάρχουσες μεθόδους Jailbreak για την έκδοση iOS 4 επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Jailbreak iOS 4 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Για πληροφορίες σχετικές με τις υπάρχουσες μεθόδους Jailbreak για την έκδοση iOS 4 επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Jailbreak iOS 4 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Γεια παιδιά. Έχω ένα iPhone 3GS αγορασμενο απο αγγλικό eBay κ η αγγελία έλεγε ότι είναι unlocked για τα αγγλικά δίκτυα. Κ όντως σε αγγλικά δίκτυα μπορούσα να βάλω οποιαδήποτε σιμ ακόμα κ ελληνική όπου μέσω roaming συνδεοταν με αγγλικό. Το έφερα Ελλάδα κ βλέπω ότι δε συνδέεται με ελληνικά δίκτυα όταν του βάζω ελληνική σιμ. Τι ακριβώς συμβαίνει κ τι να κάνω; Θέλει jailbrake? Unlocking? Εν τω μεταξύ είμαι διακοπές κ δεν έχω pc μαζί μου... Που θα μπορούσα να το πάω; Δε με ενδιαφέρει τόσο το jb όσο το unlock αν αυτό χρειάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 iPhone 4 and iOS 4 / 4.0.1 Jailbreak: Έρχεται σύντομα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Γεια παιδιά. Έχω ένα iPhone 3GS αγορασμενο απο αγγλικό eBay κ η αγγελία έλεγε ότι είναι unlocked για τα αγγλικά δίκτυα. Κ όντως σε αγγλικά δίκτυα μπορούσα να βάλω οποιαδήποτε σιμ ακόμα κ ελληνική όπου μέσω roaming συνδεοταν με αγγλικό. Το έφερα Ελλάδα κ βλέπω ότι δε συνδέεται με ελληνικά δίκτυα όταν του βάζω ελληνική σιμ. Τι ακριβώς συμβαίνει κ τι να κάνω; Θέλει jailbrake? Unlocking? Εν τω μεταξύ είμαι διακοπές κ δεν έχω pc μαζί μου... Που θα μπορούσα να το πάω; Δε με ενδιαφέρει τόσο το jb όσο το unlock αν αυτό χρειάζεται.. Καλησπέρα φίλε. Από ότι φαίνεται η συσκευή σου είναι Locked σε συγκεκριμένα δίκτυα της Αγγλίας και επομένως για να λειτουργήσει με ελληνικούς παρόχους θα πρέπει να γίνει η συσκευή Unlock. Πες μας ποιο κινητό έχεις και την έκδοση του λογισμικού αλλά και της baseband για να δούμε εάν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα ή εάν θα πρέπει να περιμένεις για το περίφημο Jailbreak/Unlock της iOS 4. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts