Jump to content

Κινητά με Dual SIM, TV και Wi-Fi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την αναλυση της καμερας μπορει να μην ισχει αυτο που γραφει το συγκεκριμενο site,διοτι και στο κ599 γραφει οτι εχει 0.3mp http://www.china-mobile-phone.com/2009-06/k599.htm,ενω ξερουμε απο τα παιδια που το εχουν ,οτι εχει αναλυση 1.3 mp

Aυτο να μου πεις. Αυτα που γραφουν οι κινεζοι δεν ειναι απολυτα.

Αντα να το δουμε και αυτο..

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νέα είσοδος το Α007 http://www.china-mobile-phone.com/2009-08/a007.htm

Μάλλον μια βελτιωμένη εκδοχή του V800i είναι αφού σαν διαφορές στα γρήγορα είδα ότι έχει μπρος και πίσω κάμερα και μεγαλύτερη οθόνη

斯塔夫罗斯 :O

λογικα αυτου η μπαταρια πρεπει να ειναι πολυ πιο καλη απο του κ599.

αν κρινω απο το μεγεθος την κοβω για μια μερα επιπλεον αναμονη.

Είναι το πρώτο με 3,5 inch οθόνη και ελληνικά ή μου φαίνεται; Φαίνεται πάντως να έχει πολύ καλή απόκριση η οθόνη αφής του.

Ήμουν έτοιμος να πάρω ένα Κ599, αλλά αυτό φαίνεται καλύτερο, το μόνο μειονέκτημα το κάπως αυξημένο μέγεθός του σε σύγκριση με το Κ599. Αλήθεια, η μπαταρία του Κ599 πόσο κρατάει;

Όντως εντυπωσιακή είναι και η απόκριση της οθόνης αφής του Α007

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Είναι το πρώτο με 3,5 inch οθόνη και ελληνικά ή μου φαίνεται; Φαίνεται πάντως να έχει πολύ καλή απόκριση η οθόνη αφής του.

Αν δεν κανω λαθος τα μεχρι τωρα iphone clone η οθονη 3,4 inch δεν ηταν?

Εγώ αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ για να πω ότι έχει καλύτερη απόκριση στην οθόνη.Εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο site παίζει τα βίντεο σε πιο γρήγορη ταχύτητα και αυτό νομίζω είναι εμφανές αφού μοιάζει να κινεί αστραπιαία το χέρι του χωρίς να έχει προλάβει να δει καλά καλά το μάτι τι γράφει στο μενού.Πάντως πράγματι είναι το πρώτο με 3,5'' οθόνη αν είναι όντως αυτό το μέγεθός της(o droulis είχε γράψει ότι και το v709 κάπου εκεί είναι από οθόνη πάντως) .Στα αρνητικά η μικρή εσωτερικη μνήμη, 19,5 mb χωρίς αυτό όμως να δημιουργεί κάποια προβλήματα νομίζω αφού και πάλι αρκετή είναι και η έλλειψη φλας στην κάμερα

Κι άλλο μοντέλο http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3050

Με χαρακτηριστικά ακριβώς αντίστοιχα με το k599 και v709

Φοβάμαι ότι για το επόμενο εξάμηνο σε αυτά περίπου τα πλαίσια θα κινηθούν όλα τα νέα κινέζικα.Για κάτι άλλο,καινούριο, ίσως πρέπει να περιμενουμε το νέο έτος

(o droulis είχε γράψει ότι και το v709 κάπου εκεί είναι από οθόνη πάντως) .

(droulis)

Λοιπον πηγαινετε εδω http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=189 και κλικαρετε την διευθυνση του βιντεο.

ναι εχει ελληνικα.

επισης να σας πω οτι μετρησα ψηφιακα την οθονη και ειναι 3.475 ιντσες

με διαστασεις κινητου 117χ63χ13.5

παντως πως μετραμε ψιφιακα την οθονη δεν το γνωριζω.εγω μεταω την διαγωνιο της οθονης με την μεζουρα και στη συνεχεια διερω τα εκατοστα με το 2.5 και βρισκω ποσο ιντζων ειναι η οθονη.τι πιο απλο?

αυτά τα έχετε εμπιστοσύνη ή όχι?

γιατί εγώ παράγγειλα ένα κινητό

και αυθεντικό:lol: κιόλας (δήθεν,

κινέζικα κόλπα) από ένα άλλο

site και ακόμα το περιμένω...

...μάλλον αγνοείτε...

(o droulis είχε γράψει ότι και το v709 κάπου εκεί είναι από οθόνη πάντως) .

(droulis)

Λοιπον πηγαινετε εδω http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=189 και κλικαρετε την διευθυνση του βιντεο.

ναι εχει ελληνικα.

επισης να σας πω οτι μετρησα ψηφιακα την οθονη και ειναι 3.475 ιντσες

με διαστασεις κινητου 117χ63χ13.5

πολυ επιμορφωτικο το videακι...ευχαριστουμε.

Πάντως όντως τα βλέπω για τίμιες προτάσεις δεύτερου πάντα κινητού.Αν είχαν windows mobile kai gps (destinator και office) θα ήταν κορυφή.

Αλήθεια,υπάρχει κάτι τέτοιο?Και ας μην έχει tv Ή ας μην ειναι dual sim?Έλεγα να πάρω το P3470(200€) αλλά σταμάτησε να το έχει το you.gr που το είχε τόσο.Πολύ ψήνομαι πάντως για ένα κινέζικο...:happy:

@PARASwrite εδώ τόσα site έχουν γράψει που έχουν ψωνισει τα παιδιά και τους ήρθε κανονικά το κινητό τους,εσύ από που πήγες και το πήρες και ακόμα το περιμένεις;

@Aifel_tower Πάρε ένα HTC Diamond ή ένα Samsung Omnia μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις.Αν ψήνεσαι για windows mobile, για office και destinator τότε κανένα κινέζικο δεν πρόκειται να σε καλύψει όσο αυτά που σου γράφω

@PARASwrite εδώ τόσα site έχουν γράψει που έχουν ψωνισει τα παιδιά και τους ήρθε κανονικά το κινητό τους,εσύ από που πήγες και το πήρες και ακόμα το περιμένεις;

άσε παρακμιακό πρέπει να ήταν αφού μετά έκλεισε κιόλας

[quote=trackera;2885451

@Aifel_tower Πάρε ένα HTC Diamond ή ένα Samsung Omnia μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με αυτά τα λεφτά που διαθέτεις.Αν ψήνεσαι για windows mobile, για office και destinator τότε κανένα κινέζικο δεν πρόκειται να σε καλύψει όσο αυτά που σου γράφω

Με 200€?αν ξέρεις κάπου να τα πουλάνε τόσο...οκ!;)

πολυ επιμορφωτικο το videακι...ευχαριστουμε.

Πάντως όντως τα βλέπω για τίμιες προτάσεις δεύτερου πάντα κινητού.Αν είχαν windows mobile kai gps (destinator και office) θα ήταν κορυφή.

Αλήθεια,υπάρχει κάτι τέτοιο?Και ας μην έχει tv Ή ας μην ειναι dual sim?Έλεγα να πάρω το P3470(200€) αλλά σταμάτησε να το έχει το you.gr που το είχε τόσο.Πολύ ψήνομαι πάντως για ένα κινέζικο...:happy:

Για δες αυτο φιλαρακι http://www.1ena.com/telsda.htm:)

Hello παιδιά, βρήκα ένα κινητό ε ονόματι Jaga εδώ:http://www.supershop.com.gr/index.php?act=viewProd&productId=1152

Να ρωτήσω θα ήθελα τα εξής:

Μπορώ να βάλω 2 κάρτες από τον ίδιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή και από διαφορετικούς?

Η αλλαγή του αριθμού πώς γίνεται? Με άνοιγμα και κλείσιμο του κινητού ή με απλή ρύθμιση την ώρα που είναι ανοιχτό?

Με την διάρκεια της μπαταρίας τι παίζει και εάν η tv είναι αξιόπιστη...

Εάν έχετε εμπειρία με την συγκεκριμένη μάρκα θα ήθελα πάρα πολύ τα φώτα σας ή και γενικά εάν ξέρατε κάτι καλύτερο θα με βοηθούσατε...

δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249958

εσύ το θες μόνο για τηλεόραση ή και για εφαρμογές , γιατί εφαρμογές

δεν παίρνει.

ΤΡΟΠ: οτι sim θες μπορείς να βάλεις μέσα και από

διαφορετικούς. για την αλλαγή του αριθμού δεν γίνεται

κάτι γιατί έχει δυο κεραίες.

Τελικά υπάρχουν τηλέφωνα με τηλεόραση και αξιόπιστα εκτός από τα JAGA? Γιατί από,τι είδα δεν είναι και τέρατα αξιοπιστίας...

thnks~

Οσον αφορά τους 2 πάροχους δεν έχω καταλάβει το εξής: Ακόμη και εάν βάζω τις 2 sim 1 νούμερο τηλεφώνου θα έχω? Αυτό δεν με ενδιαφέρει... 1 sim για νούμερο και τηλ. κατάλογο και η άλλη μόνο για κατάλογο ? Οχι για 2ο νούμερο ταυτόχρονα???

Γίνεται να έχω 2 διαφορετικά νούμερα στις 2 διαφορετικές sim?

Να με καλούν δηλαδή σε 2 ξεχωριστούς αριθμούς...?

μόνο τα κινέζικα παρέχουν αυτήν την δυνατότητα.

ΤΡΟΠ: ναι είναι σαν να έχεις 2 τηλεφωνά

κολλημένα σε μια συσκευή γιατί μέσα στην

συσκευή υπάρχουν 2 κεραίες μια για το

καθένα. όταν πας να κάνεις κλήση η να

στείλεις sms ρωτάει να σταλεί μεσώ της

γραμμής 1 ή γραμμής 2 ...

μόνο τα κινέζικα παρέχουν αυτήν την δυνατότητα.

ΤΡΟΠ: ναι είναι σαν να έχεις 2 τηλεφωνά

κολλημένα σε μια συσκευή γιατί μέσα στην

συσκευή υπάρχουν 2 κεραίες μια για το

καθένα. όταν πας να κάνεις κλήση η να

στείλεις sms ρωτάει να σταλεί μεσώ της

γραμμής 1 ή γραμμής 2 ...

Αρα τα JAGA κάνουν την δουλειά που ανέφερες έτσι???