S_Torm Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 ρε παιδια εγω πηρα τηλ την cosmote και μου ειπαν οτι λογω καρτοσυνδεσης δεν μπορω να εχω email στο gmail. δεν ξερω τι κοτσανες ειναι αυτες αφου ετσι και αλλιως υπαρχουν πακετα ιντερνετ με 3 ευρω. προσπαθουσα ποσο καιρο να βαλω το γμαιλ σαν κυριο να δεχεται μηνυματα και δεν γινοταν τιποτα. μπορει να μην ειχα τιποτα σωστο στις ρυθμισεις αλλα εφοσον μου ειπαν οτι δεν γινεται τι να πω.800 χρονια πισω απο τον κοσμο ειμαστε...λετε αν βαλω αυτο το προφι να αλλαξει τιποτα? ευχαριστω υ.γ. και τωρα που το θυμηθηκα δεν λειτουργει η αντιγραφη επικολληση. Με αποκοπη τα παιρνει αλλα μετα τιποτα ουτε επικολληση ουτε αντιγραφη... Καλησπερα. Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα καρτοκινητου η συμβολαιου. Εφοσον εχεις ιντερνετ στο κινητο σου μπορεις να βαλεις κανονικα ο,τι θελεις. Δεν πιστευω πως ειναι σε θεση απο την εταιρεια παροχης ( cosmote ) να κοψουν το gmail λογω καρτοκινητου τηλεφωνου ας πουμε. Πολυ απιθανο σεναριο. τι σου εβγαζε στο τηλεφωνο οταν προσπαθουσες να σεταρεις το email? Εγω "ανακαλυψα" εναν τροπο να το κανω να δουλεψει, καθως αρνιοταν πεισματικα. ( ενω εβαζα τα παντα στις ρυθμισεις, με το που τελειωνε η διαδικασια με γυρνουσε πισω στην αρχικη σελιδα του email χωρις να εχει παρει καμια ρυθμιση ). Πηγα στο μενου, βρηκα το email και το εκανα διαγραφη. Σου λεει οτι το τηλεφωνο θα πρεπει να επανεκιννησει, το οποιο και εκανα. Ε απο τοτε, δουλευει μια χαρα. Λογικα κατι σε καποιο αρχειο ρυθμισεων θα τα ειχε παιξει και διορθωθηκε με την διαγραφη. Η εφαρμογη δεν διαγραφτηκε, καθως το λεει και στο τελος της διαδικασιας οτι ειναι αδυνατη η αφαιρεση της. ( εγω για πληρη διαγραφη πηγαινα αρχικα ωστε να την επανεγκαθιστουσα ) Αλλα εφτιαξε. Μενει να δω πως δουλευει στην πραξη. Thanks, είχα κολλήσει στο ελληνικό site. Και δεν μπορούσα να το βρω! Είχα κατεβάσει το map loader αλλά έβλεπα που έλεγε για συγχρονισμό με Ovi suite μόνο, που δεν είναι συμβατό με mac. ;) Edit: Υπάρχει ένα πρόβλημα. Κατέβασα και το Nokia Multimedia Transfer και ενώ δούλεψαν αρχικά όλα καλά και κατάφερα να σβήσω τους χάρτες για να αδειάσει λίγο η κάρτα μνήμης, μετά έκανα μια αποσύνδεση της συσκευής και πλέον δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε μέσω bluetooth ούτε usb. Τι μπορεί να συνέβη? Έκανα επανεκκινήσεις και στον υπολογιστή και στο κινητό... Δοκιμασε σε καποιο φορουμ για mac, αν μπορουσα θα σε βοηθουσα αλλα δεν εχω ιδεα. Η καρτα μνημης απο οσο θυμαμαι ηταν γεματη απο το προγραμμα της Νοκια και οχι απο τους χαρτες. Αν δεν κανω λαθος δηλαδη. Απορω παντως πως γινεται ολοι να εκθειαζουν το κινητο και εδω και γενικοτερα στο ιντερνετ και να μην υπαρχει προφανη αναφορα για το προβλημα που εχει με το πληκτρολογιο. Αδυνατω να πιστεψω πως οσοι το παιρνουν δεν κανουν βαρια/γρηγορη χρηση του πληκτρολογιου ετσι ωστε να "πεσουν" πανω στο σοβαροτατο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Συγνώμη αλλά έχω εδώ και 1 χρόνο σχεδόν το Ε72.Ποιό είναι το προφανές πρόβλημα στο πληκτρολόγιο για το οποίο κανένας δεν κάνει λόγο? Εγώ γιατί δεν το έχω αντιληφθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) @S_Torm: έσβησα τους χάρτες που είχε όλη την ευρώπη και έχω 2.5 γίγα ελεύθερα τώρα. Οι χάρτες που ήθελα να περάσω είναι περίπου 600 mb. ;) το θέμα είναι ότι πλέον δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το nokia multimedia transfer και επομένως και το maploader... @camerakias: το bug που αναφέρει ο φίλος από πάνω, αν έχω καταλάβει καλά είναι το εξής. Αν είσαι στην οθόνη αναμονής και πατήσεις γρήγορα και επαναλαμβανόμενα ένα από τα αριθμητικά πλήκτρα θα δεις τι συμβαίνει. Δοκίμασε το! Μου συνέβη και μόλις τώρα γράφοντας μέσω του Nokia browser. @dras: ctrl+sym ταυτόχρονα, και μετά επιλογές εισαγωγής και απενεργοποίηση πρόβλεψης, είναι αυτό που ζητάς νομίζω. To ctrl βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία και το sym αριστερά του πλήκτρου διαστήματος του πληκτρολογίου. Edited January 23, 2011 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Συγνώμη αλλά έχω εδώ και 1 χρόνο σχεδόν το Ε72.Ποιό είναι το προφανές πρόβλημα στο πληκτρολόγιο για το οποίο κανένας δεν κάνει λόγο? Εγώ γιατί δεν το έχω αντιληφθεί? Γεια σου φιλε. Οταν ξεκινησεις να γραψεις κατι, ειτε ας πουμε στην οθονη αναμονης, ειτε σε μηνυμα, και η λεξη περιλαμβανει ενα γραμμα οποιοδηποτε ΕΚΤΟΣ των γραμματων που περιεχονται μαζι με τα κουμπια που εχουν τα νουμερα, και ενα γραμμα απο τα κουμπια που εχουν τα νουμερα, τοτε εαν ξεκινησεις να τα πατας και τα δυο γρηγορα το τηλεφωνο θα αρχισει να "χανει" χαρακτηρες. Ας πουμε, παμε στα αγγλικα να γραψουμε "hahahahahahahah" και στην οθονη θα δουμε κατι σαν αυτο "haaaahaahaaahaaaaaaahaaa". http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/E72-S60-bug-cannot-type-fast-letters-missing-during-typing/m-p/585701 Δες και εδω. Το εχουν απιστευτα πολλα ατομα σχεδον σε καθε εκδοση του κινητου. Αν θες δοκιμασε το και εσυ και μας λες. Εγω παντως πλεον που συνηθισα να γραφω γρηγορα ( δεν κοιταω σχεδον καν στο πληκτρολογιο ) οχι απλα μου σπαει τα νευρα, αλλα ισως τελικα δωσω και το κινητο για ανταλλαγη να παρω καποιο αλλο. ( αν και γενικα μου αρεσει και το συνηθισα ρε γμτ ) Πες μας αν το κανει και στο δικο σου αν εχεις την καλοσυνη. konstantinos7 δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να εχει γινει. Γνωμη μου θα ηταν να σβησεις απο τον υπολογιστη το προγραμμα ΚΑΙ τις ρυθμισεις του και να το ξαναβαλεις. Ισως καποιο αρχειακι εχει πειραχτει και δεν αφηνει τον υπολογιστει να "δει" το κινητο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Υ.Γ. Εγω πλεον μαζι με το ovi suite δουλευω και το παλιο καλο pc suite το οποιο και πιο γρηγορο και πιστευω ειναι και καλυτερο καθως βλεπει τους φακελους στα μηνυματα, κανει γρηγοροτερα το backup, δεν κρασαρει τοσο ευκολα ( εχω κοντα στις 800 επαφες + emails και το ovi suite δυστυχως κρασαρει ). Αν και τα δυο προγραμματα ειναι αρκετα καλα και χρειαζονται και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Αυτό με το πληκτρολόγιο δεν το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό που είχα το κινητό... Δε με χαλάει και τόσο όμως. Δυστυχώς προχθές το έδωσα για τα μάτια ενός N8... Τώρα μου λείπει το εργαλειάκι. Αυτό το Q9, που ήταν το πρώτο μου Qwerty, μου έχει αφήσει στίγμα. Κι εγώ προτιμώ το PC-Suite, δεν ξέρω, οργάνωνα καλύτερα το συγχρονισμό με αυτό, παρά με OVI. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 konstantinos7 δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να εχει γινει. Γνωμη μου θα ηταν να σβησεις απο τον υπολογιστη το προγραμμα ΚΑΙ τις ρυθμισεις του και να το ξαναβαλεις. Ισως καποιο αρχειακι εχει πειραχτει και δεν αφηνει τον υπολογιστει να "δει" το κινητο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Φίλε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά προφανώς δεν ξέρεις (μιας και νέος χρήστης) αλλά μάλλον και κανένας άλλος δεν ξέρει... Το έχω ήδη σβήσει από τον υπολογιστή το πρόγραμμα, και τα δύο για την ακρίβεια, αλλά τίποτα. Το μόνο που μένει τώρα είναι να σβήσω ότι υπάρχει στο κινητό σχετικά με maps! Αλλά δεν ξέρω μετά που θα πρέπει να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή Ovi Maps αν θα έχει ελληνικό μενού. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Φίλε, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά προφανώς δεν ξέρεις (μιας και νέος χρήστης) αλλά μάλλον και κανένας άλλος δεν ξέρει... Το έχω ήδη σβήσει από τον υπολογιστή το πρόγραμμα, και τα δύο για την ακρίβεια, αλλά τίποτα. Το μόνο που μένει τώρα είναι να σβήσω ότι υπάρχει στο κινητό σχετικά με maps! Αλλά δεν ξέρω μετά που θα πρέπει να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή Ovi Maps αν θα έχει ελληνικό μενού. Βασικα, ναι καλο θα ηταν να σβησεις και απο το κινητο σχεδον τα παντα. Αν μπορεις καπου να τα κανεις backup πρωτα. Οταν ειπα να σβησεις το προγραμμα εννοουσα με τις ρυθμισεις του χρηστη σου. Απο οτι θυμαμαι εχεις mac, καπου στο home φακελο σου θα υπαρχουν οι ρυθμισεις για το προγραμμα, σε κρυφα αρχεια. ( υποθετω πως θα ειναι ετσι καθως στο linux για παραδειγμα ετσι ειναι ). Αν δεν το εκανες, σβησε και αυτα και ξαναβλεπεις. Αν παλι το εκανες, τι να πω, επεσες σε περιπτωση κακοτοπιας. Τo ovi maps ελληνικο μενου θα εχει πιστευω, για ποιο λογο να ειναι αλλη η γλωσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Λύθηκε το πρόβλημά μου. Είχε μείνει ένας ακόμα φάκελος με τις ρυθμίσεις που δεν ήξαρα ότι υπάρχει. Δημιουργεί το πρόγραμμα σε τρεις τοποθεσίες αρχεία.. :S Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Γεια σου φιλε. Οταν ξεκινησεις να γραψεις κατι, ειτε ας πουμε στην οθονη αναμονης, ειτε σε μηνυμα, και η λεξη περιλαμβανει ενα γραμμα οποιοδηποτε ΕΚΤΟΣ των γραμματων που περιεχονται μαζι με τα κουμπια που εχουν τα νουμερα, και ενα γραμμα απο τα κουμπια που εχουν τα νουμερα, τοτε εαν ξεκινησεις να τα πατας και τα δυο γρηγορα το τηλεφωνο θα αρχισει να "χανει" χαρακτηρες. Ας πουμε, παμε στα αγγλικα να γραψουμε "hahahahahahahah" και στην οθονη θα δουμε κατι σαν αυτο "haaaahaahaaahaaaaaaahaaa". http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/E72-S60-bug-cannot-type-fast-letters-missing-during-typing/m-p/585701 Δες και εδω. Το εχουν απιστευτα πολλα ατομα σχεδον σε καθε εκδοση του κινητου. Αν θες δοκιμασε το και εσυ και μας λες. Εγω παντως πλεον που συνηθισα να γραφω γρηγορα ( δεν κοιταω σχεδον καν στο πληκτρολογιο ) οχι απλα μου σπαει τα νευρα, αλλα ισως τελικα δωσω και το κινητο για ανταλλαγη να παρω καποιο αλλο. ( αν και γενικα μου αρεσει και το συνηθισα ρε γμτ ) Πες μας αν το κανει και στο δικο σου αν εχεις την καλοσυνη. konstantinos7 δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να εχει γινει. Γνωμη μου θα ηταν να σβησεις απο τον υπολογιστη το προγραμμα ΚΑΙ τις ρυθμισεις του και να το ξαναβαλεις. Ισως καποιο αρχειακι εχει πειραχτει και δεν αφηνει τον υπολογιστει να "δει" το κινητο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Υ.Γ. Εγω πλεον μαζι με το ovi suite δουλευω και το παλιο καλο pc suite το οποιο και πιο γρηγορο και πιστευω ειναι και καλυτερο καθως βλεπει τους φακελους στα μηνυματα, κανει γρηγοροτερα το backup, δεν κρασαρει τοσο ευκολα ( εχω κοντα στις 800 επαφες + emails και το ovi suite δυστυχως κρασαρει ). Αν και τα δυο προγραμματα ειναι αρκετα καλα και χρειαζονται και τα δυο. Φίλε μου το κοίταξα, προσπάθησα να κάνω λάθος, διαβασα και το link που αναφέρει το πρόβλημα, αλλά το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα! Πάταγα τα πλήκτρα γρήγορα, έγραψα hahahahahaha όπως είπες, αλλά ό,τι πάταγε, έγραφε.Δεν έκανε λάθος ούτε καθυστερούσε!Εχω την τελευταία έκδοση λογισμικού 052.005 αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό γιατί θα το είχα προσέξει απ'όταν το πήρα αν είχε τέτοιο πρόβλημα.Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Φίλε μου το κοίταξα, προσπάθησα να κάνω λάθος, διαβασα και το link που αναφέρει το πρόβλημα, αλλά το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα! Πάταγα τα πλήκτρα γρήγορα, έγραψα hahahahahaha όπως είπες, αλλά ό,τι πάταγε, έγραφε.Δεν έκανε λάθος ούτε καθυστερούσε!Εχω την τελευταία έκδοση λογισμικού 052.005 αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό γιατί θα το είχα προσέξει απ'όταν το πήρα αν είχε τέτοιο πρόβλημα.Τι να πω... Μαλιστα! Εισαι απο τους τυχερους λοιπον. :) Εμενα με ενοχλει αρκετα δυστυχως καθως στα sms αλλα και τα email αναγκαζομαι μονιμως να σβηνω λαθη κλπ. Το συγκεκριμενο θεμα το ειχαν/εχουν και πολλα ατομα απο το εξωτερικο και το εχω δει και σε αλλα φορουμ παντως. Δοκιμασα και με εντελως "καθαρο" κινητο, μετα απο φορματ και επανεκιννηση κλπ παντως, αλλα το προβλημα εκει. Τι να πω, περιμενουμε απο την Νοκια να δεησει να κανει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μέχρι να κάνει, θα έχεις blackberry... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μέχρι να κάνει, θα έχεις blackberry... :lol::lol: Μαλλον για εκει με κοβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3838 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Παιδιά γνωρίζετε κάποιο προγραμματάκι όπως το "best profile" που να δουλεύει στο Ε72? Δυστυχώς αυτό ενώ δούλευε άψογα με το Ε51 στο Ε72 δεν ακολουθεί τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάτι άλλο για διαχείριση ξεχωριστών προφίλ που να το έχετε δουλέψει? Ευχαριστώ! Edited January 26, 2011 by petros3838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Έχω το Nokia Ε72 εδώ και ένα χρόνο. Διάβαζα από πολλούς εδώ στο forum ότι έχει έντονο πρόβλημα με το πίσω κάλυμα, το οποίο "κουνιέται". Το αγνόησα τον πρώτο καιρό, γιατί απλά το δικό μου δεν "κουνιόταν". Μετά από λίγους μήνες όμως το είδα να μου συμβαίνει και προσπάθησα - μάταια - να το διορθώσω, τοποθετώντας χαρτάκι μέσα από το κάλυμα, ή στραβώνοντας ελαφρώς το κάλυμα. Τίποτα. Το είχα αφήσει έτσι. Άλλωστε έχω μια πολύ καλή θήκη για το κινητό (http://www.otterbox.com/Nokia-E72-Commuter-Series-Case/NOK4-E72XX,default,pd.html?dwvar_NOK4-E72XX_color=20&start=2&cgid=nokia-e72-cases) και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα με το πίσω κάλυμα. Πρόσφατα όμως παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο μικρά "αυτάκια" στο εσωτερικό του μεταλλικού καλύματος, χαμηλά, το οποία όταν τα λύγισα ελαφρώς προς το κέντρο, λύθηκε το πρόβλημα τελείως! Δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κάτι έπαθε το e75 μου ,και ψάχνομαι να πάρω μ/χ το e72, γενικά με το 75 ήμουν ευχαριστημένος, οπότε αυτό θα είναι σαφώς ποιο γρήγορο λόγω επεξεργαστή! επειδή έχω κάνει buckup του 75 μπορώ να το περάσω στο e72 ? έχει vpn και sip client όπως το 75 ? και αν ναι τι παραπάνω μπορεί να έχει σαν λειτουργικό μιας και οι εκδόσεις είναι ίδιες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Έχω το Nokia Ε72 εδώ και ένα χρόνο. Διάβαζα από πολλούς εδώ στο forum ότι έχει έντονο πρόβλημα με το πίσω κάλυμα, το οποίο "κουνιέται". Το αγνόησα τον πρώτο καιρό, γιατί απλά το δικό μου δεν "κουνιόταν". Μετά από λίγους μήνες όμως το είδα να μου συμβαίνει και προσπάθησα - μάταια - να το διορθώσω, τοποθετώντας χαρτάκι μέσα από το κάλυμα, ή στραβώνοντας ελαφρώς το κάλυμα. Τίποτα. Το είχα αφήσει έτσι. Άλλωστε έχω μια πολύ καλή θήκη για το κινητό (http://www.otterbox.com/Nokia-E72-Commuter-Series-Case/NOK4-E72XX,default,pd.html?dwvar_NOK4-E72XX_color=20&start=2&cgid=nokia-e72-cases) και δεν με πολυαπασχολεί το θέμα με το πίσω κάλυμα. Πρόσφατα όμως παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο μικρά "αυτάκια" στο εσωτερικό του μεταλλικού καλύματος, χαμηλά, το οποία όταν τα λύγισα ελαφρώς προς το κέντρο, λύθηκε το πρόβλημα τελείως! Δοκιμάστε το. Κατι εντελως ασχετο : Στο λινκ που εβαλες, στην φωτογραφια με το κινητο, στην οθονη αναμονης εχει ενα εικονιδιακι με το φακελο των μηνυματων πανω δεξια. Σε εμενα αυτο δεν εμφανιζεται, οχι οτι το παρουσιαζω ως προβλημα, αλλα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να το κανω να εμφανιζεται εκει. Σε εμενα εμφανιζεται στην κατω κατω μ ερια της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 παίδες να ρωτήσω και εγώ κάτι, στο ελληνικό πληκτρολόγιο του ε72 με τι χρώμα απεικονίζονται τα γράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 παίδες να ρωτήσω και εγώ κάτι, στο ελληνικό πληκτρολόγιο του ε72 με τι χρώμα απεικονίζονται τα γράμματα? Πορτοκαλί οι λατινικοί χαρακτήρες, πάνω αριστερά, και λευκά όλα τα υπόλοιπα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Torm Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 κάτι έπαθε το e75 μου ,και ψάχνομαι να πάρω μ/χ το e72, γενικά με το 75 ήμουν ευχαριστημένος, οπότε αυτό θα είναι σαφώς ποιο γρήγορο λόγω επεξεργαστή! επειδή έχω κάνει buckup του 75 μπορώ να το περάσω στο e72 ? έχει vpn και sip client όπως το 75 ? και αν ναι τι παραπάνω μπορεί να έχει σαν λειτουργικό μιας και οι εκδόσεις είναι ίδιες ! Ναι φιλε, κανονικα μπορεις να περασεις τα παντα. Εγω αυτο εκανα απο το Ε66 το οποιο ειχα. Το λειτουργικο ειναι εντελως ιδιο, sip client εχει οπως και vpn. Εχει ενσωματωμενο τον email client, ο οποιος ειναι τραγικα δυσχρηστος και ανυποφορος ως επι το πλειστον, το smartconnect για διαχειριση των ασυρματων συνδεσεων σου που δουλευει αψογα, εφαρμογη για chat ( google talk, msn κλπ ). Εχει και αλλα αλλα δεν ξερω τι δεν εχει το Ε75, απλα γραφω τις διαφορες που ειδα απτο Ε66. Αν δεν το εχεις παρει ακομα παντως, θα σου συνιστουσα να μην το αγορασεις. Μπορεις να πας στο blackberry 9700 που ειναι απειρως καλυτερο με το OS 6 που εβγαλαν τωρα καθως το Ε72 δεν ειναι οπως το παρουσιαζουν. Ουτε τοσο γρηγορο ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Γεια σας, Μπορεί να έχει αναφερθεί στο παρελθόν ποιο αναλυτικά, αλλά με αναζήτηση μου δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό. Αυτό που θέλω και εγώ να ενημερωθώ είναι το εξής: Έχω το Nokia E72 Ver. 052.005 με ενδιαφέρει να έχω αυτόματη ενημέρωση e-mail “gmail, hotmail κτλ.” Έχω περάσει τις ανάλογες ρυθμίσεις από το εικονίδιο “EMAIL @” αλλά για να λάβω τα νέα mail πρέπει να κάνω login. Έβαλα το emoze αλλά το ίδιο, πρέπει να κάνω login. Μίλησα με την Nokia γιατί διάβασα ότι με το Nokia Messaging υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν το έχει και δεν μπορώ να το κατεβάσω. Αν θυμάμαι καλά το είχε αλλά μετά από αναβάθμιση έγινε απεγκατάσταση του. Σε μια άλλη συσκευή που έχω Nokia 5800 το έχει και μετά από την αναβάθμιση της!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γεια σας, Μπορεί να έχει αναφερθεί στο παρελθόν ποιο αναλυτικά, αλλά με αναζήτηση μου δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό. Αυτό που θέλω και εγώ να ενημερωθώ είναι το εξής: Έχω το Nokia E72 Ver. 052.005 με ενδιαφέρει να έχω αυτόματη ενημέρωση e-mail “gmail, hotmail κτλ.” Έχω περάσει τις ανάλογες ρυθμίσεις από το εικονίδιο “EMAIL @” αλλά για να λάβω τα νέα mail πρέπει να κάνω login. Έβαλα το emoze αλλά το ίδιο, πρέπει να κάνω login. Μίλησα με την Nokia γιατί διάβασα ότι με το Nokia Messaging υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν το έχει και δεν μπορώ να το κατεβάσω. Αν θυμάμαι καλά το είχε αλλά μετά από αναβάθμιση έγινε απεγκατάσταση του. Σε μια άλλη συσκευή που έχω Nokia 5800 το έχει και μετά από την αναβάθμιση της!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αρχικό μενού, πας στο μενού, πας στο εικονίδιο του email, και μετά πας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων.μετά επιλέγεις τον λογαριασμό που θες να ρυθμίσεις (πχ. hotmail) και μετά επιλέγεις ρυθμίσεις λογαριασμού.Μετά πας εκεί που λέει "χρόνος συγχρονισμού, και μετά πας στο "χρονομετρ.συγχρονισμός" και βάζεις το λιγότερο που είναι κάθε δέκα λεπτά νομίζω. Οπότε θα συνδέεται κάθε δέκα λεπτά να βλέπει για emails.Τώρα, για τελείως αυτόματα όπως στα Blackberry νομίζω δεν γίνεται.Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αυτό το έκανα! Το θέμα είναι ότι βλέπω στην οθόνη "πάνω αριστερά" το εικονίδιο που με χρεώνει για GPS. Αν δεν κάνει συγχρονισμό και αυτό παραμένει συνδεδεμένο, χρεώνει; Άπο όσα είδα στο μητρώο δεδομένων δεν πρέπει αλλά και και πάλι δεν ξέρω. Έχω παρατηρήσει ότι δεν ισχύει καν το μητρώο - καταγραφής χρήσης με βάση το σύστημα του παροχου. Δηλ.: εμένα μου λέει συνολική χρήση 30mb και ο πάροχος μου λέει ότι έχω καταναλώσει 2mb! Γι' αυτό δεν ξέρω αν αυτό χρεώνει ή όχι. Ευχαριστώ και πάλι. Αρχικό μενού, πας στο μενού, πας στο εικονίδιο του email, και μετά πας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων.μετά επιλέγεις τον λογαριασμό που θες να ρυθμίσεις (πχ. hotmail) και μετά επιλέγεις ρυθμίσεις λογαριασμού.Μετά πας εκεί που λέει "χρόνος συγχρονισμού, και μετά πας στο "χρονομετρ.συγχρονισμός" και βάζεις το λιγότερο που είναι κάθε δέκα λεπτά νομίζω. Οπότε θα συνδέεται κάθε δέκα λεπτά να βλέπει για emails.Τώρα, για τελείως αυτόματα όπως στα Blackberry νομίζω δεν γίνεται.Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Αυτό το έκανα! Το θέμα είναι ότι βλέπω στην οθόνη "πάνω αριστερά" το εικονίδιο που με χρεώνει για GPS. Αν δεν κάνει συγχρονισμό και αυτό παραμένει συνδεδεμένο, χρεώνει; Άπο όσα είδα στο μητρώο δεδομένων δεν πρέπει αλλά και και πάλι δεν ξέρω. Έχω παρατηρήσει ότι δεν ισχύει καν το μητρώο - καταγραφής χρήσης με βάση το σύστημα του παροχου. Δηλ.: εμένα μου λέει συνολική χρήση 30mb και ο πάροχος μου λέει ότι έχω καταναλώσει 2mb! Γι' αυτό δεν ξέρω αν αυτό χρεώνει ή όχι. Ευχαριστώ και πάλι. Mαλλον εννοείς αυτά τα βελάκια πάνω αριστερά που φαίνονται όταν συνδεεσαι στο ιντερνετ. Ναι, νομίζω ότι όταν τα βελάκια φαίνονται, χρεώνει.Γιατί αν δεις στο μητρώο λέει ότι μπήκες ιντερνετ.Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν όντως κατεβάζει δεδομένα.Σορρυ αλλά δεν είμαι και πολύ ιντερνετάκιας από το κινητό για να σου απαντήσω πιο εμπεριστατωμένα. Εγώ θα σου πρότεινα να το ρυθμίσεις να μπαίνει όταν εσύ το θες.Δηλαδή πατώντας το πλήκτρο του email από το πληκτρολόγιο (αυτό με το εικονίδιο του μηνύματος) να μπαίνει και μετά όταν βλέπεις τα email σου να κάνεις αποδύνδεση.Εγώ αυτό κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Δεν χρεώνει συνέχεια έστω και αν φαίνονται τα βελάκια. Χρεώνει μόνο οταν κάνεις ενέργειες. Για παράδειγμα:ανοίγεις μια σελίδα και μετά πάς στην αρχική οθόνη ή πας να στείλεις μήνυμα ή οτιδήποτε και αφήνεις τον "Ιστό" ανοιχτό στο παρασκήνιο.Τα βελάκια συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι κατεβάζει.Ακόμα και 5 λεπτά να το αφήσεις έτσι πάλι δεν θα κατεβάσει κάτι.Θα σε χρεώσει μόνο τα αρχικά kb που χρησιμοποιησες για να ανοιξεις την σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδιά μπορεί να μου κάνει κάποιος μια χάρη? Όποιος έχει το Ε72 μπορεί να μετρήσει την οθόνη σε cm κατα μήκος και πλάτος για να την συγκρίνω με αυτή του Ν86? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts