Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε Κortis, μακάρι να ήξερα να σου απαντήσω αλλά εγώ είμαι σε πολύ πιο αρχάριο στάδιο! Αν κάποιος δεν βαριέται να μου απαντήσει στην ερώτησή μου, το εκτιμώ πολύ! Το ΝΟΚΙΑ Ε72, το οποίο είναι αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν το Blackberry, πώς λαμβάνει email? Πρέπει να μπω από το ιντερνετ να δω τα emails μου (hotmail για παράδειγμα)? Γιατί λέει ότι τα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο αν χρειάζεται να μπεις μέσα από το ιντερνετ? Ας πούμε ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ.Έρχεται κάποιο μήνυμα για εισερχόμενο email? Και μία τελευταιa ερωτηση...Η πλοήγηση στο ιντερνετ είναι ικανοποιητική σε σχέση με τα τηλέφωνα με αφή (omnia,arena,jet,renoir)?Αν θέλει κάποιος, ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε Κortis, μακάρι να ήξερα να σου απαντήσω αλλά εγώ είμαι σε πολύ πιο αρχάριο στάδιο! Αν κάποιος δεν βαριέται να μου απαντήσει στην ερώτησή μου, το εκτιμώ πολύ! Το ΝΟΚΙΑ Ε72, το οποίο είναι αν κατάλαβα καλά, κάτι σαν το Blackberry, πώς λαμβάνει email? Πρέπει να μπω από το ιντερνετ να δω τα emails μου (hotmail για παράδειγμα)? Γιατί λέει ότι τα βλέπεις σε πραγματικό χρόνο αν χρειάζεται να μπεις μέσα από το ιντερνετ? Ας πούμε ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ.Έρχεται κάποιο μήνυμα για εισερχόμενο email? Και μία τελευταιa ερωτηση...Η πλοήγηση στο ιντερνετ είναι ικανοποιητική σε σχέση με τα τηλέφωνα με αφή (omnia,arena,jet,renoir)?Αν θέλει κάποιος, ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα.

καλημερα φιλε μου το ε72 ειναι σαν το blacberry μονο στην εμφανιση αλλη τεχνολογια το ενα αλλο το αλλο,για να χεις τα μαιλ σε πραγματικο χρονο πρεπει να σαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.το blacberry συμπιεζει πολυ τα δεδομενα και με 10 ευρω εισαι συνδεδεμενος σχεδον παντα

απαραδεκτη νοκια

σημερα καταφερα να πιασω γραμμη στην τεχνικη τους εξυπηρετηση(ο θεος να την κανει) και μετα απο 2βδομαδες που καθοταν στην ελλαδα μου ειπε η κοπελα οτι σημερα εφυγε για εξωτερικο!οι καραγκιοζηδες που αντι να με ενημερωσουν για αυτο,τουλαχιστον να το παρω να το τριψω στη μουρη της vodafone,με αφησαν συξηλο!!!!!!

τι να πω....αν και ορκισμενος νοκιακιας...μου φαινεται θα αρχισω να αναθεωρω ως προς την επιλογη μου για τα κινητα τους!

Φίλε μου, θέλει να το ψάξεις το θέμα.

Για να βλέπεις τα μειλ σου, δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο ίντερνετ και να πηγαίνεις στο site του κάθε server για να τα δείς.

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Nokia email. Ρύθμισέ την και τα mail θα σου έρχονται σαν sms στη συσκευή σου αυτόματα.

Θα χρειαστείς όμως και ένα πρόγραμμα με δωρεάν mb για να μην έχεις εκπλήξεις στο λογαριασμό σου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις! Παρόλο που είμαι κάποιος businessman μάλλον θα το "xτυπήσω" το κινητάκι γιατί μου αρέσει πολυ! Εξάλλου οι περισσότερες αναφορές για το μοντέλο αυτό είναι πολύ θετικές!

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις! Παρόλο που είμαι κάποιος businessman μάλλον θα το "xτυπήσω" το κινητάκι γιατί μου αρέσει πολυ! Εξάλλου οι περισσότερες αναφορές για το μοντέλο αυτό είναι πολύ θετικές!

Μα η E-series ακριβώς για τους businessmen/επαγγελματίες έχει δημιουργηθεί... :D

Και δεν χρειάζεται να δικαιολογείς την προσωπική επιλογή σου. ;)

Αν σου αρέσει, χαλάλι!!!

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Σορρυ λάθος, εννούσα δεν είμαι businessman αλλά το κινητό αυτό μου αρέσει πολύ! Σήμερα τελικά το πήρα! Καλά, έχω πάθει πλάκα! Πολύ καλύτερη πλόηγηση στο ιντερνετ απ'ότι περίμενα, γρήγορο, ωραία οθόνη, μαθαίνεται εύκολα, απίστευτο κινητό.Εκανα κι ένα πακετάκι ιντερνετ με 10 Ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλή και η σύνδεση με WIFI! Φτου μη το ματιάσω!Μαι ερωτησούλα μόνο επειδή δεν βρήκα απάντηση στις προηγούμενες σελίδες.Όταν κατεβάζεις κάτ, σου γράφει πανω δεξιά τα ΚΒ,ΜΒ κλπ.Μπορείς να δεις όμως συνολικά τα mb που έχεις κατεβάσει ? Το μήνα, την εβδομάδα, τη μέρα? Παντως μπορεί άνετα να το πάρει και κάποιος που δεν το χρειάζεται για επαγγελματικούς λόγους.Βέβαια, με καλή επιδότηση το πήρα, δεν ξέρω αν θα εδινα τόσα χρήματα απλά για ένα ωραίο κινητό.Ευχαριστώ πολύ όσους μπαίνουν στον κόπο και απαντάνε.Μακάρι να μπορώ σύντομα να δίνω κι ε΄γω απαντήσεις αφού μάθω λίγο το κινητάκι!

Σορρυ λάθος, εννούσα δεν είμαι businessman αλλά το κινητό αυτό μου αρέσει πολύ! Σήμερα τελικά το πήρα! Καλά, έχω πάθει πλάκα! Πολύ καλύτερη πλόηγηση στο ιντερνετ απ'ότι περίμενα, γρήγορο, ωραία οθόνη, μαθαίνεται εύκολα, απίστευτο κινητό.Εκανα κι ένα πακετάκι ιντερνετ με 10 Ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλή και η σύνδεση με WIFI! Φτου μη το ματιάσω!Μαι ερωτησούλα μόνο επειδή δεν βρήκα απάντηση στις προηγούμενες σελίδες.Όταν κατεβάζεις κάτ, σου γράφει πανω δεξιά τα ΚΒ,ΜΒ κλπ.Μπορείς να δεις όμως συνολικά τα mb που έχεις κατεβάσει ? Το μήνα, την εβδομάδα, τη μέρα? Παντως μπορεί άνετα να το πάρει και κάποιος που δεν το χρειάζεται για επαγγελματικούς λόγους.Βέβαια, με καλή επιδότηση το πήρα, δεν ξέρω αν θα εδινα τόσα χρήματα απλά για ένα ωραίο κινητό.Ευχαριστώ πολύ όσους μπαίνουν στον κόπο και απαντάνε.Μακάρι να μπορώ σύντομα να δίνω κι ε΄γω απαντήσεις αφού μάθω λίγο το κινητάκι!

Μπες μητρώο>πακέτα δεδομένων.

Εκεί γράφονται μόνο τα mb μέσω δικτύου, όχι μέσω wifi (που δεν σε ενδιαφέρει κιόλας).

Καλορίζικο!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ευχαριστώ! Όντως εκεί είναι τα δεδομένα! Πάντως η πρώτη μέρα λειτουργίας του κινητού μου με ενθουσίασε. Ελπίζω κι οι επομενες! Καλή συνέχεια!

Καλησπέρα,

είμαι τελείως καινούργια εδώ, γιαυτό και παρακαλώ να μου συγχωρήσετε κάποια λάθη. Αγόρασα πρόσφατα το Ε72 και πέρασα από το παληό μου κινητό (Ν85) όλα τα τραγούδια που είχα στην ¨μουσική". Δυστυχώς τώρα στο καινούργιο μου κινητό εμφανίζονται πολλοι τίτλοι τραγουδιών με κουτάκια (κάτι σαν κινέζικοι χαρακτήρες) αντί για γράμματα, άσχετα αν οι τίτλοι που πέρασα ήταν στα λατινικά ή στα ελληνικά. Στο σέρβις της ΝΟΚΙΑ μου είπαν ότι το νέο μου κινητό Ε72 δεν αναγνωρίζει την γραμματοσειρά του παληού. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω,ώστε να διορθώσω το πρόβλημα? Μπορώ βέβαια να μετονομάσω το κάθε τραγούδι, όμως εγώ θα ήθελα να βρω τρόπο να μου "περνάνε" σωστά οι τίτλοι απο το ένα κινητό στο άλλο...

ευχαριστώ πολύ

αμαλιαξι

Μάλλον θα χρειαστεί να τα διορθώσεις ξανά! Απ'ότι ξέρω μερικά στοιχεία, επαφές, από ένα τηλέφωνο στο άλλο εμφανίζονται μετά μπερδεμένα.Εκτός κι αν η γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το Ε72 δεν υποστηρίζει τη γραμματοσειρά του προηγούμενού σου κινητού. Φίλοι, έχω κι εγώ μια απορία ακόμα. Παρατήρησα όταν πήγαινα να ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο ότι ήταν ανοικτό ένα παράθυρο που έλεγε "σύνδεση με : Cosmote, WLAN, "ΚΛΠΛΚΠ... για να διαλέξω. Έχω όμως ρυθμίσει να μην ψάχνει για δίκτυα "ποτέ" παρά μόνο όταν επιλέγω εγώ. Γιατί το κάνει αυτό? Υπάχει καμμία άλλη ρύθμιση? Περνώντας σήμερα από ένα ΝΟΚΙΑ shop μου εκαναν μια ψιλοαναβαθμισούλα (αν κατάλαβα καλά) και μου είπαν να βάλω τις ρυθμίσεις ιντερνετ σε 2 μέρες. Έχει κανείς καμμία ιδέα? Και κάτι άλλο. Πιο μικρό. Όταν τελειώνει η μπαταρία μπαίνει μόνο του σε λειτουργία εξοικονόμησης ενεργειας? Γιατί στο ανάλογο μενού της εξοικονόμησης ενέργειας είχα επιλέξει "ΚΑΘΟΛΟΥ". Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ταλαιπωρούμε λίγο.

παιδια μολισ πηρα το κινητο.. το αναβαθμισα.. αλλα κατηε 3 κ λιγο μου βγαζει αναζητηση δικτυου... πως σταματα αυτο??
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Kamerakia, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όμως έχω και κάτι άλλο να πω: ακόμα και απο το κομπιούτερ να περάσω τραγούδια, ακόμα και τότε οι τίτλοι τους βγαίνουν με τετραγωνάκια... Δεν είναι δυνατόν ούτε με το κομπιούτερ να μην τα βρίσκει το Ε72.. κάτι άλλο πρέπει να φταίει...

ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον μπορεί να με βοηθήσει

Amaliaxi, περίεργο το θέμα σου, βέβαια ούτε εγώ έχω δοκιμάσει να βάλω ακόμα τραγούδια στο κινητό αλλά για δοκίμασε να βάλεις την κάρτα μνήμης μ' ένα αναγνώστη καρτών στον υπολογιστή σου και να περάσεις κατευθείαν εκεί τα τραγούδια.Μήπως έτσι τα διαβάσει καλύτερα.Θα δοκιμάσω αυτές τις μέρες και θα σου πω κι εγώ.Εγώ πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον "Mobrol".Κάθε τόσο κάνει αναζήτηση για σύνδεση."Xαιρομαι" (τρόπος του λέγειν) που έχει κι άλλος το πρόβλημα οπότε μάλλον θα είναι κάποια ρύθμιση θέλω να πιστεύω.Ευχαριστώ!

Μάλλον βρηκα μια πιθανη λύση για το "πρόβλημα" της συνεχούς αναζήτησης δικτύου για σύνδεση. Ελπίζω δηλαδή. Για δες εδώ φίλε Μοbrol:

"the reason ur getting the pop up for selection of access point is because u might have set in some application(most probably ur email) as "always ask" . wen u unlock ur fone that appplication tries to connect to the net.. i had the same problem and i changed setting permanently to my carriers internet setting( my problem was with the traveler application) if its the traveler. enable it when ever u want to use it. "

Κάπου στο ιντερνετ το βρήκα αυτό.Θα το δοκιμάσω αύριο.Ελπιζω να πιάσει! Βάλτε κάποιο πακετάκι για Internet από την εταιρία που είστε και επιλέξτε αυτην για προεπιλεγμένη πηγή σύνδεσης.Εγώ έβαλα με 10 Ευρώ, 300 ΜΒ.Για μένα είναι υπεραρκετά.Εκτός κι αν μπαίνετε βέβαια από το wifi.Τα ξαναλέμε!

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος!

Εγώ πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον "Mobrol".Κάθε τόσο κάνει αναζήτηση για σύνδεση."Xαιρομαι" (τρόπος του λέγειν) που έχει κι άλλος το πρόβλημα οπότε μάλλον θα είναι κάποια ρύθμιση θέλω να πιστεύω.Ευχαριστώ!

Μάλλον βρηκα μια πιθανη λύση για το "πρόβλημα" της συνεχούς αναζήτησης δικτύου για σύνδεση. Ελπίζω δηλαδή. Για δες εδώ φίλε Μοbrol:

"the reason ur getting the pop up for selection of access point is because u might have set in some application(most probably ur email) as "always ask" . wen u unlock ur fone that appplication tries to connect to the net.. i had the same problem and i changed setting permanently to my carriers internet setting( my problem was with the traveler application) if its the traveler. enable it when ever u want to use it. "

Κάπου στο ιντερνετ το βρήκα αυτό.Θα το δοκιμάσω αύριο.Ελπιζω να πιάσει! Βάλτε κάποιο πακετάκι για Internet από την εταιρία που είστε και επιλέξτε αυτην για προεπιλεγμένη πηγή σύνδεσης.Εγώ έβαλα με 10 Ευρώ, 300 ΜΒ.Για μένα είναι υπεραρκετά.Εκτός κι αν μπαίνετε βέβαια από το wifi.Τα ξαναλέμε!

το δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατι... αν το κανεις κ εσυ και πιασει, αν θες πες μου ποια εφαρμογη εφταιγε, μηπως μου διεφυγε κατι εμενα...

βρικα λυση: διαβασε τα ολα: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-Devices-and/Nokia-E72-disable-auto-detection-of-network-connection/m-p/613832

Edited by mobrol
βρεθηκε λυση
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπέρα,

είμαι τελείως καινούργια εδώ, γιαυτό και παρακαλώ να μου συγχωρήσετε κάποια λάθη. Αγόρασα πρόσφατα το Ε72 και πέρασα από το παληό μου κινητό (Ν85) όλα τα τραγούδια που είχα στην ¨μουσική". Δυστυχώς τώρα στο καινούργιο μου κινητό εμφανίζονται πολλοι τίτλοι τραγουδιών με κουτάκια (κάτι σαν κινέζικοι χαρακτήρες) αντί για γράμματα, άσχετα αν οι τίτλοι που πέρασα ήταν στα λατινικά ή στα ελληνικά. Στο σέρβις της ΝΟΚΙΑ μου είπαν ότι το νέο μου κινητό Ε72 δεν αναγνωρίζει την γραμματοσειρά του παληού. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω,ώστε να διορθώσω το πρόβλημα? Μπορώ βέβαια να μετονομάσω το κάθε τραγούδι, όμως εγώ θα ήθελα να βρω τρόπο να μου "περνάνε" σωστά οι τίτλοι απο το ένα κινητό στο άλλο...

ευχαριστώ πολύ

αμαλιαξι

Δοκίμασε με πρόγραμμα που αλλάζει τα ID3v1 & ID3v2 σε Unicode χαρακτήρες αντί για Ansi ή UTF-8... Δοκίμασε με το Itunes που είναι απλό σε χρήση, εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το Tagscanner 5.1 http://www.xdlab.ru/en/index.htm, που είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Δοκίμασε με πρόγραμμα που αλλάζει τα ID3v1 & ID3v2 σε Unicode χαρακτήρες αντί για Ansi ή UTF-8... Δοκίμασε με το Itunes που είναι απλό σε χρήση, εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το Tagscanner 5.1 http://www.xdlab.ru/en/index.htm, που είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο

Κατεβασε το PowerMp3, διαβαζει ολα τα ελληνικα.

Το εχω στο Ε71 και ειναι το μοναδικο που δεν βγαζει κινεζικα.

Mobrol, μαλλον εχεις δικιο και σ'ευχαριστώ! Εκεί είναι η λύση!Ρυθμίσεις, σύνδεση, προορισμοι, στο σημείο πρόσβασης πατάμε επιλογές και μετά προεπιλεμένη σύνδεση και ερώτηση μία φορα.Αυτό το tip για όσους βγάζει μήνυμα αναζήτησης σύνδεσης χωρίς λόγο.

Και κάποια tips για τους καινούριους κατόχους θα συνοψίσω:

Στην πλοήγηση στο ιντερνετ, με το * και τη # κάνουμε ζοομ out και ζοομ in στη σελίδα.Με το 7 στην πλοήγηση μπαίνουμε στην πλήρη οθόνη.Με το shift και μετά το διπλανό κουμπί Sym, αλλάζουμε τη γλώσσα από τα ελληνικά στα αγγλικά.Στις επιλογές όταν ανοίξουμε μια σελίδα, στα "γενικά" ή στη "Σελίδα" κάπου λέει για προεπισκόπηση.Αυτό το απεπιλέγουμε αν μας τη σπάει αυτο το κουτί που εμφανίζεται όταν βλέπουμε μια σελίδα με τη σελίδα την ίδια μέσα σε σμίκρυνση.

Και μια ερώτηση ρε παιδιά, από μια σημερινή απορία...Μπήκα στο facebook, ολα καλά, αλλά ανπήγαινα να στείλω μήνυμα σε κάποιον μου έβγαζε ότι the page cannot be displayed klpklpklp.Μπορούσα να αλλάξω το προφίλ μου, να γράψω σε τοίχο άλλου αλλά όχι να στείλω προσωπικό μήνυμα. Ξέρει κανείς κάτι?Ευχαριστώ!

Παιδιά χίλια συγνώμη, σας έχω πρήξει.Αλλά έχω ακόμα μία απορία.Ειδικά αν κάποιος από εσάς έχει το κινητό με πακέτο ιντερνετ από την COSMOTE θα ήμουν ευγνώμων.Πέρα από το ότι δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα στο facebook, που ΟΚ, δεν είναι και τόσο πρόβλημα, έχω μία απορία.Στον ιστό, συνδέομαι μέσα από το COSMOTE WIRELESS INTERNET.Αλλά έχει και το COSMOTE INTERNET σαν επιλογή.Σωστά κάνω? Στα emails δε, επιλέγω το COSMOTE INTERNET,γιατί αυτό μου έβγαζε πρώτο αλλά έφαγα μια "φλασιά" τώρα μήπως και δεν ανήκουν στο πακέτο των MB που έχω, και μου 'ρθει λογαριασμός τρελός! Πήρα COSMOTE και μου ειπαν ότι είναι το ίδο αλλά δεν μου το 'παν με πολλή σιγουριά και με ανησύχησε! Χίλια ευχαριστώ!

Ρε παιδιά κάτω από το κουμπί του σπιτιού που μπαίνει στο μενου σαν να έχει ένα μικρό φωτάκι που κάπως προεξέχει...

Είναι σαν να είναι πιο φωτεινό σε εκείνο το σημείο.

Το έχει κάποιος άλλος;Τι είναι αυτό;

Ρε παιδιά κάτω από το κουμπί του σπιτιού που μπαίνει στο μενου σαν να έχει ένα μικρό φωτάκι που κάπως προεξέχει...

Είναι σαν να είναι πιο φωτεινό σε εκείνο το σημείο.

Το έχει κάποιος άλλος;Τι είναι αυτό;

ναι, το εχω και εγω... φανταζομαι δεν ειναι κατι...

παιδια το κινητο αυτο εχει οντως τοοοσο καλη μπαταρια?? το εχω 3 μερες κ το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και δεν εχει πεσει ακομα ουτε μια γραμμη η μπαταρια.. ειναι λογικο??

παιδια το κινητο αυτο εχει οντως τοοοσο καλη μπαταρια?? το εχω 3 μερες κ το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και δεν εχει πεσει ακομα ουτε μια γραμμη η μπαταρια.. ειναι λογικο??

6 μερες, μερα-νυχτα ανοιχτο και ακομη εχει 4 γραμμες η μπαταρια!

Vespa

Να ρωτήσω κάτι. Το QWERTY πληκτρολόγιο έχει τυπωμένους και τους ελληνικούς χαρακτήρες; Αν ναι, φωτίζονται;