Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία πως θα κανουμε και εμείς λόγο Ο/C, ποιό plist πειράζουμε...???

Θα συμβουλευα να μην προχωρήσει κανείς σε overclocking της συσκευής καθώς οι συνέπειες στην αυτονομία της μπαταρίας θα είναι ιδιαίτερα επώδυνες. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπαινω cydia και εντοπιζω οτι αναφερει οτι this device has SHSHs on file 3.1 , 3.1.2, 3.1.3.

Πρεπει να ανφερω οτι ειμαι στην 3.1.2..

Τι γινεται εδω??

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Μπαινω cydia και εντοπιζω οτι αναφερει οτι this device has SHSHs on file 3.1 , 3.1.2, 3.1.3.

Πρεπει να ανφερω οτι ειμαι στην 3.1.2..

Τι γινεται εδω??

Φιλε μου,αν διαβαζες λιγο περισσοτερο στο φορουμ-εχει αναφερθει πολλες φορες-,θα καταλαβαινες οτι σημαινει,οτι αν κανεις αναβαθμιση στην 3.1.3 και θελησεις αργοτερα να το υποβαθμισεις στην 3.1.2,θα μπορεις,γιατι σου εχει κρατησει το SHSH FILE!Γιατι,ως γνωστον,η 3.1.3 δεν γινεται jb προς το παρον!:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Φιλε μου,αν διαβαζες λιγο περισσοτερο στο φορουμ-εχει αναφερθει πολλες φορες-,θα καταλαβαινες οτι σημαινει,οτι αν κανεις αναβαθμιση στην 3.1.3 και θελησεις αργοτερα να το υποβαθμισεις στην 3.1.2,θα μπορεις,γιατι σου εχει κρατησει το SHSH FILE!Γιατι,ως γνωστον,η 3.1.3 δεν γινεται jb προς το παρον!:)

Φιλαρακο τα εχω διαβασει ολα αυτα, ανεφερα οτι μου εχει κρατησει shsh της 3.1.3 ενω ειμαι στην 3.1.2 ολα τα υπολοιπα που αναφερεις τα γνωριζω, για αυτο εχεις να μου πεις κατι?

Μηπως δεν καταλαβαινω και καλα?

Φίλε SkF, μην ανησυχείς. Είναι απόλυτα λογικό να το βλέπεις αυτό. Ο server του saurik έχει αρχίσει και σκανάρει τα SHSHs της 3.1.3 εδώ και καιρό (στη δικιά μου συσκευή το έβγαλε πριν 2 εβδομάδες). Δε χρειάζεται να περάσεις την 3.1.3 για να στο κάνει. Απλά "υπογράφει" τη συσκευή σου στο δικό του server για να μπορείς να γυρίσεις και στην 3.1.3 αν κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσεις χωρίς απαραίτητα να έχεις περάσει από αυτή.

Σε λίγες μέρες όλες οι JB συσκευές θα έχουν 3.1.3 SHSH on file ακόμα και αν είναι στην 3.1.2.

Φίλε SkF, μην ανησυχείς. Είναι απόλυτα λογικό να το βλέπεις αυτό. Ο server του saurik έχει αρχίσει και σκανάρει τα SHSHs της 3.1.3 εδώ και καιρό (στη δικιά μου συσκευή το έβγαλε πριν 2 εβδομάδες). Δε χρειάζεται να περάσεις την 3.1.3 για να στο κάνει. Απλά "υπογράφει" τη συσκευή σου στο δικό του server για να μπορείς να γυρίσεις και στην 3.1.3 αν κάποια στιγμή στο μέλλον θελήσεις χωρίς απαραίτητα να έχεις περάσει από αυτή.

Σε λίγες μέρες όλες οι JB συσκευές θα έχουν 3.1.3 SHSH on file ακόμα και αν είναι στην 3.1.2.

Ευχαριστω πολυ για την κατατοπιση..

Παιδιά καλησπέρα,

Σχετικά με το firmware restore σε iPhone 3GS 3.1.2 διάβασα τα εξής:

# ο 1ος -γνωστός σε όλους τρόπος- είναι μέσω SHSH

# ο 2ος αφορά σε iPhone 3GS 3.1.2 (old bootrom) συσκευές και δίνει τη δυνατότητα, μέσω ενός custom 3.1.2_restore.ipsw αρχείου firmware, να γίνει η επαναφορά κανονικά.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; Μου κάνει εντύπωση διότι φαίνεται να μην είναι ευρέως γνωστό ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αναφέρω ξανά ότι αφορά μονο συσκευές iBoot-359.3

Edited by kdiamant

Παιδιά καλησπέρα,

Σχετικά με το firmware restore σε iPhone 3GS 3.1.2 διάβασα τα εξής:

# ο 1ος -γνωστός σε όλους τρόπος- είναι μέσω SHSH

# ο 2ος αφορά σε iPhone 3GS 3.1.2 (old bootrom) συσκευές και δίνει τη δυνατότητα, μέσω ενός custom 3.1.2_restore.ipsw αρχείου firmware, να γίνει η επαναφορά κανονικά.

Το έχει επιχειρήσει κανείς; Μου κάνει εντύπωση διότι φαίνεται να μην είναι ευρέως γνωστό ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αναφέρω ξανά ότι αφορά μονο συσκευές iBoot-359.3

Για να καταλάβω κι εγώ σωστά (και να τα μεταφέρω ακόμα πιο σωστά σε έναν φίλο μου στο εξωτερικό που θέλει να το κάνει jailbreak&unlock) ...

όταν δεν έχεις κάνει ποτέ jailbreak στη συσκευή, ακόμα κι αν έχεις παλιά bootrom αλλά έχεις κάνει update στο 3.1.3 ... το jailbreak δεν είναι εφικτό, σωστά; άρα το ξεχνάμε ..; ή τα λέω λάθος;

μπορείς όμως με κάποιο τρόπο να κατέβεις στην 3.1.2 κι από κει να κάνεις jailbreak&unlock ?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν το iTunes 9.1 να προκαλεί πρόβλημα στις Jailbroken συσκευές. Για μια ακόμα φορά, όσοι έχετε Jailbreak ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ το iTunes

http://img28.imageshack.us/img28/7619/screenshot20100330at105e.png

Διαβάζω ότι το πρόβλημα αφορά τα JB με το Blackra1n και ειδικά τους windows users. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα. Φαίνεται πως αυτοί που έχουν πάει σε custom 3.1.3 με το Pwnage Tool είναι ok. Θα μάθουμε περισσότερα.

Edited by CarpeNoctum

Μολις ανοιξα το κινητο μετα την πρωτη φορτιση. Εχει πανω την 3.1.2 και ειναι 48ης εβδομαδας.

Αυτο σημαινει πως μπορω να το κανω jailbreak μεσω blackrain κανονικα? χωρις καποια διαδικασια?

Η πρεπει να κανω κατι οπως η καταγραφή SSH αφου γινει το Jailbreak?

Eυχαριστω εκ των προτερων

Edited by VEGETTO
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Μολις ανοιξα το κινητο μετα την πρωτη φορτιση. Εχει πανω την 3.1.2 και ειναι 48ης εβδομαδας.

Αυτο σημαινει πως μπορω να το κανω jailbreak μεσω blackrain κανονικα? χωρις καποια διαδικασια?

Η πρεπει να κανω κατι οπως η καταγραφή SSH αφου γινει το Jailbreak?

Eυχαριστω εκ των προτερων

αφού είναι 48ης εβδομάδας, ναι μεν μπορείς να το κάνεις jailbreak αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην σου κλείσει από μπαταρία ή να μην σου κολλήσει και χρειαστεί επανεκκίνηση.

Όσο για την καταγραφή των SHSH, νομίζω ότι πλέον γίνονται αυτόματα και μάλιστα εσύ που είσαι στην 3.1.2, κάνοντας το jailbreak, θα σου κρατήσει και τα SHSH της 3.1.2 αλλά και αυτά της 3.1.3 χωρίς να είσαι στην εν λόγω έκδοση(ψιλά γράμματα δηλαδή αλλά σε ενημερώνω για να ξέρεις);)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παιδιά όσοι είστε σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιείται το blackra1n για tethered jailbreak ΜΗΝ αναβαθμίσετε στην καινούρια έκδοση του iTunes

Πηγή : http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=8533

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Παιδιά όσοι είστε σε περιβάλλον Windows και χρησιμοποιείται το blackra1n για tethered jailbreak ΜΗΝ αναβαθμίσετε στην καινούρια έκδοση του iTunes

Πηγή : http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=8533

Χθες μου βγηκε μηνυμα να αναβαθμισω το Itunes στην 9.1 και πατησα OK. Ευτυχως ομως κολησε το PC και απο ο,τι βλεπω δεν εγινε (ειμαι ακομη στην 9.0.3.15). Αγιο ειχα :lol:

Για να καταλάβω κι εγώ σωστά (και να τα μεταφέρω ακόμα πιο σωστά σε έναν φίλο μου στο εξωτερικό που θέλει να το κάνει jailbreak&unlock) ...

όταν δεν έχεις κάνει ποτέ jailbreak στη συσκευή, ακόμα κι αν έχεις παλιά bootrom αλλά έχεις κάνει update στο 3.1.3 ... το jailbreak δεν είναι εφικτό, σωστά; άρα το ξεχνάμε ..; ή τα λέω λάθος;

μπορείς όμως με κάποιο τρόπο να κατέβεις στην 3.1.2 κι από κει να κάνεις jailbreak&unlock ?

τελικά μου είπε ο φίλος μου ότι έχει ξανακάνει jailbreak στη συσκευή του παλιά .. αλλά το γύρισε μετά στο κανονικό ..

τελικά, μπορεί να γυρίσει στην 3.1.2 και να το σπάσει ή όχι;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

@mariel19

Δε γνωρίζω να σου απαντήσω με βεβαιότητα, αλλά εφόσον έκανε update νομίζω πως όχι (χωρίς SHSH). Το post το δικό μου αναφέρεται στη δυνατότητα του restore της 3.1.2 (και όχι downgrade απο 3.1.3).

Υπάρχει τρόπος όσοι είμαστε στην 3.1.2 χωρίς jailbreak, να κάνουμε restore αλλά να παραμείνουμε στην 3.1.2 και να μην πάμε στην 3.1.3;:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Υπάρχει τρόπος όσοι είμαστε στην 3.1.2 χωρίς jailbreak, να κάνουμε restore αλλά να παραμείνουμε στην 3.1.2 και να μην πάμε στην 3.1.3;:worry:

Χωρίς jailbreak επίσης όχι.

Χωρίς jailbreak επίσης όχι.

Με jb?Δεν ξερω ομως αν μου κρατησε το shsh file.Και ειμαι με τη νεα boot rom.

Apple iPhone 14 Pro Max

τελικά μου είπε ο φίλος μου ότι έχει ξανακάνει jailbreak στη συσκευή του παλιά .. αλλά το γύρισε μετά στο κανονικό ..

τελικά, μπορεί να γυρίσει στην 3.1.2 και να το σπάσει ή όχι;

Η μόνη περίπτωση για να μπορέσει να γυρίσει στην 3.1.2 είναι εάν είχε κρατήσει μέσω cydia τα shsh αρχεία της 3.1.2. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να δοκιμάσει τον οδηγό για να κάνει downgrade.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269026

Εάν είσαι ήδη jailbreak στην 3.1.2 μπορείς να φορτώσεις μέσω του pwnage tool μια custom .ipsw 3.1.2 και επομένως πρακτικά να παραμείνεις με jailbreak στην 3.1.2. Εάν δεν θες να κάνεις jailbreak η διαδικασία του restore θα σε οδηγήσει υποχρεωτικά στην έκδοση 3.1.3. ;)

Η μόνη περίπτωση για να μπορέσει να γυρίσει στην 3.1.2 είναι εάν είχε κρατήσει μέσω cydia τα shsh αρχεία της 3.1.2. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να δοκιμάσει τον οδηγό για να κάνει downgrade.

Εάν είσαι ήδη jailbreak στην 3.1.2 μπορείς να φορτώσεις μέσω του pwnage tool μια custom .ipsw 3.1.2 και επομένως πρακτικά να παραμείνεις με jailbreak στην 3.1.2. Εάν δεν θες να κάνεις jailbreak η διαδικασία του restore θα σε οδηγήσει υποχρεωτικά στην έκδοση 3.1.3. ;)

Ευχαριστω:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Petran66, εφ'οσον έχεις τη νέα bootrom δυστυχώς όχι.

Θα έλεγα μην το επιχειρήσεις καν.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για mac.. ? γιατί χρησιμοποιεί μόνο mac ο φίλος μου!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για mac.. ? γιατί χρησιμοποιεί μόνο mac ο φίλος μου!

Ναι ο ακριβώς απο πάνω οδηγός που παρέλειψα να αναφέρω. :lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269027

Μια γρηγορη "εγκυκλοπεδικη" ερωτηση.

Τελικα γινεται JB η 3.1.3 ; Η ακομα δε το καταφεραν; Το κινητο το πηρα πρωτη μερα που κυκλοφορησε και λογικα εχει παλιο bootκατι (εαν το λεω σωστα) :)

Samsung S21 Ultra

Μια γρηγορη "εγκυκλοπεδικη" ερωτηση.

Τελικα γινεται JB η 3.1.3 ; Η ακομα δε το καταφεραν; Το κινητο το πηρα πρωτη μερα που κυκλοφορησε και λογικα εχει παλιο bootκατι (εαν το λεω σωστα) :)

Φιλε μου σορυ,αλλα μαλλον κανεις πλακα!:)Εχει ειπωθει απειρες φορες.Αν εισαι στην 3.1.2 και μαλιστα με την παλια boot rom οπως λες,τοτε γινεται ΑΦΟΒΑ!Αν ομως,το εχεις αναβαθμισει στην 3.1.3,τοτε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:(Εκτος κι αν ειχες κρατησει το shsh file οποτε μπορεις να το κανεις υποβαθμιση στην 3.2.1(υπαρχουν οδηγιες εδω).Φιλικα.Και Καλο Πασχα:)

Apple iPhone 14 Pro Max