Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ μου δεν συμπάθησα τα touch!Τα θεωρώ απλά μια μόδα και σίγουρα πιο δύσχρηστα.Ειδικά στα περισσότερα low budget touch κινητά, είναι τραγική η απόκριση.Και τα qwerty βέβαια έχουν τα δικά τους...Ειδικά ένα φθηνό τέτοιο που έβγαλε η samsung,πραγματικά λυπηρό.ΓΙατί? Για να πει ότι έβγαλε φθηνό

qwerty? Ή το άλλο που τα βγάζουν όλα πολύ λεπτά.Γιατί? για να μην μπορεί ο άλλος να το κρατήσει?τι να πω...

Ασε.... προσπαθουσα χθες να γραψω sms με το 5800 καθως περπατουσα..

παραλιγο να φαω σαβουρα και μετα να στουκαρω σε κολονα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! Έχει κάποιος τις ρυθμίσεις για τα εξερχόμενα του hotmail για την εφαρμογή mail της νόκια? Μπορώ να λάβω κανονικά αλλά αυτά που στέλνω δε φεύγουν ποτέ.:worry:

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια.

σε ορισμενες σελιδες κατα τη διαρκεια του σερφαρισματος π.χ (http://kalimera-arkadia.blogspot.com/ ) ενω φορτωνει κανονικα ξαφνικα βγαινει μηνυμα <<μνημη πληρης. Κλειστε καποιες εφαρμογες και προσπαθειστε ξανα>>. Το αποτελεσμα ειναι να φορτωσει η σελιδα χωρις φωτογραφιες. Να προσθερω οτι στο κινητο εχω βαλει μονο καπου 280 επαφες και και εχω τραβηξει γυρω στις 10 φωτο.Κατα τα αλλα ειναι οποως το πηρα. Η ελευθερη μνημη εναι 450mb.

Ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει?

εννοει την μνημη ραμ... μην αφηνεις ανοικτες εφαρμογες

επισης καλο ειναι να δοκιμασεις τον οπερα (αν ανοιγεις αρκετα tab, τον μινι που δεν βγαζει ποτε προβλημα)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μα περα απο το μενου και την αναμονη δεν εχω καμια αλλη εφαρμογη ανοιχτη.τοσο λιγη ram εχει? Αν κατεβασω το οπερα τον υπαρχον browser πως το σβηνω?

μα περα απο το μενου και την αναμονη δεν εχω καμια αλλη εφαρμογη ανοιχτη.τοσο λιγη ram εχει? Αν κατεβασω το οπερα τον υπαρχον browser πως το σβηνω?

Δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον ενσωματωμένο browser. Αν κατεβάσεις το opera απλά δεν θα χρησιμοποιείς τον ενσωματωμένο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επίσης όσο πιο συχνά μπορείς καθάριζε το ιστορικό και τα cookies. Γενικά για μια τέτοια συσκευή έχει αρκετά λίγη ram.

Edit: πάντως περίεργο να στο βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί στο Ε71 το site που αναφέρεις το φωρτώνει κανονικά, ναι μεν αργεί, αλλά το φωρτώνει κανονικά.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Παιδιά καλημέρα.Έχω ένα προβληματάκι.Το έχω καιρό το τηλ. αλλά σπάνια θα χρειαστεί να μπω στα emails μου.Σήμερα πήγα να μπω αλλά τίποτα.Μετά τις 30/4 δεν εμφανίζει κανένα email.Έλεγξα σημείο πρόσβασης να δω ότι ότι είναι το cosmote internet που έχω και όλα δείχνουν εντάξει.Δείχνει ότι συγχρονίζει με το κυκλάκι δεξιά πανω να γυρίζει και να γίνεται πράσινο αλλά δεν βγάζει καινούρια emails.Ο λογαριασμός είναι hotmail.Με τον browser φαίνεται ότι μπάινω στο ιντερνετ.Στέλνω από το κινητό email στον εαυτό μου και έρχεται μεν στα εισερχόμενα και λέει αποτυχία παράδοσης.Πατάω "αποστολή και λήψη", κάνει ότι συγχρονίζει αλλά καινούρια emails δεν έρχονται.Ούτε έχω πάρα πολλά emails.Αν κανείς έχει ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν βαριέται να απαντήσει, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

οκ,με τα πολλά έσβησα τον λογαριασμό και τον ξαναέβαλα.Ξέρει κανείς όμως πως κάνω συγχρονισμό το λογαριασμό με τις επαφές μου ώστε να βρίσκω εύκολα τα emails που θέλω να στείλω? ευχαριστώ

Edited by camerakias

Επίσης όσο πιο συχνά μπορείς καθάριζε το ιστορικό και τα cookies. Γενικά για μια τέτοια συσκευή έχει αρκετά λίγη ram.

Edit: πάντως περίεργο να στο βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί στο Ε71 το site που αναφέρεις το φωρτώνει κανονικά, ναι μεν αργεί, αλλά το φωρτώνει κανονικά.

Η θεότητα που λέγεται Ε71, ( :grin::grin: )αν και έχει λιγότερη ράμ, τη διαχειρίζεται πολύ καλύτερα, με αποτέλεσμα να έχει συνήθως 50-55 mb ελεύθερα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Με patch για τα εφέ θεμάτων με Skype και Opera ανοιχτά έχει 45-50mb ελεύθερα. ( Σύμφωνα με το Handy Taskman :p ) Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Oσον αφορά τους browsers, εγώ έβαλα τον uc browser.Εχω και τον Opera αλλα αυτός με βόλεψε καλύτερα.Οκ, σαν γραφικά και χρώματα και τέτοια δεν θα μείνετε και κάγκελο, αλλά νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύς.Τώρα για το Ε71, δεν λέω, πάρα πολυ καλό τηλέφωνο, αλλά το Ε72 έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Ειδικά το optical navi key είναι τρομερό, η υποδοχή 3.5" για τα ακουστικά. Γενικά είναι η αναβάθμιση του Ε71 όπως θα έπρεπε να είναι. Το μόνο "κακό" είναι ότι είναι λίγο πιο πλαστικό απο το Ε71, αν και σε σύγκριση με όλα τα άλλα είναι πολύ πολύ στιβαρό και προσεγμένο και ποιοτικό και και και... :p...

εχω το Ε72 κανενα 6μηνο χωρις κανενα προβλημα ...τελευταια εχει αρχισει και πεφτει η μπαταρια μεσα σε 6 ωρες χωρις να κανω χρηση ιντερνετ η αλλων εφαρμογων ...και νιωθω το κινητο να θερμαινεται !!!! απεγκατεστησα ολες τις εφαρμογες που ειχα κατεβασει μηπως τραβανε απο τη μπαταρια αλλα τιποτα ...πιθανα ειναι η μπαταρια , αλλα ετσι ξαφνικα ?????? αν χερει καποιος κατι σχετικο ας βοηθησει !!!!αραγε η μπαταρια ειναι μεσα στην εγγυηση ?????

εχω το Ε72 κανενα 6μηνο χωρις κανενα προβλημα ...τελευταια εχει αρχισει και πεφτει η μπαταρια μεσα σε 6 ωρες χωρις να κανω χρηση ιντερνετ η αλλων εφαρμογων ...και νιωθω το κινητο να θερμαινεται !!!! απεγκατεστησα ολες τις εφαρμογες που ειχα κατεβασει μηπως τραβανε απο τη μπαταρια αλλα τιποτα ...πιθανα ειναι η μπαταρια , αλλα ετσι ξαφνικα ?????? αν χερει καποιος κατι σχετικο ας βοηθησει !!!!αραγε η μπαταρια ειναι μεσα στην εγγυηση ?????

Η μπαταρία αν δεν κάνω λάθος έχει εγγύηση 6 μήνες! Τσέκαρε πότε το πήρες.Δεν θα έπρεπε να πέφτει τόσο.Η μπαταρία του κανονικά είναι σκυλί.Το έχω το κινητό πάνω από ένα χρόνο και κρατάει με μέση χρήση σχεδόν 4 μέρες άνετα.

Από την στιγμή που θερμένεται κιόλας το τηλέφωνο να το πας σε κάποιο κατάστημα Nokia να το δουν. Επειδή το έχει μόνο έξι μήνες πιθανών να καλύπτεται ακόμη και η μπαταρία από την εγγύηση. Σε περίπτωση που κάι πάει στραβά! Σίγουρα όλη η συσκευή όμως καλύπτεται από εγγύηση. Μπορεί να τρέχει κάτι με την πλακέτα σου και να "ζητάει" περισσότερη ενέργεια από ότι θα έπρεπε...

Καλησπέρα,

Αγόρασα το τηλέφωνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, ειμαι στην Cosmote, η εκδοση του λογισμικού που έχω ειναι 031.023. Υπάρχει νεότερη έκδοση και εάν ναι γιατί μου λέει οτι δεν υπάρχει. Επίσης κ εδω και 15 ημέρες έχει πεσει η μπαταρία του δραματικά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι.

Ακυρο βρηκα την απάντηση για την αναβάθμιση. Ερώτηση, αξίζει η αναβάθμιση τελικά ή να μην ασχοληθώ καθόλου?

Ευχαριστώ.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα,

Αγόρασα το τηλέφωνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, ειμαι στην Cosmote, η εκδοση του λογισμικού που έχω ειναι 031.023. Υπάρχει νεότερη έκδοση και εάν ναι γιατί μου λέει οτι δεν υπάρχει. Επίσης κ εδω και 15 ημέρες έχει πεσει η μπαταρία του δραματικά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι.

Ακυρο βρηκα την απάντηση για την αναβάθμιση. Ερώτηση, αξίζει η αναβάθμιση τελικά ή να μην ασχοληθώ καθόλου?

Ευχαριστώ.

Kοίτα, εγώ τις κάνω τις αναβαθμίσεις αλλά όχι ότι έχω δει και κάποια διαφορά.Συνήθως κάνουν το κινητό λίγο πιο γρήγορο.Ή μπορεί και να μου φαίνεται, δεν το αποκλείω.Αλλά δε νομίζω ότι αυτό φταίει για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και της μπαταρίας.Πήγαινέ το άμεσα σε ένα κατάστημα ΝΟΚΙΑ για έλεγχο.

Εκανα την αναβάθμιση του λογισμικού χρησιμοποιώντας το NSS, όλα καλά δεν παρουσιάστηκε κάποιο ορατό μέχρι στιγμής πρόβλημα. Έκανα και μια αναβάθμιση των χαρτών μέσω του ovi suite και...............πάπαλα η εφαρμογή maps. Η εφαρμογή ανοίγει αλλά σε δευτερόλεπτα κλείνει μόνη της και με πετάει στην αρχική οθώνη.:(

Καμία ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί και ποια η λύση?

Εκανα την αναβάθμιση του λογισμικού χρησιμοποιώντας το NSS, όλα καλά δεν παρουσιάστηκε κάποιο ορατό μέχρι στιγμής πρόβλημα. Έκανα και μια αναβάθμιση των χαρτών μέσω του ovi suite και...............πάπαλα η εφαρμογή maps. Η εφαρμογή ανοίγει αλλά σε δευτερόλεπτα κλείνει μόνη της και με πετάει στην αρχική οθώνη.:(

Καμία ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί και ποια η λύση?

απο την καρτα μνημης θα κρατησεις μονο αρχεια φωτο,βιντεο μουσικης.

θα την κανεις φορματ,θα αντιγραψεις τα αρχεια που ειπα πριν αφου σε ενδιαφερουν στην καρτα μετα το φορματ και την βαζεις στο maps να περασεις τους χαρτες.

Εχει γινει και σε μενα και σε αλλους.

Καποιο στοιχειο στην καρτα το δημιουργει το προβλημα.

Και ολα θα πανε καλα.

Οταν κανεις την καρτα φορματ και την βαλεις στο κινητο,πριν να περασεις τους χαρτες χρειαζετε μια φορα να ανοιξεις την εφαρμογη χαρτες για να μπορεις μετα να περασεις τους χαρτες απο τον υπολογιστη,γιατι αλλιως δεν την βλεπει την καρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To πρόβλημα με τους χάρτες λύθηκε αφού έκανα hard format στην συσκευή. από το Backup που ειχα παρει εκανα restore μόνο τις επαφές και τα αρχεία κειμενου, φωτογραφιών και video. Κατόπιν φόρτωσα μεσω του pc suite την πιο τελευταία ενημερωση για τους χάρτες.

Εμφανίστηκε όμως αλλο θέμα δεν μπορώ να εγκαταστήσω με τίποτα λογαριασμό για το gmail. Βάζω κωδικούς το μαιλ λογαριαμό μου και μόλις προσπαθεί να συνδεθεί με πετάει έξω χωρίς να έχει δημιουργησει τίποτα. Δοκίμασα και με wifi και μέσω του παρόχου (cosmote) αλλά τίποτα. Από ότι διάβασα εδω έχει συμβεί και σε άλλους.

Μπορέι κάποιος με το ιδιο πρόβλημα που το έλυσε να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

Τελικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, μάλλον η ενσωματωμένη εφαρμογή messaging email πρέπει να τα έπαιξε. Εχω κάνει κάμποσα hard format και επανεγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του λογοσμικού αλλά τίποτα. Την λύση για να βλέπω τα mail μου την βρήκε μετο emoze που δουλέυει μέχρι στιγμής άψογα.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Από την οληγοήμερη εμπειρία μου μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού έχω να παραθέσω τα εξής:

1. Βελτίωση στην ταχύτητα απόκρισης της συσκευής, αν και δεν είναι ευδιάκριτο απόλυτα σε όλες τις λειτουργίες.

2. Εκεί που είδα σημαντική βελτίωση ήταν στην ποιότητα του ήχου.

Τώρα τα άσχημα:

Η συσκευή μου ήταν pranded ((cosmote), οπότε για να την αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση του λογισμικού ακολούθησα τον οδηγό που αναφέρεται εδώ. Πριν την αναβάθμιση λειτουργούσε άψογα μετά άρχισαν τα προβλήματα. Οπως προανέφερα δεν λειτουργεί το nokia massaging και το setup των λογαριασμών e-mail που χρησιμοποιώ (αν και δεν με πολύ με πείραξε αφού βρήκα πολύ καλύτερη λύση με το emoze).

Παρουσιάζονται προβλήματα με την χρήση των ovi maps, συγκεκριμένα καθυστερεί απαράδεκτα (κάτι που δεν γινόταν πριν) να κλειδώσει τους δορυφόρους, να υπολογίσει μια διαδρομή ενώ και κάποιες φορές κολλάει και δεν δείχνει τίποτα. Επίσης δυο φορές μέχρι στιγμής διεγράφησαν από τις συντομεύσεις(στην αρχική οθόνη) εφαρμογές πχ το snaptu, και ενώ η εφαρμογή υπήρχε εγκατεστημένη δεν έτρεχε με αποτέλεσμα να κάνω εκ νέου εγκατάσταση.

Και τέλος η συσκευή αρκετές φορές σβήνει εκεί που δουλεύεις πάνω σε μια εφαρμογή κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ πριν την αναβάθμιση.

Μάλλον δεν έπρεπε να την αναβαθμίσω............:(

Mήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε κάποια μόνιμη εφαρμογή του καιρού στην αρχική οθόνη και πώς? Γίνεται επίσης να βάλουμε κι άλλα εικονίδια στην αρχική οθόνη? Kαι κάτι ακόμα ρε παιδιά.Είπα να κατεβάσω το skype να δω πώς είναι. Πάω να μπω όμως και δεν μπαίνει.Αφού βάλω και τον κωδικό, κάνει ότι μπαίνει γράφοντας signing in αλλά τίποτα.Σα να μη συνδέεται στο ιντερνετ για να μπει.Πάω εκεί που λέει "choose connection" και είτε βάλω Internet είτε always ask ποτέ δεν μου γράφει πχ ότι μπαίνει είτε μέσω wifi είτε μέσω cosmote internet που έχω.Στο εικονίδιο που φαίνεται όταν κατεβάζουμε δεδομένα (δίπλα από την ένδειξη σήματος του κινητού) εμφανίζονται για λίγο τα βελάκια αλλά αμέσως κλείνουν.Ξέρει κανείς κάτι? Συγνώμη για το πρήξιμο και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. Edited by camerakias

Mήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να βάλουμε κάποια μόνιμη εφαρμογή του καιρού στην αρχική οθόνη και πώς? Γίνεται επίσης να βάλουμε κι άλλα εικονίδια στην αρχική οθόνη? Kαι κάτι ακόμα ρε παιδιά.Είπα να κατεβάσω το skype να δω πώς είναι. Πάω να μπω όμως και δεν μπαίνει.Αφού βάλω και τον κωδικό, κάνει ότι μπαίνει γράφοντας signing in αλλά τίποτα.Σα να μη συνδέεται στο ιντερνετ για να μπει.Πάω εκεί που λέει "choose connection" και είτε βάλω Internet είτε always ask ποτέ δεν μου γράφει πχ ότι μπαίνει είτε μέσω wifi είτε μέσω cosmote internet που έχω.Στο εικονίδιο που φαίνεται όταν κατεβάζουμε δεδομένα (δίπλα από την ένδειξη σήματος του κινητού) εμφανίζονται για λίγο τα βελάκια αλλά αμέσως κλείνουν.Ξέρει κανείς κάτι? Συγνώμη για το πρήξιμο και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Και μενα ηταν κοσμοτε και το εκανα με νεμεσις.

Ολα καλα και κανενα προβλημα.

Περνα ξανα το λογισμικο με το ovi suite και στην επαναφορα να διαλεξεις μονο επαφες σημειωσεις ημερολογιο και bookmarks.

Κανε και ενα φορματ στην καρτα μνημης για διαφορα σκουπιδια μου μαζευει και κρατα μονο τις φωτο,βιντεο,σημειωσεις κ ηχους.

Μετα που το εκανα χθες ενα δευτερο φορματ να καθαρισει σε συσκευη και καρτα κερδισα 20 mb στην συσκευη και παει καλυτερα.

Οταν εκανα την πρωτη αποπειρα να σεταρω το μειλ τις πρωτες δυο φορες δεν το εκανε.

τελικα την τριτη το δεχτηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μενα ηταν κοσμοτε και το εκανα με νεμεσις.

Ολα καλα και κανενα προβλημα.

Περνα ξανα το λογισμικο με το ovi suite και στην επαναφορα να διαλεξεις μονο επαφες σημειωσεις ημερολογιο και bookmarks.

Κανε και ενα φορματ στην καρτα μνημης για διαφορα σκουπιδια μου μαζευει και κρατα μονο τις φωτο,βιντεο,σημειωσεις κ ηχους.

Μετα που το εκανα χθες ενα δευτερο φορματ να καθαρισει σε συσκευη και καρτα κερδισα 20 mb στην συσκευη και παει καλυτερα.

Οταν εκανα την πρωτη αποπειρα να σεταρω το μειλ τις πρωτες δυο φορες δεν το εκανε.

τελικα την τριτη το δεχτηκε.

Ευχαριστώ για την απάντηση αν και δεν κατάλαβα τα περί nemesis!Το μόνο nemesis που ξέρω είναι ένα περιοδικό που έβγαζε η Κανέλη.Τελοσπάντων! Έκανα κάτι ρυθμίσεις με το σημείο πρόσβασης, έσβησα μερικά γιατί είχαν μαζευτεί διάφορα, έβγαλα τις εφαρμογές, και τις ξανάβαλα, και τώρα ΟΚ!

Καλησπερα παιδια.. μια ερωτησουλα.. 3ερει κανεις πως σταματαει να αναβοσβηνει το λαμπακι στο κεντρικο πληκτρο?

ευχαριστω εκ των προτερων..