Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσο κοστιζει σκετη συσκευη???

http://www.skroutz.gr/s/82002/Nokia-E72.html?keyphrase=nokia+e72 το συνηθες ειναι 408-415

Edited by gvg

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποσο κοστιζει σκετη συσκευη???

350 το πηρα χθες απο

http://mobiletechneasy.skroutzstore.gr/p.Nokia-E72-liga-temachia.111917.html

και ειναι με ελληνικο πληκτρολογιο

Μολις περασαα την 022.007 ειναι καινουργια??????

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος
:)

350 το πηρα χθες απο

http://mobiletechneasy.skroutzstore.gr/p.Nokia-E72-liga-temachia.111917.html

και ειναι με ελληνικο πληκτρολογιο

Μολις περασα την 022.007 ειναι καινουργια??????

Μετά από πόσες ημέρες από τη στιγμή που έκανες την παραγγελία παρέλαβες την συσκευή; Με ενδιαφέρει γιατί πιθανολογώ να το αγοράσω και εγώ... Αν είναι γρήγοροι και αξιόπιστοι ίσως να τους προτιμήσω. Η συσκευασία είναι εντάξει και με ελληνικό manual, χτυπημένη πουθενά (από αβλεψία του courier ίσως);

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Ηταν εισαγωγη ALFA COPY και υπηρχε σε στοκ στο μαγαζι και την παρελαβα αμεσα το μονο που ξερω οτι τα κοματια ειναι περιορισμενα.Απο το μαγαζι αυτο εχω παρει 4 κινητα και δεν ειχα κανενα προβλημα
:)

Αν επαιρνα απο το εξωτερικο εχει σημαντικη διαφορα τιμης απο τα 350 ευρω η οχι και δεν αξιζει τον κοπο !

εμενα γιατι ακομη δεν εχει αναβαθμιση στην 22??

εχω product code 0591110 ειναι δηλωμενο σαν vodafone(απο εκει το πηρα)ελλαδος....

τι παιζει με τις αναβαθμισεις για τετοιες περιπτωσεις???

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

εμενα γιατι ακομη δεν εχει αναβαθμιση στην 22??

εχω product code 0591110 ειναι δηλωμενο σαν vodafone(απο εκει το πηρα)ελλαδος....

τι παιζει με τις αναβαθμισεις για τετοιες περιπτωσεις???

Γι' αυτό τρωγώμαστε όλοι να είναι της alpha. Στην πρώτη σελίδα είναι τα ελληνικά product code. Γενικά δεν έχει πρόβλημα το κινητό, το λειτουργικό πασχει στις αναβαθμίσεις :(

Ηταν εισαγωγη ALFA COPY και υπηρχε σε στοκ στο μαγαζι και την παρελαβα αμεσα το μονο που ξερω οτι τα κοματια ειναι περιορισμενα.Απο το μαγαζι αυτο εχω παρει 4 κινητα και δεν ειχα κανενα προβλημα

Μιλάμε για παραλαβή από το κατάστημα στην Αργυρούπολη (επί της οδού Κορίνθου 6, προέκταση Πόντου, 6ης στάση Αργυρούπολης);

I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D

Καλησπερα. εχθες ηρθε στα χερια μου το εν λογω κινητο.... πρωτη φορα τετοιο κινητο και δεν ξερω γενικα πως βαζω εφαρμογες οπως επισης και πως να βαλω ενα καλο και αξιοπιστο navigation οσο αυτο ειναι δυνατον μιας και για κινητο μιλαμε και οχι για gps συσκευη.....διαβασα και τις 13 σελιδες και ψαχνομαι.... για πειτε......

επισης σκεφτομαι και για θηκη... μια απλη σιλικονης ειναι οκ ?

ΥΓ 4gb μνημη και εχει ελευθερο μονο ενα? τι κανουμε? αντε σβηνουμε τις εικονες και τα βιντεο που εχει μεσα αλλο?

Edited by kortis
Vespa

Καλησπερα. εχθες ηρθε στα χερια μου το εν λογω κινητο.... πρωτη φορα τετοιο κινητο και δεν ξερω γενικα πως βαζω εφαρμογες οπως επισης και πως να βαλω ενα καλο και αξιοπιστο navigation οσο αυτο ειναι δυνατον μιας και για κινητο μιλαμε και οχι για gps συσκευη.....διαβασα και τις 13 σελιδες και ψαχνομαι.... για πειτε......

επισης σκεφτομαι και για θηκη... μια απλη σιλικονης ειναι οκ ?

ΥΓ 4gb μνημη και εχει ελευθερο μονο ενα? τι κανουμε? αντε σβηνουμε τις εικονες και τα βιντεο που εχει μεσα αλλο?

Με γειά!

Πάρε μια 8άρα μνήμη για να κάνεις τη δουλειά σου, αν η 4άρα σου πέφτει μικρή.

Για gps δεν στο συνιστώ, μιας και η μικρή οθόνη του δεν βοηθάει.

Αν όμως επιμένεις, από ότι διαβάζω θα βγεί αναβάθμιση του προγράμματος nokia maps που υπάρχει ήδη μέσα στο τηλέφωνό σου και η οποία θα είναι πολύ καλή για δωρεάν πλοήγηση (χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις κάποια άδεια χρήσης).

Τα προγράμματα από την άλλη είναι μικρά αρχεία με κατάληξη .sis ή .sisx τα οποία μπορείς να τα ανοίξεις από το κινητό και να ακολουθήσεις τις οδηγίες για την εγκατάστασή τους. Στα λέω κάπως γρήγορα για να μπείς στο νόημα....

Μπορείς να βρείς πολλά προγράμματα σε διάφορα σάιτ στο ίντερνετ.

Edited by stendor
Αφαίρεση ονόματος site προς παράνομο υλικό.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

φιλε ddr2 σε ευχαριστω πολυ... μπορει να τα ειπες γρηγορα αλλα μπηκα στο νοημα.... δεν χρειαζεται να κανω καπου sign in τις εφαρμογες και μετα να τις βαλω στο κινητο? επισης με ενδιαφερει το GPS του κινητου οχι τοσο για καθημερινη χρηση οσο γιατι ειμαι απο Θεσσαλονικη και ερχομαι συχνα Αθηνα οποτε να το χρησιμοποιο σε καποιες περιπτωσεις..... αυτο που εχει μεσα ειναι free εντελως? ειχα το SE p1i και ειχα βαλει το garmin και ητανε μια χαρα... με ειχε ξελασπωσει καποιες φορες... αυτο θελω και με το gps του Ε72. οσο για την καρτα ειναι πολυ καλα 4gb απλα πως γινεται να την αδειασουμε λιγο.... δηλαδη δεν εχω βαλει τιποτα μεσα και εχει 1gb free μονο.
Vespa

φιλε ddr2 σε ευχαριστω πολυ... μπορει να τα ειπες γρηγορα αλλα μπηκα στο νοημα.... δεν χρειαζεται να κανω καπου sign in τις εφαρμογες και μετα να τις βαλω στο κινητο? επισης με ενδιαφερει το GPS του κινητου οχι τοσο για καθημερινη χρηση οσο γιατι ειμαι απο Θεσσαλονικη και ερχομαι συχνα Αθηνα οποτε να το χρησιμοποιο σε καποιες περιπτωσεις..... αυτο που εχει μεσα ειναι free εντελως? ειχα το SE p1i και ειχα βαλει το garmin και ητανε μια χαρα... με ειχε ξελασπωσει καποιες φορες... αυτο θελω και με το gps του Ε72. οσο για την καρτα ειναι πολυ καλα 4gb απλα πως γινεται να την αδειασουμε λιγο.... δηλαδη δεν εχω βαλει τιποτα μεσα και εχει 1gb free μονο.

Θα χρειαστείς πιστοποιητικό για να μπορείς να υπογράφεις τις εφαρμογές που είναι ανυπόγραφες και δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia. Για το πως θα πάρεις πιστοποιητικό θα το βρεις στο πρώτο ποστ του θέματος, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.

Για GPS διάβασε τα θέματα:

Garmin Maps Mobile XT

NDrive

Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

Sygic Mobile

όπως επίσης το θέμα με συγκρίσεις των παραπάνω προγραμμάτων Καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης.

Αφού είσαι νέος στο λειτουργικό Symbian S60 καλό είναι να διαβάσεις όλο το S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Η κάρτα μνήμης τι αρχεία έχει μέσα και πιάνουν περίπου 2GB?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Sign θα πρέπει να κάνεις μόνο τις εφαρμογές που είναι από μόνες τους unsign.

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω. Έχω όλες τις εφαρμογές που μου χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια sign.

Το πρόγραμμα που έχει μέσα το κινητό σου είναι free αλλά δεν έχει οδηγίες πλοήγησης (στρίψε εδώ, στρίψε εκεί κλπ). Αυτές σου ζητάει να τις κατεβάσεις και να αγοράσεις την άδεια χρήσης. Η αναβάθμιση που θα βγεί όμως πολύ σύντομα , θα έχει αυτές τις οδηγίες ενσωματωμένες. Οπότε, λίγη υπομονή.

Τώρα, στην κάρτα μνήμης, πώς γίνεται να μην έχεις βάλει τίποτα και να είναι σχεδόν γεμάτη? Βάλε την κάρτα στον υπολογιστή με ένα reader και δες τι μπορείς να διαγράψεις. Αν υπάρχουν προγράμματα, μη τα σβήσεις, κάντα αποκοπή στο pc σου, ώστε και να αδειάσει ο χώρος στην κάρτα και να μην τα χάσεις, αν κάποια στιγμή τα χρειαστείς.

Sign θα πρέπει να κάνεις μόνο τις εφαρμογές που είναι από μόνες τους unsign.

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω. Έχω όλες τις εφαρμογές που μου χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποια sign.

Το πρόγραμμα που έχει μέσα το κινητό σου είναι free αλλά δεν έχει οδηγίες πλοήγησης (στρίψε εδώ, στρίψε εκεί κλπ). Αυτές σου ζητάει να τις κατεβάσεις και να αγοράσεις την άδεια χρήσης. Η αναβάθμιση που θα βγεί όμως πολύ σύντομα , θα έχει αυτές τις οδηγίες ενσωματωμένες. Οπότε, λίγη υπομονή.

Τώρα, στην κάρτα μνήμης, πώς γίνεται να μην έχεις βάλει τίποτα και να είναι σχεδόν γεμάτη? Βάλε την κάρτα στον υπολογιστή με ένα reader και δες τι μπορείς να διαγράψεις. Αν υπάρχουν προγράμματα, μη τα σβήσεις, κάντα αποκοπή στο pc σου, ώστε και να αδειάσει ο χώρος στην κάρτα και να μην τα χάσεις, αν κάποια στιγμή τα χρειαστείς.

βασικα απο τωρα εχει βγει η δωρεαν πλοηγηση με φωνητικες οδηγιες!και δουλευει και μια χαρα

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

βασικα απο τωρα εχει βγει η δωρεαν πλοηγηση με φωνητικες οδηγιες!και δουλευει και μια χαρα

Ακόμη καλύτερα!

(δεν έχω το τηλέφωνο, γι αυτό δεν ήμουν τόσο κατατοπισμένος)

καλησπερα παιδια! Ηθεαλα απλα να σας κανω μια ερωτηση: ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο το τηλεφωνο??

αξιζει σας εχει βγαλει καποιο συγκεκριμενο προβλημα ειτε harware ειτε software?αναμενω απαντηση σας

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

anastasis83 με οδηγίες πλοήγησης και φωνιτικη εντολη.... ? απο που το κατεβαζω? ευχαριστω παιδες για τις αμεσες απαντησεις σας!

πηγα εδω http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads-and-services#/default/

εβαλα το μοντελο του κινητου και ελλαδα και μετα πατησα να το κατεβασω μεσω του pc και οχι στο κινητο (δηλαδη δεν εβαλα τον αριθμο μου) αυτο που κατεβηκε να το κανω εγκατασταση?

επισης πηγα μενου-πινακα ελεγχου-τηλεφωνο-ενημερωσ. λογισμικου και μου εβγαλε λογισδμικο τηλεφωνου και απο κατω χαρτες Ovi με δωρεαν πλοηγησγ 3.3? να τα κανω εγκατασταση και τα δυο ?

Edited by kortis
Vespa

http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/nokia-e72/

Στο σχετικό θέμα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες.

Πέρνα από εκεί μια βόλτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα παιδια! Ηθεαλα απλα να σας κανω μια ερωτηση: ποσο ευχαριστημενοι εισαστε απο το τηλεφωνο??

αξιζει σας εχει βγαλει καποιο συγκεκριμενο προβλημα ειτε harware ειτε software?αναμενω απαντηση σας

Πέρισυ είχα πάρρει το Ε71 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έκανα το λάθος και το έδωσα και πήρα το iphone. Το πούλησα και ξαναγόρασα το Ε71. Το ξαναπούλησα και πήρα άλλο. Τελικά πήρα το Ε72. ΑΠΑΙΧΤΟ. Όπως και το Ε71 δεν έχει προβλήματα σε τίποτα. Μπαταρία 3 - 4 μέρες με σκληρή χρήση (wifi, GPS). Ταχύτατο. Θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο κινητό της Nokia :):):)

Το παράγγειλα από Γερμανό (με αναβάθμιση) και το περιμένω η Σάββατο η Δευτέρα... περιμένω πως και πως!

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

πηγα μενου-πινακα ελεγχου-τηλεφωνο-ενημερωσ. λογισμικου και μου εβγαλε λογισμικο τηλεφωνου και απο κατω χαρτες Ovi με δωρεαν πλοηγηση 3.3

τα εκανα εγκατασταση και τα δυο... το λογισμικο ενω ειπε οτι το εκανε και εκανε και επανεκινηση και ολα μια χαρα δεν εφυγε απο την λιστα. το αλλο που ελεγε χαρτες Ovi 3.3 το εκανε εγκατασταση και ολα super....θα βγω να το λειτουργισω να δω τι λεει....

και τα δυο τα εκανα μεσω κινητο μεσω wifi που εχω μεσα στο σπιτι.

Vespa

http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/nokia-e72/

Στο σχετικό θέμα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες.

Πέρνα από εκεί μια βόλτα.

Καλησπερα,

Να δωσω αριθμο κινητου για να ερθει sms με τις ρυθμισεις ή δεν

θα πρεπει να δωσω τον αριθμο κ να το κατεβασω πρωτα στον υπολογιστη?