spireto Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλημέρα, ίσως να είναι κάπως άσχετο το ερώτημά μου αλλά γνωρίζετε εαν πρόκειται να βγει κάποια στιγμή σύντομα ο αντικαταστάτης του Ε72? Ιδανικά θα περιμενα κάτι σαν το Ε72 αλλά με λίιιγο μεξαλύτερη οθόνη και ακόμα πιο ιδανικά να είναι τύπου touch and type συσκευή. Το σχήμα/σχέδιο/πλητρολόγιο του Ε72 μοιάζουν ιδανικά και γι'αυτό ρωτάω σε αυτό το 8έμα καθως άλλες συσκευες με ψηφιακά πληκτρολόγια ή με πληκτρολόγια αποσπόμενα απο το πλαι δε με ενδιαφέρουν. Το candybar στυλ του Ε72 μοιάζει ιδανικό.. Ευχαριστώ Ακομη τιποτα. Συνηθως καλοκαιρι προς το τελος αλλαζει,αλλα δεν εχει ακουστει κατι ως τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fermiotis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 εχω το nokia e72-2 μηπως ξερει κανεις να μου πει το product code του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος. Ελληνικό Product Code: 0587344 (Black) / 0587283 (Brown) / 0584262 (Grey) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Ο opera δεν υποστηρίζει flash ενώ ο ενσωματωμένος browser υποστηρίζει Flash Lite 3.0. Αν δεν σου αρκεί δοκίμασε και τον skyfire (έχω πάρα πολύ καιρό να τον χρησιμοποιήσω και δεν ξέρω σε τι επίπεδο έχει φτάσει). καλησπερα.δοκιμασα τον ηδη browser kai δε παιζει βιντεο και καμια φορα κολλαει κιολας απ οτι προσεξα και φορτωνει διχως ν ανοιγει.οσο για το skyfire δε το βρηκα πουθενα διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fermiotis Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του θέματος. Ελληνικό Product Code: 0587344 (Black) / 0587283 (Brown) / 0584262 (Grey) ναι, αλλά λέει για το E72-1. εγώ έχω το E72-2. Edited November 26, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Καλησπέρα. Το E72-2 (RM-529) που κατέχεις δεν έχει ελληνικό product code διότι πρόκειται για συσκευή που διατίθεται μόνο στην Βόρεια Αμερική. Παρόλο που αυτές οι δύο συσκευές έχουν το ίδιο όνομα και εμφάνιση, στην ουσία έχουν στο εσωτερικό διαφορετικό hardware με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περάσεις το ελληνικό λογισμικό, αλλά και να μην υπάρχει ελληνικό product code. Γι αυτό το λόγο έχουν και διαφορετικό κωδικό. RM-529 το ένα, RM-530 το άλλο. Edited November 26, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τι λέτε, υπάρχει πιθανότητα για προσθήκη δυνατότητας ανάγνωσης memory stick ή δε θα του τη δώσουν για να πουλήσει το Ε7? Σκέφτομαι για την αγορά της συσκευής αλλά μιας και παλιώνει φοβάμαι μη βγει σύντομα αντικαταστάτης της! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Λογικά θα πρέπει να υπάρξει και διαφορά στο hardware για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ξαφνικά από το πρωί δεν συνδέεται καθόλου στο Nokia messaging. Μετά από διάφορες δοκιμές μου ήρθε αυτό στο Nokia messaging: Αγαπητέ πελάτη του Nokia Messaging, Ο λογαριασμός Nokia Messaging που χρησιμοποιείτε συμπεριλαμβάνεται στην αγορά του τηλεφώνου σας Nokia. Σύμφωνα με τα αρχεία μας, αυτό το τηλέφωνο έχει μεταφερθεί σε άλλο πρόσωπο. Ο λογαριασμός σας Nokia Messaging έχει απενεργοποιηθεί. Ο λογαριασμός σας είναι ασφαλής - δεν μπορεί να προσπελαστεί από το νέο κάτοχο του τηλεφώνου σας Nokia. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε για νέο λογαριασμό Nokia Messaging ώστε να τον χρησιμοποιήσετε σε άλλο τηλέφωνο Nokia. Επισκεφτείτε την τοποθεσία web του Nokia Messaging (http://email.nokia.com/account) για να δείτε μια λίστα με τα τηλέφωνα Nokia που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Nokia Messaging. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Με εκτίμησח, Η ομάδα Nokia Messaging *** Αυτό το email δημιουργήθηκε αυτόματα. Μην απαντήσετε. *** Έκανα log in στο site που λέει παραπάνω και μου βγάζει το παρακάτω: My subscription Plan Nokia Messaging subscription - purchased with device Subscription status Canceled Ξέρει κανείς τι γίνεται? Όλα αυτά έγιναν όταν συνδέθηκα στο Nokia chat. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.:(:(:(:(:(:(:( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Χρησιμοποιεί κανείς άλλος αυτή την εφαρμογή? είναι καλή και αξιόπιστη γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ακομη τιποτα. Συνηθως καλοκαιρι προς το τελος αλλαζει,αλλα δεν εχει ακουστει κατι ως τωρα. spireto, εστω και καθυστερημένα σε ευχαριστώ για την απάντηση.. ζήσε Ιούλη μου δηλαδη.. :) . Και δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Καλημέρα και από μένα!!! Θέλω να ρωτήσω το εξής: Όταν βγάλετε την μπαταρία για λίγο, χάνει την ώρα και την ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Κανονικά, όχι, δεν πρέπει να τα χάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Κανονικά, όχι, δεν πρέπει να τα χάνει. Κι όμως... (λίγο εννοώ 5 λεπτά). Για λιγότερο διάστημα δεν ξέρω, δοκιμές έκανα με ένα mini Xperia και την cosmote 2in1..... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Και 5 λεπτά, δεν θα έπρεπε. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα με την εσωτερική μπαταρία της συσκευής. Αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia Care. Ωστόσο δεν είναι και τόσο τραγικό. Θέλω να πω πως από λειτουργικής άποψης δεν θα έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μόλις το ξαναδοκίμασα. Και στο 5800 μου και στο Ε72 (αμφότερα "σκυλιά"). Και τα δύο χάνουν την ώρα. Δεν πειράζει όμως. Εν αναμονή του Ν8 (που μόλις βρεθεί ασημί, αγοράζεται) είναι μαζί με το Χ6 και το 6310 τα καλύτερα Nokia που είχα ποτέ. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Και σε μένα συμβαίνει αυτό. Σε αντίθεση με το Ε71 που έχω σαν δεύτερο που δεν την χάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μόλις το ξαναδοκίμασα. Και στο 5800 μου και στο Ε72 (αμφότερα "σκυλιά"). Και τα δύο χάνουν την ώρα. Δεν πειράζει όμως. Εν αναμονή του Ν8 (που μόλις βρεθεί ασημί, αγοράζεται) είναι μαζί με το Χ6 και το 6310 τα καλύτερα Nokia που είχα ποτέ. Και σε μένα συμβαίνει αυτό. Σε αντίθεση με το Ε71 που έχω σαν δεύτερο που δεν την χάνει. Αν το κάνουν όλα τα Ε72, τότε μπορεί να μην έχουν εσωτερική μπαταρία που να κρατάει την ώρα. Όλα προβληματικά είναι/ Το Ε71, όντως δεν χάνει την ώρα, το επιβεβαιώνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Αν το κάνουν όλα τα Ε72, τότε μπορεί να μην έχουν εσωτερική μπαταρία που να κρατάει την ώρα. Όλα προβληματικά είναι/ Το Ε71, όντως δεν χάνει την ώρα, το επιβεβαιώνω. Nα δώσουμε τα 72άρια, να πάρουμε Ε71, δε χάνει την ώρα... Ας είναι αυτό το μοναδικό του πρόβλημα... Τον τελευταίο μήνα με τις εκλογές το έλιωσα, 13 ώρες χρόνο ομιλίας... Ούτε κιχ. Ποια android... χάσιμο χρόνου είναι. Το κινητό είναι εργαλείο... Μόνο το Ν8 με ενδιαφέρει, αλλά το φοβάμαι, λόγω του ξαφνικού θανάτου. Στο υπόγειο του Δημαρχείου, το jet του ηλεκτρολόγου δεν έκανε καν κλήση, το δικό μου με ανοικτή συνομιλία κι αναμμένο το φακό-flash μας έσωσε από το προσωρινό blackout... Υ.Γ Ας είναι καλά και το Cosmote απεριόριστα... Edited December 2, 2010 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ας είναι καλά οι άψογοι δέκτες που χρησιμοποιεί η Nokia στις συσκευές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ας είναι καλά οι άψογοι δέκτες που χρησιμοποιεί η Nokia στις συσκευές της. Υπάρχει τρόπος όταν απαντάμε, να ανοίγει αυτόματα η ανοικτή συνομιλία; Κι αν υπάρχει, το συνδεμένο bluetooth θα είναι πρόβλημα; Συνήθως το έχω επάνω στο γραφείο και θέλω να έχω τα χέρια μου ελεύθερα. Αλλά, υπάρχουν και περιπτώσεις που θέλω πιο private συνομιλίες... Όσο για το ακουστικό, με 1,31 SAR και τη χρήση που κάνω το αποφεύγω... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μπορείς να το ρυθμίσεις να απαντάει αυτόματα αλλά να μπαίνει αυτόματα σε ανοιχτή ακρόαση δε νομίζω να γίνεται. Όσο sar και αν έχει η κάθε συσκευή, γνώμη μου είναι να χρησιμοποιούμε πάντα κάποιο ακουστικό, ασύρματο ή ενσύρματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Όσο sar και αν έχει η κάθε συσκευή, γνώμη μου είναι να χρησιμοποιούμε πάντα κάποιο ακουστικό, ασύρματο ή ενσύρματο. Πάντα ανοικτή ακρόαση (και στο αμάξι, ένα κουμπί είναι) ή bluetooth... Με ακουστικό, μια στις χίλιες... Θα ήθελα να μπορούσα να το ρυθμίσω να μπαίνει καταυθείαν, σαν το Panasonic του γραφείου... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Nα δώσουμε τα 72άρια, να πάρουμε Ε71, δε χάνει την ώρα... Ας είναι αυτό το μοναδικό του πρόβλημα... Δυστυχώς δεν είναι....:shifty: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Δυστυχώς δεν είναι....:shifty: Ό,τι πεις. Δε μιλώ πάντως από δεύτερο χέρι, είχα πέρυσι Ε71 και Ε61 παλαιότερα... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts