chosen7 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 μΠορεί κάποιος να δώσει μια λίστα με κινητά που έχουν capacitive οθόνη που να είναι αξιόπιστα όπως π.χ. το Κ599 το οποίο υποστηρίζεται πιο πολύ από όλα εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Άν και δεν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ,κινητά με capacitive οθόνη είναι το Kiphone 4gs,το Phone 4gs,το i66,το i4gs,το Zoho c709,το C7...Αυτά μου έρχονται στο μυαλό έτσι στα γρήγορα.Τώρα το πόσο αξιόπιστα είναι μόνο ο χρόνος θα το δείξει,κανένα από αυτά δεν κυκλοφορεί πάνω από 2 μήνες για να ξέρει κάποιος Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μιας και πήρες το συγκεκριμένο μοντέλο σου έχω μια ερώτηση... Το ελληνικό μενού είναι όλο ελληνικό ή είναι μπερδεμένο με το ταυλανδέζικο; Γι αυτό που ρώτησες δες στο τέλος της σελίδας http://www.easybuyworld.gr/el-GR/Product/6717/Star-Tech-5000-HiPhone-Wifi-Quad-band-Dual-SIM-Cards-TV-Dual-Phone-With-Bluetooth-JAVA-Wi-Fi-Camera-Black-%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4O-%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9DO-ME-2-SIM-DUAL-SIM-WiFi-%CE%A4%CE%97%CE%9B για το μενου ειναι οπως το λες!εγω το εχω στο αγγλικο!!! Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Νομίζω όμως ότι δεν διαβάζει καλά ούτε τα sms και τις επαφές. Γιατί δεν τους το πας πίσω αφού έχει αυτό το πρόβλημα; Edited November 28, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) δεν με ενοχλει καθολου! εξαλλου παντα στα κινητα μου αγγλικο μενου ειχα!! το easybuyworld γιατι δεν ανοιγει;; τελικα για τις ρυθμισεις ας ειναι καλα η samsung και το d900!! Edited November 29, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Σήμερα παρέλαβα το Dapeng t6000 http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4250 Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή,αργότερα θα βάλω φωτογραφίες και θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen7 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Γεια χαρά παιδιά. Έχω πάρει το WG3 king series και μέχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένος. Καποιες αποριούλες αν μπορείτε να μου λύσετε θα ήμουν ευγνώμων. στο Getjar.com ποιό τηλ. βάζω που να είναι συμβατό με το δικό μου για να κατεβάσω καμία εφαρμογή. Ξερει κανείς κάποια εφαρμογή για που να αλλάζει τον music player?? Και κάτι τελευταίο: όταν μπαίνω στο Intermet από wireless με κωδικό δεν είναι δυνατόν να αποθηκευτεί ο κωδικός και να μην μου το χαναζητήσει next time? κάθε φορά πρέπει να το ξαναπληκτρολογώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδια αυτο εχει Ελληνικα στο πληκτρολογιο ή ποιο καινουριο εχει? http://www.cectcellphone.com/1767-911-wifi-tv-java-cect-cell-phone-black.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδια αυτο εχει Ελληνικα στο πληκτρολογιο ή ποιο καινουριο εχει? http://www.cectcellphone.com/1767-911-wifi-tv-java-cect-cell-phone-black.html Αυτό το κινητό έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά έχει και ένα τεράστιο bug.Τα ελληνικά του στο μενού είναι μπλεγμένα με τα ταυλανδέζικα...οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και πολύ χρηστικό.Επίσης δεν διαβάζει σωστά όλα τα ελληνικά γράμματα σε επαφές και μηνύματα.Κάπου στο forum κάποιο άλλο μέλος έχει ανοίξει ξεχωριστό θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Αυτό το κινητό έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο αλλά έχει και ένα τεράστιο bug.Τα ελληνικά του στο μενού είναι μπλεγμένα με τα ταυλανδέζικα...οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και πολύ χρηστικό.Επίσης δεν διαβάζει σωστά όλα τα ελληνικά γράμματα σε επαφές και μηνύματα.Κάπου στο forum κάποιο άλλο μέλος έχει ανοίξει ξεχωριστό θέμα για το συγκεκριμένο μοντέλο ευχαριστω θα κοιταξω εκει edit ... δεν το βρισκω μπορεις να βοηθησεις? Edited December 14, 2010 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Τελικά μεταφέρανε σε αυτό το θέμα τα μηνύματα για το v911.Δες καμιά δεκαριά μηνύματα πιο πίσω,αργότερα μπορεί να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες για να δεις πως είναι το μενού Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 http://www.zer.gr/mspictures/S320.jpg Περνει 3 σιμ, ειναι του ζερβουδακη που εχει εκπομπες στα τοπικα καναλια και του εχει χτυπησει την επωνυμια του. Ξερει κανενας ποια ειναι η μαρκα του η αληθινη? http://www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=1006&cat_name=%CA%E9%ED%E7%F4%DC%20%EC%E5%203%20%EA%DC%F1%F4%E5%F2%20SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το F-5 είναι http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4382 http://www.china-mobile-phone.com/2010-11/f5-b.htm http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82/v/an627635724/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 http://www.zer.gr/mspictures/S320.jpg Περνει 3 σιμ, ειναι του ζερβουδακη που εχει εκπομπες στα τοπικα καναλια και του εχει χτυπησει την επωνυμια του. Ξερει κανενας ποια ειναι η μαρκα του η αληθινη? :rolleyes: τον παλιο κλεφτη :X στο site του κοστιζει 300 ευρο :wacko: και αμα το φερεις απο κινα μολις 59 δολλαρια + εξοδα μεταφορας.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Τελικά μεταφέρανε σε αυτό το θέμα τα μηνύματα για το v911.Δες καμιά δεκαριά μηνύματα πιο πίσω,αργότερα μπορεί να ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες για να δεις πως είναι το μενού σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 πανακριβος ο ζερβουδακης μια μερα τον εβλεπα και ημουν ετοιμος να τον παρω τηλεφωνο να τον βρισω ευκολα... υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν απο αυτον κινεζικα???? το wg9 λεει στην εκπομπη του πως εχει 8μπ καμερα και gps, ντροπη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j10 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και γενικά απολύτως άσχετος με το τι παίζει με αυτά τα καινούρια κινέζικα κινητά. Βασικά ενδιαφέρομαι για ένα τηλέφωνο με Dual Sim + WiFi και θα ήθελα τα φώτα σας για το ποιο, ώστε να είναι αξιόπιστο και να μην χαλάσει σε 2 μήνες.. :thanks: προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgiax Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Αγορασα ενα J8 και μου ηρθε χθες μολις το ανοιξα χρησιμοποιησα το wifi και ειδα οτι δεν παιζει βιντεο απο youtube και δεν μπαινει γενικα στο youtube!ξερει κανενας τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Όταν πας να μπεις στο youtube σου βγάζει error και στο γράφει ότι το κινητό δεν υποστηρίζει streaming Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Αγορασα ενα J8 και μου ηρθε χθες μολις το ανοιξα χρησιμοποιησα το wifi και ειδα οτι δεν παιζει βιντεο απο youtube και δεν μπαινει γενικα στο youtube!ξερει κανενας τιποτα? μπορειΣ να δεIΣ.η χρησιμοποιωνταΣ την εφαρμογη bolt.η να ψαξειΣ 2 σελιδεΣ παρα πισω και να δειΣ ολη την διαδικασια σωστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρει κανενας το dapeng Τ5000? ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα ηθελα να μαθω εντυπωσεις. Αν εχει καλη μπαταρια, αν εχει καλη κεραια σηματος στις δυο sim (εχω ενα jcn97 και η ενδειξη σηματος δεν ειναι αξιοπιστη, πολλες φορες δειχνει οτι εχει ενω δεν εχει και ειναι εκνευριστικο) και γενικα τι μειονεκτηματα εχει και τι προτερηματα εχει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μια χαρα κινητό είναι. Αν σου κάνει στην εμφάνιση παρε το Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ευχαριστω τον τρακερα. Τιποτα για το Τ5000? Δεν το εχει παρει ακομα κανεις στα χερια του?? να αναφερει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Το μόνο που με χαλάει είναι το βύσμα των ακουστικών που ειναι σε μινι usb και ότι η οθόνη είναι μικρή για το μέγεθος του κινητού.κατα τα αλλά είναι άψογο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 και η οθονη μεγαλη (3.6") ειναι απλα το κινητο ειναι λιγο μεγαλυτερο :happy: εγω που το ειχα δουλεψει λιγο καλο μου φανηκε http://www.e-mobilo.com/dapeng_t5000.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts