pperiklis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Έτοιμος :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ανεβαίνουν 2 νέες εκδόσεις (7.71.1) μια με TeleAtlas και μια με NaviGreece. Και οι δυο περιέχουν όλα τα ελληνικά POI. Περικλή ετοιμάσου για update του πρώτου post!!! Καλο θα ηταν να ανεβασεις τον NAVIGREECE 2009/7 και οχι τον 2009/1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλο θα ηταν να ανεβασεις τον NAVIGREECE 2009/7 και οχι τον 2009/1. Δεν τον εχω! Στειλε π.μ. με link του .pak! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δεν τον εχω! Στειλε π.μ. με link του .pak! Eχεις ΡΜ. Θα πρεπει να επισημανω οτι η προηγουμενη εκδοση του SYGIC τον βλεπει σαν 2009/1 (μαλλον τον βαφτιζει ετσι το χακεμα ) ειναι σιγουρο ομως οτι δεν ειναι. Ο 2009/7 ειναι 56.794 ΚΒ ενω ο 2009/1 ειναι 55.782 ΚΒ . Ας ελπισουμε οτι θα εχει βελτιωσεις γιατι ο 2009/1 ηταν λιγο ψιλομαπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ωραίος, τον κατεβάζω. Το βλέπει έτσι λόγω του .mlm αρχείου μάλλον. (Θα το μετονομάσω χιχι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 hostoli είναι εύκολο να βάλεις στην ίδια έκδοση του προγράμματος και τους δύο χάρτες; Κάτι σαν greece1 και greece2; Φαντάζομαι πρέπει να πειράξεις τα αρχεία των χαρτών, δεν ξέρω αν το έχεις ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται.. Θα το προσπαθήσω. Πάντως στο δικό μου κινητό έχω και τις δύο εκδόσεις. Μία ονομασμένη aus.pak και μία ausNAVIGREECE.pak Με το iFile, αναλόγως με το ποιον χ'αρτη θέλω να χρησιμοποιήσω, μετονομάζω τα αρχεία. Ίσως θα μπορούσε να γραφεί ένα scriptάκι να κάνει την δουλειά αυτή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Δε νομίζω να γίνεται τελικά. Μήπως γίνεται όμως να έχουμε 2 εκδόσεις του sygic; Με κάοιον τρόπο να μην κάνει replace η μια την άλλη όταν κάνουμε εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Χμ..... Σωστός. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το BudleIdentifier να δουμε μηπως και γίνεται να έχουμε 2 Sygic.app. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Πςς θεός είμαι :p Δούλεψε. Τώρα ξανα-ανεβαζω τα 2 ipa. Άλλαξα και τα ονόματα των εφαρμογών, στο springboard θα εμφανίζονται ως Sygic GR TeleAtlas και Sygic GR NaviGreece Sygic GR TA και Sygic GR NG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Από πού θα τα κατεβάσουμε τα IPA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Προσκυναω τον Θεο του Navigation......Eυχαριστουμε!!! :up::dance::yahoo::dance::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Από πού θα τα κατεβάσουμε τα IPA; Απο appulo.us εκει που λέει Sygic for Australia (Ναι, australia, αυτό hackεψαμε). Μην κατεβασετε κάτι ακόμα, η έκδοση που ανεβασα νωρίτερα (υπο την εκδοση 7.71.1) δεν ειναι «πειραγμένη» με τον τρόπο που σκέφτηκα τώρα. Αναμείνατε νέο post μου, και ενημέρωση του πρώτου post του topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Έτοιμα. Θα τα βρείτε υπο το Sygic Australia, έκδοση 7.71.1 με ονόματα Greek TeleAtlas&POI Greek NaviGreece&POI Μπορείτε να έχετε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τα 2 http://img35.imageshack.us/img35/628/68617189.png Thanks to epaminos, morpheusgr (iphonehellas), hostolis, platijet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Παρακάτω έχει και δύο άλλα με την λέξη Greece, εκείνα τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μη «τελειοποιημένες» και παλαιότερες εκδόσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 O NAVIGREECE 2009/7 εχει πολλες μετατροπες στην λοκριδα,εχει πλεον τους νεους δρομους αλλα και το νεο κομματι στις Θερμοπυλες.Εν αναμονη για τα υπολοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Σε κανένα απο τα 2 δε μου φορτωνει χάρτη. Φταίει που δεν έχω σήμα; edit: Αυτό έφταιγε. Βρήκα σήμα, restart και όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Α ναι ξεχασα να αναφερω πως αν δεν βρει χαρτη, πρεπει να κανετε restart την εφαρμογη! Περικλή προσθεσέ το στο πρώτο ποστ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Λοιπον,τωρα εχω 3 εικονιδια Sygic στο iphone!Το ενα(αρχικο)μου βρισκει χαρτη και σημα κανονικα,τα αλλα Sygic GR NG&Sygic GR TA,βρισκουν χαρτες αλλα δεν εχουν σημα!Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvoukas Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Oυτε εμένα βρίσκει σήμα τι πρέπει να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Να βγείτε εξω σε ανοιχτό ουρανό και να περιμένετε 3-4 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvoukas Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 εγω ειχα βγει εξω για ένα τεταρτο καμία αλλη λύση υπάρχει...?κατι γινετε με το gps ενω στο google maps με βρισκει!μονο το XGPS μου δουλευε κανονικά αλλα τι να το κανω δεν είναι καλή εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 εγω ειχα βγει εξω για ένα τεταρτο καμία αλλη λύση υπάρχει...?κατι γινετε με το gps ενω στο google maps με βρισκει!μονο το XGPS μου δουλευε κανονικά αλλα τι να το κανω δεν είναι καλή εφαρμογή! Mήπως τρέχει καμία άλλη εφαρμογή και χρησιμοποιεί το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Mήπως τρέχει καμία άλλη εφαρμογή και χρησιμοποιεί το gps; Στο iPhone; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts